Evra is close to Juve ,deal can complete in 48 hours. Agreement with Patrice Evra, (€3m/season for two years). Juventus will pay €1m to Manchester United. - GDS
Juventus have found an agreement with Patrice Evra for a salary of €3m/season for two years. Juve representatives have landed in Manchester to seek an agreement with #MUFC. Manchester United wants €4m for Evra .€2.5m could be enough to close the deal of Patrice Evra - Romeo Agresti
Juventus have found an agreement with Patrice Evra for a salary of €3m/season for two years. Juve representatives have landed in Manchester to seek an agreement with #MUFC. Manchester United wants €4m for Evra .€2.5m could be enough to close the deal of Patrice Evra - Romeo Agresti
Moguce da i Vidala dogovore Nani+kes i bolje nije moglo...
bianconeros je napisao/la:Izgleda da ce Sanchez za neki 31 milj e u Arsenal? Pa gdjesi Marotta?? Pusti se Morattu i Iturbe i dovedi ovu masineriju
Funte su u pitanju.. i to bez Marottinih rata ...
Jbg preplatiti ce ga Arsenal, u to nema sumnje... al zato bolje i njega preplatiti nego Iturbea koji je jos nedokazan(da se razumijeno Alexis je bio dosta slabiji igrac u Iturbeovim god od njega i ovaj je fakat veliki prospekt i zalog za buducnost, al koji je nama garant da ce on to konfirmirati i predociti talenat u klasu), a pogotovo Morattu (valjda ga hoce zbog prezimena ili sta vec) koji nam je totalno nepotreban pored Nanda i Didiera (ako smo ga uopste i doveli, al sam sve vise skeptican povodom toga )..
Evra ne znam sta da kazem... Sa 4 nazad bolji od Ase i moze posluziti...
bianconeros je napisao/la:Izgleda da ce Sanchez za neki 31 milj e u Arsenal? Pa gdjesi Marotta?? Pusti se Morattu i Iturbe i dovedi ovu masineriju
Funte su u pitanju.. i to bez Marottinih rata ...
Jbg preplatiti ce ga Arsenal, u to nema sumnje... al zato bolje i njega preplatiti nego Iturbea koji je jos nedokazan(da se razumijeno Alexis je bio dosta slabiji igrac u Iturbeovim god od njega i ovaj je fakat veliki prospekt i zalog za buducnost, al koji je nama garant da ce on to konfirmirati i predociti talenat u klasu), a pogotovo Morattu (valjda ga hoce zbog prezimena ili sta vec) koji nam je totalno nepotreban pored Nanda i Didiera (ako smo ga uopste i doveli, al sam sve vise skeptican povodom toga )..
Evra ne znam sta da kazem... Sa 4 nazad bolji od Ase i moze posluziti...
Cudi me samo odakle nam onoliko pare odjednom za Iturbea ... Jos amlo dodas i dobijes garant klasu... Dosta je vise s dovedjenim kvantitet...
Haj donekle Evru i mogu svatiti... Moze on joa koju god-dvije taman dok se nadje drugi bek ...
Radije bi da gledam Zazu/Berardija nego Morattu iz Reala i jos hoce tu klauzu neku hebenu za morattu kao da smo mi wolfsburg....Juventus najveci talijanski klu mora dokazati da moze dovodoiti barem jednog klasnog igraca..
Znači da se ima na raspolaganju 30-40M minimum za mercato, ali je sad pitanje kako će se ta sredstva utrošiti, da li će se ići na jednog-dva igrača ili na više. Sad se piše da bi Morata mogao na posudbu 2M + 18M za otkup ugovora. Evra ako bi došao za free ili sitno , onda bi se mogla dovesti i dva krila jedno ekstra i drugo solidno. Kako god biće ovo zanimljivo i neizvjesno ljeto .