FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiFKS » 06 jul 2014, 19:59

Je l to poluvrijeme il je gotova utakmica? Ima li jos neki link ovaj meni ne moze.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 jul 2014, 20:00

amypitar je napisao/la:Njihova jedina prednost je takmicarska forma.Tek sam se ukljucio u zadnjih 10 minuta pred kraj poluvremena,i vidim jako dosadna utakmica sa obje strane.Neka igra na sredini terena.Nisu ljudi tolike talašike,sta vam je. :idea:
Treba uci u utakmicu sa oprezom,i onda nece biti problema.

sudbina orebra vidim ispast ce iz lige ko da gledam igraju da odrade to radi reda i put u drugu ligu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 jul 2014, 20:01

amypitar je napisao/la:Njihova jedina prednost je takmicarska forma.Tek sam se ukljucio u zadnjih 10 minuta pred kraj poluvremena,i vidim jako dosadna utakmica sa obje strane.Neka igra na sredini terena.Nisu ljudi tolike talašike,sta vam je. :idea:
Treba uci u utakmicu sa oprezom,i onda nece biti problema.
Pa dosadna i jeste jer su ih ovi nabili na pocetku i sad lagano igraju dok Haugesund ne moze akcije normalne da odigra, trebao si od pocetka da gledas, nisu mogli centra da predju jedno 15 minuta, zato i kazemo odmah ih na foru uzeti, krenuti jako od pocetka...niko ne kaze da su Lovcen :mrgreen: ali nisu vala ni tim od kojeg treba da strahujemo ;)
Pyro is not a crime !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 jul 2014, 20:02

Ma ja, tako smo i sa Zetom i Kukesijem pa se obrukasmo. Sto se prije spustimo na zemlju to ce biti bolje, nismo uopste toliko super jaki koliko pokusavamo pricama prikazati.
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 jul 2014, 20:05

AdiFKS je napisao/la:Je l to poluvrijeme il je gotova utakmica? Ima li jos neki link ovaj meni ne moze.
http://www.coolsport.tv/nfl-live-streaming-27.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pyro is not a crime !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 jul 2014, 20:06

Head je napisao/la:Ma ja, tako smo i sa Zetom i Kukesijem pa se obrukasmo. Sto se prije spustimo na zemlju to ce biti bolje, nismo uopste toliko super jaki koliko pokusavamo pricama prikazati.

Za nasu ligu jesmo,ali za Evropu ce biti malo teze.
Porediti Kukesi,Zetu i ondasnju situaciju u klubu,i ovo danas je nebo i zemlja u svakom pogledu.Ali se slazem da oprez treba postojati,i tad nece biti zime.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 jul 2014, 20:09

Naziv kluba po planini, 93 g. osnovani, stadion 8800 kapacitet otprilike, nedavno napravili dodatnu tribinu, prošle sezone završli 3 na tebeli i izborili evropu i poslije toga rasprodali najbolje igrače, a glavnog napadača prodali Rosenburgu i frajer grije klupu, klub koji živi od prodaje igrača jer nemaju visok buđet za razliku od ostalih Norveških premijer ligaša. U Haugesundu živi oko 2000 Bosanaca i Hercegovaca i trebali bi imati podršku ,jer sumnjam da će se iz BiH ići organizovano jer je daleko i skupo. Trener im ima 41 godinu i trenira Haugesund već 5 godina od 2009. Imaju veći buđet od nas, ali nemaju historiju, igrače i publiku ni blizu kao FKS. Imaju stranaca u ekipi, ali upitan im je kvalitet. Kao što smo zapazili na njihovim dosadašnjim tekmama, da se vidjeti da su talaška i da to nije ona ekipa iz prošle sezone kada su bili 3 na tabeli. Naš cilj je jasan ove sezone u evropi proći 2 pretkolo, a što ne i 3 pretkolo. Ako ne budemo napunili dostojno stadion Asim Ferhatović Hase 17 Jula poslije svih ovi pozitivnih dešavanja u klubu, onda mnoge stvari od ovih pozitivnih dešavanja nismo zaslužili.
SRETAN BROJ - 1725

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 jul 2014, 20:10

amypitar je napisao/la:
Head je napisao/la:Ma ja, tako smo i sa Zetom i Kukesijem pa se obrukasmo. Sto se prije spustimo na zemlju to ce biti bolje, nismo uopste toliko super jaki koliko pokusavamo pricama prikazati.

