FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja nemam nish protiv HZ,slobodno nek udju na nasu tribinu sto se mene tice moze samnom na tekmu,ne mislim se tuci sto je on navijac Sarajeva,a ja Slobode.Jel tako ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Normalno da je zbog sigurnosti!
- sarajlija89
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Ja nemam nish protiv HZ,slobodno nek udju na nasu tribinu sto se mene tice moze samnom na tekmu,ne mislim se tuci sto je on navijac Sarajeva,a ja Slobode.Jel tako ?
tako mi normalni razmisljamo..al znas da ima i onih sa prefiksom ne

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja ozbiljno kazem,moze samnom na tekmu ko neudje na D tribinu,mozemo se zezat,psovat,galamit itd,a kad se tekma zavrsi svako svojoj kuci,al vecina HZ kao i navijaca Slobode ce doci u alkoholisanom stanju na tekmu.U koliko krecete za Tuzlusarajlija89 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ja nemam nish protiv HZ,slobodno nek udju na nasu tribinu sto se mene tice moze samnom na tekmu,ne mislim se tuci sto je on navijac Sarajeva,a ja Slobode.Jel tako ?
tako mi normalni razmisljamo..al znas da ima i onih sa prefiksom ne![]()
![]()
ma bice sve udure....a jes zazivila ove tema u ovih par dana..preaktivna
Ti si jedan veliki bolesnik koji ne zna sta prica ... kakav bolan alkohol znas li da se ne smije piti pogotovo pred specijalcimaharry_90 je napisao/la:Ja ozbiljno kazem,moze samnom na tekmu ko neudje na D tribinu,mozemo se zezat,psovat,galamit itd,a kad se tekma zavrsi svako svojoj kuci,al vecina HZ kao i navijaca Slobode ce doci u alkoholisanom stanju na tekmu.U koliko krecete za Tuzlusarajlija89 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ja nemam nish protiv HZ,slobodno nek udju na nasu tribinu sto se mene tice moze samnom na tekmu,ne mislim se tuci sto je on navijac Sarajeva,a ja Slobode.Jel tako ?
tako mi normalni razmisljamo..al znas da ima i onih sa prefiksom ne![]()
![]()
ma bice sve udure....a jes zazivila ove tema u ovih par dana..preaktivna

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Dobro mozda nece svi,al bice neki,to bgti nikad niko nije dosao pijan na tribine?
Jeste ali po novom zakonu treba biti moron pa se napiti i placati kazne , kod nas je zabranjeno piti i ici pijan na tekme , kome se primjeti odmah se vracaharry_90 je napisao/la:Dobro mozda nece svi,al bice neki,to bgti nikad niko nije dosao pijan na tribine?

