Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Janez
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Janez » 06 jul 2014, 19:29

rammstein je napisao/la:da bi bio najveci ikada moras imati sve,
od tehnike i lahkoce igranja, broja GS-ova, i ono najvaznije, da kad igras u sred Pariza s Francuzom, publika navija za tebe iako si Švicarac, u Engleskoj igras protiv Mareja, publika navija za tebe iako si Švicarac, to niko nece uskoro uspjeti ;)

samo je jedan BR 1

i nikad u karijer Fedex nije manipulirao ozljedama i trcanjem u WC :) samo čista obraza!!!
ono kad te 33-godisnjak natjera u petom setu da trazis medical i odmoris se ... jedva cekam da vidim kako ce oovi steroidni igrati u 33-oj
Objasnio! :thumbup: :bow:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 jul 2014, 19:30

Johny je napisao/la:Tenis je kompleksan sport.

Ovo jeste ruzno ali je Novak dobio vise nego zasluzeno.

Taktika je urodila plodom, izbacio je Rogera iz onog ludog servis ritma.Vidis to je razlika izmjedu danasnjih rivala i onih prije par godina cija se taktika svela : " uzmi sto vise gemova u setu,a zijanit ces 3:0 ,kako god".

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa iskreno nisam ni očekivao da Federer uzme ovo sa haman 33 godine protiv Noleta u prajmu.Nole je ovo trebao završiti u 4. setu mada je i onaj prvi tie break chokeao kako samo on može.

Druga je stvar što Nole ovo stalno radi.Trenutno mi nijedan sportista nije mrzak poput njega.Čak i za Murraya navijam,ako igra protiv Noleta :oops:
Valencia je napisao/la:
Jel ti smetao ovaj hrvatski komentator koji je otvoreno da otvorenije ne moze navijao za Federera?

Jesi zvao redakciju i povikao, 'pa sta vam je ljudi, nije Federer Hrvat da tako otvoreno navijate za njega'. :mrgreen:

Koje licemjerje u pm.

Ja se nikada nisam bunio kada nas komentator navija za nase sportiste, Spanac za svoje, Srbin za svoje, Hrvat za svoje itd...

Al dobro, muka prevelika, pa se na nekog covjek mora izlajati. :oops: :mrgreen:
Pročitaj mi postove i vidi jesam li se bunio za komentatora.Ne možeš mi za to sra.ti.
Višković mi je najdraži komentator što se tiče tenisa i logično je da navija za Noleta i sve dok radi svoj posao kako treba nema potrebe da to komentarišem kao što nisam ni danas.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 jul 2014, 19:30

This time next year, Maestro! ;)

Čestitke Noletu. Bio je ovo sjajan meč.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 06 jul 2014, 19:31

od tehnike i lahkoce igranja, broja GS-ova, i ono najvaznije, da kad igras u sred Pariza s Francuzom, publika navija za tebe iako si Švicarac, u Engleskoj igras protiv Mareja, publika navija za tebe iako si Švicarac, to niko nece uskoro uspjeti ;)

samo je jedan BR 1

i nikad u karijer Fedex nije manipulirao ozljedama i trcanjem u WC :) samo čista obraza!!!
ono kad te 33-godisnjak natjera u petom setu da trazis medical i odmoris se ... jedva cekam da vidim kako ce oovi steroidni igrati u 33-oj
To je to. :thumbup:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 06 jul 2014, 19:32

Nista,idemo sada probat uzet US Open :D

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 06 jul 2014, 19:34

darker10 je napisao/la:Nista,idemo sada probat uzet US Open :D
Cincinnati je vazniji

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 jul 2014, 19:34

samo je jedan BR 1

Fed je tehnicki izuzetan, iako ima par bagova (najociti bag - bekend). Zbog izuzetne tehnike, Fed se manje trosi od ostalih igraca. I u ovom duelu je Nole znatno vise pretrcao. Mora trcati da bi nadoknadio tehnicke nedostatke.