Za nasu ligu jesmo,ali za Evropu ce biti malo teze.
Porediti Kukesi,Zetu i ondasnju situaciju u klubu,i ovo danas je nebo i zemlja u svakom pogledu.Ali se slazem da oprez treba postojati,i tad nece biti zime.

jarane moj uzimas kukesi i zetu kao da smo igrali onako ko sto je zeljo igro protiv lovcena i reko bih ajd uredu ali mi smo ih rastavili na proste faktore nije srece bilo i to je to, siromasan igracki kadar pogotovo klupa napadaca nisi imao... ne mozes to tako porediti ja ne kazem to poderat ovo ono kaazem ovo sto vidim trenutno ljudi sa amaterima x odigrase nemaju 20 navijaca i stas ocekivat nesto ispadaju iz lige ko sto im se i u igri vidi samo jedan im igrac valja i to je to
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 06 jul 2014, 20:11

ma mi trebamo biti euforični i preoptimistični i napraviti takvu atmosferu i pritisak sa tribina od početka ;)

a Dženo i momci su ipak profesionalci i kod njih ne bi trebalo biti, niti vjerujem da hoće, pretjerane euforije ;) siguran sam da će oni ozbiljno ući u meč i bez stava "lahko ćemo" ;)

a možda ribari ne prođu, ima još minimalno 90 min da se igra :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 jul 2014, 20:20

2 2 :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 jul 2014, 20:21

Rule_hz je napisao/la:2 2 :D
Ma sta ce oni, amateri, samo zabise dva komada Rosenborgu koji je prije par sezona igrao ligu prvaka...
1946

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 jul 2014, 20:24

3:2 vodi haug jel ovo kladionica radi svoje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 jul 2014, 20:24

2:3
pazite se ovih izgleda da su zajebana ekipa pravo,iako ne bi trebalo biti problema oko prolaska

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 jul 2014, 20:25

Rule_hz je napisao/la:3:2 vodi haug jel ovo kladionica radi svoje
Kako god, poslije Lahti-a, Zete i Kukesi-a još jednu sramotu ne bih mogao podnijeti. Uredu je ispasti od bolje, jače i poznatije ekipe. Od nabrojanog nemaju ništa.
SRETAN BROJ - 1725

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 jul 2014, 20:25

Head je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:2 2 :D
Ma sta ce oni, amateri, samo zabise dva komada Rosenborgu koji je prije par sezona igrao ligu prvaka...
Ko je kriv Rosenborgu sto su stali poslije 2:0 i dopustili sebi sad da gube, i niko Haugesunda nije nazvao amaterima ali i dalje tvrdim da nisu ekipa koje se treba bojati, imati respekt naravno ali bojati nikako ;)
Pyro is not a crime !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 jul 2014, 20:28

Pa ovi amateri su bolji od Lovcena za klasu. :idea:Splasnu brzo optimizam, kod pojedini forumaša. :lol:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 jul 2014, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 jul 2014, 20:31

amypitar je napisao/la:Pa ovi amateri su bolji od Lovcena za klasu. :idea:
To smo znali od prvog dana nakon izvlačenja parova za EL šta je tu čudno :?:
SRETAN BROJ - 1725

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 jul 2014, 20:31

pitic je napisao/la:
momak je pokusao da isprovocira :)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 jul 2014, 20:33

pitic je napisao/la:

Pa cudno mi je to sto ekipu koja je bolja za klasu od Lovcena zovemo amaterima,a Lovcen je kod malenih jedna ozbiljna i organizovana ekipa ,koja zna sta hoce.Toliko o nasim realnim komentarima.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 jul 2014, 20:35

arelinho je napisao/la:
pitic je napisao/la:
momak je pokusao da isprovocira :)
Ni slučajno. Veći buđet, kvalitetniji igrači, očekivano da su u 2 pretkolu jači protivnici nego u 1 pretkolu, jača po kvaliteti Norveška liga nego Crnogorska itd.itd.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Amazon [Bot], Amidzaa, bvsic, Haksss, Kaunas, keli, Lecler, makron, riki46, Rodman i 93 gosta.