FK Drina Zvornik

Drina1945
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Drina1945 » 05 jul 2014, 19:12

FK DRINA - FK DONJI SREM Pećinci 4:0 (1:0)

Strijelci: Radovan Vasić u 41. minutu; Edin Rustemović u 52. minutu (jedanaesterac); Edin Rustemović u 55. minutu i Bojan Stevanović u 74. minutu.
Pao je srpski superligaš :opaopa: :opaopa: :opaopa: igra solidna za početak priprema, u srijedu protiv Radnika u Bijeljini

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 05 jul 2014, 21:32

Zvorničani ubjedljivom pobjedom započeli pripremni ciklus (foto)

Drina je uspješno započela pripremni ciklus pred drugi nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

U prvoj pripremnoj utakmici, koju su odigrali u Zvorniku, Zvorničani su sa 4:0 pobjedili člana srpske Superlige iz Pećinaca ekipu Donjeg Srema.

Gledaoci su mogli na terenu da vide kombinovani tim Drine na koji trener Dragan Mićić računa u prvenstvu. Za Drinu su nastupili i fudbaleri koji su trenutno na probi.

Domaći su poveli u 41. minutu kada je Đurić pronašao Radovana Vasića u šesnaestercu gostiju te ovaj volejom dovodi u vođstvo svoj tim.

S tim rezultatom se otišlo na odmor a samo šest minuta u nastavku utakmice trebalo je domaćinu da dođe do 2:0.

U šesnaestercu Donjeg Srema Mandić obara Radovića a siguran izvođač jedanaesterca bio je Edin Rustemović.

Tek što su završili sa proslavom drugog gola domaći su proslavili i treći.

U 54. minutu viđen je najljepši potez na utakmici, kada je Ivan Lazarević centrirao a Rustemović glavom savladao Šegovca za 3:0.

Zvorničani nisu stali ni tada nego su i dalje napadali a goleadu je zaključio Bojan Stevanović u 74. minutu kada je odlično reagovao na centaršut Jokića.

Drugu pripremnu utakmicu fudbaleri Drine odigraće u Bijeljini protiv ekipe Radnika.

FK Drina Zvornik - FK Donji Srem Pećinci 4:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 - Vasić u 41. minutu; 2:0 - Rustemović u 51. minutu iz jedanaesterca; 3:0 - Rustemović u 54. minutu; 4:0 - Stevanović u 74. minutu: Stadion: "FK Drina Zvornik"; Gledalaca: 300; Sudija: Rade Aćimović (Zvornik); Žuti kartoni: Ivanović (Drina), Mandić (Donji Srem).

DRINA: Maksimović, Đerić, Radović, Memović, Uzelac, Lazarević, Rustemović,Đurić,Čolović, Vasić, Ilić. Još su igrali: Osmanović, Kim, Li, Ćulum, Jokić, Stevanović, Ivanović, Marković, Milošević, Lazić, Hasanović.

DONjI SREM: Šegovac, Košutić, Ivanović, Crnomarković, Savinović, Govedarica, Radić, Ožegović, Obuobi, Garić, Marčeta. Još su igrali: Nešić, Mandić, Janković, Jovanović, Nikodijević, Jevtić.

fkdrinazv.****

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 05 jul 2014, 21:40

[quote="flagrantus"]Moram ih još jednom spomenut,u ovo velikanu iz Vrapcica pola igraca je iz Srbije,da im igraju samo domaci igraci ne bi bili ni u drugoj Federalnoj.
Idu po Srbiji i traze pojeftine drugoligaške igrace,kao što radi svi velikani :urnebes: :urnebes:
Ali ovo je stvarno zadnji post o njima,morao sam eno samo što nisu zaplakali od srece dolazi im neki rezervista iz Vozdovca kaze zivotna mu zelja bila da zaigra u tako velikom klubu iz Vrapcica :mrgreen:[/quotSamo da te pitam decko ,posto si na temi FKVELEZ,pomenuo da za Velez vise ne navijaju srbi i hrvati i da zbog toga to vise nije onaj stari Velez,pa majketi po cemu ste onda vi Drina.Kad vec brojis krvna zrnca ,de majketi recimi kakva je krvna slika navijaca drine sad ili npr 1991g.Druga stvar ti ocito nikad nisi bio u Mostaru vec informacije dobivas na temi tima iz medjugorja.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 05 jul 2014, 21:55

konjicanin01 mislim da smo arhivirali tu temu, ni jedni ni drugi nisu ono što su bili 1991. godine i tačka.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 05 jul 2014, 21:57

Jasno je da je @Drina Bekic,nema sumnje...
A vama 5:0 kao dobrodoslicu :kafa: :kafa:
StarMo nije skutorija...

