Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

BARNYCLE
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la BARNYCLE » 06 jul 2014, 20:30

DANTES je napisao/la:ovako za one koji su gledali meč a nisu vidjeli...
nakon oba medical to, federer je bio bolji, bolje bi igrao, tako da te vaše priče o remećenju okacite pa tamo gdje kacite vaše stvari .
MTO bi poremetio jednog npr nadala jer njemu treba vremena da uđe u meč, ali federeru može samo pomoći da se malo odmori i krene jače... eto u 5 setu je odmah nakon toga dobio sa nulom 2 sledeća servis gema, imao brejk loptu i bio bolji... gubitak seta u meča je došao nekih pola sata nakon MTO kad je opet počeo stizati umor... fedex je moja ljubav, ali nikad nije imao damu za peti set nekog bitnog meča
nek on nama igra još dugo jer ovu igru čini lijepom...
sjajno finale, puno preokreta, sjajnih poteza i zabave
p.s. đokovića toliko mrze da su mu poslali omraženi par britanske krune da mu čestita i procaska malo sa njim...
jbt sve... rođen sam u maju 1987 godine, nisam endi i nisam Nole, dok oni osvajaju Vimblndon i ćaskaju sa krunom ja ovdje sa vama mlatim o tuđim životima.... odoh da se napijem...
Britanski par je navijao za Federera ili sam ja prolupao?! Pa naravno da ce cestitatii...pa svi bi cestitali! I ja takodjer cestitam!
Ponekad se pitam jesmo li gledali isti mec? Svi su navijali za Federera, i navijat ce da je 100 na ATP listi! Jer je on to godinama zaluzio!
Namjerno je trazio MTO i to je vec poznato za Djokera! Odavno ga i zovu prevara! No to ne umanjuje cinjenicu da je osvojio GS, jer nije on mogao sve dobiti na poklon! Vec je svaki poen koji je dobio, zasluzio!
Zao mi je sto je Federer izgubio, ali mi je vise zao sto ce za 5 godina Wimbledon poceti bez njega! Nista vise nece biti isto! :!:
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 jul 2014, 20:37

BARNYCLE je napisao/la:
nakon oba medical to, federer je bio bolji, bolje bi igrao, tako da te vaše priče o remećenju okacite pa tamo gdje kacite vaše stvari .
MTO bi poremetio jednog npr nadala jer njemu treba vremena da uđe u meč, ali federeru može samo pomoći da se malo odmori i krene jače... eto u 5 setu je odmah nakon toga dobio sa nulom 2 sledeća servis gema, imao brejk loptu i bio bolji... gubitak seta u meča je došao nekih pola sata nakon MTO kad je opet počeo stizati umor... fedex je moja ljubav, ali nikad nije imao damu za peti set nekog bitnog meča
p.s. đokovića toliko mrze da su mu poslali omraženi par britanske krune da mu čestita i procaska malo sa njim...
jbt sve... rođen sam u maju 1987 godine, nisam endi i nisam Nole, dok oni osvajaju Vimblndon i ćaskaju sa krunom ja ovdje sa vama mlatim o tuđim životima.... odoh da se napijem...
Britanski par je navijao za Federera ili sam ja prolupao?! Pa naravno da ce cestitatii...pa svi bi cestitali! I ja takodjer cestitam!
Ponekad se pitam jesmo li gledali isti mec? Svi su navijali za Federera, i navijat ce da je 100 na ATP listi! Jer je on to godinama zaluzio!
Namjerno je trazio MTO i to je vec poznato za Djokera! Odavno ga i zovu prevara! No to ne umanjuje cinjenicu da je osvojio GS, jer nije on mogao sve dobiti na poklon! Vec je svaki poen koji je dobio, zasluzio!
Zao mi je sto je Federer izgubio, ali mi je vise zao sto ce za 5 godina Wimbledon poceti bez njega! Nista vise nece biti isto! :!:
sve si to lijepo i krasno napisao, ali ništa konkretno rekao nisi... prevara ga zovu samo tebi slični... ja nisam govorio o navijanju već nevoljnu i mržnje kako svi rekoste(svoja osjećanja imputiraste miliona ljudi koje ne znate)... za koga su navijali princ i njegova dama ne znamo a i nije bitno...
opet ti si zapeo za mto iako su svaki put donijeli bolji fedexovu igru? no to nećeš da komentarišeš lakše je tražiti izgovore i širiti mržnju... pah najlakše je mrziti..
đoković nije dobar na psiho planu, da jeste bilo bi gotovo sa 3-0... prosto RF nema snage ni psihičke ni psihičke za najveće domete... ipak ja molim boga da je on nekako nađe i da igra još, još godina i godina
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 06 jul 2014, 20:58

