Covjek uistinu kaze iskreno sta je vidio proteklih nekoliko mjeseci u nasem klubu,a itekako je kompententan obzirom odakle dolazi.

Hvala ti Matej pasa,sretno u daljoj karijeri,zivio

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
You're not you when your hungry. Eat SnickersIskren je napisao/la:Fk Sarajevo ce dobiti dio kolača od transfera Harisa Handzica u Rusiju pa ga i dalje pljujte toliko !
You're not you when your hungry. Eat SnickersIskren je napisao/la:Fk Sarajevo ce dobiti dio kolača od transfera Harisa Handzica u Rusiju pa ga i dalje pljujte toliko !
DvjestA maraka?Iskren je napisao/la:Fk Sarajevo ce dobiti dio kolača od transfera Harisa Handzica u Rusiju pa ga i dalje pljujte toliko !
moze biti taman za vize kallašucollector je napisao/la:koliko 0.5 % transfera za koji kazu da iznosi oko 50 000 eura, barem ja takva info u banjaluci
Ja koliko sam upoznat on je prosao omladinsku skolu od pionira, sve ukupno mislim da je bio 6 godina, za svaku po 0,5 to dodje 3 % od transferarammstein je napisao/la:moze biti taman za vize kallašucollector je napisao/la:koliko 0.5 % transfera za koji kazu da iznosi oko 50 000 eura, barem ja takva info u banjaluci
vjerovatno, ja sam samo dao standardan podatak ako se ne varam, al sto kaze ramo za vizenusko je napisao/la:Ja koliko sam upoznat on je prosao omladinsku skolu od pionira, sve ukupno mislim da je bio 6 godina, za svaku po 0,5 to dodje 3 % od transferarammstein je napisao/la:moze biti taman za vize kallašucollector je napisao/la:koliko 0.5 % transfera za koji kazu da iznosi oko 50 000 eura, barem ja takva info u banjaluci
Pa hoceli konacno taj Kallasrammstein je napisao/la:moze biti taman za vize kallašucollector je napisao/la:koliko 0.5 % transfera za koji kazu da iznosi oko 50 000 eura, barem ja takva info u banjaluci
Ma nista to samo treba proslijediti u narodnu kuhinju za ramazan sevap jenusko je napisao/la:Ja koliko sam upoznat on je prosao omladinsku skolu od pionira, sve ukupno mislim da je bio 6 godina, za svaku po 0,5 to dodje 3 % od transferarammstein je napisao/la:moze biti taman za vize kallašucollector je napisao/la:koliko 0.5 % transfera za koji kazu da iznosi oko 50 000 eura, barem ja takva info u banjaluci
Vidim jako ste upoznati igrama Mitreskog, pa ga nahvaliste,samo da ne bude ono, "doveli smo jednog Makedonca, dobar je, haj jos cemo jednog, valjda je i on biti dobar k'o ovaj", ali da ne ulazimo u raspravu, Dzeno zna najbolje, svakom svojeHead je napisao/la:Jah, Tatomirovic treba igrati jer je dobio nagradu Ismir Pintol a bolji igrac sjediti na klupi samo zato sto je on duze u klubu.FKS1946 je napisao/la:Napokon, zar se zaboravlja sta je sve Tatomirovic uradio za klub, i ne bi dzaba dobio nagradu da nije dobar, jos je covjek 80% utakmica igrao na poziciju koja nije njegova prirodna i sad dodje neki Mitrevski i treba da igra prvu postavu umjesto njega, samo zato sto je "pojacanje"Sabinho je napisao/la:Samo mi nije jasno na osnovu cega furate Mitreskog ispred Tatka a niste ga posteno pogledali dok je Tatko jedn od najkonstantnijih nasih igraca. Isto pitanje i za Kostica...
Puzigaca treba igrati prije Protica jer je duze u klubu.
Kako pogresno razmisljanje,tacno da dodje bolji igrac od Stojceva ili Cimirota ne vidim problem da se presele na klupu, klub ne postoji zbog njih, ako si bolji dokazi se na terenu i igraj, a ako nisi ima bench pa se dokazuj.
J e b e m ja mitrevskog.. Tatko glavom gdje on ne smije nogom.. Zaboravljate ?? PuuFKS1946 je napisao/la: Vidim jako ste upoznati igrama Mitreskog, pa ga nahvaliste,samo da ne bude ono, "doveli smo jednog Makedonca, dobar je, haj jos cemo jednog, valjda je i on biti dobar k'o ovaj", ali da ne ulazimo u raspravu, Dzeno zna najbolje, svakom svoje
Dobit ćemo i od Stanića kad ga kone prodaju i šta sad?Iskren je napisao/la:Fk Sarajevo ce dobiti dio kolača od transfera Harisa Handzica u Rusiju pa ga i dalje pljujte toliko !
pozdravio te hasagic, kaze zeljo mu duzan 120 000 kmkenan_tm87 je napisao/la:Hahahhaha cuj Alaim se oprasta...
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, fks74, Google Adsense [Bot], Haksss, perodeformero, rimljanin90, Vanja8 i 57 gostiju.