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 05 jul 2014, 22:03

RockyMaivia je napisao/la:Jasno je da je @Drina Bekic,nema sumnje...
Pa nije valjda da vam Drina pravi tolike komplekse kad ste odlučili kolektivno dolaziti sa svoje teme na našu i komentarisati neke marginalije. Stvarno ću povjerovati da je na pomolu stvaranje nekog rivalstva dva kluba, kako se neko našali prije neki dan. Bićete zadovoljni i sa 1:0, vjeruj mi ;)

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 05 jul 2014, 22:12

Drina1945 je napisao/la:
Pa nije valjda da vam Drina pravi tolike komplekse kad ste odlučili kolektivno dolaziti sa svoje teme na našu i komentarisati neke marginalije. Stvarno ću povjerovati da je na pomolu stvaranje nekog rivalstva dva kluba, kako se neko našali prije neki dan. Bićete zadovoljni i sa 1:0, vjeruj mi ;)
5:0 za nas,sa 30% snage...
A za rivalstvo imate ostale klubove iz tvorevine...
Ne mozete u istu recenicu s nama,ustani kad spominjes Velez...
StarMo nije skutorija...

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 05 jul 2014, 22:25

RockyMaivia je napisao/la:
Drina1945 je napisao/la:
5:0 za nas,sa 30% snage...
A za rivalstvo imate ostale klubove iz tvorevine...
Ne mozete u istu recenicu s nama,ustani kad spominjes Velez...
Da vam ponovim još jednom, od istorije se ne živi, bitno je šta danas uradiš a vi, koliko znam, ništa značajno niste uradili. Drina je vas nekada izbacivala iz Kupa Jugoslavije pred desetak hiljada ljudi u Zvorniku, bila ravnopravan član tadašnje republičke lige BiH ali toga više nema, to ostaje dio istorije a ne da kao navijači Zvezde kad ne znamo šta ćemo da non stop ponavljamo "pa mi smo bili prvaci Evrope" ili kao navijači Partizana u košarci. Vi jeste veliki klub, to niko ne spori ali brate previše dižete taj klub u nebesa. A kad već pominješ rivalstvo, mi ga imamo i u pravu si to je klub iz Republike Srpske ali mi ga nismo napravili iz nacionalne mržnje kako se to radi u Mostaru.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 05 jul 2014, 22:31

Drina1945 je napisao/la:
Da vam ponovim još jednom, od istorije se ne živi, bitno je šta danas uradiš a vi, koliko znam, ništa značajno niste uradili. Drina je vas nekada izbacivala iz Kupa Jugoslavije pred desetak hiljada ljudi u Zvorniku, bila ravnopravan član tadašnje republičke lige BiH ali toga više nema, to ostaje dio istorije a ne da kao navijači Zvezde kad ne znamo šta ćemo da kažemo non stop ponavljamo "pa mi smo bili prvaci Evrope" ili kao navijači Partizana u košarci. Vi jeste veliki klub, to niko ne spori ali brate previše dižete taj klub u nebesa. A kad već pominješ rivalstvo, mi ga imamo i u pravu si to je klub iz Republike Srpske ali mi ga nismo napravili iz nacionalne mržnje kako se to radi u Mostaru.
Republicka liga>Kup Jugoslavije :lol: :lol: :lol:
Koliko vam Bosnjaka igra(lo) u klubu nakon rata,a za nacionalnu mrznju mi ne nosimo simbole na stadion pod kojima su se ubijali i protjerivali neduzni ljudi iz okolice Drine samo zato jer su se zvali drugacije...
StarMo nije skutorija...

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 05 jul 2014, 22:41

RockyMaivia je napisao/la:
Drina1945 je napisao/la:
Da vam ponovim još jednom, od istorije se ne živi, bitno je šta danas uradiš a vi, koliko znam, ništa značajno niste uradili. Drina je vas nekada izbacivala iz Kupa Jugoslavije pred desetak hiljada ljudi u Zvorniku, bila ravnopravan član tadašnje republičke lige BiH ali toga više nema, to ostaje dio istorije a ne da kao navijači Zvezde kad ne znamo šta ćemo da kažemo non stop ponavljamo "pa mi smo bili prvaci Evrope" ili kao navijači Partizana u košarci. Vi jeste veliki klub, to niko ne spori ali brate previše dižete taj klub u nebesa. A kad već pominješ rivalstvo, mi ga imamo i u pravu si to je klub iz Republike Srpske ali mi ga nismo napravili iz nacionalne mržnje kako se to radi u Mostaru.
Republicka liga>Kup Jugoslavije :lol: :lol: :lol:
Koliko vam Bosnjaka igra(lo) u klubu nakon rata,a za nacionalnu mrznju mi ne nosimo simbole na stadion pod kojima su se ubijali i protjerivali neduzni ljudi iz okolice Drine samo zato jer su se zvali drugacije...
Eto vidiš, tako se i ja slatko smijem kad vidim kako pričate o Veležu ali dobro, svako ima pravo na svoju sreću.

