RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

amypitar
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la amypitar » 06 jul 2014, 00:13

samo_lijevo je napisao/la:Skahic je u Gradaccu,nece on daleko od hanume.

Da nije Torlak. :idea: On zna iznijeti loptu do centra,a slobodan je igrac bez kluba.Trenirao ga je Jusufbegovic u Olimpicu.!
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 jul 2014, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 jul 2014, 00:17

amypitar je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Skahic je u Gradaccu,nece on daleko od hanume.

Da nije Torlak. :idea: On zna iznjeti loptu do centra,a slobodan je igrac bez kluba.
To bi bio dobar posao
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 06 jul 2014, 00:18

white1950 je napisao/la:Vidi...vidi....sto smo osjetljivi,pa ja sam mislio da vi imate smisla za humor(ali na tudji racun).
smisao za humor je nesto urođeno u raji kao sto su sarajlije, mostarci... taj smisao za humor tesko shvataju ovi strujni (npr ti :roll: )

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 jul 2014, 00:23

Odgovarajući na njegove postove, daje mu se razlog za nastavak njegovog iscrpnog intelektualnog izlaganja. Recept zvani ignorisanje dosta dobro funkcioniše.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 06 jul 2014, 00:24

rammstein je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Vidi...vidi....sto smo osjetljivi,pa ja sam mislio da vi imate smisla za humor(ali na tudji racun).
smisao za humor je nesto urođeno u raji kao sto su sarajlije, mostarci... taj smisao za humor tesko shvataju ovi strujni (npr ti :roll: )
:clap: :thumbup:

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 06 jul 2014, 00:39

Onda se sljedeci put zajebajite na racun sarajlija jer mi ocigledno nemamo smisla za humor kao sto ima "prava raja".PS.Sta mislite da mozete po ljudima pljuvati i pishati samo tako....
Godine prolaze jubav ostaje...

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 06 jul 2014, 00:51

Eto vam primjera šta se dešava kada nastupi nedostatak pažnje kod kuće i so called prijatelja.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 06 jul 2014, 01:09

white1950 je napisao/la:Onda se sljedeci put zajebajite na racun sarajlija jer mi ocigledno nemamo smisla za humor kao sto ima "prava raja".PS.Sta mislite da mozete po ljudima pljuvati i pishati samo tako....
ća pizdiš bili iz viteza, nemam obicaj pisati po tudjim temam, pratim sve al ne odgovaram... al ti glumis ovdje sad neku uvrijedjenu mladu a prvi si se napravio pametan i lafo da suknes mostarcima, igrate na ledini i te gluposti i namjerno provociras a dobro znas sve oko toga al pravis se englez... nevalja to :nene:

da ne bude off topic, Haurdic vam je dobar igrac, voli popit :urnebes: al ne osjeti se to na terenu i potrebna mu je neka sloboda u igri, pa eto imate dobrog trenera valjda ce to fino sloziti ;)
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 jul 2014, 01:10

nusko je napisao/la:Sutra vam dolazi stoper, dobar momak, malo se izgubio u posljednje vrijeme al je masina kad se pripremi i mislim da imate dobrog trenera i da ce on to dovesti do maksimuma, a jos je haver sa Vladavicem vjerovatno ga je on i predlozio, necu vam rec ko je, ovi bolje upoznati vjerovatno i znaju al eto sutra ce te da vidite. Uglavnom momak je masina plus je i dobar na lopti zna je povuc, a proslu polusezonu zabio golcinu od gola kreno i zabio...
O ne, david luiz

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 jul 2014, 01:11

Skahic vam dolazi 100 %
1946

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 jul 2014, 01:16

Da Bog da da mi na svakoj poziciji imamo po 2 strasna igraca, ali meni fali spic. Fali mi novi Mrkva, skok igrac, fali mi higuain, muller i slicno. Doveli smo 2 ofanzovna vezna, nismo spica, hocu efikasnost , da zrinji zabije hetrikkkkkk

