Apetiti rastu, hocemo liga prvaka.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako se po jutru poznaje dan mi cemo se na kraju nadolazece sezone itekako radovati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Kakva namještaljka, sve u cilju da se osvoji trofejCarsijaTz je napisao/la:Dobro je kupili smo onda na poluvremenu hahahah
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- TzBulevar87
- Kontakt:
Čestitke momcima na preokretu i pobjedi. 
Inače prije dvije godine sam bio na ovom turniru, na ljeto kada smo ispali iz lige...malo je reći da je turnir odličan i da su domaćini pravi domaćini

Inače prije dvije godine sam bio na ovom turniru, na ljeto kada smo ispali iz lige...malo je reći da je turnir odličan i da su domaćini pravi domaćini
075
Jusufbasic i Music strijelici..drago mi je zbog Jusufbasica,nadam se da ce pokazat zasto je doveden u premijer ligi..
Koliko je AZmir ponudio na poluvremenu igracima Cibalie?
Koliko je AZmir ponudio na poluvremenu igracima Cibalie?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ma Jusufbašić mora ove sezone da proradi, to je dobar igrač što je dokazao i u GOŠK-u i u Veležu. Kod Ćire nije igrao, šta si mogao očekivati, da daje golova s klupe

I šta kažeš je li i tad bilo namještaljke slične?TzBulevar87 je napisao/la:Čestitke momcima na preokretu i pobjedi.
Inače prije dvije godine sam bio na ovom turniru, na ljeto kada smo ispali iz lige...malo je reći da je turnir odličan i da su domaćini pravi domaćini![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- TzBulevar87
- Kontakt:
Jašta je. Samo što smo tad mi pustili Slaven Belupo i Vugrinecu (najboljem strijelcu HNL-a svih vremena) da prodju u finaleBenjo_AFC86 je napisao/la:Ma Jusufbašić mora ove sezone da proradi, to je dobar igrač što je dokazao i u GOŠK-u i u Veležu. Kod Ćire nije igrao, šta si mogao očekivati, da daje golova s klupe![]()
I šta kažeš je li i tad bilo namještaljke slične?TzBulevar87 je napisao/la:Čestitke momcima na preokretu i pobjedi.
Inače prije dvije godine sam bio na ovom turniru, na ljeto kada smo ispali iz lige...malo je reći da je turnir odličan i da su domaćini pravi domaćini![]()
075
ne javljaju se sarajlijice, ne bih ni ja da sam na njihovom mjestu, nije jednostavno kad im rival za titulu uzima trofej odmah na početku priprema 
Vidmo se u finalu sutra 
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Srest cemo i prije Premijer ligeMokroguz je napisao/la:Vidmo se u finalu sutra
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
nemoj ****' da navijaš za Olimpic?
zašto mrziš Selju i Sarajevo 
Zato što je normalna osoba.Chinaglia je napisao/la:nemoj ****' da navijaš za Olimpic?zašto mrziš Selju i Sarajevo
Haman Azmir iz Brazila lobir'o da se dadne koliko god traže suparnici, izgleda da je i na kladionici igrao prelaz 2/1, valja se malo i oparit, ne može samo ulagat a ništa ne dobijat
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Može se namiještat, ne prate Fifa i Uefa ove utakmice. Samo da znate danas je na poluvremenu X, a na kraju pobjeda Slobode
Hoćete li i strijelca?
Imam filing neki da će Selamović biti džoker s klupe i da će ga zabit

Imam filing neki da će Selamović biti džoker s klupe i da će ga zabit
De okanite se te glupave i djecije price tipa seljo,svinjski i sl.. jasno je to nikome iz Tuzle nisu dragi i to ce tako biti do daljneg ali presmijesno je to procitat..imam osjecaj da je to napisano od strane 12stogodisnjaka, potpuna neozbiljnost da ne koristim drugi izraz. I hajmo sad nastavit pricu al treba se usaglasit, je l nam valjaju pojacanja, osvajamo titulu, hoce l bit u plusu gol razlika, idemo u eu ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- ASD
- Kontakt:
Igra li se u Tuzli i dalje onaj tradicionalni turnir u cast Mustafi Hukicu?
-
intercontinental
- Kontakt:
Zadnjih godina se ne igra,kako je bila ona teška situacija u klubu i prestalo se,ali se u zadnje vrijeme spominjala mogućnost ponooo pokretanja turnira .ASD je napisao/la:Igra li se u Tuzli i dalje onaj tradicionalni turnir u cast Mustafi Hukicu?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Pioniri u finalu, koje je igrano u Mostaru, pobijedili Zrinjski sa 3-1.
(možda je i pisano ranije, nisam upratio, ne zamjerite)
(možda je i pisano ranije, nisam upratio, ne zamjerite)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ja se sjecam na turniru su ucestvovale dobre ekipe poput Partizan,Sarajevo it'd.itd.Tad je bio jedan od jacih turnira na ovim nasim turnirima.Ne bi bilo lose da se ponovo pokrene turnir,ali kao nekad na vecem nivou.
-
intercontinental
- Kontakt:
Još dok se prošle godine vraćo Crnogorac ,on je tražio da se ponovo pokrene taj turnir ,ali ništa izgleda..amypitar je napisao/la:Ja se sjecam na turniru su ucestvovale dobre ekipe poput Partizan,Sarajevo it'd.itd.Tad je bio jedan od jacih turnira na ovim nasim turnirima.Ne bi bilo lose da se ponovo pokrene turnir,ali kao nekad na vecem nivou.
u transu pjesma nek zagrmi
- ASD
- Kontakt:
Turnir je bio beton, sjecam se da ga je RTV TK prenosila jedno vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Odanideji87 i 1 gost.