Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Rule_hz
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Rule_hz » 05 jul 2014, 14:01

lumani je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:pa bolje njemu da igra ovdje imat cemo i mi i on koristi a ne tamo ljetnu ligu u svakom slucaju juka je mlad moze u bilo kojoj ekipi u evropi igrat tako da je denver na gubitku samo, bolje ce mu biti ovdje kvalifikacije sa u 20 i seniore u rangu kao da igra nba ljetnu ligu gdje ce opet neka djeca biti ;)

ma Juka je uvjek bio patriota..nego mi cudna ta izjava,pa sam Harun je zbunjen :) Ljetna liga mozda nije nesto,ali bih se barem navikao na neki ritam.

pa nije luka zaslijepljen parama i slicno da lete kao mnogi drugi odmah onako daj da ulletim sto prije a ostslle ko hrbe, momak dobsar insan kulturno odgojen posten njegov rad i odnos prema grbu domovine su ga dovele tu gdje jeste, opa normalno da se biti iznenadjen kad je vidio izjave weaighta kuzmica i slicnih njima... ako bog da i ovaj sulejmanovic da krene jukinim stopama sto se tice nba...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 05 jul 2014, 14:27

Ovdje samo Denver moze biti na gubitku. Ako mu sada ne daju ugovor, zato sto hoce igrati za reprezentaciju, Juka ce se vratiti u Evropu i moze birati klub za koji ce igrati.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 05 jul 2014, 14:30

suhakrpa je napisao/la:Ovdje samo Denver moze biti na gubitku. Ako mu sada ne daju ugovor, zato sto hoce igrati za reprezentaciju, Juka ce se vratiti u Evropu i moze birati klub za koji ce igrati.
nije istina, oni ce zadrzati pravo!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 05 jul 2014, 16:37

Svaka njemu cast sto hoce da igra za repku, i mislim da je i za Denver bolje da igra za seniore nego da igra u ljetnoj gdje svi gledaju da nabiju statistiku, ali ovakvim ponasanjem moze sebi sjebati NBA karijeru...Denver ima pravo na njega, i ukoliko ga ne trejduju on ne moze nigdje drugo potpisati, valjda je ovo dogovorom postignuto a ne samoincijativno...

mirza1243
Kontakt:

Post Postao/la mirza1243 » 05 jul 2014, 18:29

jasko_juve je napisao/la:slika

jel ovo Jusuf nas? :) malo sinoc Viva,ovo ono :)
Nije valjda ovaj momak u plavom veci od njega :o :mrgreen:

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 05 jul 2014, 18:38

mirza1243 je napisao/la:
Ovo ti je Bulic iz Sparsa, iz Zivinica inace. On je oko 205cm kako me sjecanje sluzi.

Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!

mirza1243
Kontakt:

Post Postao/la mirza1243 » 05 jul 2014, 19:06

rogeRF je napisao/la:
mirza1243 je napisao/la:
Ovo ti je Bulic iz Sparsa, iz Zivinica inace. On je oko 205cm kako me sjecanje sluzi.

Sent from my ST18i using Tapatalk
A Juka bi trebao biti negdje oko 210 nema logike :crazy:

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 05 jul 2014, 20:11

Chris Dempsey @dempseypost ·

The #Nuggets continue to work on getting Nurkic to summer league despite his Bosnian national team commitments. But that has been tough.

Contrary to reports, the contract buyout for #Nuggets first-round pick Jusuf Nurkic is not a problem & he will be with the team in the fall.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 05 jul 2014, 20:22

anelbavarac je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:ma ko je ova lijeva :mrgreen: :ljepota:
I to je necija sestra :mrgreen:
jel znaš čija :mrgreen:

PS taj u plavoj majici je očigledno niži par cenata šta je problem :crazy:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 jul 2014, 23:28

nedim93 je napisao/la:jel znaš čija :mrgreen:
Znam ovu u crnoj majici, a ovu drugu u bijeloj ne znam. :)

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 05 jul 2014, 23:33

anelbavarac je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:jel znaš čija :mrgreen:
Znam ovu u crnoj majici, a ovu drugu u bijeloj ne znam. :)
misliš plavoj ?

i šta čekaš gdje su linkovi, (valjda nije tvoja sestra :lol: )

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 jul 2014, 23:44

nedim93 je napisao/la:i šta čekaš gdje su linkovi
Eto ti na PP.
nedim93 je napisao/la:(valjda nije tvoja sestra :lol: )
Nije.

