FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koalem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 05 jul 2014, 14:08

Dvadesetsedmogodišnji lijevi bek, Radoš Protić, novi je igrač Fudbalskog kluba Sarajevo. Igrač koji je u prošloj sezoni sa mnogo uspjeha nastupao za Novi Pazar, potpisao je dvogodišnji ugovor sa aktuelnim osvajačem Kupa Bosne i Hercegovine.
4.10.2009.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 jul 2014, 15:22

Naprava Upolje!
1946

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 05 jul 2014, 15:25

Bravo upravi, steta bi bilo da ovaj spektakl propadne. Jest kombinovani sastav kardifa, ali mislimda je upitno da li cemo i u evropi igrati protiv jaceg protivnika, stoga jest speTakl....
@Amy, ti si brate najveci euforicar kad dobijemo, a najveci depresivac kad izgubimo. Pravi si lozionicar. De ba malo odmjereno.
Dobili smo ukrajince zato sto su ovi eksperimentisali protiv nas, a zijanili od vardara jer smo mi eksperimentisali. Uopste nije bitno jer sad je i vrijeme da se eksperimentise. Stoga, bezveze ti je to padanje u depresiju. Isto tako euforicnost i lozenje, imal ko jaci, ove rezerve mogu uzeti ligu itd.Opusti se i uzivaj, a bice i pobjeda a bogami i poraza.... nadam se prvog punoooo viseeee..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jul 2014, 15:38

EXIT je napisao/la:Bravo upravi, steta bi bilo da ovaj spektakl propadne. Jest kombinovani sastav kardifa, ali mislimda je upitno da li cemo i u evropi igrati protiv jaceg protivnika, stoga jest speTakl....
@Amy, ti si brate najveci euforicar kad dobijemo, a najveci depresivac kad izgubimo. Pravi si lozionicar. De ba malo odmjereno.
Dobili smo ukrajince zato sto su ovi eksperimentisali protiv nas, a zijanili od vardara jer smo mi eksperimentisali. Uopste nije bitno jer sad je i vrijeme da se eksperimentise. Stoga, bezveze ti je to padanje u depresiju. Isto tako euforicnost i lozenje, imal ko jaci, ove rezerve mogu uzeti ligu itd.Opusti se i uzivaj, a bice i pobjeda a bogami i poraza.... nadam se prvog punoooo viseeee..

Haj prekopiraj pa postavi javno, da sam ja ovo gore napisao.
Drugo,ja sam uvjek tvrdio, i to cu sad reci, da smo beton za ovu ligu,i realno jesmo.Gdje je tu euforicnost. :idea: :?: Ili sto sam napisao da po meni nije dobro sto eksprimentisemo, pred evropske utakmice(vecina navijaca se slaze,i o tome su pisali).Ne vidim u cemu je tu depresija. :lol:
Nemoj da se koristiš lazima,i da izvrces nesto sto nije napisano. :oops:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 jul 2014, 15:41

valjda su sada kriticarima usta zacepljena :thumbup:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 05 jul 2014, 16:01

amypitar je napisao/la:
EXIT je napisao/la:Bravo upravi, steta bi bilo da ovaj spektakl propadne. Jest kombinovani sastav kardifa, ali mislimda je upitno da li cemo i u evropi igrati protiv jaceg protivnika, stoga jest speTakl....

Haj prekopiraj pa postavi javno, da sam ja ovo gore napisao.
Drugo,ja sam uvjek tvrdio, i to cu sad reci, da smo beton za ovu ligu,i realno jesmo.Gdje je tu euforicnost. :idea: :?: Ili sto sam napisao da po meni nije dobro sto eksprimentisemo, pred evropske utakmice(vecina navijaca se slaze,i o tome su pisali).Ne vidim u cemu je tu depresija. :lol:
Nemoj da se koristiš lazima,i da izvrces nesto sto nije napisano. :oops:
Nema potrebe da se prepiremo, ja i dalje tvrdim da si lozionicar, al nemoj sad shvatat ovo kao uvredu.
Samo kazem da je "istina" o nasoj jacini negdje u sredini. Nit smo mi bolji od ukrajinaca niti je Vardar od nas.
Sad treba eksperimentisati. Jako fino da je Dzeno izmjesao timove, napravio dva podjednaka tima (mladost, iskustvo ) i dao priliku svima. Ocekujte i ove zadnje dvije pripremne da budu takve.
Prvi tim ce istrcati protiv Kardifa(plus 5-6 izmjena na koje se racuna).
Po meni je ovo ispravno da se upoznamo sa svime cime raspolazemo. Uigravaju se oni i na treninzima, a uostalom jako malo igraca iz prve postave je otislo.
Stoga opet kazem, uzivajte!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 jul 2014, 16:05

Evolution87 je napisao/la:valjda su sada kriticarima usta zacepljena :thumbup:
Ipak ćemo se najesti svi za 3 marke protiv Cardiff-a :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 05 jul 2014, 16:10

I to na istoku:-D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 jul 2014, 16:16

Rule_hz je napisao/la:I to na istoku:-D
:lol: :D :mrgreen: :opaopa:

Idealan termin tekme, idealno vrijeme, raja sita poslije iftara, velikan igra protiv Cardiff-a, kako god biti će ljepota :D
SRETAN BROJ - 1725

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 05 jul 2014, 17:01

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 05 jul 2014, 17:08

Kad ce Kallasi fkt... :(

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 05 jul 2014, 17:10

macahz je napisao/la:Kad ce Kallasi fkt... :(
A i Dzeno je kraj... sta kod ga pita, "Pa jest, iskreno... " HAHAHAH

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 jul 2014, 17:53

jao MILOŠA :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 05 jul 2014, 17:56

Prvi brk lige:-D bit ce havarija milina gledati milosa dulju krstu i cimija kako lome ove prwmijerligaske klubove
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 jul 2014, 18:00

Rule_hz je napisao/la:Prvi brk lige:-D bit ce havarija milina gledati milosa dulju krstu i cimija kako lome ove prwmijerligaske klubove
KAKO ONOGA U MJESTU okrenu,sta je ono majko mila ....imal ko da gif zna napravit od one vratolomije :mrgreen: :urnebes:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jul 2014, 18:08

rammstein je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:Prvi brk lige:-D bit ce havarija milina gledati milosa dulju krstu i cimija kako lome ove prwmijerligaske klubove
KAKO ONOGA U MJESTU okrenu,sta je ono majko mila ....imal ko da gif zna napravit od one vratolomije :mrgreen: :urnebes:
slika
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 jul 2014, 18:56

1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jul 2014, 20:07

Pape ostaje i mijenja Milosu drzavljanstvo ,taman umjesto Misketa da uleti :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 jul 2014, 20:09

najjaci su mu brkovi :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 jul 2014, 20:14

miky_hz je napisao/la:Pape ostaje i mijenja Milosu drzavljanstvo ,taman umjesto Misketa da uleti :mrgreen:
Nije mi jasno kako on nema mjesta u Crnogorskoj reprezentaciji. :roll:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion i 30 gostiju.