KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

drop
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la drop » 26 feb 2010, 01:15

šampioni je napisao/la:Nemoj o kulturi molim te!!! Necemo o tome, samo ćemo se posvađati...zna se dobro tko je pristojniji!!! Ma dobit ce te pozivnicu za nlb iduće godine, tako sam cuo...
Ma samo sam konstatovao cinjenice koje si i sam naveo.
Znaš li ti šta znaci multikulturno ili multietnicka sredina?? dokad planirate biti zatvoreni za nekatolike??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 26 feb 2010, 01:19

Ma ne znam ti šta je to, aje mi objasni :D :D :D ...odo spavati care...želim vam ostanak u nlb-u od srca! NOĆ!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 feb 2010, 01:23

Evropa se ujedinjuje,otvaraju granice,cak su se najvece evropske sile dogovorile oko nove zajednicke valute Eura, a ovi još pocivaju na plemenskom uređenju iz srednjeg vijeka.
Etnicki cisti i izolovani od ostatka svijeta gdje nema mjesta drugima nacijama i konfesijama neodoljivo podsjecaju na neka sablasna mjesta u RS-u gdje su se pocinili najstrašniji zlocini na kraju prošlog vijeka.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 26 feb 2010, 01:25, ukupno mijenjano 2 puta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 26 feb 2010, 01:24

Celzi jeste 0 po svemu za Mancester i Liverpul! Za vase selo se nije ni znalo u bivsoj Jugi ko ste vi uopste da nekom solite pamet seljaci!
Zadnja izmjena: anonimus, dana/u 26 feb 2010, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 feb 2010, 01:24

Nemojte se svađat
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 26 feb 2010, 01:31

Nećemo se vrijeđati anonimus, ne trebaš biti na živcima...uzet cete i vi titulu, ako ne ove godine, iduće godine je 100% VAŠA! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 feb 2010, 01:41

drop je napisao/la:
šampioni je napisao/la:Nije nikada igrao, pa sta bi vam radili kad bi uzeli 2-3 srba...pa ne bi bilo smisla igrati ligu uopće..ovako je malo zanimljivije...nemoj izazivati vraga...
Znaci klub rezervisan ekskluzivno samo za rimokatolike...nema srba,nema bošnjaka,makedonaca,crnogoraca i ostalih nacija i konfesija.
A Thompsonove pjesmice glavna atrakcija na time-outovima...vesela sredina-nema šta :?
Valjda ti je jasno da se svadjate sa djecom mahom. Kao sto ''nalete'' muamer i slicni kod ''nas'' s vremena na vrijeme.

Gdje ce se takvi sjetiti, ili znati, da su za KK Široki nekad vecinu prve postave cinili Srbi, npr. Fajardo, sto je prije par sezona igrao ovdje, npr., je Musliman. Itd... Ukratko - sorry, poanta ne stoji.

U biti, Širokom ide bolje nego ostatku, kako god okrenes, doduse. 99.nesto posto je etnicki cista sredina, ponosna (i koji je bio progonjen, stigmatiziran i rusen zbog toga sto je bio sire duhovno i politicko srediste Hrvata u BiH, pa je i to utjecalo na puno toga), kroz dosta toga je prosla, al je jaca izasla iz svega toga, tako da su samim time i vrijednosti, pa i odabiri, logicno vise orijentirani na svoje. Ne kazem da je to opravdano, ili pozeljno, ali tko ne shvaca povijesne okolnosti, ne moze mu sve ni biti jasno. Ne ulazim u neciju politiku, ne mora se ni svatko slagati s tim, medjutim, licemjerje je nuzno gledati na svoje kao najbolje, ili stavljati se u ''visu'' poziciju moraliziranja, kad recimo evo anonimus ima unaprijed stvoreno misljenje i predrasudan stav, sto od medijskog filovanja, sto do pojedinacnog suda, sto do odgoja, proslosti, itd., bez obzira na sve, a to je pak individualni izbor i stav ono sto cini sve ljude, neovisno odakle su, ili sta su. I ev dokazat ce mi poantu nakon ovoga posta sto posto kad sve navedeno usporedi sa nekim primjerom, tj. necim za sto smatra da je cinjenica dovoljna za njegov realan sud. Kao sto rekoh. Individualno.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 26 feb 2010, 01:55, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 26 feb 2010, 01:44

S djecom jel??? Hvala ti Šb !!! Ja se malo šalim, zar nisi skontao??? A ti odmah djeca, e stvarno....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 feb 2010, 01:48

šampioni je napisao/la:S djecom jel??? Hvala ti Šb !!! Ja se malo šalim, zar nisi skontao??? A ti odmah djeca, e stvarno....
A hajde dobro, mozda niste djeca, pardon, al sigurno ne raspolazete sa svim ovim nekim podacima, a i bezveze se prepucavate na nacin koji samo odrazava kompleks jednih, odnosno drugih, samo s razlicitih stajalista, filozofija, i samim time ste predrasudni jedni prema drugima, a ne radi se to tako, al ajde. Dodjem na ovaj forum da ustvari stogod konkretno procitam u vezi sporta, kosarke u BiH, novosti u vezi BH klubova. Nije da meni smeta politiziranje i filozofiranje, al samo sjebajte teme ovako.
...Život za Široki...

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 26 feb 2010, 01:51

Ma slažem se u potpunosti! Nikada nisam bio za svađu, tolerancija na 1.mjestu!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 feb 2010, 08:52

drop je napisao/la:Da vas pitam nešto ozbiljno...da li je ikad ijedan ne-katolik igrao u dresu Lištice?? nebitno da li je NK ili KK.

da, igrao je u KK, u Nk mislim da nije...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

sead pešto
Kontakt:

Post Postao/la sead pešto » 26 feb 2010, 10:16

Fera javi se..imaš neke CD- ove kod mene...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 feb 2010, 12:27

sead pešto je napisao/la:Fera javi se..imaš neke CD- ove kod mene...
koje ? :D
You are someone else I am still right here

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 26 feb 2010, 13:39

fera je napisao/la:
kako ne znas, one :)
I feel devotion!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 feb 2010, 13:56

ipsa je napisao/la:
fera je napisao/la:
kako ne znas, one :)
eh te te......jao forum postao mjesto gdje se dila cd - ovima :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 feb 2010, 20:59

od sada i grafički pratimo dešavanja na bosanskohercegovačkoj sportskoj sceni.
ovako grafički izlgeda stanje naših predstavnika u NLB ligi ovoj sezoni:

slika

detaljnije ovdje: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32078.htm

whosein
Kontakt:

Post Postao/la whosein » 26 feb 2010, 21:54

admin je napisao/la:od sada i grafički pratimo dešavanja na bosanskohercegovačkoj sportskoj sceni.

slika

jbte ja ovdje vidim samo siroki :mrgreen:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 feb 2010, 21:59

admin je napisao/la:od sada i grafički pratimo dešavanja na bosanskohercegovačkoj sportskoj sceni.

slika

Jbt bolje je da nisi stavljao ovaj prikaz, nemamo sta vidjet :D :D :D :D :D

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 27 feb 2010, 15:51

Moze li mi neko postavit link za Bosna - Hemofarm live stream ako ima? Hvala unaprijed!
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.