Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

keno94
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la keno94 » 05 jul 2014, 21:41

LiverpoolREDS je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Izgleda da stize Bertrand za 6m. :?
Radio je BR sa njim vjerovatno zna sta nam on moze ponuditi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Radio je i sa Borinijem i Allenom.
Nije los, ali je Moreno i za 20mil bolje rjesenje
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 jul 2014, 21:42

keno94 je napisao/la:

Prvi trpa po Sunderlandu a drugi je genije.

Podrzavam dolazak Bertranda.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 jul 2014, 21:43

the scouser je napisao/la:slika
Vjerovatno hoce, ali, realno receno, Suarez nikad nije volio Englesku, ni Engleska njega; s novinarima uvijek na ratnoj nozi. Da je neki drugi igrac u nekom drugom klubu radio sto je i on, i mi bi ga ismijavali, ovako je to proslo tiho jer je bio "nas" i jer nam je trebao...Meni je zao sto u klubu nisu uspjeli srediti tu njegovu psiholosku stranu, ali na kraju krajeva, mislim da se ni on nije nikada previse trudio da stvori neku pozitivnu atmosferu oko sebe. Odradi on svoj posao na terenu, ali za Liverpool kao klub i nije previse mario...Sad je samo bitno dovesti kvalitetne zamjene al ne znam koliko se mozemo pouzdati u ljude koji su za to zaduzeni.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 jul 2014, 21:47

reds_forever je napisao/la:
the scouser je napisao/la:slika
Vjerovatno hoce, ali, realno receno, Suarez nikad nije volio Englesku, ni Engleska njega; s novinarima uvijek na ratnoj nozi. Da je neki drugi igrac u nekom drugom klubu radio sto je i on, i mi bi ga ismijavali, ovako je to proslo tiho jer je bio "nas" i jer nam je trebao...Meni je zao sto u klubu nisu uspjeli srediti tu njegovu psiholosku stranu, ali na kraju krajeva, mislim da se ni on nije nikada previse trudio da stvori neku pozitivnu atmosferu oko sebe. Odradi on svoj posao na terenu, ali za Liverpool kao klub i nije previse mario...Sad je samo bitno dovesti kvalitetne zamjene al ne znam koliko se mozemo pouzdati u ljude koji su za to zaduzeni.
Pa nasi psihijatri su ga kontrolirali na terenu u Engleskoj no valjda su ga oni u Urugvaju "pustili sa lanca " :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 jul 2014, 22:07

heski je napisao/la:Pa već 2 dana piše na Liverpool Echo-u da će biti aktivirana klauzula, ne znam u čemu je problem. Nisu ni u Barci tolko ludi da plaćaju preko toga :D .

Suvišno je govoriti koliko ćemo izgubiti njegovim odlaskom ali eto jedna pozitivna stvar je što je Rodgers prilagođavao sistem da bi igrali i Sturridge i Suarez, zbog toga smo često ostavljali previše prostora na sredini i to je vjerovatno i najveći razlog tolikim primljenim golovima. Spominjao je često Rodgers da voli igrati sa 3 čovjeka u vezi i onda da ne bi gubio ni na vezi, a ni na jednom od njih dvojice je i pokušavao sa 3 štopera ili sa dijamantom itd. Prije je pokušavao da jednog gurne na krilo ili malo iza ali su gubili na efektivnosti. Stvarno i jesmo bili dosta izbalansiraniji kad jedan od njih nije mogao igrati, ali naravno i puno manje opasni. Ako se prava pojačanja dovedu i dosta stvari poklopi možda možemo nekim drugim stvarima nadoknaditi taj nedostatak njegovih kvaliteta. Ne mora se zabijati po 4 gola da se dobije tekma :D

@keno94: Lovren je dešnjak, mada može igrati oba štopera.
:thumbup:

zbog toga ne zelim da se dovodi jos jedan klasicni napadac, npr mandzo se moze dovesti a dobar napadac, ali ne vidim kako bi mogli igrati sa njim i danielom, a ne mozes nijednog staviti na klupu, zbog toga zelim da dođe sanchez jer bi bio idealan za novi Liverpool, a ostalo bi love za jos dva dobra krilna napadaca i tako odlazak suareza se ne bi mnogo osjetio, jos bi tada coutinho mogao igrati iza napadaca, tamo gdje je najjaci...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 jul 2014, 22:55

Bertrand je napisao/la:
Nije vrag da sad postajem kao @Henderson. :mrgreen:
Ne dolazi u Liverpool, k'o Boga te molim :roll: :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 05 jul 2014, 22:58

keno94 je napisao/la:

Al on se nece buniti da bude zamjena Joseu,on i Jose na poziciji LB-a sasvim dovoljno da se sezona izgura,mislim da ce se dobro uklopiti kod nas ako dodje

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 05 jul 2014, 23:05

keno94 je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la: Radio je BR sa njim vjerovatno zna sta nam on moze ponuditi.