DANTES je napisao/la:
BARNYCLE je napisao/la:
sve si to lijepo i krasno napisao, ali ništa konkretno rekao nisi... prevara ga zovu samo tebi slični... ja nisam govorio o navijanju već nevoljnu i mržnje kako svi rekoste(svoja osjećanja imputiraste miliona ljudi koje ne znate)... za koga su navijali princ i njegova dama ne znamo a i nije bitno...
opet ti si zapeo za mto iako su svaki put donijeli bolji fedexovu igru? no to nećeš da komentarišeš lakše je tražiti izgovore i širiti mržnju... pah najlakše je mrziti..
đoković nije dobar na psiho planu, da jeste bilo bi gotovo sa 3-0... prosto RF nema snage ni psihičke ni psihičke za najveće domete... ipak ja molim boga da je on nekako nađe i da igra još, još godina i godina

Kao prvoo, ne mrzim nikoga, pa tako ni Djokovica! To sto je on danas pobijedio meni nista ne znaci, nemam od toga ni kafu da popijem! Isto bi bilo i da je Federer pobijedio.Kao drugo, Djokovica i pojedini teniseri zovu prevarom, a o navijacima da ne pricam. To je posljedica njegovog ponasanja tokom karijere. Pa isto je ovo uradio na US OPEN -u protiv Murraya, ali je taj mec izgubio.Niko njega ne mrzii, njega niko jednostavno ne voli. To sto je veliki sampion i sto pobjedjuje, BRAVO! Ali nije i nece biti nikad Federer ili Nadal! O tome ja pricam!
Gledao sam mec i valjda po reakciji publike mozes zakljuciti za koga je ko navijao?!
Da Roger ima 27 a Djokovic 33, ovog finala ne bi uopste bilo! No tako je kako je!
Najveci!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 jul 2014, 21:01

Čuj RF nema snage za veće domete.. Pa ovo danas je preslab Roger i opet ga jedva Novak dobio s obzirom da je igrao strašno... Zamisli da je Federer bio agresivniji od samog starta, ne bi Nole danas slavio ovako, Federer ima u sebi još snage ali potrefi mu se dan kad mu se kasno lampice upale, prekasno je počeo da agresivno igra, previše je BH slajs koristio

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 06 jul 2014, 21:03

AA23 je napisao/la:Čuj RF nema snage za veće domete.. Pa ovo danas je preslab Roger i opet ga jedva Novak dobio s obzirom da je igrao strašno... Zamisli da je Federer bio agresivniji od samog starta, ne bi Nole danas slavio ovako, Federer ima u sebi još snage ali potrefi mu se dan kad mu se kasno lampice upale, prekasno je počeo da agresivno igra, previše je BH slajs koristio
Uobicajena praksa ovdje je da se Federer salje u penziju poslije svakog poraza.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 06 jul 2014, 21:06

Ovaj je davno trebao otici u penziju...samo se sramoti pred ocima svijeta...mnogo puta je tako bilo protiv Nadala cak i kad je dosta mladji bio Federer...protiv Del Potra takodjer na US Open finale i danas protiv Djokovica.

