Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sad evo neki pisu na fb da su Aurier i Khedira bolji od Morgana i Debuchy-a al' ova druga dvojica imaju kakvo takvo iskustvo u eng a za te 2-3 godine koliko bi Debuchy moga pruziti dobre partije bit ce 'novi' Aurier , zna Wenger sta radi samo 

Seratori sa fba su uvjek nezadovoljni... Njima Ronaldno i Messi kada bi dosli u paketu imali bi zamjerke i rekli sto nije onaj..
Debushy je provjerena sigurna opcija sto je i dobar znak jer vidi se da Voajer nece da se kocka sa jos jednim klincom na beku a da pri tome gusi druga dva.
@Seamane. Dobro zapazanje. Mozda oni cigani cekaju njih. I onda neka samo kukaju za nasim igracima i kako je Arsenal nerealan u cijenjenju istih.

@Seamane. Dobro zapazanje. Mozda oni cigani cekaju njih. I onda neka samo kukaju za nasim igracima i kako je Arsenal nerealan u cijenjenju istih.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
ako se City uključi za Alexisa mislim da Profa automatski odustaje....al' samo nemojte neku kuknjavu po pdf-u prosipat...bit će transfera xd
A.F.C. Bournemouth!
Ako Wenger ove sezone Campbella opet pusti na posudbu, te dovede nekog polunapadaca tipa Giroud za masne pare, mislim da je vise nego zreo za otkaz.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
http://instagram.com/p/qC_99tgT3O/?modal=true
Na svom fejsu:
I want to warn you that @mathdebuchy Instagram account is fake! It is not mine. Thank you.
Na svom fejsu:
I want to warn you that @mathdebuchy Instagram account is fake! It is not mine. Thank you.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
potvrdili su iz BBC-a da fee još nije dogovoren,ali da će biti do 10-og završeno...
A.F.C. Bournemouth!
Re: $: Arsenal
U vezi koga?rambo16 je napisao/la:potvrdili su iz BBC-a da fee još nije dogovoren,ali da će biti do 10-og završeno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal in Mathieu Debuchy and Alexis Sanchez talks
Jeremy Wilson Verified account @JWTelegraph
On Sanchez and Debuchy, situation fairly unchanged. Finals fees to be agreed but every indication that both players keen to join #afc
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Njih dva sada i to je vec dobro ljeto... Posle opusteno jedan DM. Moze i Khedira... 

Kao sto davno napisah za transfer Auriera, da je profa odustao od tih igrača sa afričkog kontinenta koji igraju onaj afrički kup nacija. Ipak je to bar mjesec bez igrača u vrijeme kad se u Engleskoj igra ubrzano.
A volio bih vidjeti ovog Witsela na poziviji DMF-a. Baš je krkan koji Arsenalu treba.
A volio bih vidjeti ovog Witsela na poziviji DMF-a. Baš je krkan koji Arsenalu treba.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Samo ih treba dovesti prije turneje i mi mirni, uigraju se na azijskoj turneji i Emirates kupu sto nam i jest potrebno, da ne bude sve na frku pa da se igrac ne uklopi u tim odmah kao sto je slucaj sa Ozilom bio
Ne ide se na turneju u Aziju ove godine.
u Americi se igraju dvije utakmice ja mislim
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Tu sam ba, čitam redovno lelemudanja na temi, a konstruktivnu raspravu prepuštam seamenu i ovom novom dennisu nekom, znači plač je iz dana u dan njihovim komentarima.Head je napisao/la:Je li to Vedo kurajber banovan, nesto ga slabo primjecujem

Jesi upisvo staQUARTERBACK je napisao/la:Tu sam ba, čitam redovno lelemudanja na temi, a konstruktivnu raspravu prepuštam seamenu i ovom novom dennisu nekom, znači plač je iz dana u dan njihovim komentarima.Head je napisao/la:Je li to Vedo kurajber banovan, nesto ga slabo primjecujem

1946
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jesam IUS upisao, 70% stipendije imam, ma merak.Head je napisao/la:Jesi upisvo staQUARTERBACK je napisao/la:Tu sam ba, čitam redovno lelemudanja na temi, a konstruktivnu raspravu prepuštam seamenu i ovom novom dennisu nekom, znači plač je iz dana u dan njihovim komentarima.Head je napisao/la:Je li to Vedo kurajber banovan, nesto ga slabo primjecujem

Re: $: Arsenal
za obojicu...samo što za Alexisa problem pravi transfer Suareza jer se ne zna koliko će morat platit...ali i Alexis i Debuchy žele da igraju na EmiratimaGunner4 je napisao/la:U vezi koga?rambo16 je napisao/la:potvrdili su iz BBC-a da fee još nije dogovoren,ali da će biti do 10-og završeno...
još nešto ...
Joel Campbell is confusingly set to face another season on loan as Everton, Newcastle and Southampton close in.
A.F.C. Bournemouth!
BBC je izjavio da je dogovoreno 75mil funti za Suareza, ali se ceka da se Sanchez vrati sa odmora da ga Liverpool pokusa ubijediti da predje. To bi odgovaralo i Barci jer Liverpool nudi vise novca. Zasad niko ne zna Sanchezovu buducu destinaciju.
Navodno je dogovorio uvjete sa Arsenalom, ali je problem odsteta. Ostaje da se vidi. Jedino je sigurno da ga u svom timu zele mnogi, a najblizi su Arsenal i Liverpool, dok je Juventusova ponuda premala. Ipak Englezi imaju vecu kupovnu moc.
Navodno je dogovorio uvjete sa Arsenalom, ali je problem odsteta. Ostaje da se vidi. Jedino je sigurno da ga u svom timu zele mnogi, a najblizi su Arsenal i Liverpool, dok je Juventusova ponuda premala. Ipak Englezi imaju vecu kupovnu moc.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
mislim da Barca ne čeka Alexisa da se vrati....Barca čeka da Wenger iskešira nešto oko 35 miliona funti i tad će ozvaničiti oba transfera..i Suleta i Alexisa...naravno prema svim informacijama ,Wenger je u Brazilu dogovrio uvjete sa Alexisom
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.