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
E pa eto,mozda jesam pogresio malo,a ne tu odmah bolesnik itd.pa svi prije tekme popiju 2-3 velike dvolitre piva,nisam reko da ce uci pijan na tribinu,vec ce biti pod dejstvom alkohola,i haj necu vise o tome,znas li kad krecete u TzDirk je napisao/la:Jeste ali po novom zakonu treba biti moron pa se napiti i placati kazne , kod nas je zabranjeno piti i ici pijan na tekme , kome se primjeti odmah se vracaharry_90 je napisao/la:Dobro mozda nece svi,al bice neki,to bgti nikad niko nije dosao pijan na tribine?
Fukare (ne) dolaze na Tušanj!?
Za subotnju utakmicu između Slobode i Sarajeva najavljen je dolazak oko 400 navijača poznatih pod imenom Horde zla. Vršilac dužnosti direktora kluba, Enver Hukić, danas je izjavio da je Sarajlijama javljeno kako ih na tribinama može biti najviše 150. Sigurnosne mjere ne dozvoljavaju veći broj, te je takva poruka odaslana Hordama, Sarajevu i policiji Sarajevskog kantona.
Šta je, međutim, sa tuzlanskim navijačima, Fukarama?
Dok Tuzlanski list danas tvrdi da je između Fukara i uprave Slobode došlo do pomirenja, Enver Hukić je danas rekao kako sastanak sa navijačkom grupom nije dao rezultat za optimizam. Kazao je kako navijači na utakmicu neće doći organizovano, ali će ih biti.
Slobodi je podrška navijača potrebna više nego ikada. Međutim, Fukare su ogorčene na klupsko rukovodstvo i stalno poručuju kako će bojkotovati utakmice Slobode sve dok je sadašnja uprava na sceni.
Je li to pravi razlog ili nije, malo kome, sem njima, poznato je. Znači li to da će tribine Tušnja u subotu popunjavati tek “obični” ljubitelji nogometa i Horde zla!?
Za subotnju utakmicu između Slobode i Sarajeva najavljen je dolazak oko 400 navijača poznatih pod imenom Horde zla. Vršilac dužnosti direktora kluba, Enver Hukić, danas je izjavio da je Sarajlijama javljeno kako ih na tribinama može biti najviše 150. Sigurnosne mjere ne dozvoljavaju veći broj, te je takva poruka odaslana Hordama, Sarajevu i policiji Sarajevskog kantona.
Šta je, međutim, sa tuzlanskim navijačima, Fukarama?
Dok Tuzlanski list danas tvrdi da je između Fukara i uprave Slobode došlo do pomirenja, Enver Hukić je danas rekao kako sastanak sa navijačkom grupom nije dao rezultat za optimizam. Kazao je kako navijači na utakmicu neće doći organizovano, ali će ih biti.
Slobodi je podrška navijača potrebna više nego ikada. Međutim, Fukare su ogorčene na klupsko rukovodstvo i stalno poručuju kako će bojkotovati utakmice Slobode sve dok je sadašnja uprava na sceni.
Je li to pravi razlog ili nije, malo kome, sem njima, poznato je. Znači li to da će tribine Tušnja u subotu popunjavati tek “obični” ljubitelji nogometa i Horde zla!?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko kaze, to ti mislis. Cuvaj ti sebe, budi ti trijezan, a za ostale te boli briga.Dirk je napisao/la: Ti si jedan veliki bolesnik koji ne zna sta prica ... kakav bolan alkohol znas li da se ne smije piti pogotovo pred specijalcima

Sto se tice ulaska na stadion, 150 karata je rezervisano za tribinu, tako da ako vas dodje vise, ili cete na stajanje ili nece biti mjesta. Sad jedino ako se sta u medjuvremenu ne promijeni pa vas sve utrpaju na tribinu.
Od mene imate dobrodoslicu.
Nesto mi je uprava Sarajeva previse optimisticna, evo sad i Alaim najavljuje da dolaze po bod(ove). Da se slucajno ne okliznu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svi uvijek najavljuju pobjede na gostovanjima pa izgube,previse su optimisticni,i dizu velike nade HZ da ce dobit,a sta ce ako ne dobiju tekmu,onda ce im sudija biti kriv,pa ce navijaci jos vise biti protiv njih itd.Vidim navijacima Sarajeva smeta sto je sudija iz BL???omerbavarac je napisao/la:Ko kaze, to ti mislis. Cuvaj ti sebe, budi ti trijezan, a za ostale te boli briga.Dirk je napisao/la: Ti si jedan veliki bolesnik koji ne zna sta prica ... kakav bolan alkohol znas li da se ne smije piti pogotovo pred specijalcima![]()
Sto se tice ulaska na stadion, 150 karata je rezervisano za tribinu, tako da ako vas dodje vise, ili cete na stajanje ili nece biti mjesta. Sad jedino ako se sta u medjuvremenu ne promijeni pa vas sve utrpaju na tribinu.
Nesto mi je uprava Sarajeva previse optimisticna, evo sad i Alaim najavljuje da dolaze po bod(ove). Da se slucajno ne okliznu.![]()
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 26 feb 2010, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Nebi nam bio prvi put da se okliznemo! Tako i treba optimista biti a ne kao uprava, moramo evropu da izborimo!
Ove god.idete u evropu,samo ce biti zeznuto zbog Skore,moracete nekog iskusnog dovest napadaca.Koliko sam cuo ova ekipa Slobode naredne godine ostaje,ako se sta ne promjeni,i dovest ce se neka pojacanja i najavljuje se borba za titulu aBdanonimus je napisao/la:Nebi nam bio prvi put da se okliznemo! Tako i treba optimista biti a ne kao uprava, moramo evropu da izborimo!