Treba biti vjecno zahvalan sto je imao srece da dominira u tranzitnom periodu tenisa kad su pogotovo Sampras i Agassi bili pred penzijom.

Nadal je najbolje pokazao mnogo puta kakav je teniser Federer...iznad prosijeka da, ali sto je tice teniskih sposobnosti ni blizu velikana kao Nadal, Djokovic, Sampras, Agassi, Becker, Borg, Lendl i mnogi drugi.

Sva sreca za njega da je pobjedio sve one Grand Slamove u pocetku karijere kad su mu bili konkurencije mentalno slabi teniseri sa psihickim problemima kao Safin, Roddick, Baghdatis, Gonzalez, Hewitt.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 06 jul 2014, 21:09

Pauk je napisao/la:Ovaj je davno trebao otici u penziju...samo se sramoti pred ocima svijeta...mnogo puta je tako bilo protiv Nadala cak i kad je dosta mladji bio Federer...protiv Del Potra takodjer na US Open finale i danas protiv Djokovica.

Treba biti vjecno zahvalan sto je imao srece da dominira u tranzitnom periodu tenisa kad su pogotovo Sampras i Agassi bili pred penzijom.

Nadal je najbolje pokazao mnogo puta kakav je teniser Federer...iznad prosijeka da, ali sto je tice teniskih sposobnosti ni blizu velikana kao Nadal, Djokovic, Sampras, Agassi, Becker, Borg, Lendl i mnogi drugi.

Sva sreca za njega da je pobjedio sve one Grand Slamove u pocetku karijere kad su mu bili konkurencije mentalno slabi teniseri sa psihickim problemima kao Safin, Roddick, Baghdatis, Gonzalez, Hewitt.
Svasta sam cuo,ali da neko stavlja Djokovica ispred Federera nisam.

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 06 jul 2014, 21:11

MaGiCa je napisao/la:slika
:cry:
Najveci!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 06 jul 2014, 21:13

Djokovic je mnogo kompletniji teniser od Federera...cak i Nadal je kompletniji...Federer je imao samo dvije prednosti koje vise nema, a to su bolji servis i i da je stariji od njih 5-6 godina pa je mogao ''pametnije' igrati kad su mladi bili Djokovic i Nadal.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 jul 2014, 21:20

Unofficialpage je napisao/la:Nije išlo. Novak je odigrao maestralno ali i Federer nije baš bio na svom najboljem nivou,za nijansu je bio slabiji nego na preostalim mečevima na Wimbledonu. Ta nijansa ga je koštala skupo, kad igraš protiv Novaka sve mora funkcionisat odlično, to isto važi i za Novaka kad igra protiv Rogera.

Nevjerovatno koliko je puta Nole probio Feda na mreži.

Novače, čestitke na tituli.
Ja sam o tome govorio i prije meča.Federer je cijeli turnir bio haman bez dostojnog protivnika, igrao se sa servisima i izlazio na mrezu sa procentima od 80% realizacije.Prvi igrac koji je znao probiti na mrezi je to i u radio i to puno puta.Zamisli sta bi mu tek Nadal uradio sa forehandom jer je većina Noletovih pasinga danas (kolko sam ja upratio) dosla sa upravo backhand strane.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 jul 2014, 21:22

Zimonjić sa 38 godina kao neki mladić skače i udara lopticu, pun neke energije, strašan igrač. Svaka čast na novoj tituli. I Sam je odigrala odlično.

