FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

wsxedc
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la wsxedc » 05 jul 2014, 19:36

DANDY je napisao/la:@wsxedc-molim te pojasni onda ovdje ljudima o kakvih je 300 maraka bilo rijec tada,neka ljudi znaju.Malo je pickasto sa tvoje strane iznosenje nepotpune informacije.mali koji sjedis pored klupe za vrijeme utakmice.
Nije p+++++ sa moje strane, nego samo hocu da kazem kako vi to pomalo iz ljubavi pomalo iz zarade, a u prici vam je samo ljubav prema klubu, druge stvari sutite i bacate pod tepih. Znam ja moj Bajo da si ti dobar "momak" :) , hoces i zapjevati kad te ponese :)

PS Fulio si, nisi ni blizu!

limvo te ljoŽe!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 05 jul 2014, 19:43

pa reco konkretno sta je to malo iz ljubavi a malo iz zarade..........neka ljudi znaju slobodno......a pickasto jeste jer za razliku od tebe ja ovdje koristim nick koji vecina raje zna a ti si se reegistrovao prije neki dan samo da bi ovo napisao.i na kraju znas gdje sam pa fino dodjes i u lice kazes supak si,**** si,lopov si..........

wsxedc
Kontakt:

Post Postao/la wsxedc » 05 jul 2014, 19:54

Panicis, nisam se registovo da bi ovo napisao. Prije neki dan je neki pitar pisao nesto u vezi kluba, neke lazi i reg. sam se zbog toga, medjutim on je u medjuvremenu banovan i nije bilo potrebe da pisem i pocinjem raspravu opet.

Ono sto sam napisao je istina i ti to sam znas, a receno ti je i u lice. Ono sto ti okolo ides i pricas to neka tebi bude na obraz. Sam si kriv sto su ti vrata zatvorena, navijaci izgubili povjerenje i udaljen iz kluba. Pravdas ljude koji su pravili greske, samo zbog nekog jaranstva. Tako to ne moze.
Na ovu temu ja sam svoje zavrsio, neki iz ljubavi a neki iz zarade!

Budi pametan i pozdravljen.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 05 jul 2014, 20:00

wsxedc je napisao/la:Panicis, nisam se registovo da bi ovo napisao. Prije neki dan je neki pitar pisao nesto u vezi kluba, neke lazi i reg. sam se zbog toga, medjutim on je u medjuvremenu banovan i nije bilo potrebe da pisem i pocinjem raspravu opet.

Ono sto sam napisao je istina i ti to sam znas, a receno ti je i u lice. Ono sto ti okolo ides i pricas to neka tebi bude na obraz. Sam si kriv sto su ti vrata zatvorena, navijaci izgubili povjerenje i udaljen iz kluba. Pravdas ljude koji su pravili greske, samo zbog nekog jaranstva. Tako to ne moze.
Na ovu temu ja sam svoje zavrsio, neki iz ljubavi a neki iz zarade!

Budi pametan i pozdravljen.
Dobar si.........
Zadnja izmjena: DANDY, dana/u 05 jul 2014, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 jul 2014, 20:04

Imamo vec dovoljno problema, nagomilanih od prije. Ne otvarajte Pandorinu kutiju...
Vjerujte da 90 % ljudi koji ovo cita ne moze ni zamisliti kakvo su stanje zatekli amar siljak i greda i sta se sve moralo rjesavati...
Ali se rijesava, polako, po planu, ne moze preko noci ljudi

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jul 2014, 20:08

i nikoga ne zanima vaše lično prepucavanje i šukanje.

wsxedc
Kontakt:

Post Postao/la wsxedc » 05 jul 2014, 20:09

SarajlijaTM je napisao/la:Imamo vec dovoljno problema, nagomilanih od prije. Ne otvarajte Pandorinu kutiju...
Vjerujte da 90 % ljudi koji ovo cita ne moze ni zamisliti kakvo su stanje zatekli amar siljak i greda i sta se sve moralo rjesavati...
Ali se rijesava, polako, po planu, ne moze preko noci ljudi

Tako je!
Jednostavno jedni ne zele boljitak, drugi nece da cekaju, trece boli briga, cetvrti i kad bude sve ok ce nastaviti pljuvati...Ova garnitura ljudi je uradila veliki posao, uradit ce jos veci!

