Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ne znam kako Boris Becker gleda , uopste mu se oci ne vide koliko je natekao 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Noletu upitna karijera.Igranje pod povredom bi ga moglo koštati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Federer i kad izgubi pokaže da je najveći.

Nadam se da je Novak okay.... ček pobjedio je, sad je dobro..huh

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ne, nego mu nismo zaboravili šta je uradio za nas tokom velike nesreće koja nas je zadesilaMaGiCa je napisao/la:Dobri ste bili sa komentarima, mnogo manje ostrashceni nego npr. po hrvatskim. Shta da kazhem - jbga, Djoker vas razocharao, ali ovaj mech definitivno ide u antologiju: i Wimbledona, ali i opusa Srbin pobediJo.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Onda se raja cudi sto ga ovi na zapadu ne vole.Pa ovo moze volit samo zemljakKawhi je napisao/la:Noletu upitna karijera.Igranje pod povredom bi ga moglo koštati.

Džaba mu što je uradio kad je k.a.r.i.n.a od sportiste.Redovno podržavam komšije,al ovu sramotu ne mogu.Mislim protiv Federera ga ne bih podržao ni da je normalan sportista,al ovako mi je baš krivo što je đubre uzelo.Virtu4l je napisao/la:Ne, nego mu nismo zaboravili šta je uradio za nas tokom velike nesreće koja nas je zadesilaMaGiCa je napisao/la:Dobri ste bili sa komentarima, mnogo manje ostrashceni nego npr. po hrvatskim. Shta da kazhem - jbga, Djoker vas razocharao, ali ovaj mech definitivno ide u antologiju: i Wimbledona, ali i opusa Srbin pobediJo.Hrvatski komentari nas ne zanimaju.
kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKawhi je napisao/la:Noletu upitna karijera.Igranje pod povredom bi ga moglo koštati.

Ti si izrod i sramota, veoma jednostavno objašnjeno.Kawhi je napisao/la:Džaba mu što je uradio kad je k.a.r.i.n.a od sportiste.Redovno podržavam komšije,al ovu sramotu ne mogu.Mislim protiv Federera ga ne bih podržao ni da je normalan sportista,al ovako mi je baš krivo što je đubre uzelo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema potrebe za tim. Chovek je padao, kao shto smo videli i radi toga je zvao medicale. Nije ih izmislio.Sissoko je napisao/la:Federer i kad izgubi pokaže da je najveći.
Da je izgubio, to ne bi bilo zbog tih malera, vec zbog chokovanja i RFove dobre igre.
RF je bio izuzetan na momente, telo ga izdaje, ali magija je tu.
Kamo srece da svaki veliki shampion mozhe ovako da igra sa 33 na ledjima.

- DragonReborn
- Kontakt:
Sad bar znam šta će sutra da mi iskače iz frižidera...
No, svaka mu čast, Vimbldon je ipak najveći turnir, a on ga je uzeo dvaput.
No, svaka mu čast, Vimbldon je ipak najveći turnir, a on ga je uzeo dvaput.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
I daaaa! Djokovic
Ni ono pozivanje za pomoc kad su bile poplave te ne moze oprati! Koji si manipulator i lazov!
Nikad neces biti jedan ROGER FEDERER!

Nikad neces biti jedan ROGER FEDERER!
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
A dobro ti ipak obožavaš ove primjere antisportista poput Mourinha i Đokovića.Virtu4l je napisao/la:Ti si izrod i sramota, veoma jednostavno objašnjeno.Kawhi je napisao/la:Džaba mu što je uradio kad je k.a.r.i.n.a od sportiste.Redovno podržavam komšije,al ovu sramotu ne mogu.Mislim protiv Federera ga ne bih podržao ni da je normalan sportista,al ovako mi je baš krivo što je đubre uzelo.
Toliko ga "ne vole", da je jedan od najplacenijih sportista na svetu, a sponzori mu iz stubova kapitalizma: Francuske, SAD, Japana, Italije i sl.darker10 je napisao/la:Onda se raja cudi sto ga ovi na zapadu ne vole.Pa ovo moze volit samo zemljak

