FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 jul 2014, 00:54

AsharaK je napisao/la:Imal šta od prijenosa iz Petrovca?
RTCG 2
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 jul 2014, 01:37

Ovo oko clanskih i je bilo samo eto daj da imam, realno kolko je prodano onih gold i senior clanskih ove od cvaju sto su bile nisu nista ni donosile, plus uz to dat nekom momku s tribine da ti vodi kampanju marketinsku je cirkus opsti, al pazi razlog je bio on je dobar on volji Želju, pa volimo i mi Želju pa ne vodimo politiku kluba.
Što se tiče stanja u klubu ono je ovakvo jer se ulagalo u pogrešene igrače, a i oni sto nisu bili pogrešni povrijedili su se, pare od Džeke su potrošene na igrače koji su donjeli titule, a preko evrope se nije napravilo ništa i nije se zaradilo, zato se sad krpimo kako znamo i umijemo

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 06 jul 2014, 01:41

lisander je napisao/la:Ovo oko clanskih i je bilo samo eto daj da imam, realno kolko je prodano onih gold i senior clanskih ove od cvaju sto su bile nisu nista ni donosile, plus uz to dat nekom momku s tribine da ti vodi kampanju marketinsku je cirkus opsti, al pazi razlog je bio on je dobar on volji Želju, pa volimo i mi Želju pa ne vodimo politiku kluba.
Što se tiče stanja u klubu ono je ovakvo jer se ulagalo u pogrešene igrače, a i oni sto nisu bili pogrešni povrijedili su se, pare od Džeke su potrošene na igrače koji su donjeli titule, a preko evrope se nije napravilo ništa i nije se zaradilo, zato se sad krpimo kako znamo i umijemo
ma bice to sve dobro ako ne bude opet takvih koji su kao nesto radili s tim clanskim. bolje nemati nikako clanski nego cirkus praviti i da se klepaju pare i da je u pitanju 1000KM, a da ne pisem o vecim sumama.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 06 jul 2014, 01:44

Adviser je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:a ko je numa? :crazy:
Momak koji je radio na izdavanju članskih, održavanju zvanične fb stranice ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CIRKUS smo pravi, kada nas "navijači uzimaju" šta tek očekivati od uprave. :oops: (ne mislim na Numu, uopšteno govorim)
Cijenim i volim pročitati tvoje postove koji su često konstruktivni ali mi nije jasno zašto blatiš Numu bez ikakvog osnova, momka koji voli Želju i koji je pokušao dati od sebe koliko je mogao direktno za Želju, vjerovatno više nego bilo kod od bubuljičara koji bale na forumu i prosipaju priču iz šupljeg u prazno. Svaka čast Numi jer je izašao s idejom i pokušao je nešto konkretno, al' takav smo mi narod, pogan, uspijeh se ne prašta pa makar bio kao zrno graška.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jul 2014, 01:48

Ovdje većina ne zna momka uopšte, ili su ga vidjeli na fb a piskaraju neke stvari koje nisu za javnog foruma. Napišu 10 stranica na gluposti. Pišite o tekmama, kako ste tako nakaradni da se na glupost zakačite, a ono o čemu bi trebali pisati izbjegavate.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 06 jul 2014, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 06 jul 2014, 01:48

ne znam kakav je tebi uspjeh da neko plati 1000KM zlatnu karticu, obecaju ti trenerku, i sta sve ne i na kraju dobijes tuki ? daj ljudi manite se te suplje price. trebali su ovi sto su dali po milju otici dole i traziti numu ...jel to? pusti to ba dobar, pomogao, voli. volim i ja pa sasd to znaci da mogu nekog zajebat jer sam imao ideju'?

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 jul 2014, 01:58

Nije problem Numa (ako cemo vec o imenima) i ideja koja je bila ok al ne bas i inovativna, problem je u tome sto mi nemamo marketinga nikako, a i sto smo imali rastalilo se realno, u zadnje vrijeme nemamo bas neki rezultat i ekipu, a kod nas je to najbolji marketing, sta vi mislite da smo mi 5. i da imamo najbolje strucanjake marketinga da bi nesto vise raje bilo na tekmama a vec sam napiso sto nemamo rezultat

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 06 jul 2014, 02:03

Boga mi bez veze blatite momka........al helem nejse.Lik se registruje prije 10 dana baci vam suplju (ocigledno mu je to zadatak) i vi opletete po momku.koliko vas poznaje momka licno?koliko vas zna sta taj momak trenutno radi?Isti taj Numa je pokusao na jednom drugom mjestu da ukaze na ove probleme,medjutim docekan je na noz.Na kraju vratite se samo godinu u nazad pa procitajte vase postove vezano za rad ovog momka Amar je svo vrijeme bio tu,podrzavao rad istog tog momka kojeg sada vi blatite.sjetimo se samo onih dodjela clanskih karata princevima....