Volim te Željo!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 05 jul 2014, 20:10

EdinDzekomo je napisao/la:ma bit ce rjeseni lagano u uzvratu
turkovic 2x

rodjak zeke turkovica kojeg sarajevo nije htjelo pa nama dosao...e na sta smo spali...joj da je adilovica sad vratiti nekako...sve mu je oprosteno.
Semper Fidelis

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 jul 2014, 20:11

Sve ce da se zaboravi ako izbacimo Lovcen :mrgreen:

Ima da budemo najbolji na svijetu
Željeznicar za život cijeli !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 jul 2014, 20:14

likusa je napisao/la:Sve ce da se zaboravi ako izbacimo Lovcen :mrgreen:

Ima da budemo najbolji na svijetu
to je naš mentalitet ljepotice ,nema sredine,ili smo najbolji ili smo najgori..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 05 jul 2014, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jul 2014, 20:14

fixator je napisao/la:
turkovic 2x

rodjak zeke turkovica kojeg sarajevo nije htjelo pa nama dosao...e na sta smo spali...joj da je adilovica sad vratiti nekako...sve mu je oprosteno.
Ko igrac mi ovaj Turkovic i nije nesto ali to sto si napisao nije istina. Imao je razgovor jos do je Redzepagic bio kod malenih ali se nisu dogovorili i to je sva prica.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 05 jul 2014, 20:22

pile87 je napisao/la:
fixator je napisao/la:
turkovic 2x

Ko igrac mi ovaj Turkovic i nije nesto ali to sto si napisao nije istina. Imao je razgovor jos do je Redzepagic bio kod malenih ali se nisu dogovorili i to je sva prica.
pa sta znaci nisu se dogovorili pa nije milion trazio
al nebitno
mene dolje strah te sparine na stadionu gdje metra hlada nema
nadam se golu a to bi znacilo prolaz
fali zolotic u pm.
Semper Fidelis

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 05 jul 2014, 20:23

Čitam ovo i nemate pojma koliko sam se zabrino, čovjek počne odma razmišljat drugačije o svemu...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 jul 2014, 20:24

Da je do nas,dobrog dijela navijaca,ovakvog gubitnickog i malogradjanskog mentaliteta, FK Zeljeznicar nikad nista u svojoj historiji ne bi osvojio. Na srecu,bude tu u klubu i oko kluba ljudi koji znaju svoj posao,znaju kako se prave rezultati,kako se osvajaju trofeji.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jul 2014, 20:27

fixator je napisao/la:pa sta znaci nisu se dogovorili pa nije milion trazio
al nebitno
mene dolje strah te sparine na stadionu gdje metra hlada nema
nadam se golu a to bi znacilo prolaz
fali zolotic u pm.
Nije trazio milio niti su oni tada imali para nesto posebno.Niti je on imao nesto posebno volje a unosni mu je bio Kazastan.
Za Zolu si u pravu fali nam takav tip igraca, Eldar je po meni skroz OK za klupe.
Ko zna mozda sjevne neki veznjak :silent:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 05 jul 2014, 20:27

slika

Revanš meč vodit će sudijska četvorka iz Njemačke. Glavni sudija će biti Christian Dingert, pomoćnici Holger Henschel i Tobias Christ, a četvrti sudija Sascha Stegemann. Delegat UEFA bit će Michal Listkiewicz iz Poljske.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 05 jul 2014, 21:01

Kad li ce se znati da li ci biti prijenosa iz Petrovca?

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 05 jul 2014, 21:13

Adviser je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:a ko je numa? :crazy:
Momak koji je radio na izdavanju članskih, održavanju zvanične fb stranice ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CIRKUS smo pravi, kada nas "navijači uzimaju" šta tek očekivati od uprave. :oops: (ne mislim na Numu, uopšteno govorim)

ah...takav pos'o nikad ne bi trebala raditi jedna osoba, nego manji tim od totalno neovisnih ljudi, i ljudi koji se ne poznaju (hoću reći, nemaju šansu za neke talove)...jbg manjak javnog konkursa čini mi se :wave:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 jul 2014, 00:19

dobra vijest da je sudac njemac, ovaj sa malte je stvarno amater, us*o je dosta na tekmi, od faulova do valjanja gostiju
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 06 jul 2014, 00:29

Imal šta od prijenosa iz Petrovca?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, NazorUso i 46 gostiju.