VELEZDOGROBA je napisao/la:kad pricate o parama evo jos jedna zanimljiva prica.....linco sam bio na utakmici liga bih velez siroki.
bilo price da siroki dolazi s podmlajenom ekipom da ih velez dobije i da rodjeni ostanu u ligi(predprosla godinea)
i momak iza gola zove bilobrka i govori mu cekam veleza 3000 km na 3 listica po 1000 KM
evo ti jedan listic ,bilobrk se okrenu i smije se kaze nisi normalan,
velez do kraja pogodi precku i zavrsi 0 0
momak otisao do svlacionice kad je tekma zavrsila ceko bllobrka da mu pokaze listic i kaze hajvanu mogo si imat sad 1000 km u djepu ja 2000 KM
TO IMA SAMO KOD NAS

Mostarci su čudo svega mi.
Nego koliko ja znam, Ramović je na fkvelez.ba predstavljen u napadu, zašto ga tovarit na nekog veznog ako imamo solidne vezne igrače. Nadam se da ćemo Blagojevića potpuno spremnog dobiti u drugoj polusezoni. Žao bi mi bilo ako Merzić ode, ali ipak mislim da će on otići samo ako bude u pitanju neka strašna ponuda tipa Skandinavije nekog finog kluba i tako. Već Azerbejdžanska liga mi nije nešto, jes da imaju para i sve to, ali tu mu je porodica i odavde ići u Azerbejdžan, ne znam ali nelogično mi je.
Da li neko ima informaciju gdje su otišli napokon Letić i Oštraković ? Mislim da će se Oštri vratiti , tako je i prošle sezone u Kazahstan, pa prije vamo nego tamo. Probati za Letića uzeti pare i to biti dobro bezobrazan jer je i on prema svetinji. Nudio se Sarajevu, htio ići, samo nije htio ostati, zašto ga džabe puštati ?
Ja i dalje očekujem nekog dobrog špica fine visine za glavom.
Ukoliko ne bude odlazaka više, i uspijemo dovesti nekog klasičnog špica, mi smo rame uz rame sa Sarajevom. Nimalo nacionalistički, nešto mi Široki i Zrinjski nisu baš za dobru sezonu spremni, ali nije još gotovo.