FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

anonimus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la anonimus » 26 feb 2010, 15:06

Sarajevski specijalci ce da nas prate do Tuzle i da obezbjedjuju tekmu!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 feb 2010, 15:09

anonimus je napisao/la:Sarajevski specijalci ce da nas prate do Tuzle i da obezbjedjuju tekmu!
to za pracenje nije nemoguce a ne kontam kako ce oni obezbjedzivat tekmu..odakle ti taj info
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Urban

Post Postao/la Urban » 26 feb 2010, 15:12

slani grad je napisao/la:
anonimus je napisao/la:Sarajevski specijalci ce da nas prate do Tuzle i da obezbjedjuju tekmu!
to za pracenje nije nemoguce a ne kontam kako ce oni obezbjedzivat tekmu..odakle ti taj info

vjeruj mi da jest jesenji dio prvenstva utakmica celik - zeljo na bilino polje smo dosli u pratnji nasih specijalaca koji su stajali ispred nase tribine tako da ce tako bit i u tuzli vjeruj i nisu radili obezbjedjenje tekme nego navijaca iz rajvosa
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 26 feb 2010, 15:14

Saopcenje UNFKS
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 feb 2010, 15:16

100% je tako i nece biti problema oko ulaska na stadion i brojnosti ;)
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 26 feb 2010, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 feb 2010, 15:17

Urban je napisao/la:

vjeruj mi da jest jesenji dio prvenstva utakmica celik - zeljo na bilino polje smo dosli u pratnji nasih specijalaca koji su stajali ispred nase tribine tako da ce tako bit i u tuzli vjeruj i nisu radili obezbjedjenje tekme nego navijaca iz rajvosa
pa ja i nisam reko da nece obezbjedzivat daj dio gdje su HZ...al je on napisao da ce oni obezbjedzivat cijelu tekmu pa zato pitam...a i nas je u 1 kolu kad smo igrali na Kosevu pratila Tuzlanska policija cijelo vrijeme pa sam zato napisao da nije nemoguce da ce ih pratit cijeli put al da ce obezbjedzivat tekmu..nisam siguran...zato pitam odakle je info

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 feb 2010, 15:19

Dirk je napisao/la:
100% je tako i nece biti problema oko ulaska na stadion i brojnosti ;)
mozes ovo malo pojasnit...kakvih problema oko ulaska i kakve brojnosti..

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 feb 2010, 15:20

Pa nebitno oko te cifre od 150 ljudi i slicno , nece biti problema za sve ima mjesta ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 feb 2010, 15:21

pa dali nam 150 mjesta samo a nas duplo vise dolazi ako ne i vise :D :D obecali su da cemo svi uci....a ulazak...ulazicemo sa strane gdje je nekad stajenje bilo tako da nece biti kontakta izmedju nas i vas ili vas i nas :D ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 feb 2010, 15:24

Znaci pustice vas samo 150 i nijedan vise,nema nikakvih sansi da vas udje vise na tribine i ne vidim razlog zasto se pise doce vas vise,doce al ce ih vratit
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 feb 2010, 15:27

sarajlija89 je napisao/la:pa dali nam 150 mjesta samo a nas duplo vise dolazi ako ne i vise :D :D obecali su da cemo svi uci....a ulazak...ulazicemo sa strane gdje je nekad stajenje bilo tako da nece biti kontakta izmedju nas i vas ili vas i nas :D ;)
vama je dodjeljenja D tribina i posto ta tribina prima cc 1500 ljudi nebitno je dal ce vas doc 150 ili 1150....i naravno da je nelogicno da vrate ljude preko cifre od 150....i neznam o kakvom kontaktu je rijec...vas i kad bi neko napado nema potrebe da to radi kad budete ulazili preko gradilista...logicnije je da budete napadnuti na tribini jer cete bit na 10 metara od ostalih....mada ne vjerujem da ce bit nekih cirkusa...al et..nikad se ne zna..mada cisto sumnjam