Đoković je danas bio bolji, u principu odigrao je svoj najbolji meč baš u finalu, do finala je Federer izgledao puno bolje od njega. Inače tokom cijelog turnira Federera je služio servis samo tako, pa i danas mu je servis bio najjače oružje, a i bekend je bio sasvim solidan veći dio meča. Problem je u tome što on više ne može da drži kvalitetno duže razmjene protiv igrača poput Đokovića, zato je miksao igru, izlazio na mrežu češće nego inače, činio sve da izbaci Đokovića iz ritma što je i uspio u nekoliko navrata. Đoković je na ovom Wimbledonu protiv svakog ozbiljnijeg igrača imao blackout, a i inače je odigrao puno mečeva sa žutim minutama. Da može držati ritam kao recimo danas u drugom setu ili na ovom Wimbledonu u prvom bio bi znatno uspješniji igrač nego što jeste. Ali to je naravno puno lakše reći nego uraditi. Federer je kroz karijeru imao slabosti, sad su te slabosti prerasle u ozbiljne limite kada igra protiv top igrača. I to je tako, valja živjeti s tim. Uglavnom, ima Federer još mnogo toga da ponudi svjetskom tenisu, neki su mu predviđali da će ove ili naredne godine ispasti iz top 20, ali to se ne dešava. Nije kao nekad, ali tu je, prijeti, biće ozbiljan kandidat za osvajanje Wimbledona i naredne godine ako ne bude povreda.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 06 jul 2014, 21:33

Djoker je veliki sampion.Ovo nije ni blizu njegovom najboljem izdanju ali je uspio.Borio se iako je imao nevjerovatan splet okolnosti koji bi oborio 99% tenisera.

Svaka mu cast,to na touru mogu iskljucivo on i Nadal.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 06 jul 2014, 21:43

Najbolji ikad. :tokralju:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 jul 2014, 21:47

Nitro je napisao/la:
Najbolji ikad. :tokralju:

:tokralju: jedan jedini.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 jul 2014, 21:51

iz sledeće vijesti se vidi silna mržnja o kojoj forumski informeri sve znaju

Delpo: Hvala Novače, hvala Rodžere
JT

Novak Đoković je u nedelju osvojio svoju drugu titulu na Vimbldonu, a sedmi Gren slem trofej, a veliki broj poznatih čestitao mu je na tom velikom uspehu.
Tweet

Beta/AP Photo/Ben Curtis

Đoković je do sedme Gren slem titule došao pobedom nad Švajcarcem Rodžerom Federerom sa 6:7 (7-9), 6:4, 7:6 (7-4), 5:7, 6:4.

Među onima koji su čestitali je i argentinski teniser Huan Martin del Potro, koji se zahvalio svojim idolima.

“Neverovatno finale Vimbldona. Hvala dvojici idola Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru na sjajnom meču i čestitke Noletu na tituli”, napisao je Del Potro na društvenoj mreži Tviter.

An incredible Wimbledon final! Thanks to these two idols @djokernole and @rogerfederer for a great match, and congrats Nole for your title.
— Juan M. del Potro (@delpotrojuan) July 6, 2014

Novakovu pobedu nad Federerom na licu mesta ispratili su princeza Kejt i princ Vilijam, glumci Bredli Kuper i Semjuel L Džekson, Dejvid i Viktorija Bekam, bivši fudbaler Andrej Ševčenko, legendarno biciklista Kris Hoj, glumica Kejt Vinslet i mnogi drugi.

Veliki broj poznatih na Tviteru je čestitao Đokoviću na tituli, ali i Federeru na sjajnom finalu.

Two amazing and classy champions! @DjokerNole @rogerfederer
— Dirk Nowitzki (@swish41) July 6, 2014

.

Congrats to @DjokerNole ...... Worthy champion and a hell of a battle !
— andyroddick (@andyroddick) July 6, 2014

.

For all of you saying Djoker isn't a legend .Stop it. 6 slams (Mac 7, Connors, Agassi 8) wins as of now. Still in his prime.... Just stop
— andyroddick (@andyroddick) July 6, 2014

.

Calm, composed and committed today. Congratulations Novak Djokovic. Incredible match. Roger Federer is an absolute legend. That was epic.
— Darren Cahill (@darren_cahill) July 6, 2014

.

