Ja sam 4, nisam nikad mijenjao, mada je bilo banovaMElloo je napisao/la:Jesam ja jedini koji je ovdje 5 godina pod istim nickom ??

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja sam 4, nisam nikad mijenjao, mada je bilo banovaMElloo je napisao/la:Jesam ja jedini koji je ovdje 5 godina pod istim nickom ??
Neutral?legenda reala je napisao/la:fazon je bio što su oni tad prikazali sve takmičare, jer se nije održavalo ništa na ostalim borilištima, samo nisu nijedan njegov hitac prikazali, al si ih ti opet branio, kako on nije marketinški zanimljiv![]()
a ko je čovjek koji je najviše puta mjenjao nik na ovom forumu, ono ostali mu postovi, al ime promjenio:mrgreen:
Pa jel' marketinški zanimljiv?legenda reala je napisao/la:fazon je bio što su oni tad prikazali sve takmičare, jer se nije održavalo ništa na ostalim borilištima, samo nisu nijedan njegov hitac prikazali, al si ih ti opet branio, kako on nije marketinški zanimljiv![]()
a ko je čovjek koji je najviše puta mjenjao nik na ovom forumu, ono ostali mu postovi, al ime promjenio![]()
Da ti ja kažem šta je ispod minimuma? Tvoj avatarnedim93 je napisao/la: @duke ne može to je ispod minimuma
aferim momak, vidi se da pratiš forum, a smio bi se zakleti da se još nekako zvaoPasha je napisao/la:ne znam na koga misliš, al' insider je bio i Ministar i Knele. mada njemu se može.![]()
![]()
Za malo više od mjesec dana i bit će 5. godisnjica mog piskaranja ovdje, uvijek pod istim nikom i bez ijednog bana!Amar Dzeko je napisao/la:Ja sam 4, nisam nikad mijenjao, mada je bilo banovaMElloo je napisao/la:Jesam ja jedini koji je ovdje 5 godina pod istim nickom ??
imanasjosMElloo je napisao/la:Jesam ja jedini koji je ovdje 5 godina pod istim nickom ??
za ovo momak imaš piće.legenda reala je napisao/la:aferim momak, vidi se da pratiš forum, a smio bi se zakleti da se još nekako zvaoPasha je napisao/la:ne znam na koga misliš, al' insider je bio i Ministar i Knele. mada njemu se može.![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si previše normalan i korektan da bi dobio ban. Za šta čovjek da te banuje kad non stop smiruješ strasti gdje god pišeš. Daj si nekog izazovahilmo je napisao/la: Za malo više od mjesec dana i bit će 5. godisnjica mog piskaranja ovdje, uvijek pod istim nikom i bez ijednog bana!
Da li sam jedini po tom pitanju?![]()
sjecam se tebeharry_90 je napisao/la:imanasjosMElloo je napisao/la:Jesam ja jedini koji je ovdje 5 godina pod istim nickom ??pozz
koja si ti legendaOtelo je napisao/la:Ja sam mijenjao nick kad me je admin banovao jer sam stavio njegov avatar
Virtu4l je proslavio šestu godišnjicu na forumu i nikad nije bio banovanhilmo je napisao/la:
Za malo više od mjesec dana i bit će 5. godisnjica mog piskaranja ovdje, uvijek pod istim nikom i bez ijednog bana!
Možda ima dupli acc pa sa njega hvata izazove.DukeOfWellington je napisao/la:Ti si previše normalan i korektan da bi dobio ban. Za šta čovjek da te banuje kad non stop smiruješ strasti gdje god pišeš. Daj si nekog izazovahilmo je napisao/la: Za malo više od mjesec dana i bit će 5. godisnjica mog piskaranja ovdje, uvijek pod istim nikom i bez ijednog bana!
nisam sa tobom nikad ulazio u obračun al ima jedan mod* ne smijem mu ime izgovorit dobiću ban.Pasha je napisao/la:nedim, ima vas prličan broj...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.