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 06 jul 2014, 12:31

Dragi moji "forumasi" sigurno vecina vas ne zna kako je Juka "prosao" sa KK Zlatorog u Laskom. Naime kada se Juka izjasnio da zeli igrati za BiH od tog momenta je sjedio na klupi dakle nije mogao biti u prvoj postavi juniora kk Zlatorog. U istom tom periodu, dakle februara 2012.godine je kao posudbeni igrac Union Olimpije nastupao na juniorskom turniru eurolige u Beogradu i u toj konkurenciji bio jedan od najboljih igraca turnira, a posle u avgustu iste godine MVP evrposkog prvenstva za juniore B divizije. Kao laici se mozemo pitati kako je to moguce.? Moguce je. Juka hvala dragom Bogu nije bio kolebljiv sto se tice drzavnog dresa, prosao teske muke i ostao na nogama. Skoro sam siguran da je i sada ljudima iz Denvera rekao da je obecao igrati za repku i da to trebaju da postuju. Tim gestom je pokazao da mu novac nije na prvom mjestu, a on svakako sa Cedevitom ima ugovor do 2018.godine i tu je hvala Bogu pokazao da je hadzija. Nisam zadovoljan komentarima forumasa koji o kosarci izgleda znaju vise od Jusufa. Pominje se "jako je mlad, nije trebao ovo, trebao je ovo i td. Sve sto je postigao u zivotu postigao je zahvaljujuci Bogu i svom radu i otisao je daleko bez naseg ucesca u tome. Na kraju krajeva i njegovo ime za one koji znaju sta ono znaci govori puno. Sve u svemu, svaku njegovu odluku pozdravljam i molim dragog Boga da ga saceva od povreda, karijera je pred njim i moze uz Boziju pomoc zaraditi puno novca koji mu kako vidimo u ovom trenutku nije primarni cilj. BiH je dobila igracinu koji ima kako sportske tako i moralne kvalitete. Lijep pozdrav svima, Ramirez5.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 06 jul 2014, 12:36

lumani je napisao/la:
Muumii je napisao/la:Koliko smo mi samo smijesni ljudi,ne odgovara nam kad nas neko odbije,npr.Kuzmic,Savovic,Preldzic...Onda su najgori i sta vec sve ne govorimo za njih...A onda se pojavi Juka,ponos drzave,olicenje patriotizma,Bosnjo onaj pravi,kojem je Bosna duboko u krvi,kojem je Bosna vaznija nego vlastita karijera i onda kazemo kako ni to ne valja...

ja pricam sta je bolje za njegovu karijeru ;)nema on jos taj status,da govori klubu sta i kako ce,mislim to nije mogao u Cedeviti a da ne pricam o Denveru ;) ;) Na stranu Bosnjo,Bosanac to je Jusuf bio i prije ove izjave,tako da :thumbup:
Jusuf moze sta hoce,vidi se iz prilozenog.
BosnaE

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 jul 2014, 14:59

Nas Bosanski mentalitet, svi znamo sta drugi treba da uradi i sta je dobro za njega :roll: :roll: >Decko nije maloljetan + ima roditelje i sta god da odluci sretno mu bilo! :bih: :bih:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 06 jul 2014, 15:56

Ne mogu da vjerujem da postoji neko ko kritikuje Jusufa zbog ovog poteza što je istakao da želi da igra za bosnu i da mu nikakvi klubovi neće predstavljat prepreku.

Valjda je nekom u krvi da bude potčinjen

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 06 jul 2014, 16:14

ziv i zdrav bio i da aBd napravi i vecu karijeru od Mirze, na dobrom je putu da u tome uspije :bih:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 jul 2014, 16:37

nedim93 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da postoji neko ko kritikuje Jusufa zbog ovog poteza što je istakao da želi da igra za bosnu i da mu nikakvi klubovi neće predstavljat prepreku.

Valjda je nekom u krvi da bude potčinjen

vidim po Avataru,i ti si veliki patriota :clap: :clap: Jusuf je uvjek bio patriota,samo sto su neki to tek sada vidjeli ;)Ako zeli da napreduje bolje je slusati nba timove,a oni mu nece braniti da igra za domovinu :!:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 jul 2014, 16:43

niko ga ne kritikuje druže, samo kažu da baš i nije pametno da se busa u prsa i da odbija (ako je to slučaj) ono što bi ljudi u Denveru voljeli, a niko je i ništa i da bi ga takve stvari mogle koštati, jer nikad ne znaš kako će to ljudima u Denveru pasti ;) svima nam je drago što imamo prije svega momka koji je spreman poginut' za sveti dres, a zatim i velikog talenta kakav je Juka!

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 07 jul 2014, 18:26

Ko ima tv Živinice veceras oko 9 ima intervju sa Jukom. :D

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.