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 jul 2014, 05:07

shaman7 je napisao/la:Da Bog da da mi na svakoj poziciji imamo po 2 strasna igraca, ali meni fali spic. Fali mi novi Mrkva, skok igrac, fali mi higuain, muller i slicno. Doveli smo 2 ofanzovna vezna, nismo spica, hocu efikasnost , da zrinji zabije hetrikkkkkk
ma libo nas tuki za zrinju,njih ce Vlada lagano srediti,treba nam spic da sredi ove bunkerase ;)

Torlak bi nam doso ko kec na desetku,uuuu ne mogu ni pomisliti.Ovaj Skahic ako dodje ne treba mu nista davati za potpis samo mu malu dovesti i naci joj neki poso i on je cvrsto vezan za Velez (ne treba mu nikakav ugovor dok je mala tu ,nece on nikud :) )

Daj kad ce kraj vise ovog SP da mi se okrenuti pravom fudbalu yebo ti ove sve primadone u Brazilu ne bi ti ja to mjenjo za ovaj nas ciganluk od lige(nikad nije dosadno vazda se desi nesto nepredvidjeno :lol: )

IDEMOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 06 jul 2014, 06:38

Da ne bude Čolić samo :facepalm: :o
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 06 jul 2014, 07:06

Mostarac1971 je napisao/la:Da ne bude Čolić samo :facepalm: :o
Ujo se za jezik!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 jul 2014, 07:56

Draze bi mi bilo da Zdravko potpiše :lol: nego onaj jazavac :nene:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 06 jul 2014, 09:48

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Draze bi mi bilo da Zdravko potpiše :lol: nego onaj jazavac :nene:
Kad god neko spomene izreku "guzicom vrata zatvarat" prvo se sjetim njega.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 06 jul 2014, 11:10

Sinoc sam dobio informaciju da sutra igramo sa Famosom na Igmanu ili Bjelasnici,navodno ce Feja pogledati nekog momka iz Zelje koji ce nastupiti za Famos(neki junior spica igra alil licno msm da nema nista od toga).
Ako neko moze provjeriti da napise tacne info. otiso bi malo pogledat
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 06 jul 2014, 13:22