Tenis je kompleksan sport.Kawhi je napisao/la:Džaba mu što je uradio kad je k.a.r.i.n.a od sportiste.Redovno podržavam komšije,al ovu sramotu ne mogu.Mislim protiv Federera ga ne bih podržao ni da je normalan sportista,al ovako mi je baš krivo što je đubre uzelo.Virtu4l je napisao/la:Ne, nego mu nismo zaboravili šta je uradio za nas tokom velike nesreće koja nas je zadesilaMaGiCa je napisao/la:Dobri ste bili sa komentarima, mnogo manje ostrashceni nego npr. po hrvatskim. Shta da kazhem - jbga, Djoker vas razocharao, ali ovaj mech definitivno ide u antologiju: i Wimbledona, ali i opusa Srbin pobediJo.Hrvatski komentari nas ne zanimaju.
Ovo jeste ruzno ali je Novak dobio vise nego zasluzeno.
Taktika je urodila plodom, izbacio je Rogera iz onog ludog servis ritma.Vidis to je razlika izmjedu danasnjih rivala i onih prije par godina cija se taktika svela : " uzmi sto vise gemova u setu,a zijanit ces 3:0 ,kako god".
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Novak zasluzeno uzeo ovo finale, mada je posao trebao biti zavrsen u 4. setu.suhakrpa je napisao/la:Jos malo i pocinje finale u muskoj konkurenciji. Sve vise sam ubijedjen da Nole uzima ovo
Sto se tice ovih povreda, to je cista taktika. Uzmes sebi par minuta predaha i pokusas protivnika izbaciti iz ritma, mada je Novak i par puta zaista pao na terenu.
Bravo Federer. Bravo šampionu. Čestitke i pobjedniku današnjeg meča.
Najveći ikad je Federer,svrsava se da je Đoković fer igrač a kad ga ne ide samo se đali ondje maše i glumi povredu, kasnije je sve oke naravno
Jel ti smetao ovaj hrvatski komentator koji je otvoreno da otvorenije ne moze navijao za Federera?Kawhi je napisao/la:Noletu upitna karijera.Igranje pod povredom bi ga moglo koštati.
Jesi zvao redakciju i povikao, 'pa sta vam je ljudi, nije Federer Hrvat da tako otvoreno navijate za njega'.

Koje licemjerje u pm.
Ja se nikada nisam bunio kada nas komentator navija za nase sportiste, Spanac za svoje, Srbin za svoje, Hrvat za svoje itd...
Al dobro, muka prevelika, pa se na nekog covjek mora izlajati.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
da bi bio najveci ikada moras imati sve,
od tehnike i lahkoce igranja, broja GS-ova, i ono najvaznije, da kad igras u sred Pariza s Francuzom, publika navija za tebe iako si Švicarac, u Engleskoj igras protiv Mareja, publika navija za tebe iako si Švicarac, to niko nece uskoro uspjeti
samo je jedan BR 1
i nikad u karijer Fedex nije manipulirao ozljedama i trcanjem u WC
samo čista obraza!!!
ono kad te 33-godisnjak natjera u petom setu da trazis medical i odmoris se ... jedva cekam da vidim kako ce oovi steroidni igrati u 33-oj
od tehnike i lahkoce igranja, broja GS-ova, i ono najvaznije, da kad igras u sred Pariza s Francuzom, publika navija za tebe iako si Švicarac, u Engleskoj igras protiv Mareja, publika navija za tebe iako si Švicarac, to niko nece uskoro uspjeti

samo je jedan BR 1
i nikad u karijer Fedex nije manipulirao ozljedama i trcanjem u WC

ono kad te 33-godisnjak natjera u petom setu da trazis medical i odmoris se ... jedva cekam da vidim kako ce oovi steroidni igrati u 33-oj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.