Johny je napisao/la:Tenis je kompleksan sport.
Ovo jeste ruzno ali je Novak dobio vise nego zasluzeno.
Taktika je urodila plodom, izbacio je Rogera iz onog ludog servis ritma.Vidis to je razlika izmjedu danasnjih rivala i onih prije par godina cija se taktika svela : " uzmi sto vise gemova u setu,a zijanit ces 3:0 ,kako god".
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa iskreno nisam ni očekivao da Federer uzme ovo sa haman 33 godine protiv Noleta u prajmu.Nole je ovo trebao završiti u 4. setu mada je i onaj prvi tie break chokeao kako samo on može.
Druga je stvar što Nole ovo stalno radi.Trenutno mi nijedan sportista nije mrzak poput njega.Čak i za Murraya navijam,ako igra protiv Noleta
Valencia je napisao/la:
Jel ti smetao ovaj hrvatski komentator koji je otvoreno da otvorenije ne moze navijao za Federera?
Jesi zvao redakciju i povikao, 'pa sta vam je ljudi, nije Federer Hrvat da tako otvoreno navijate za njega'.
Koje licemjerje u pm.
Ja se nikada nisam bunio kada nas komentator navija za nase sportiste, Spanac za svoje, Srbin za svoje, Hrvat za svoje itd...
Al dobro, muka prevelika, pa se na nekog covjek mora izlajati.

Pročitaj mi postove i vidi jesam li se bunio za komentatora.Ne možeš mi za to sra.ti.
Višković mi je najdraži komentator što se tiče tenisa i logično je da navija za Noleta i sve dok radi svoj posao kako treba nema potrebe da to komentarišem kao što nisam ni danas.