FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HzSM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HzSM » 05 jul 2014, 20:22

Head je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Pape ostaje i mijenja Milosu drzavljanstvo ,taman umjesto Misketa da uleti :mrgreen:
Nije mi jasno kako on nema mjesta u Crnogorskoj reprezentaciji. :roll:
Vece pitanje je kako do sada nije napravio karijeru.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 jul 2014, 20:23

loš menadzer, losi angazmani a nije da je htio da bas trenira kao sto sad to radi ;)

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 05 jul 2014, 20:28

Trebali bi nasi reagovati i sto prije produziti ugovor s njim.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 05 jul 2014, 20:30

Pa dobro, jeste iskreno.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jul 2014, 22:10

Malo sam pratio druge forume,pa sam ovo pronasao i prekopirao.Po ovome sto sam procitao,i našao o Norvezanima, treba biti sa njima jako oprezam,nisu bas talašika kako neki forumasi ovde tvrde.Evo nekih zanimljivih detalja o njima.

Po transfermarketu vrijednost Haugesund ekipe je 11,25 miliona EUR, a naša 6 miliona.
Imaju golmana koji je procjenjen na 800k EUR, nekog igraca iz Srbije štopera od 1,2 miliona EUR, i Brazilskog desnog veznog od 1 milion EUR.Slovenca i Nigerijca u vezi.

Naši najskuplji igrači su Velkoski i Dupovac (po 450.000 EUR)

Nesto se mahala utisala sto se tice pojacanja a kad je zatislje, uvjek nas Uprava iznenadi nekim novim imenom. :D

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 05 jul 2014, 22:29

I Alen Melunovic vrijedi 250k eura na trasfermarktu, dok Delac vrijedi skuplje od tog njihovog golmana. :D
Stvarno, te cifre nista ne govore i ne treba se njima zamarati. Levski vrijedi npr 14 miliona eura.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 05 jul 2014, 22:44

amypitar je napisao/la:Malo sam pratio druge forume,pa sam ovo pronasao i prekopirao.Po ovome sto sam procitao,i našao o Norvezanima, treba biti sa njima jako oprezam,nisu bas talašika kako neki forumasi ovde tvrde.Evo nekih zanimljivih detalja o njima.

Po transfermarketu vrijednost Haugesund ekipe je 11,25 miliona EUR, a naša 6 miliona.
Imaju golmana koji je procjenjen na 800k EUR, nekog igraca iz Srbije štopera od 1,2 miliona EUR, i Brazilskog desnog veznog od 1 milion EUR.Slovenca i Nigerijca u vezi.

Naši najskuplji igrači su Velkoski i Dupovac (po 450.000 EUR)

Nesto se mahala utisala sto se tice pojacanja a kad je zatislje, uvjek nas Uprava iznenadi nekim novim imenom. :D
Kallasi, rezervni golman i to je to.
Ništa nam više ne treba.
4.10.2009.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 jul 2014, 22:51

ma ja nezz zasto vise o tom kalasiju meni je vec dotuzila prica o njemu lika treba zaboraviti imamo dzemu na toj poziciji na zadnja dva vezna cimi i kostic i dobbro je
bandovic
dzemo mitreski dupovac protic
cimi kostic
duljevic stojcev okic
velkoski

klupa:radovac kovacevic tatko puzigaca bilbija golman i todorovic

tribina puric vusljanin i ostala omladina

stvarno ovo mocno izgleda :D
Samo Sarajevo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jul 2014, 22:55

Samo mi nije jasno na osnovu cega furate Mitreskog ispred Tatka a niste ga posteno pogledali dok je Tatko jedn od najkonstantnijih nasih igraca. Isto pitanje i za Kostica...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 jul 2014, 22:56

Sabinho je napisao/la:Samo mi nije jasno na osnovu cega furate Mitreskog ispred Tatka a niste ga posteno pogledali dok je Tatko jedn od najkonstantnijih nasih igraca. Isto pitanje i za Kostica...
Vjeruj mi da je Mitrevski bolji od Dupovca i Tatka. Barem je odigrao ove dvije utakmice bez greske.
1946

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 05 jul 2014, 22:58

Sabinho je napisao/la:Samo mi nije jasno na osnovu cega furate Mitreskog ispred Tatka a niste ga posteno pogledali dok je Tatko jedn od najkonstantnijih nasih igraca. Isto pitanje i za Kostica...
Slažem se. Za Tatomirovića znamo da je dobar. Mitrevski tek treba da se pokaže ;)
4.10.2009.