Pozdrav draga moja RAja, veliki pozdrav svim zaljubljenicima jedinstvene crvene boje našeg najvoljenijeg kluba.Između ostalog poseban pozdrav za ribu svih riba Pastrmku, rodjenisa koji nas održaje u Sarajevu na životu,VELEŽDOGROBA, AmelC85, tepsija, emil02in koji su održavali ovaj pdf aktivnim ovih vrućih dana.Nisam se odavno javljao jer sam čekao da prelazni rok za nas bude završen.Pošto sada mislim da je isti u finišu( možda dobijemo još jednog igrača) odlučih koju napisati.Vidim da mnoga RAja prave formacije,a ja se ne bih u to upuštao jer mislim da na klupi imamo Grande čovjeka koji to najbolje zna.Ja ću pokušati na jedan drugačiji način osvrnuti se na odlaske i dolaske u naš klub, pa idemo redom:
Golmani:Đokić, Dragojević, Bobić.Jedan od njih je naše dijete, izuzetno mlad, Đokić je najstariji a Dragojević je već bio kod nas.Ralno mislim da od njih trojice će se moći izabrati jedan jako dobar golman.Za mene na ovim pozicijama smo jači nego prošlu sezonu.
Bekovi:Maletić, Pejić, Hodžić.Za razliku od prošle sezone kad smo imali dva lijeva i jednog desnog sad imamo 2 desna i jednog lijevog s tim što Hodžić može za nuždu odigrati lijevog beka.U velikoj nuždi tu se može ubaciti i Kodro, ali mislim da su Maleta i Peja prvi izbor,rekao bih da smo na bočnim pozicijama istog kvaliteta kao prošle sezone.
Stoperi:Škalja, Zolj, Kladar, Mahinić.Tu malo plivamo ako se Merza ne vrati.Škalja i Zolj su sasvim u redu i samo nastavljaju od prošle sezone, ovaj mladi Kladar može biti veliki potencijal,20 godina mu je, visok je treba ga nabiti mišićnom masom i na pravilan način radit sa njim, a on treba kupiti iskustvo od Škalje i mislim da smo dobili za iduću sezonu dobrog stopera.Mahinić u krajnjoj nuždi može odigrati kada treba.Po nekim mojim inf. možda tu dobijemo još jednog igrača, ali o tom potom.Mislim da smo tu ako niko ne dođe prevashodno neiskusni, ali nadam se da će ih Feja znati uigrati i da će sa Škaljom ova tri mladića postati pravi stoperi.
Def. vezni:Kodro, Nikolić, Zvonke, Blagoje.Dolaskom ovog Nikolića mislim da smo na ovoj poziciji zabetonirani.Momak je mlad, prošao Zvezdinu školu te ima jako izražen natjecateljski duh jer samo tako se u Zvezdi može proći njihova škola.Vrlo jednostavan igrač, kratka lopta prvom do sebe ili bez ikavog filozofiranja duga i tačna lopta na napadača što mi se jako sviđa i mislim da će momak opravdati naše povjerenje.O Blagoju ću u nastavku.Mislim da smo ovdje puno jači nego prošle sezone.
Of. vezni:Janković, Ramović, i vjerovatno Haurdić.Ovdje smo na dobitku kod sva tri igrača.Dejo je napokon zdrav, Sinan je odmarao čitavu sezonu zaliječio je povrede te mislim da bi njih dvojica uz jake pripreme morali iskazati svoj puni potencijal ove sezone.Što se tiče Haurdića neću ništa reći osim da je za moj pojam vrlo kvalitetan igrač.Njih trojica po meni vrlo lako se pretvaraju u lažne napadače, odnosno vrlo dobro se snalaze i u vrhu napada, tako da će tu naš genijalac na klupi imati slatke brige.
Krila:Ani, Dino, Janičijević i Vlada.O naša dva bisera Dini i Aniju :kralj: :kralj: :tokralju: :tokralju: neću trošiti riječi samo ću reći svaka čast momci na potpisu ugovora.Mnogo opcija su otvorili svojim potpisom, nama su skinuli ogromno breme jer su njih dvojica bila najtraženija roba ovaj prelazni rok, a ujedno mislim da su svojim potpisom učinili jako dobru stvar kada budu napuštali naš klub pošto su oni kao što sam rekao BISERI i odšteta bi trebala biti jako dobra.Što se tiče Janičijevića momak je izuzetno mlad i izuzetno velik potencijal.Trebalo bi ga početi malo više koristiti, ali u svakom slučaju mislim da će on ako bude pametno radio i odnosio se prema fudbalu biti igrač koji će najviše profitirati od igranja sa naša dva bisera i Vladom.Momak je zalog za naše buduće sezone kao i gore spomenuti Kladar.O Vladi ništa neću reći :thumbup: osim da je autoritet na terenu i da sam treba biti svjestan da on mora biti vođa ove ubojite crvene kaznene ekspedicije.Nadam se samo da će papiri biti brzo riješeni, a mislim da smo ovdje puno jači nego prije.
