FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
i zasluzio je 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Alaim
zasluzio je,cestitke upravi na sjajnom gestu
P.S. Drugi put im i zapad zakljucaj

P.S. Drugi put im i zapad zakljucaj
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: Sv: FK Sarajevo
Ko samar budali...collector je napisao/la:pozdravio te hasagic, kaze zeljo mu duzan 120 000 kmkenan_tm87 je napisao/la:Hahahhaha cuj Alaim se oprasta...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Izgleda da je uprava opet odabrala uvlacenje u .... znamo koja je pozicija ovog mumina i da Sarajevo zeli korist iz svega... Sta li je sa Obucom, Turkovicem, Skorom?!
Mozda se sada stolice prefarbaju u bordo...

FORZA ZELJO
osim škore, svi imali opšrostajne i dobili plaketekenan_tm87 je napisao/la:Izgleda da je uprava opet odabrala uvlacenje u .... znamo koja je pozicija ovog mumina i da Sarajevo zeli korist iz svega... Sta li je sa Obucom, Turkovicem, Skorom?!Mozda se sada stolice prefarbaju u bordo...
zao mi je promasio si

ajd na svoju temu ganjaj gdje je lova od članskih

hajde reci neam ne znamo da vidimo te tvoje briljantne umotvorinekenan_tm87 je napisao/la:Izgleda da je uprava opet odabrala uvlacenje u .... znamo koja je pozicija ovog mumina i da Sarajevo zeli korist iz svega... Sta li je sa Obucom, Turkovicem, Skorom?!Mozda se sada stolice prefarbaju u bordo...
Svakako imamo Becirovica koji je Bog i batina u centru,sad imamo Alaima koji je glavni u CSR,jbg moze nam se..kenan_tm87 je napisao/la:Izgleda da je uprava opet odabrala uvlacenje u .... znamo koja je pozicija ovog mumina i da Sarajevo zeli korist iz svega... Sta li je sa Obucom, Turkovicem, Skorom?!Mozda se sada stolice prefarbaju u bordo...

Vidis ove godine ste morali platiti 14 milja za Kosevo protiv Lovcena a prethodnih ste dosta manje placali...
Kad na tih 14 milja dodas trosak organizacije, obaveze prema mupu,stampanje karata i uz malu posjetu pitanje jeste li uopste profitirali od ove utakmice

1946
- kenan_tm87
- Kontakt:
kenan_tm87 je napisao/la:Izgleda da je uprava opet odabrala uvlacenje u .... znamo koja je pozicija ovog mumina i da Sarajevo zeli korist iz svega... Sta li je sa Obucom, Turkovicem, Skorom?!Mozda se sada stolice prefarbaju u bordo...
Koldzo, mercedes benz arena itd... fino od tebe sto se sjecas legendi FK Sarajevo, sve ljudine i veliki igraca, mislim nisu ko gredic da pulsiraju, al mogu proci

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
collector je napisao/la:kenan_tm87 je napisao/la:Izgleda da je uprava opet odabrala uvlacenje u .... znamo koja je pozicija ovog mumina i da Sarajevo zeli korist iz svega... Sta li je sa Obucom, Turkovicem, Skorom?!Mozda se sada stolice prefarbaju u bordo...
Koldzo, mercedes benz arena itd... fino od tebe sto se sjecas legendi FK Sarajevo, sve ljudine i veliki igraca, mislim nisu ko gredic da pulsiraju, al mogu proci

Muhamed Alaim živuća legenda FK Sarajavo. Koliko sam samo pregledao uživo tekmi u vrijeme Alaima (lijepa su to vremena bila, bilo je i sreće i tuge i Ale će me uvijek podsjećati na ta vremena), ali me je taj Alaim i koštao par sijedih na kosi. Znao odbraniti nemoguće, ali i primiti traljavo-levatne golove. Kada Ale primi loptu na tribini samo zatvoriš oči i moliš da je izbije. Sve sam mu halalio izuzev jednog gola, a to je onaj protiv Rapid Bukurešta u gostima u revanšu kada je izletio nigdje veze i lik ga lobova i ispadnemo iz evrope
. Ale je uvijek max. poštovao Sarajevo i dijete je Sarajeva i nije nikada pričao protiv FKS i bar ga zbog toga treba poštovati, ako ga već neko ne poštuje radi njegovih igara. Ale zadaj trakicu na vugla kao i obično i izleti po posljedni put na Haseta kako ti to i dolikuje 

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Sad nema klonova ?
moderacija ?

Malo ložione.
Hoce li biti tih pojacanja,sad pocetkom sedmice.
Nesto se pricalo pa se sad ušutilo,a kad mahala zasuti uvjek nesto iskrsne. 

Hoce li biti tih pojacanja,sad pocetkom sedmice.

http://www.****/utakmica/EiSw5IdS/#detalji" onclick="window.open(this.href);return false; evo veceras ovi igraju protiv rozenburga pa da vidimo sa cim raspolazu trenutno kakva im je snaga i sta mozemo protiv njih ocekivat a protiv airbusa sam gledao njihov sazetak nisu me nesto dojmili tesko da ce nasem ofanzivnom redu parirat a i noge ce im se osjeci kad horde zahrme pogotovo na hasetu mislim da ce ovo bit repriza orebra
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule_hz je napisao/la:http://www.****/utakmica/EiSw5IdS/#detalji evo veceras ovi igraju protiv rozenburga pa da vidimo sa cim raspolazu trenutno kakva im je snaga i sta mozemo protiv njih ocekivat a protiv airbusa sam gledao njihov sazetak nisu me nesto dojmili tesko da ce nasem ofanzivnom redu parirat a i noge ce im se osjeci kad horde zahrme pogotovo na hasetu mislim da ce ovo bit repriza orebra
Kad bi ih upoređivali sa recimo Zetom,Kukesijom,jesu li u njihovom rangu ili su bolji.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bolji.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Airbus ili HaugesundSarajlijc@ je napisao/la:Bolji.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja ih nisam gledao ni jednu ni drugu ekipu ,pa ne mogu nista reci.Ono sto znam da imaju velik budzet, i da po transfermarketu su gotovo 2x skuplji od nas.