High

Post Postao/la High » 05 jul 2014, 22:59

Ma samo još golmana. Taj Kalaši (ili kako se već preziva) je postao mitsko biće.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 05 jul 2014, 23:04

Napokon, zar se zaboravlja sta je sve Tatomirovic uradio za klub, i ne bi dzaba dobio nagradu da nije dobar, jos je covjek 80% utakmica igrao na poziciju koja nije njegova prirodna i sad dodje neki Mitrevski i treba da igra prvu postavu umjesto njega, samo zato sto je "pojacanje"
M.Delac 2

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 jul 2014, 23:08

FKS1946 je napisao/la:
Napokon, zar se zaboravlja sta je sve Tatomirovic uradio za klub, i ne bi dzaba dobio nagradu da nije dobar, jos je covjek 80% utakmica igrao na poziciju koja nije njegova prirodna i sad dodje neki Mitrevski i treba da igra prvu postavu umjesto njega, samo zato sto je "pojacanje"
Jah, Tatomirovic treba igrati jer je dobio nagradu Ismir Pintol a bolji igrac sjediti na klupi samo zato sto je on duze u klubu.
Puzigaca treba igrati prije Protica jer je duze u klubu.

Kako pogresno razmisljanje,tacno da dodje bolji igrac od Stojceva ili Cimirota ne vidim problem da se presele na klupu, klub ne postoji zbog njih, ako si bolji dokazi se na terenu i igraj, a ako nisi ima bench pa se dokazuj.
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 05 jul 2014, 23:17

FKS1946 je napisao/la:
:D
Mitrevski je bolji igrac od Tatomirovica, ja prvi puno gotivim Tatka ali uvjeren sam da ce Risto igrati u prvih 11 jer kvalitetnij je od njega.
Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 jul 2014, 23:18

Ma nije problem ako su oni bolji, ali oni su nama nepoznanica da bi ih odmah gurali u prvih 11. A kad dokažu da su bolji naravno da će igrati. Dok se Mitrevski i Protić ne dokažu, za mene Tatko i Puzi umaju prednost.
Ali ja vjeruje da će stručni štab uvidjeti ko je bolji i taj će igrati

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 jul 2014, 23:19

kako vi razmisljate... u profesionalnom fudbalu NEMA osjecaja ni privrzenosti ... igra ko je bolji a ne ko je bolji sa navijačima... u Atalanti (il udine :D ) Zlatan Muslimovic je bio IDOL navijaca a sjedio na klupi... na njegovom mjestu igrao igrac koji je bio tu negdje sa njim po kvalitetu al jbg... to je danasnji fudba, gdje igra kvalitet

mitrevski ima 22 godine i ako bude standardan igrat ce za repku sto znaci da ga mozemo dobro unovciti, Tatka tesko ;)

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 05 jul 2014, 23:20

Mitrevski je u prošloj sezoni bio najbolji stoper makedonske lige.Mlad momak,Sarajevo će uzet dobre pare za njega kada dođe vrijeme prodaje.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 jul 2014, 23:32

Mene je Tatko kupio sa onim protiv ubica i na derbiju, medjutim ukoliko se Mitrevski pokaze boljim od njega i treba da igra. Nama treba sto jace Sarajevo, a na stranu osjecaji.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 jul 2014, 23:44

Po svim najavama,statistikama Mitre je bolji i od tatka i dupovca,e sad vidjecemo..Isto tako Protić je Coentrao za Puzija

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ultrazonfa i 40 gostiju.