FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
u subotu najvjerovatnije ne igra igrati Kajakut
šta je njemu ?!& ? je napisao/la:u subotu najvjerovatnije ne igra igrati Kajakut
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
koljeno....
Lijevo ili desno?Schlager je napisao/la:koljeno....
Bosno moja poharana....
Ne znam stvarno...vijest sam procitao ovdje-
http://www.****/index.php?op ... 3&Itemid=1
http://www.****/index.php?op ... 3&Itemid=1
Izvor Glas Srpske& ? - $ & " ? " у $ остао је % $ $. $ ? & на $ $ $ ? (& 14.30 ¥), а у & "црвено-?" " " ' о освајању сва " $.
$ $ " је " ? " " је у " ? & " $ $ ¥ $ ?.
- Наравно $ нас све " сва " $. ? $ ' " $ $, " ? " " ? " свој " " ? не " & ". $ тога ? " ' $ се ? на & првог $ " " ? на $ сцену - & је ".
& у $ $ сезоне ? са знатно " ".
- ¥ је $ " $ " $, ? ' се " ? & ?. ' је " $ " сте стране ' " ?. ?, " ' ? " $ ' % ' је посао - $ је ".
Он & $ - "црвено-?" на " / $ " " ? $ са ".
- $ ' & је " у & ?. О " " " ¥ ' " $, ? " & " " су ? ? $ осјете ' на $ $. & $ - " сутра " ? $ " $ - се " на & $ $ - " је ? ".
JOS SAMO 1 DAN
Schlager,objavljena ti je pjesma u nekim sportskim novinama,nesto sportradio ne znam prvi put sam ih vidio.
trazi da plate autorska prava

subzero81 je napisao/la:Izvor Glas Srpske& ? - $ & " ? " у $ остао је % $ $. $ ? & на $ $ $ ? (& 14.30 ¥), а у & "црвено-?" " " ' о освајању сва " $.
$ $ " је " ? " " је у " ? & " $ $ ¥ $ ?.
- Наравно $ нас све " сва " $. ? $ ' " $ $, " ? " " ? " свој " " ? не " & ". $ тога ? " ' $ се ? на & првог $ " " ? на $ сцену - & је ".
& у $ $ сезоне ? са знатно " ".
- ¥ је $ " $ " $, ? ' се " ? & ?. ' је " $ " сте стране ' " ?. ?, " ' ? " $ ' % ' је посао - $ је ".
Он & $ - "црвено-?" на " / $ " " ? $ са ".
- $ ' & је " у & ?. О " " " ¥ ' " $, ? " & " " су ? ? $ осјете ' на $ $. & $ - " сутра " ? $ " $ - се " на & $ $ - " је ? ".
JOS SAMO 1 DAN
Zajebavas?Haniste je napisao/la:Schlager,objavljena ti je pjesma u nekim sportskim novinama,nesto sportradio ne znam prvi put sam ih vidio.
PAZI BORAC GAZI još malo JOŠ MALO 

-
- Kontakt:
http://www.****/index.php?op ... 8&Itemid=1
opet ista prica o stadionu i opet prazna obecanja,pravo me zasmijavaju...

opet ista prica o stadionu i opet prazna obecanja,pravo me zasmijavaju...

DUPLA MAJSTORE
Не & те,% ја $ $ " &,? је у Спорт ?,7.страна...Schlager je napisao/la:Zajebavas?Haniste je napisao/la:Schlager,objavljena ti je pjesma u nekim sportskim novinama,nesto sportradio ne znam prvi put sam ih vidio.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
U kom kontekstu je izasla,sta su napisali?
Ustvari odoh kupiti te novine da vidim o cemu se radi,bas mi je drago da je neko primjetio moju "umjetnost"...
Ustvari odoh kupiti te novine da vidim o cemu se radi,bas mi je drago da je neko primjetio moju "umjetnost"...
? " је ' у $ $ стране,/ је ? " " ' на њој.Стога,& $ ? " " " ту " 

' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
- Simpatizer
- Kontakt:
Ajde sad nek' se lijepo javi onaj ko je ugrozio Schlagerova autorska prava! Novinari/plagijatori su medju nama.
A sad malo o Fiserovom lupetanju.
Jos ne mogu da vjerujem da mu je neko iz kluba dopustio da ovako lupeta. Lijepo on izbifla sve sto bi se trebalo uraditi na stadionu, ali narod, tj. mi, nismo blesavi.
Kako on zamislja da se sve sto je naveo zavrsi do ljeta. Halo, kafandzija prica o izgradnji Sjevera i Juga, kao i o natkrivanju Istoka!? Da li je on svjestan koliki je to posao, pogotovo ovo drugo? Pa onda jos "sitnice" kao sto su stolice, svlacionice, antidoping...
I sve to sa 2,5 miliona evra...