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 jul 2014, 02:10

DANDY je napisao/la:Boga mi bez veze blatite momka........al helem nejse.Lik se registruje prije 10 dana baci vam suplju (ocigledno mu je to zadatak) i vi opletete po momku.koliko vas poznaje momka licno?koliko vas zna sta taj momak trenutno radi?Isti taj Numa je pokusao na jednom drugom mjestu da ukaze na ove probleme,medjutim docekan je na noz.Na kraju vratite se samo godinu u nazad pa procitajte vase postove vezano za rad ovog momka Amar je svo vrijeme bio tu,podrzavao rad istog tog momka kojeg sada vi blatite.sjetimo se samo onih dodjela clanskih karata princevima....
ma lik lijeci svoje neke licne frustracije, javno spominjati ime pokazuje kakav je i sta je, takodjer sticanjem okolnosti znam da je momak radio za dobrobit kluba ovo radio je glupo reci jer nije ni bio placen adekvatno, da su clanske uradjene amaterski stoji al to je klub kriv i to je to... Iskreno ove godine nista ne ocekujem vec sam se pomirio, samo nek se bore i ginu na terenu meni dosta, nevezano za rezultate mogu im halaliti i podrzavati amara i ostale jos 3,4 godine ako u tom roku ne mogu napraviti organizacijski bolji klub nek idu fino i hvala im na svemu...

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 06 jul 2014, 02:14

e sto je.baste mater temi sa apsolutno nepotrebnom raspravom, svasta
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 06 jul 2014, 02:55

Ovo je prvi put da ovo kazem i nisam nikada pomislio da cu to uraditi jer su me te osobe uvijek nervirale jer se ponasaju kao dezurni policajci, ali zamolio bi moderatore da sankcionisu sve osobe koje direktnu spominju licnost koja je i korisnik ovog foruma i direktno ugrozavaju njegovu sigurnost i identitet. Po pravilima foruma to nije dozvoljeno:

"Na našem forumu nije dozvoljeno:
.
.
.
10. Ugrožavanja identiteta članova foruma"

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=40&t=1087" onclick="window.open(this.href);return false;

-------------------------------------------------------------------------------

Sada sto se tice ove teme oko navijaca da kroje politiku kluba, to kao prvo i nije istina (ne u velikoj mjeri), NAZALOST. Zasto vi mislite da mjesto u klubu imaju samo neki bivsi igraci, velike licnosti i sl.? Jesu li to svi ostali ljudi u ovoj drzavi nesposobni da ne bi smjeli da rade bilo sta u klubu? Evo ja mozda zelim da pomognem Željezničaru, naravno da bi potrazio nacin da udjem u strukturu kluba kako bi imao vecu moc odlucivanja. Ja ne zelim da budem samo nijemi navijac i posmatrac, zelim da pomognem na nacin koji ce imati veci uticaj jer nikada se nisam zadovoljavao mediokritetom.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 06 jul 2014, 03:32, ukupno mijenjano 2 puta.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 jul 2014, 03:15

Znaci dva tipa registrovana prije par dana i njihova prica je dovoljna da se oblati decko koji je radio, koliko ja znam - besplatno. Pustite ovu dvojicu, Aldine i slicne budale samo ignorisati.

Idemo mi Lovcen dobiti u Petrovcu, malo da se ova turobna atmosfera srusi.
Sport je lijek za tijelo i duh.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 06 jul 2014, 05:08

Nezz zbog čega blatite momka koji živi Željezničar kao mi, koji je imao dobrih ideja al nije sredstava da to ostvari jer nekad treba i uložiti, onda te poklone što spominjete i popuste pa šta je trebao on ići od firme do firme blatite malo litexa radi toga, nemojte biti glupi da vam neko dodje baci zisku, a vi se svi upalite momak je korektan ko je želio imao je i priliku da pomogne više puta od ljepljenja plakata pa nadalje, ali tad vas nije bilo da pametujete.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 06 jul 2014, 08:43

Kad čitam ova s**** što pišete poželim da nam divovi dodju na temu,milina ih slušati
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 06 jul 2014, 09:12

Fuj... Neki bi jedva cekali da Zeljo ispadne... Da Violina bude Tito...sram vas bilo. Ponekad mi je zao sto sam se registrovao ovdje. stasno je sto se svaka zelja da se pomogne klubu pretvori u - majke ti koliko si ti dobar? Fuj

wsxedc
Kontakt:

Post Postao/la wsxedc » 06 jul 2014, 09:19

Nigdje nisam somenuo ime momka dok nisi ti spomenuo Dandy, niti sam ovdje da bi blatio nekoga namjerno. Ljudi sami sebe blate svojim djelima, kao npr TI.
Ovdje sam kao navijac najtrofejnijeg kluba u BiH, iskljucivo samo tako i kao takav imam pravo na svoje misljenje. Niti sam zapoceo temu oko clanskih, niti imao zelju da zapocinjem istu, ali ljudima jos uvijek nije bilo jasno sta je bilo s clanskim, kakva je greska i sl. Ne zelim da pisem neke stvari jer bi se onda ljudima ogadilo mnogo toga i o tebi DANDY i o ovim sto spominjes, a pogotovo o prijasnjem radu u klubu. Znam ja da si ti jos uvijek za one stare ljude u upravi i da su oni za tebe jos uvijek najbolji radnici, steta za tebe pa nisu ostali, bilo bi jos para u tvom dzepu....
Djela i rezultati govore sami za sebe, 2+2=4 i to je tako. Mi smo inace imali velike koristi od clanske nekim princevima, ugovorima s unicefon i sl...Ma daj...