Nisam imao namjeru da postavljam imena, jer mi to izgleda kao nešto što asocira na neku listu za odstrijel jer tvoji razlozi nisu sportski nego izrazito nacionalni ali ako već insistiraš evo ti pa se sladi i dalje ako budeš našao zamjerku a znam da ćeš je naći sigurno, a pritom su svi iz Zvornika i igrali su u prvom timu Drine u prošloj sezoni a danas je jedan od njih postigao dva gola i svaka mu čast na tome i nadam se da će dva dati i u Mostaru, samo nešto sumnjam da ću sličan slučaj vidjeti u Veležu tj. vidjeću ga, sa imenima igrača iz Srbije.

Edin Rustemović
Džemil Hasanović,
Nuko Hasanović,
Hasan Suljić,
Enes Sačević,
Ermin Musić.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 jul 2014, 23:13

Nije mi jasno zašto vam toliko smeta Velež ?
Velež je jedan od najvećih klubova u BiH, koliko god vi htjeli to negirati ali to je tako.
Jedan od vas se strašno naljutio kad je neko napisao "zvornički biseri"
Nije mi jasno šta je tu uvrijedljivo toliko da je morao toliko izvrijeđati klub i navijače Veleža. Mi se nismo "uzdigli" , mi imamo historiju s kojom se možemo ponositi uvijek. Možda se od stare slave ne živi ali nije u redu ni da se svi uspjesi zaborave. I ne valja vam to da spominjete stadion i da se rugate, ne rugamo se ni mi narodu koji je morao iselit iz svojih kuća zbog poplava...

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 05 jul 2014, 23:23

vm22 je napisao/la:Nije mi jasno zašto vam toliko smeta Velež ?
Velež je jedan od najvećih klubova u BiH, koliko god vi htjeli to negirati ali to je tako.
Jedan od vas se strašno naljutio kad je neko napisao "zvornički biseri"
Nije mi jasno šta je tu uvrijedljivo toliko da je morao toliko izvrijeđati klub i navijače Veleža. Mi se nismo "uzdigli" , mi imamo historiju s kojom se možemo ponositi uvijek. Možda se od stare slave ne živi ali nije u redu ni da se svi uspjesi zaborave. I ne valja vam to da spominjete stadion i da se rugate, ne rugamo se ni mi narodu koji je morao iselit iz svojih kuća zbog poplava...
Brate, hajde da nešto razjasnimo i da pošaljemo ovo prepucavanje u zaborav. Velež jeste jedan od najvećih klubova u BiH i šire, to niko nikada nije osporio u Zvorniku niti će i svako ko to kaže on onda nema pojma o fudbalu. Niko nikada ovde od navijača Drine nije napisao ružnu riječ o Veležu sve do onog trenutka kada je objavljena slika našeg predsjednika Miodraga Jevtića na temi Veleža u šaljivom tonu nakon čega sam ja reagovao sa riječima "Samo se vi smijte, prevario je Jevtić deset struktura vlasti neće mu biti teško ni vas" nakon čega su uslijedila ponižavanja Drine, Zvornika i njegovih žitelja i hvalisanja i uzdizanja Veleža od strane njegovih navijača do visina gdje objektivno Velež danas ne pripada ali naravno da to ne znači da nekada nije pripadao. Što se tiče tog vrijeđanja i ruganja zbog stadiona ja čisto sumnjam da je to neko iz Zvornika uradio ali može biti da se desilo, ne znam, nisam pratio svaku napisanu riječ niti svaki post na temi Veleža pa i na ovoj temi pa da mogu tvrditi kako to niko nije napisao, ja znam da sigurno to nisam uradio niti ću ikada, ovde me samo sport zanima, fudbal i moja Drina, ništa drugo.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 jul 2014, 23:31

flagrantus: "A sad mi recite ko ste vi? Velez iz Mostara,ili Velez iz Vrapcica ,Ticica ili koja vec pernata zivotinja je u pitanju.
Mozete se vi ljutiti koliko hocete,ali onaj pravi Velez je uvijek igrao pod Bijelim Brijegom."
Niko ne može ravnodušan ostati na ovake riječi. Nikad mi nisu smetala navijačka prepucavanja i zajebancije, ali ovo vrijeđanje za stadion je stvarno nisko, bezobrazno i seljački. :roll:
Možda ti nisi, uredu. Ali zar može neko smatrati uvredom "zvornički biseri" i ovake gluposti napisati na to :roll:

