Na BHT spremaju iznenadjenje i to je sve sto smijem reci ..Schlager je napisao/la:Hajde Stole,nemoj okolišati cile-mile i zbunjivati nas,već reci jasno i glasno hoće li biti prenosa u prvom kolu ili neće?

Na BHT spremaju iznenadjenje i to je sve sto smijem reci ..Schlager je napisao/la:Hajde Stole,nemoj okolišati cile-mile i zbunjivati nas,već reci jasno i glasno hoće li biti prenosa u prvom kolu ili neće?
zasto bi bio upitan..Stole iz Bora je napisao/la:Tri puta sam postavio tekst iz Avaza da nema prijenosa u prvom kolu i da je projekat "Derbi kola" upitan za nastavak takmicenja!FK Sarajevo je napisao/la:Hoce li sada biti prijenos ili ne![]()
![]()
Super si ti napisao kako jeste, ali od svih klubova na prenos utakmica su pristali Borac, Zeljo, Siroki i jos jedna ekipa ne znam ko jos svi ostali su odbili a tvoj nadrazi klub je smatrao za pametno da uopste ne odgovori na upit o tom da se prenose tekme na TV.jel ti se sad namece odgovor ko je kriv sto nama nase lige na TV.bordo_momak je napisao/la:e kakva smo mi nesposona drzava a i mediji u njoj jos nesposobniji pa nije ni cudo sto nam djeca drkaju i bale na evropske klubove poput manchestera,reala...... a to se sve moze promjenit kad bi nasa publika vidjela da ima vise koristi od bh klubova i radije bi gledali sarajevo,laktase,zrinjski.... nego manchester,barcu... i upravo novinari su krivi sto propada nas fudbal a i publika evo meni licno ne zadivljava bracelona,manchester,celzi.... vec imam svoje klubove i njima se divim meni je srce ko dzamija kad vidim neki nas klub u evropi kako dobro igra a posebno moju najvecu ljubav znaci da sam ja za da se prenose i strance lige ali u umjerenim kolicinama a ne kao sto ovi rade i da vise prenose nase ligu koja je meni najdraza a sigurno ima jos takvih likova koji ne drkaju i ne bale na velike klubove od kojih niko od nas nema koristi. i bolje bi im bilo da prenose slobodu,celika,sirokog,zelju.... nego sto svaka televizija prenosi kojekakve serije koje niko u svijetu negleda a na kraju kraje zao mi je omladine koja ispasta evo sada da pitate nekog djecaka sa kim je npr: zeljo igrao u evropi nabroji 5 klubova rece ti da nezna a pitaj ga skim je igrala barcelona vidjeces odgovor eto lp djabe se iznbervirah
VRATITE NAM NASU DRAGU LIGHU NA TV EKRANE!!!!!!!!!!
Željovac je napisao/la:
Taj sam clanak postavio juce sabahile. Prvo na temi o Premijer ligi pa onda na jos par njih. Onda je i Zeljovac ponovo postavio ali djaba. Nece u glavu nikako ..Seyo_TM je napisao/la:Ma eno ima i clanak iz novina...
nisi mi jasan, ko kaze da se nemoze prenositi, moze se prenositi i prenosit ce se oni koji su na to pristali, a među njima nema Sarajeva..znam tebra al treba se nadat jbg a trebali bi mi nesto kao crnogorci da uradimo ako vec nemozemo prenosit sve utakmice da prenosimo samo derbi onmi cak pomaknu utakmicu da bi je prenosili
Nema tebi sta biti jasno , kad si nejasan sam sebiKevin je napisao/la:čekaj, meni nije jasno ovo:
Sarajevo bi sad prijenos sa Tušnja a ne da sa Koševa?
što kazu: smehoteka
nisi mi jasan, ko kaze da se nemoze prenositi, moze se prenositi i prenosit ce se oni koji su na to pristali, a među njima nema Sarajeva..znam tebra al treba se nadat jbg a trebali bi mi nesto kao crnogorci da uradimo ako vec nemozemo prenosit sve utakmice da prenosimo samo derbi onmi cak pomaknu utakmicu da bi je prenosili
Dirk je napisao/la:Nema tebi sta biti jasno , kad si nejasan sam sebiKevin je napisao/la:čekaj, meni nije jasno ovo:
ma nace Sarajlije dezurnog krivca...morace neko bit kriv sto nema prenosa iz TZ jer ce opet bit pokradeni...postenjacineKevin je napisao/la:čekaj, meni nije jasno ovo:
hehe... dobar je memo!MaliMemo je napisao/la:Hoce li se nastavit ono "derbi kola" da se prenose utakmice PL ?