Broj jedan je naravno Nadal, to smo davno ustanovili. :mrgreen: Odmah zatim slijedi Federer.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

chelsea358
Kontakt:

Post Postao/la chelsea358 » 06 jul 2014, 19:36

Šteta za Maestra,ali Novak je danas bio bolji.
Roger danas nije bio na nivou.
Sad cemo da vidimo kakav ce Novak bit kad postane otac,da li ce zadrzat ovaj nivo igre.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 jul 2014, 19:37

Joj Noleta, nimalo se nije obradovao srpskog ambasadoru. :mrgreen:

Ovaj izlazak na balkon je super. :D :thumbup:

Hrvatski komentator na SK zanijemo. Sad mu ovi kriticari sa foruma jebu sve po spisku. :mrgreen: :lol:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 06 jul 2014, 19:39

Nema veze,ti si i dalje najveći svih vremena. :thumbup:
You'll never walk alone.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 06 jul 2014, 19:39

ugursuz je napisao/la:
Cincinnati je vazniji
Bice i to abd

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 jul 2014, 19:41

darker10 je napisao/la:
ugursuz je napisao/la:
Cincinnati je vazniji
Bice i to abd
Govorite o dva razlicita tenisera :rol:

Hrsuz je Noletov simpatizer , a Cinci jedino nije kompletrao..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 06 jul 2014, 19:44

Onda cemo rec da je on govorio za Federera.

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 06 jul 2014, 19:50

samo je jedan BR 1

BRAVO! :clap:
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 06 jul 2014, 19:57

Kakav mec. :tokralju: Novak je odigrao vjerovatno najbolji mec na travi ikad, nisam znao da u sebi ovo ima. Federer je servirao briljantno, ali u igri je bio potpuno ponisten, zahvaljajuci telepatskim udarcima Novaka. Roger je pokusao sve, kad je bio preagresivan dobijao je Novakove passing shotove kao na traci, nista bolje nije prolazio ni kad je ostajao na osnovnoj liniji, i kad je pokusao smiriti poen slajsom.

Steta zbog pada na mentalnom planu jer je ovo moralo biti ubjedljivije, ali ce ova pobjeda svakako dobro doci da se neke kockice posloze u glavi. Kad je ostao bez gasa u petom setu, ponovo je pokazao onaj sampionski mentalitet, koji ga je krasio prije 2012.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 jul 2014, 19:57

Ee koliko patetike ovdje... :puke:

Bravo Nole. Odlican mec, bas sam uzivao.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 jul 2014, 19:59

Nije išlo. Novak je odigrao maestralno ali i Federer nije baš bio na svom najboljem nivou,za nijansu je bio slabiji nego na preostalim mečevima na Wimbledonu. Ta nijansa ga je koštala skupo, kad igraš protiv Novaka sve mora funkcionisat odlično, to isto važi i za Novaka kad igra protiv Rogera.

Nevjerovatno koliko je puta Nole probio Feda na mreži.

Novače, čestitke na tituli.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 jul 2014, 20:14

ovako za one koji su gledali meč a nisu vidjeli...
nakon oba medical to, federer je bio bolji, bolje bi igrao, tako da te vaše priče o remećenju okacite pa tamo gdje kacite vaše stvari .
MTO bi poremetio jednog npr nadala jer njemu treba vremena da uđe u meč, ali federeru može samo pomoći da se malo odmori i krene jače... eto u 5 setu je odmah nakon toga dobio sa nulom 2 sledeća servis gema, imao brejk loptu i bio bolji... gubitak seta u meča je došao nekih pola sata nakon MTO kad je opet počeo stizati umor... fedex je moja ljubav, ali nikad nije imao damu za peti set nekog bitnog meča
nek on nama igra još dugo jer ovu igru čini lijepom...
sjajno finale, puno preokreta, sjajnih poteza i zabave
p.s. đokovića toliko mrze da su mu poslali omraženi par britanske krune da mu čestita i procaska malo sa njim...
jbt sve... rođen sam u maju 1987 godine, nisam endi i nisam Nole, dok oni osvajaju Vimblndon i ćaskaju sa krunom ja ovdje sa vama mlatim o tuđim životima.... odoh da se napijem...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 jul 2014, 20:17

Novak zasluzeno do nove GS titule. Nisam gledao cijeli mec, ali je zaista bilo fascinantno kako je Djokovic pogadjao passing shotove :o Federer je na mrezi izgledao kao neki amater.

Inace Federer nesto slabiji nego u prethodnim mecevima, a onaj finis 4. seta je bio njegov maksimum. Ipak treba covjeku odati priznanje da sa 33 godina igra ovakav tenis. :clap:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 jul 2014, 20:23

A koji je qurac sa svim onim selebritijima na tribinama? Yebote, manje ih je bilo na Oscarima! :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.