[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Da to je ono na sto mislim i upravo ono sto sam trazio,hvala puno.Kakva je samo atmosfera bila.dubrava je napisao/la:Devil je napisao/la:@Dubrava mozes li mi postaviti ako nadjes onaj klip kada ste igrali protiv Deportiva u Kupu Uefa pre nekoliko godina sa onom pesmom ja mislim da se zove Moja Dalmacijo.Extra pesma trazio sam je nekidan po YT ali nisam je mogao naci a znam da ima gledao sam je nekad.
hm, mislim da znam na sta mislis..ima par tih snimaka, kvaliteta je malo slaba, npr. ovaj samo malo smanji zvuk jer ima jedan lik sto se dere..a imas na desnoj strani par klipova s te tekme...
a pjesma na koju pretpostavljam da mislis je ova (sa cistim tonom);
na 1:19 ti pocinje taj refrenako je to to na sto mislis..
Holandija je podijeljena na sjever i jug, zna se koja dvije skupine vladajuWert je napisao/la:Spominjemo od Holandije navijače Ajaxa i Feynoorda, a gdje je PSV, Utrecht, AZ Alkmaar pa i Haag???
Par stranica nazad ima par odlicnih slika sto je stavio steve od navijaca TwenteaAFC Ajax je napisao/la:Holandija je podijeljena na sjever i jug, zna se koja dvije skupine vladajuWert je napisao/la:Spominjemo od Holandije navijače Ajaxa i Feynoorda, a gdje je PSV, Utrecht, AZ Alkmaar pa i Haag???
A od klubova Ajax i PSV vjeciti rivali.
Slican broj kao i Delija, mada Delija je ipak bilo malo vise.Wert je napisao/la:Joj da znas da sam i ja to konto, al hajd reko nema veze, tema moze se zvat recimo Tribina il tako nesto, evo BBB an treningu http://www.badblueboys.hr/16503.aspx
Meni su nekako bolji Rapidovi,ali dobro svako ima svoje misljenje.Neutral je napisao/la:Dobro to su Švicarci, lijepo, nema šta. U Austriji Rapid Wien, daleko najbolji utrasi u okolici.
navijacka scena u svici je odlicna(mozda i najkvalitetnija u srednjoj europi), ultras basel i zurich su tu u vrhu, onda sasvim solidne grupe young boysa, grasshoppersa i mozda cak siona iza njihNeutral je napisao/la:Dobro to su Švicarci, lijepo, nema šta. U Austriji Rapid Wien, daleko najbolji utrasi u okolici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.