Stari forumasi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Stari forumasi
Ja sam upratio da je napis'o nesto generalno protiv novinara i da je dobio ban, nigdje veze.Treba znati podnjeti kritiku.
1946
Šta je s Curtmom?Što ga to nema?
Ne znam što k3njate da je nekad bilo bolje.Ovdje sam 5 godina i ništa se nije promijenilo.Dolaze novi članovi,al vremenom se svaki prilagodi ovim starijim.
Ne znam što k3njate da je nekad bilo bolje.Ovdje sam 5 godina i ništa se nije promijenilo.Dolaze novi članovi,al vremenom se svaki prilagodi ovim starijim.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Consigliere
- Kontakt:
Citizen-X... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
baš se razvijaš kao osobaKawhi je napisao/la:Šta je s Curtmom?Što ga to nema?

Ti si onaj LBJMVP ?

@ljubav i njegovih hiljadu nickova je bio daleko najjaci na forumu

Samo zbog toga ga banovali?Head je napisao/la:Ja sam upratio da je napis'o nesto generalno protiv novinara i da je dobio ban, nigdje veze.Treba znati podnjeti kritiku.

DRUG NEBI TI PUNCA
Re: Odg: Stari forumasi
Znamo se odavno miMElloo je napisao/la:baš se razvijaš kao osobaKawhi je napisao/la:Šta je s Curtmom?Što ga to nema?
Ne znam što k3njate da je nekad bilo bolje.Ovdje sam 5 godina i ništa se nije promijenilo.Dolaze novi članovi,al vremenom se svaki prilagodi ovim starijim.![]()
Ti si onaj LBJMVP ?
@ljubav i njegovih hiljadu nickova je bio daleko najjaci na forumu

Ljubav:"Svako ko voli Real Madrid voli i fekalije"
Kralj
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo mu je zadnji post:bagrcavi je napisao/la:Samo zbog toga ga banovali?Head je napisao/la:Ja sam upratio da je napis'o nesto generalno protiv novinara i da je dobio ban, nigdje veze.Treba znati podnjeti kritiku.
Novinari su uspjeli, naveli su ovce da mrze Spahica. Cestitam im.
Fakat ga ne zasluzujemo.
Cartman je napisao/la:Neka ode Spaha, ali previse vi vjerujete u jeftine price novinara koji su milijardu puta dokazali koliko ne znaju svoj posao i koliko su pokvareni. Spahicu samo zamjerim sto nas je ukopao protiv Nigerije, neke pizdarije o stvarima izvan terena me ne zanimaju. Pa sta ako ne prica sa novinarima? Koga briga?
insider je napisao/la:Cartmane, dobio si godišnji od moderacije. Uživaj.
1946
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I za to banovan? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Ja sam na fb-u napisao u komentaru ispod jedne objave SS.ba da onaj ko prvi otvori vijest napise u komentar o cemu se radi da mi ostali ne otvaramo bezveze i od jucer ne mogu nikako komentarisati njihove objave. 
Kvalitet portala, ali i foruma opada, jer se vise nema s kime normalno diskutovati. Forum se podijelio na 90% onih koji blate sve vezano za reprezentaciju, 5% koji podrzavaju reprezentaciju, a onih 5% je tu zbog tema iz podforuma Diskusije.
Sto se tice starih forumasa @Devil stvarno nedostaje, a nisam upratio da li je @don_burza jos tu. On je znao strasno nasmijati raju.

Kvalitet portala, ali i foruma opada, jer se vise nema s kime normalno diskutovati. Forum se podijelio na 90% onih koji blate sve vezano za reprezentaciju, 5% koji podrzavaju reprezentaciju, a onih 5% je tu zbog tema iz podforuma Diskusije.
Sto se tice starih forumasa @Devil stvarno nedostaje, a nisam upratio da li je @don_burza jos tu. On je znao strasno nasmijati raju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Re: Odg: Stari forumasi
Kako da ne, ali je cura nestala....MElloo je napisao/la:Sjeca se ko Lejle, one sto je pisala one kolumne na sportin
Imao sam je i na fb ali je ni tu više nema....
Lejla vrati se!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Demokratija...Unofficialpage je napisao/la:I za to banovan?
Inace, na pamet od starijih forumasa mi padne nekad marseille_unique, pa High, Devil, obannon, Gunners, itd...
Sjecam se i ja lejle, a bila je jos jedna djevojka, ali se ne mogu sjetiti imena 
Sjetio sam se i najmladeg forumasa, Unica_Liverpool
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2

Sjetio sam se i najmladeg forumasa, Unica_Liverpool

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
E, znate šta mene muči... Prije koju godinu forumaš @OTNYS_YNWA je bio jedan od zrelijih i starijih ovdje, čak se sjećam da je spominjao svoj posao, porodicu... Bio je jako fin forumaš.
I onda, odjednom, pod tim nikom neko drugi piše. Vidim da je i dalje aktivan nik, ali čini mi se da je to neko preuzeo.
Je li to samo meni misterija ili je priča do kraja jasna?
Pozdrav za tog starog forumaša, porodičnog čovjeka s kojim sam imala finih diskusija.
I onda, odjednom, pod tim nikom neko drugi piše. Vidim da je i dalje aktivan nik, ali čini mi se da je to neko preuzeo.

Pozdrav za tog starog forumaša, porodičnog čovjeka s kojim sam imala finih diskusija.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Admir_Sa, Juznjak (Juzni Vjetar), el_locco 

- IlPrincipe
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Jeste, lik je bio legenda, stalno sam bio u kontaktu sa njim...inače radio je kao inspektor u MUP-u KS, i stvarno je bio ljudina, jednom je mrtav ozbiljan htio da sredi mom starom da ne plati neku saobraćajnu kaznu.BaDa12 je napisao/la:E, znate šta mene muči... Prije koju godinu forumaš @OTNYS_YNWA je bio jedan od zrelijih i starijih ovdje, čak se sjećam da je spominjao svoj posao, porodicu... Bio je jako fin forumaš.

Prije je bilo mnogo bolje jbg...mada uvijek ima extra ljudi ali prije ih je bilo nekako više.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Stari forumasi
Jimmy je sada pod tim nickom.BaDa12 je napisao/la:E, znate šta mene muči... Prije koju godinu forumaš @OTNYS_YNWA je bio jedan od zrelijih i starijih ovdje, čak se sjećam da je spominjao svoj posao, porodicu... Bio je jako fin forumaš.

Trenutno korisnika/ca: JackW, samoposmatram i 13 gostiju.