- Omerbavarac
- Kontakt:
Stoji da ce imati vecu podrsku, to je definitivno, s obzirom da Fukara nece biti, barem onako organizovano. Takodjer mogu najavljivati koliko zele pobjedu, jer misle da su bolji. Nisu svjesni koliko se Sloboda pojacala, kako je kadar poslozen dolaskom Glavasa, da su se mnoge stvari promijenile. Smatraju da je sve ostalo isto kao u prvom dijelu sezone, ali se grdno varaju.harry_90 je napisao/la:Svi uvijek najavljuju pobjede na gostovanjima pa izgube,previse su optimisticni,i dizu velike nade HZ da ce dobit,a sta ce ako ne dobiju tekmu,onda ce im sudija biti kriv,pa ce navijaci jos vise biti protiv njih itd.Vidim navijacima Sarajeva smeta sto je sudija iz BL???omerbavarac je napisao/la:Ko kaze, to ti mislis. Cuvaj ti sebe, budi ti trijezan, a za ostale te boli briga.Dirk je napisao/la: Ti si jedan veliki bolesnik koji ne zna sta prica ... kakav bolan alkohol znas li da se ne smije piti pogotovo pred specijalcima![]()
Nesto mi je uprava Sarajeva previse optimisticna, evo sad i Alaim najavljuje da dolaze po bod(ove). Da se slucajno ne okliznu.![]()
Neka se sjete da smo im u prvom kolu otkinuli bod na Kosevu i to sa onom ekipom koja je trenutno predposljednja, a trenutno smo jaci za 40-tak % u odnosu na taj tim.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
@omerbavarac
slazem se sa tobom.Ja koliko sam cuo,nece se ici organizovanu,al svako ko je dosad stajao na D tribini Fukara ce doci na tekmu,bice navijanja al ne vjerujem da ce biti brojniji od nas,u to budi siguran
slazem se sa tobom.Ja koliko sam cuo,nece se ici organizovanu,al svako ko je dosad stajao na D tribini Fukara ce doci na tekmu,bice navijanja al ne vjerujem da ce biti brojniji od nas,u to budi siguran

Ako ste bolji pobjedicete i zavrsena prica,mi cemo cestitati i to je to! Samo da nebude kako znate krvnickih startova i pregrube igre kako znate da igrate! Ova ekipa je i malo boljim timovaima nosila bodove!
moguci sastav Slobode protiv Sarajeva:
Mujkic
odbrana:
Krasic
Karadza
Milosevic
Crnogorac
sredina:
Gavaric
Zoletic
Okanovic
Sadikovic
napada:
Mujic
Smajlovic
odbrana beton,sredina dobra,napad odlican,ne treba ni spominjat Mujkica,koliko nas je dosad spasio,svaka mu cast
Mujkic
odbrana:
Krasic
Karadza
Milosevic
Crnogorac
sredina:
Gavaric
Zoletic
Okanovic
Sadikovic
napada:
Mujic
Smajlovic
odbrana beton,sredina dobra,napad odlican,ne treba ni spominjat Mujkica,koliko nas je dosad spasio,svaka mu cast

- sarajlija89
- Kontakt:
krecemo u 10 h....desetkovani smo ne igra hadzic,dzakmic i maksumic a i handzic nije dobio certifikat
al iskreno najvise se sudija bojim...al eto

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ko kaze da Dzakmic neigra;)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Welcome.sarajlija89 je napisao/la:krecemo u 10 h....desetkovani smo ne igra hadzic,dzakmic i maksumic a i handzic nije dobio certifikat![]()
al iskreno najvise se sudija bojim...al eto

A zasto sudije???
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.