Journey is more important than the destination and this was hell of a journey my love!!!! @DjokerNole #Wimbledon2014 #Champion
— Jelena Ristic (@JelenaRisticNDF) July 6, 2014

.

Jos jednom si zadivio Srbiju i svet! Bravo genije! @DjokerNole
— Andrea Lekic (@andlek77) July 6, 2014

.

Man that was a good battle! Congrats to Djokovic but very bummed for @rogerfederer I am confident Rog has more titles to come though!!
— lindsey vonn (@lindseyvonn) July 6, 2014

.

Tako je @DjokerNole !!!!!! Bravooooooo!!
— Velimir Stjepanovic (@VelStjepanovic) July 6, 2014

.

One of the greatest matches of all time @Wimbledon. Well done @rogerfederer . Superb win and huge congratulations @DjokerNole.
— Hugh Jackman (@RealHughJackman) July 6, 2014

.

What a privilege to have been @Wimbledon this year .... and to witness this incredible moment!!!… http://t.co/3FdIwe9kH7" onclick="window.open(this.href);return false;
— Hugh Jackman (@RealHughJackman) July 6, 2014

.

Well... @DjokerNole just made me cry. Great interview. Great match. Congrats #champ #Wimbledon2014 ��
— Mikaela Shiffrin (@MikaelaShiffrin) July 6, 2014

.

Cestitke @DjokerNole ... Svaka cast! Dokazao si koliko si veliki covjek i zasluzio si ovu pobjedu. Cestitke od srca ;)
— Edin Džeko (@EdDzeko) July 6, 2014

.

What a match!!! Well done @DjokerNole !!!
— Donna Vekic (@DonnaVekic) July 6, 2014

.

Cestitamo @DjokerNole na osvajanju @Wimbledon! #OKS
— Olimpijski komitet (@OKSrbije) July 6, 2014

.

Congrats @DjokerNole . He's an awesome dude and great champion. Tennis is lucky to have him.
— Mardy Fish (@MardyFish) July 6, 2014

.

Wimbledon final!! @DjokerNole -@rogerfederer Is this the highest level of sports?? Impressed...
— Aksel Lund Svindal (@akselsvindal) July 6, 2014

.

Epic....@DjokerNole @rogerfederer
— Mahesh Bhupathi (@Maheshbhupathi) July 6, 2014

.

Great Wimbledon final! Gutted for Federer he's a true champion though!Exciting game and Djokovic was pretty amazing! #Wimbledon2014
— Jessica Ennis-Hill (@J_Ennis) July 6, 2014

.

Congrats to @DjokerNole. Respect!! #Wimbledon2014
— Jaka Blazic (@JakaBlazic) July 6, 2014

.

Federer is still one of the great champions of any sport IMHO but Djokovic was just too strong today. Awesome to watch it live. #Wimbledon
— Chris Hoy (@chrishoy) July 6, 2014
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 jul 2014, 22:10

Bravo Nole, ovo je bilo za mir u svijetu, ko bi slušo danima ove smiješne plačkove navijače, pogledaj im postova zadnje 3-4 stranice :lol: :lol: k'o da su Bosanci, a ne Švicarci :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 06 jul 2014, 22:44

legenda reala je napisao/la:Bravo Nole, ovo je bilo za mir u svijetu, ko bi slušo danima ove smiješne plačkove navijače, pogledaj im postova zadnje 3-4 stranice :lol: :lol: k'o da su Bosanci, a ne Švicarci :mrgreen:
Volio bi ti biti taj placko bar jedan dan u zivotu!
Volio bi biti i Nolee.... ali ne moze! Mozes ih samo gledati kako placu! I podizu pehare! :wave:
Najveci!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2014, 22:45

Jel' ovo opet kanula suza izdajica?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 06 jul 2014, 22:58

kako jadan moras biti da ismijavas najveceg sportistu kojeg je svijet vidio... :roll:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.