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 05 jul 2014, 23:43

Znam da moj prijatelj flagrantus nije sklon takvom pristupu ali sasvim sigurno je bio isprovociran tim i sličnim stvarima kao što sam bio i ja te je na taj način reagovao, ja sam ostao donekle staložen i na kraju smo obojica otišli sa vaše teme jer nismo željeli i dalje da učestvujemo u ponižavanju našeg kluba i grada.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 05 jul 2014, 23:52

vm22 je napisao/la:flagrantus: "A sad mi recite ko ste vi? Velez iz Mostara,ili Velez iz Vrapcica ,Ticica ili koja vec pernata zivotinja je u pitanju.
Mozete se vi ljutiti koliko hocete,ali onaj pravi Velez je uvijek igrao pod Bijelim Brijegom."
Niko ne može ravnodušan ostati na ovake riječi. Nikad mi nisu smetala navijačka prepucavanja i zajebancije, ali ovo vrijeđanje za stadion je stvarno nisko, bezobrazno i seljački. :roll:
Možda ti nisi, uredu. Ali zar može neko smatrati uvredom "zvornički biseri" i ovake gluposti napisati na to :roll:
Evo još nekih bisera-Svaka vukojebina danas ima navijace i klub u Premijer ligi,ko su ovi seljaci braco mila,ovi su samo za motokultivatora,u jednom postu ste ismijavali i ljude koji su u Zvorniku dozivjeli golgote zbog poplava.Treba li još nabrajati?
Sve je to bilo prije nego što smo se mi javila na vašoj temi,znaci vukojebina je ironija i zezanje,a reci da je Velez iz Vrapcica je strašna uvreda:
Budite bar malo realni,istina uvijek ima dvije strane.Mene ste nazivali kretenom ,idiotom,istocnobosanskim brnjom,retardom itd.
Navedite mi gdje sam ja vas nazvao tim imenima?Sve zato što sam rekao da je Velez iz Vrapcica i da vi po rezultatima odavno niste veliki klub.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 jul 2014, 23:55

Jel i sad kod vas Dzemil Hasanovic ? :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 05 jul 2014, 23:56

Čestitke Drini na ulazak u PL i da osvojite odmah 3 boda u 1.kolu,mada ne znam s kim igrate. ;)
Godine prolaze jubav ostaje...

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 05 jul 2014, 23:58

fukara87 je napisao/la:Jel i sad kod vas Dzemil Hasanovic ? :)
Ne znam da li je još u timu, danas je igrao jedan Hasanović samo ne znam da li je Džemil ili Nuko

P.S. Prije će biti da je Džemil, Nuko je u kalesijskoj Bosni.
Zadnja izmjena: Drina1945, dana/u 06 jul 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 06 jul 2014, 00:00

white1950 je napisao/la:Čestitke Drini na ulazak u PL i da osvojite odmah 3 boda u 1.kolu,mada ne znam s kim igrate. ;)
Hvala prijatelju na čestitkama, želim i ja vama uspjeh ove sezone :salut:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 06 jul 2014, 00:05

flagrantus je napisao/la:
vm22 je napisao/la:flagrantus: "A sad mi recite ko ste vi? Velez iz Mostara,ili Velez iz Vrapcica ,Ticica ili koja vec pernata zivotinja je u pitanju.
Evo još nekih bisera-Svaka vukojebina danas ima navijace i klub u Premijer ligi,ko su ovi seljaci braco mila,ovi su samo za motokultivatora,u jednom postu ste ismijavali i ljude koji su u Zvorniku dozivjeli golgote zbog poplava.Treba li još nabrajati?
Sve je to bilo prije nego što smo se mi javila na vašoj temi,znaci vukojebina je ironija i zezanje,a reci da je Velez iz Vrapcica je strašna uvreda:
Budite bar malo realni,istina uvijek ima dvije strane.Mene ste nazivali kretenom ,idiotom,istocnobosanskim brnjom,retardom itd.
Navedite mi gdje sam ja vas nazvao tim imenima?Sve zato što sam rekao da je Velez iz Vrapcica i da vi po rezultatima odavno niste veliki klub.
Bola ti si poludio kad je neko napisao zvornički biseri, onda si izvrijeđao Velež i navijače, pa su ostali reagovali. i nađi mi molim te gdje je to neko zajebavao ljude koji su stradali u poplavama ???
Uglavnom, bez potrebe se neka mržnja stvara, među klubovima koji nikad međusobnih problema nisu imali :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.