A sad malo o Fiserovom lupetanju.
Jos ne mogu da vjerujem da mu je neko iz kluba dopustio da ovako lupeta. Lijepo on izbifla sve sto bi se trebalo uraditi na stadionu, ali narod, tj. mi, nismo blesavi.
Kako on zamislja da se sve sto je naveo zavrsi do ljeta. Halo, kafandzija prica o izgradnji Sjevera i Juga, kao i o natkrivanju Istoka!? Da li je on svjestan koliki je to posao, pogotovo ovo drugo? Pa onda jos "sitnice" kao sto su stolice, svlacionice, antidoping...
I sve to sa 2,5 miliona evra...

Bojan Cukic je zavrsio kompletnu omladinsku skolu FK Partizana iz Beograda i sa 17.5 god usao u prvi tim, kod trenera Jergena Rebera. A sada ne moze da igra (sa 22.god) u Borcu jer su mu pre 2 dana saopstili da nije registrovan,zakasnili su da predaju papire...Sram vas bilo.Decko tuzi ih i trazi maksimalnu odstetu,ne dozvoli da se neko igra sa tvojom karijerom. Ovo sto su ti uradili za svaku je osudu. TUZI IH!!!
ај " тај ? па ", % ' "Schlager je napisao/la:U kom kontekstu je izasla,sta su napisali?

п.с. : & % & & " права, " се " $ ' & " $ ", $ сав $ 50:50

& ? он стварно не ' $ " ' зато % су " " управе ? $ $ " на "?milosmm je napisao/la:Bojan Cukic je zavrsio kompletnu omladinsku skolu FK Partizana iz Beograda i sa 17.5 god usao u prvi tim, kod trenera Jergena Rebera. A sada ne moze da igra (sa 22.god) u Borcu jer su mu pre 2 dana saopstili da nije registrovan,zakasnili su da predaju papire...Sram vas bilo.Decko tuzi ih i trazi maksimalnu odstetu,ne dozvoli da se neko igra sa tvojom karijerom. Ovo sto su ti uradili za svaku je osudu. TUZI IH!!!
"" ПУТ ""
Nisam nasao taj casopis u Mercatoru i jos jednom kiosku tako da jos nisam to vidio,ali sutra cu otici u centar da vidim malo u onim snabdjevenijm kioscima ima li tog casopisa da ga ostavim za uspomenu.ај " тај ? па ", % ' "
п.с. : & % & & " права, " се " $ ' & " $ ", $ сав $ 50:50
A ne mogu ih tuziti jer sam u najavi pjesme napisao da je ta moja pjesma poklon klubu i navijacima za sretan pocetak sezone u kojoj ocekujemo izlazak u Evropu nakon 22 godine,tako da ne mogu nikoga optuzivati sto je uzeo poklon

To je bila moja duznost,a mene ako se za dan bezbednosti sete-sete

Па ово " & " не '! ? " $ ? $ " " за " $ $ у европу.- ? ' упознат, $ РС " $ ? $ ? $ " $ за " $ $ у " $ & 2,5 ? евра. $ & & $ на & " ?. " " ? ", $ се & за $ ?. " " - $ ? " " ", а $ се јужна " сјеверна " са ?, па - " $ " " 12 " 14 $ $. Ту $ " " ? ', & " потпуно нова расвјета. Све то " % $ % ? у Европу – $ је ".
"" ПУТ ""
ne moze cak noris ali moze Borac.Borac je jaci i od cak norisaEastStand je napisao/la:Па ово " & " не '! ? " $ ? $ " " за " $ $ у европу.- ? ' упознат, $ РС " $ ? $ ? $ " $ за " $ $ у " $ & 2,5 ? евра. $ & & $ на & " ?. " " ? ", $ се & за $ ?. " " - $ ? " " ", а $ се јужна " сјеверна " са ?, па - " $ " " 12 " 14 $ $. Ту $ " " ? ', & " потпуно нова расвјета. Све то " % $ % ? у Европу – $ је ".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.