Al on se nece buniti da bude zamjena Joseu,on i Jose na poziciji LB-a sasvim dovoljno da se sezona izgura,mislim da ce se dobro uklopiti kod nas ako dodje

Vjerujem da to i u klubu misle. Jeftinija opcija, i manji rizik od Morena. Ja se ne slazem jer niko ne zna kakav ce se Enrique vratiti, a i kad je zdrav nije bas najsigurniji.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 jul 2014, 23:09

BeyKopites je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:
Nije vrag da sad postajem kao @Henderson. :mrgreen:
Ne dolazi u Liverpool, k'o Boga te molim :roll: :mrgreen:

Nek ide u Arsenal, tamo bi odmah postao WC igrač :zviz: :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 jul 2014, 23:16

keno94 je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la: Radio je BR sa njim vjerovatno zna sta nam on moze ponuditi.

zasto onda nisu doveli cole-a :roll:
Sarajevo i Liverpool

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 05 jul 2014, 23:18

YNWA je napisao/la:
zasto onda nisu doveli cole-a :roll:
Oni ne bi radili u Liverpoolu kad ga ne bi zakomplikovali,ja bih najvise volio Ricarda Rodrigueza na toj poziciji al ko mene pita
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 05 jul 2014, 23:23

Cole je star, ima veliku platu, ne moze se prodat za dobre pare. Mada bih ga ja doveo dok Smith ne stasa.
Bertrand je jeftin, ima malu platu i moze napredovat. Mozda ga mognu i prodat za fine pare. Mada je kvalitet upitan. Ali je Englez, zacudjujuce jeftin Englez.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 jul 2014, 23:29

keno94 je napisao/la:Cole je star, ima veliku platu, ne moze se prodat za dobre pare. Mada bih ga ja doveo dok Smith ne stasa.
Bertrand je jeftin, ima malu platu i moze napredovat. Mozda ga mognu i prodat za fine pare. Mada je kvalitet upitan. Ali je Englez, zacudjujuce jeftin Englez.
zar cemo gledati na to hocel se moci prodati kasnije :roll:

financijski gledano, cole daleko jeftiniji po nas, igracki gledano isto daleko korisniji, jos ce mladi igraci moci dosta nauciti od njega, a od Bertranda nema nikakve koristi, samo bacanje love na prosjecnog igraca koji ce grijati klupu, vec viđeno :puke:
Sarajevo i Liverpool

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 jul 2014, 23:32

Flanagan ce opet da igra na LB.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 jul 2014, 00:12

Otelo je napisao/la:Flanagan ce opet da igra na LB.
I za par sezona ce biti WC lijevi bek :crazy:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 06 jul 2014, 00:19

slika

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 06 jul 2014, 00:31

YNWA je napisao/la:
keno94 je napisao/la:Cole je star, ima veliku platu, ne moze se prodat za dobre pare. Mada bih ga ja doveo dok Smith ne stasa.

financijski gledano, cole daleko jeftiniji po nas, igracki gledano isto daleko korisniji, jos ce mladi igraci moci dosta nauciti od njega, a od Bertranda nema nikakve koristi, samo bacanje love na prosjecnog igraca koji ce grijati klupu, vec viđeno :puke:
Svidjalo se to nama ili ne, vlasnici su biznismeni i prvi cilj im je zarada. Znaci dovesti mladog igraca za male pare, kad udje u prime ili zalazak karijere prodati ga za velike pare. Uz to i osvajati trofeje, privlaciti sponzore, sve sto donosi novac. Monneyball.
Od Colea nema zarade. Covjek je presao 30, ima veliku platu i vjerovatno bi mu istekao ugovor tako da ne bi donio zaradu. Zato se izbjegavaju ti stari igraci.
Iskreno ne vjerujem da je Bertrand igrac koji ce donijet zaradu, ali neko u klubu misli.
I ja bi prije Colea jer je pouzdan bek, taman za nekih 2-3god bi Smith mogao biti dovoljno dobar za prvi tim.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jul 2014, 00:56

Cole je mnogo bolji igrac od Bertranda i bit ce i kad mu bude 40 godina. Ako ces kupovati igraca ne gleda se za koliko ces ga prodati u buducnosti pa nismo fk vrbanjusa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 jul 2014, 01:09

Nije Cole dobro rješenje, ali sigurno je Bertrand gore. Bolje preplatiti Morena i biti relativno miran, nego prosjecnog igraca trpiti citavu sezonu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 jul 2014, 01:11

keno94 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Svidjalo se to nama ili ne, vlasnici su biznismeni i prvi cilj im je zarada. Znaci dovesti mladog igraca za male pare, kad udje u prime ili zalazak karijere prodati ga za velike pare. Uz to i osvajati trofeje, privlaciti sponzore, sve sto donosi novac. Monneyball.
Od Colea nema zarade. Covjek je presao 30, ima veliku platu i vjerovatno bi mu istekao ugovor tako da ne bi donio zaradu. Zato se izbjegavaju ti stari igraci.
Iskreno ne vjerujem da je Bertrand igrac koji ce donijet zaradu, ali neko u klubu misli.
I ja bi prije Colea jer je pouzdan bek, taman za nekih 2-3god bi Smith mogao biti dovoljno dobar za prvi tim.
ovo ne ide zajedno, pogotovo u Engleskoj, gdje imas klubove kojima nije problem za jedan prelazni rok potrositi preko 100 miliona funti ako treba...ako hoces trofeje moras imati sto vise kvalitetnih igraca, a ne prodavati najbolje i onda bacati lovu na bertranda i sl, ako je vec moreno preskup, trazis kratkorocno kvalitetno rjesenje, ne bacas lovu na nekog polovnjaka, pa mozda sledece godine bude bolja ponuda na trzistu...
Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.