Situacija sa Raul-zakon je nedefinisana i dalje...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gdje ga se sjetiLjumanM95 je napisao/la:Alija ilitiga raul-zakon.![]()
Mislim da je za Dallas taj navijaoJHam je napisao/la:Gdje je onaj sto je cini mi se navijao za SAS-e, dal Dino il tako nekako, sto je pola pisao na engleskom pola na bosanskom..
E jest jest, moguce, al nezz sto meni da je za SAS, ko da se sjecam da je na slici mu bio i neki igrac SAS-aDonnie Darko je napisao/la:Mislim da je za Dallas taj navijaoJHam je napisao/la:Gdje je onaj sto je cini mi se navijao za SAS-e, dal Dino il tako nekako, sto je pola pisao na engleskom pola na bosanskom..
To je taj Alija kojeg prozivama.tyler durden je napisao/la:Mene samo interesuje gdje je ono dijete sto je trebao sa 16-17 ili koliko vec, postat otac ?pa se hvalio s tim po forumu.
DukeOfWellington je napisao/la:Ja sam bio prilično siguran da su Lejla i BaDa12 zapravo iste osobe, sličan način razmišljanja.
Tebe je postovao:legenda reala je napisao/la:Ustvari on nije ni imo curu, našo neku malu na Fb,izmislio joj ime i slao raji njene slike na pp, kako mu je to cura, kasnije je bio umro, pa oživio itd....
al D1nO je bio kralj
Jel' misliš il' znaš. Mislim ono, ispratio sam svaki pojedinačni nastup britanskih sportista na OI u Londonu, teško da ćeš još jednu takvu osobu naći i u britanskom olimpijskom komitetu, a kamo li na ovom forumu.legenda reala je napisao/la: a ja mislim da si ti onaj Nedozvoljena Pozicija
Bas tako samo imao je 18, cura ga zajebala postenski, sinoc sam ga zvao da se vrati na forum neceOtelo je napisao/la:To je taj Alija kojeg prozivama.tyler durden je napisao/la:Mene samo interesuje gdje je ono dijete sto je trebao sa 16-17 ili koliko vec, postat otac ?pa se hvalio s tim po forumu.
No, on je bio invalid cini mi se i imao je curu koja je nosila njegovo dijete a ustvarni nije bila trudna.
Valjda se neko sjeca bolje od mene
Jes' vidio šta je pristuplegenda reala je napisao/la:A ne znam, onaj Nedozvoljena Pozicija je bio teški kloc, a ti si dobar momak![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Jabroni, VensanKasel i 15 gostiju.