vm22 je napisao/la:flagrantus: "A sad mi recite ko ste vi? Velez iz Mostara,ili Velez iz Vrapcica ,Ticica ili koja vec pernata zivotinja je u pitanju.
Mozete se vi ljutiti koliko hocete,ali onaj pravi Velez je uvijek igrao pod Bijelim Brijegom."
Niko ne može ravnodušan ostati na ovake riječi. Nikad mi nisu smetala navijačka prepucavanja i zajebancije, ali ovo vrijeđanje za stadion je stvarno nisko, bezobrazno i seljački.  

Možda ti nisi, uredu. Ali zar može neko smatrati uvredom "zvornički biseri" i ovake gluposti napisati na to  

Evo još nekih bisera-Svaka vukojebina danas ima navijace i klub u Premijer ligi,ko su ovi seljaci braco mila,ovi su samo za motokultivatora,u jednom postu ste ismijavali i ljude koji su u Zvorniku dozivjeli golgote zbog poplava.Treba li još nabrajati?
Sve je to bilo prije nego što smo se mi javila na vašoj temi,znaci vukojebina je ironija i zezanje,a reci da je Velez iz Vrapcica je strašna uvreda:
Budite bar malo realni,istina uvijek ima dvije strane.Mene ste nazivali kretenom ,idiotom,istocnobosanskim brnjom,retardom itd.
Navedite mi gdje sam ja vas nazvao tim imenima?Sve zato što sam rekao da je Velez iz Vrapcica i da vi po rezultatima odavno niste veliki klub.