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 26 feb 2010, 15:28

harry_90 je napisao/la:Znaci pustice vas samo 150 i nijedan vise,nema nikakvih sansi da vas udje vise na tribine i ne vidim razlog zasto se pise doce vas vise,doce al ce ih vratit
Vratit ih nece eto toliko samo! Sto se napada tice mislim da nebi bilo pametno ni sa vase ni sa nase strane ako nasa specijalna bude na tribini ili u blizini!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 feb 2010, 15:28

harry_90 je napisao/la:Znaci pustice vas samo 150 i nijedan vise,nema nikakvih sansi da vas udje vise na tribine i ne vidim razlog zasto se pise doce vas vise,doce al ce ih vratit
Tebi treba prevesti nesto mozda ... mislis da ce neko stajati i brojati ljude haha :lol:
Ne brini se ti oko nase organizacije i ulaska na stadion , niko nece biti vracen i sam covjek iz Slobode je rekao da svi koji ne udju na tribinu za goste, mogu kupiti normalnu kartu i prikljuciti se pored tribine za goste ... ovo je stiglo na nase udurzenje tako da ne vidim u cemu je problem sto ce svi uci a ti navijas za 150 ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 feb 2010, 15:30

anonimus je napisao/la:
Vratit ih nece eto toliko samo! Sto se napada tice mislim da nebi bilo pametno ni sa vase ni sa nase strane ako nasa specijalna bude na tribini ili u blizini!
Lijepo su iz uprave rekli,max.broj navijaca je 150 i nema razloga da se o tome raspravlja.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 feb 2010, 15:31

anonimus je napisao/la:
sto ako bude VASA u blizini..inace i TZ ima specijalu koja je po svemu identicna VASOJ jer sam i jedne i druge dobro upoznao i svjet se ne okrece oko SA... :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 feb 2010, 15:33

harry_90 je napisao/la:
anonimus je napisao/la:
Lijepo su iz uprave rekli,max.broj navijaca je 150 i nema razloga da se o tome raspravlja.
Vasi iz uprave su supci i nisu rekli da ce se vratiti vec su rekli da ce ostatak koji nebude mogao uci na tu D tribinu da ce moci uci kao normalni gledaoci...wtf,kakvo razmisljanje :roll:

Sigurno ce ovi uci i normalno sjediti i caskati sa vama ostalima :mrgreen:

Zar stvarno mislis da oni nasima nece dopustiti da puste da udju na D tribinu ili da ostatak nasih ubaci sa vasim ljudima na tribinu?

U sustini sami su zakomplivali stvari,a sve se tako jednostavno da rijesiti...ocito da vazi ona sto da bude jednostavno kad moze komplikovano :mrgreen:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 26 feb 2010, 15:37, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 feb 2010, 15:34

@ miky_hz
mogu snama normalno,ne mislim se tuci,samo nek nasjeku meze :D

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 26 feb 2010, 15:35

Kako su ovdje neki tvrdoglavi! Vidio sam kakvi su vasi i kakvi su ovi nasi kreteni pendrekom po glavi itd. al to nije tema! Harry ok nece nas uci vise od 150 brojace nas vidimo se sutra na tekmi nek pobjedi bolji,inace se sa ovim momkom nevrijedi raspravljati!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 feb 2010, 15:36

harry_90 je napisao/la:
anonimus je napisao/la:
uce svi i nema price :D ...ko ne udje kupice kartu i uci na tribinu gdje su navijaci slobode po mogucnosti blize nasem sektoru ko sto je reko taj vas iz uprave...uglavnom ne brinemo se za to... ;) ....obecali su da cemo uci svi....interesovanje je veliko al eto jbg....steta sto nema optimalnih uslova za gostujuce navijace..al snacemo se

@slani grad..pod ovim kontakt mislio sam da necomo morat prolazit pored vas kad budemo ulazili... ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 feb 2010, 15:39

anonimus je napisao/la:Kako su ovdje neki tvrdoglavi! Vidio sam kakvi su vasi i kakvi su ovi nasi kreteni pendrekom po glavi itd. al to nije tema! Harry ok nece nas uci vise od 150 brojace nas vidimo se sutra na tekmi nek pobjedi bolji,inace se sa ovim momkom nevrijedi raspravljati!
Boli mene ocel vas vise uci ili ne,vec bato sigurnost je bitna a ne koliko ce vas doci na tekmu,jel tako.
Dodji i ti nemam ja nish protiv tebe,iako se posvadjamo nekad al sve je to zbog tekme i provokacija.Pozz

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.