Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 feb 2010, 09:30

Schlager je napisao/la:Hajde Stole,nemoj okolišati cile-mile i zbunjivati nas,već reci jasno i glasno hoće li biti prenosa u prvom kolu ili neće? :D
Na BHT spremaju iznenadjenje i to je sve sto smijem reci .. :D :D
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 feb 2010, 09:32

Stole iz Bora je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Hoce li sada biti prijenos ili ne :?: :?: :?:
Tri puta sam postavio tekst iz Avaza da nema prijenosa u prvom kolu i da je projekat "Derbi kola" upitan za nastavak takmicenja!
zasto bi bio upitan..

a ja neznam sta ne kontate ovdje(ne mislim na tebe Stole), znaci 4 kluba će se prenositi nakon prvog kola, sto znaci vjerojatno prva Siroki-Željo.. ako je to 17.kolo, neznam vise ni sam..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 feb 2010, 13:10

bordo_momak je napisao/la:e kakva smo mi nesposona drzava a i mediji u njoj jos nesposobniji pa nije ni cudo sto nam djeca drkaju i bale na evropske klubove poput manchestera,reala...... a to se sve moze promjenit kad bi nasa publika vidjela da ima vise koristi od bh klubova i radije bi gledali sarajevo,laktase,zrinjski.... nego manchester,barcu... i upravo novinari su krivi sto propada nas fudbal a i publika evo meni licno ne zadivljava bracelona,manchester,celzi.... vec imam svoje klubove i njima se divim meni je srce ko dzamija kad vidim neki nas klub u evropi kako dobro igra a posebno moju najvecu ljubav znaci da sam ja za da se prenose i strance lige ali u umjerenim kolicinama a ne kao sto ovi rade i da vise prenose nase ligu koja je meni najdraza a sigurno ima jos takvih likova koji ne drkaju i ne bale na velike klubove od kojih niko od nas nema koristi. i bolje bi im bilo da prenose slobodu,celika,sirokog,zelju.... nego sto svaka televizija prenosi kojekakve serije koje niko u svijetu negleda a na kraju kraje zao mi je omladine koja ispasta evo sada da pitate nekog djecaka sa kim je npr: zeljo igrao u evropi nabroji 5 klubova rece ti da nezna a pitaj ga skim je igrala barcelona vidjeces odgovor eto lp djabe se iznbervirah
VRATITE NAM NASU DRAGU LIGHU NA TV EKRANE!!!!!!!!!!
Super si ti napisao kako jeste, ali od svih klubova na prenos utakmica su pristali Borac, Zeljo, Siroki i jos jedna ekipa ne znam ko jos svi ostali su odbili a tvoj nadrazi klub je smatrao za pametno da uopste ne odgovori na upit o tom da se prenose tekme na TV.jel ti se sad namece odgovor ko je kriv sto nama nase lige na TV.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

homer
Kontakt:

Post Postao/la homer » 24 feb 2010, 13:17

eto sad se vidi ko ima jedini postene namjere u ovoj ligi,SIROKI ŽELJO BORAC ČELIK, zamisli ti njih nedaju prijenos sa svog stadiona u 21.stoljecu,treba ih sve izbacit iz lige pa da vidimo oce onda dati!
ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 feb 2010, 13:17

Željovac je napisao/la:slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 24 feb 2010, 13:22

Kakvi radovi u Slavije ljudi moji tamo ce biti udaranja gostujuci ekipa i sakama i nogama vidili smo u prenosu sta je onaj seljak radio kad su igrali protiv Zelje
Samo jedan klub Velež Mostar

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 24 feb 2010, 13:24

dajte ljudi tekmu sa grbavice to su derbi i na tribinama i na terenu pusti se laktasa i travnika i ....ostl livada
samo celik ale samo celik ale

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 feb 2010, 13:29

Po ko zna koji put da napisem posto ima jos onih koji razmisljaju koja ce utakmica biti u subotu:

U prvom proljetnom kolu narednog vikenda nece biti emitirana nijedna utakmica, a neizvjesno je sta ce se dalje desavati.[/size]
AMAR OSIM