Napadači:Mirza i Popović.O Mirzi neću trošiti riječi, dugo je tu, naše je dijete, a ja protiv naše djece neću nikada ništa reći osim da još žešće radi na sebi.Što se tiče Popovića :hmmmmm: , eh to je naša najveća enigma.Neću se obazirati na sve one naše i one iz NP koji svašta pišu o njemu.Ja bi to ovako rekao:čovjek nije klasičan nepokretan centarfor, a ja mislim da Feja i ne voli takve.Pop može odigrati i prema nazad i lijevo i desno, pokretan je i mislim da Feja traži prevashodno takve napadače.Mislim da jedan klasičan, nepokretan, statičan centarfor se i ne uklapa u našu filozofiju i prezentaciju fudbalske igre, a pogotovo način na koji smo igrali zadnjih 7-8 kola kad smo redom sve karali.Dvije prve utakmice igramo kući sa realno slabim protivnicima od nas pa tu vidim šansu da Pop zavali koji go i proradi što je za napadača jako bitno da ga krene go i mislim da bi onda bilo i njemu i nama puno lakše.Mislim da smo ovdje jači nego prošle sezone ako ni zbog čeg onda zbog upitnika nad Popom jer prošle sezone nismo imali ni tog upitnika.
Odlasci:
Oštri- :salut: nek mu je sretno, pošteno je u nas sve svoje obaveze uradio,a možda ga nekad opet budemo gledali u našem dresu jer nije guzicom zatvorio vrata kao neki kojima su vrata zabetonirana.
Letić- :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: hvala Bogu, šmokljo napokon ode, klasičan klošar i klasičan primjer kad ti neko koga digneš iz mrtvih zabode nož u leđa.Seljak sa dna kace, nigdje neće uspjeti, a sa nama je završio za sva vremena.A uušššša.
Okić- :thumbdown: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: sve ove godine bio mi je miljenik, ali me je razočarao na kraju.O njemu sam već puno pisao, a uvjeren sam da ću i u jesenjem dijelu sezone imati razloga da o njemu napišem koju.Vrata zabetonirana.
Merza- :bow: :bih: :clap: je u posebnom odnosu sa klubom i sa nama zbog mnogo razloga koje nemaju veze sa fudbalom, želim mu svu sreću i da uzme ako može što više novca, a ako mu se ne svidi tamo vrata su mu širom otvorena.On to zna, mi ga volimo i cijenimo i majstore kad god hoćeš dobro došao nazad.
Blagoje- :kafa: :pray: koji peh i koja nesreća.Hebem ti život nepravedni.Gdje ga sad to spopa.Za kratko vrijeme nas je kupio i postao miljenik svih nas.Zato svi mi jedva čekamo da na našem terenu ponovo vidimo ćelavu glavu našeg miljenika tad ćemo biti najsretniji.Samo jedno upozorenje s tom njegovom bolesti se treba biti strpljiv i jako oprezan jer se ona zna vratiti.Zato majstore nemoj žuriti polako, maksimalno se izliječi da budeš opet ona naša ćelava pametna glava na terenu.Veliki pozdrav, čekamo te.
To bi bilo to, uglavnom za mene je ovaj roster sastavljen od nekoliko vrlo polivalentnih igrača, jako mladih te vrlo perspektivnih uz Vladu, Maletu, Škalju mislim da smo na dobrom putu da ove sezone napravimo pravi iskorak te da dobijemo par igrača za budućnost.
Jedna napomena RAji, članske se izdaju pa ko može, kome nije puno, ko može odvojiti, ko želi odvojiti trebalo bi da uzme istu.To je velika pomoć klubu i s tim iskazujemo svoju odanost istom.Nemojmo biti sitničavi i razmišljati pesimistično razmišljajmo optimistično pa zato svak koju može nek uzme člansku.Za svakog ima neka vrsta članske.Ja sam svoje podigao, uzeo sam Basic opciju, uz članske ide jedna jako jednostavna, bez ikakvih kićenja, vrlo lijepa i skladna naša zastava koju sam ja već stavio na zid u stanu.
Izvinite na malo dužem postu, ali razumite nisam odavno.Svima pozdrav BILO KUDA VELEŽ SVUDA!!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
A tebi brato posebno jedno veliko bistro :tokralju: :salut: :thumbup: :wave:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 06 jul 2014, 13:34

Svaka čast na postu majstore, slažem se sa svakom tvojom riječi. ;)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 06 jul 2014, 13:51

@BMV 22 brate cekam te ko ozebo sunce.Kao i uvjek sa uzivanjem sam procitao tvoj post,a kao sto znas uzivas moje veliko povjerenje i postovanje tako da sam procitanim veoma zadovoljan.Posto sam ja nepopravljivi optimista ponovo me obradovase tvoje analize i prognoze vezane za nasega Veleza. :clap: :clap: Ipak sam malo dalje od centra zbivanja pa mi ovakvi izvjestaji puno znace.
Navrati cesce na temu,realno falis
PS.neka mi neko provjeri igramo li sutra kad tacno i gdje tacno
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.