Ako si pisnuo da ne napisem one stvari o tebi i tebi slicnim, sta se radilo, ne boj se necu, ali nema potrebe da mene blatis da sam ja zbog nekih drugih stvari i blacenja ovdje. Cekaj da vidis moje postove pa onda sudi. Popljuvan si na org-u, popljuvan od navijaca, odbacen od kluba i ti nekom govoris ko je kakav, alal ti vera. Nema potrea da sudis o tome kada je neko reg. na ovaj forum i sl.

PS jasta, svi smo mi Željovci, svi mi volimo Želju, pogotovo pred evropske tekme i kada se pare uzimaju. Da ne spominjem ljubav kada se ide na gostovanja sirom BiH, npr u Bijeljini zadnje kolo citavih 14 navijaca.
Svi vi volite vise Želju od ostalih, dok su ostali ublehasi i lazovi. Pogotovo kada na vidjelo izadju prljave stvari,

VOLIM TE ŽELJO!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 06 jul 2014, 09:25

joj jesi naporan lik oca mi.Eto sve tako kako ti kazes..........

wsxedc
Kontakt:

Post Postao/la wsxedc » 06 jul 2014, 09:27

DANDY je napisao/la:joj jesi naporan lik oca mi.Eto sve tako kako ti kazes..........

Hvala, mislim da je vakat da se zavrsi rasparava na ovu temu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 jul 2014, 10:13

wsxedc je napisao/la:Nigdje nisam somenuo ime momka dok nisi ti spomenuo Dandy, niti sam ovdje da bi blatio nekoga namjerno. Ljudi sami sebe blate svojim djelima, kao npr TI.
Ovdje sam kao navijac najtrofejnijeg kluba u BiH, iskljucivo samo tako i kao takav imam pravo na svoje misljenje. Niti sam zapoceo temu oko clanskih, niti imao zelju da zapocinjem istu, ali ljudima jos uvijek nije bilo jasno sta je bilo s clanskim, kakva je greska i sl. Ne zelim da pisem neke stvari jer bi se onda ljudima ogadilo mnogo toga i o tebi DANDY i o ovim sto spominjes, a pogotovo o prijasnjem radu u klubu. Znam ja da si ti jos uvijek za one stare ljude u upravi i da su oni za tebe jos uvijek najbolji radnici, steta za tebe pa nisu ostali, bilo bi jos para u tvom dzepu....
Djela i rezultati govore sami za sebe, 2+2=4 i to je tako. Mi smo inace imali velike koristi od clanske nekim princevima, ugovorima s unicefon i sl...Ma daj...

Ako si pisnuo da ne napisem one stvari o tebi i tebi slicnim, sta se radilo, ne boj se necu, ali nema potrebe da mene blatis da sam ja zbog nekih drugih stvari i blacenja ovdje. Cekaj da vidis moje postove pa onda sudi. Popljuvan si na org-u, popljuvan od navijaca, odbacen od kluba i ti nekom govoris ko je kakav, alal ti vera. Nema potrea da sudis o tome kada je neko reg. na ovaj forum i sl.

PS jasta, svi smo mi Željovci, svi mi volimo Želju, pogotovo pred evropske tekme i kada se pare uzimaju. Da ne spominjem ljubav kada se ide na gostovanja sirom BiH, npr u Bijeljini zadnje kolo citavih 14 navijaca.
Svi vi volite vise Želju od ostalih, dok su ostali ublehasi i lazovi. Pogotovo kada na vidjelo izadju prljave stvari,

VOLIM TE ŽELJO!
pa onda nemoj pisati. ili ako već pišeš napiši potpunu priču. a ovako "napola" samo zajebaješ raju.

nije neistina ono što si napisao, ali napisao si samo sami kraj priče, nisi napisao šta je bilo prije toga i kako je došlo do toga, a očito je da znaš.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 jul 2014, 10:17

bagrcavi je napisao/la:Ovdje većina ne zna momka uopšte, ili su ga vidjeli na fb a piskaraju neke stvari koje nisu za javnog foruma. Napišu 10 stranica na gluposti. Pišite o tekmama, kako ste tako nakaradni da se na glupost zakačite, a ono o čemu bi trebali pisati izbjegavate.
Uletili su u mlin price o lovi, marketingu, a toga nema i ne moze se napraviti bez kvalitetnog zakona o sportu, treba prezivjeti vrijeme i cekati da se stvari posloze. Kada dodje vrijeme da ljudi koji hoce investirati imaju dobit od toga, porezne olaksice i sl. to ce biti druga prica i bolja, vec da ti neko nesto da i trazi kokosarske usluge. Svaka cast upravi sto se ne prostituira koliko god tesko bilo, a tesko je vrijeme. Nije ni ova ekipa za baciti, malo sminkanja, jos koji slobodan igrac do kraja roka, i bude to konkurento. Samo naprijed gledati.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.