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 feb 2010, 13:32

Ma eno ima i clanak iz novina...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 feb 2010, 13:37

Seyo_TM je napisao/la:Ma eno ima i clanak iz novina...
Taj sam clanak postavio juce sabahile. Prvo na temi o Premijer ligi pa onda na jos par njih. Onda je i Zeljovac ponovo postavio ali djaba. Nece u glavu nikako .. :?
AMAR OSIM

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 25 feb 2010, 21:45

u p.m...ovo nigdje nema nego kod nas....hoce nece hoce nece ko na pijaci....ako se ne mogu dogovorit oko prenosa jedne jxxxxx utakmice kako od njih ocekivat da se dogovore oko neceg malo ozbiljnijeg, neceg kompleksnijeg (kao sto je npr. smanjenje-prosirenje lige,udruzenje premierligasa,regionalna liga....itd..itd.) a bojim se da nece naprijed nasa pl :( :(

dinog
Kontakt:

Post Postao/la dinog » 25 feb 2010, 22:13

ma nas fudbal nece biti kvaltiteniji dok se ne omoguce prenosi utakmica,sto pojedini timovi ne daju prenose(evo primjer "nasa"sloboda)jedan od razloga je domacinska liga i to da se ne moze prikazivati navlacenje bodova domacinu a ovi izgovori pojedini ekipa su stvarno smjesni,i hrvati i srbi imaju prenose utakmice sto kod nas se ne moze realizirat kao u hrvatskoj emisija "volim nogomet(fudbal),gdje bi se utakmice igrale u isto vrijeme i povremeno se ukljucivali na sve utakmice,sigurno da bi nasa liga tako dobila na kvaliteti!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 feb 2010, 12:57

cala nema nikakve veze sa tim prenosom, jer to dogovara domacin a ne gost...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 feb 2010, 13:19

Jos postoji mogucnost da se prenosi Sloboda-Sarajevo ali je zapelo valjda Sloboda neda da se ova utakmica prenosi ali se nadaju da ce ipak dozvoliti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 feb 2010, 13:32

čekaj, meni nije jasno ovo:

Sarajevo bi sad prijenos sa Tušnja a ne da sa Koševa?

što kazu: smehoteka
znam tebra al treba se nadat jbg a trebali bi mi nesto kao crnogorci da uradimo ako vec nemozemo prenosit sve utakmice da prenosimo samo derbi onmi cak pomaknu utakmicu da bi je prenosili
nisi mi jasan, ko kaze da se nemoze prenositi, moze se prenositi i prenosit ce se oni koji su na to pristali, a među njima nema Sarajeva..

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 feb 2010, 13:33

Kevin je napisao/la:čekaj, meni nije jasno ovo:

znam tebra al treba se nadat jbg a trebali bi mi nesto kao crnogorci da uradimo ako vec nemozemo prenosit sve utakmice da prenosimo samo derbi onmi cak pomaknu utakmicu da bi je prenosili
nisi mi jasan, ko kaze da se nemoze prenositi, moze se prenositi i prenosit ce se oni koji su na to pristali, a među njima nema Sarajeva..
Nema tebi sta biti jasno , kad si nejasan sam sebi :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 feb 2010, 13:35

Dirk je napisao/la:

Nema tebi sta biti jasno , kad si nejasan sam sebi :!:
:lol: :lol:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 feb 2010, 14:41

ma nace Sarajlije dezurnog krivca...morace neko bit kriv sto nema prenosa iz TZ jer ce opet bit pokradeni...postenjacine :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 26 feb 2010, 14:42

Hoce li se nastavit ono "derbi kola" da se prenose utakmice PL ?
× Plava krv ispod koze ×

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 26 feb 2010, 15:26

MaliMemo je napisao/la:Hoce li se nastavit ono "derbi kola" da se prenose utakmice PL ?
hehe... dobar je memo! :lol: :mrgreen:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, HyperOS, laszlo i 22 gosta.