FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvadesetsedmogodišnji lijevi bek, Radoš Protić, novi je igrač Fudbalskog kluba Sarajevo. Igrač koji je u prošloj sezoni sa mnogo uspjeha nastupao za Novi Pazar, potpisao je dvogodišnji ugovor sa aktuelnim osvajačem Kupa Bosne i Hercegovine.
4.10.2009.
Bravo upravi, steta bi bilo da ovaj spektakl propadne. Jest kombinovani sastav kardifa, ali mislimda je upitno da li cemo i u evropi igrati protiv jaceg protivnika, stoga jest speTakl....
@Amy, ti si brate najveci euforicar kad dobijemo, a najveci depresivac kad izgubimo. Pravi si lozionicar. De ba malo odmjereno.
Dobili smo ukrajince zato sto su ovi eksperimentisali protiv nas, a zijanili od vardara jer smo mi eksperimentisali. Uopste nije bitno jer sad je i vrijeme da se eksperimentise. Stoga, bezveze ti je to padanje u depresiju. Isto tako euforicnost i lozenje, imal ko jaci, ove rezerve mogu uzeti ligu itd.Opusti se i uzivaj, a bice i pobjeda a bogami i poraza.... nadam se prvog punoooo viseeee..
@Amy, ti si brate najveci euforicar kad dobijemo, a najveci depresivac kad izgubimo. Pravi si lozionicar. De ba malo odmjereno.
Dobili smo ukrajince zato sto su ovi eksperimentisali protiv nas, a zijanili od vardara jer smo mi eksperimentisali. Uopste nije bitno jer sad je i vrijeme da se eksperimentise. Stoga, bezveze ti je to padanje u depresiju. Isto tako euforicnost i lozenje, imal ko jaci, ove rezerve mogu uzeti ligu itd.Opusti se i uzivaj, a bice i pobjeda a bogami i poraza.... nadam se prvog punoooo viseeee..
EXIT je napisao/la:Bravo upravi, steta bi bilo da ovaj spektakl propadne. Jest kombinovani sastav kardifa, ali mislimda je upitno da li cemo i u evropi igrati protiv jaceg protivnika, stoga jest speTakl....
Haj prekopiraj pa postavi javno, da sam ja ovo gore napisao.
Drugo,ja sam uvjek tvrdio, i to cu sad reci, da smo beton za ovu ligu,i realno jesmo.Gdje je tu euforicnost.

Nemoj da se koristiš lazima,i da izvrces nesto sto nije napisano.

- Evolution87
- Kontakt:
valjda su sada kriticarima usta zacepljena 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nema potrebe da se prepiremo, ja i dalje tvrdim da si lozionicar, al nemoj sad shvatat ovo kao uvredu.amypitar je napisao/la:EXIT je napisao/la:Bravo upravi, steta bi bilo da ovaj spektakl propadne. Jest kombinovani sastav kardifa, ali mislimda je upitno da li cemo i u evropi igrati protiv jaceg protivnika, stoga jest speTakl....
Haj prekopiraj pa postavi javno, da sam ja ovo gore napisao.
Drugo,ja sam uvjek tvrdio, i to cu sad reci, da smo beton za ovu ligu,i realno jesmo.Gdje je tu euforicnost.![]()
Ili sto sam napisao da po meni nije dobro sto eksprimentisemo, pred evropske utakmice(vecina navijaca se slaze,i o tome su pisali).Ne vidim u cemu je tu depresija.
Nemoj da se koristiš lazima,i da izvrces nesto sto nije napisano.
Samo kazem da je "istina" o nasoj jacini negdje u sredini. Nit smo mi bolji od ukrajinaca niti je Vardar od nas.
Sad treba eksperimentisati. Jako fino da je Dzeno izmjesao timove, napravio dva podjednaka tima (mladost, iskustvo ) i dao priliku svima. Ocekujte i ove zadnje dvije pripremne da budu takve.
Prvi tim ce istrcati protiv Kardifa(plus 5-6 izmjena na koje se racuna).
Po meni je ovo ispravno da se upoznamo sa svime cime raspolazemo. Uigravaju se oni i na treninzima, a uostalom jako malo igraca iz prve postave je otislo.
Stoga opet kazem, uzivajte!
Ipak ćemo se najesti svi za 3 marke protiv Cardiff-aEvolution87 je napisao/la:valjda su sada kriticarima usta zacepljena

SRETAN BROJ - 1725
I to na istoku:-D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule_hz je napisao/la:I to na istoku:-D

Idealan termin tekme, idealno vrijeme, raja sita poslije iftara, velikan igra protiv Cardiff-a, kako god biti će ljepota

SRETAN BROJ - 1725
Kad ce Kallasi fkt... 

A i Dzeno je kraj... sta kod ga pita, "Pa jest, iskreno... " HAHAHAHmacahz je napisao/la:Kad ce Kallasi fkt...
jao MILOŠA

Prvi brk lige:-D bit ce havarija milina gledati milosa dulju krstu i cimija kako lome ove prwmijerligaske klubove
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
KAKO ONOGA U MJESTU okrenu,sta je ono majko mila ....imal ko da gif zna napravit od one vratolomijeRule_hz je napisao/la:Prvi brk lige:-D bit ce havarija milina gledati milosa dulju krstu i cimija kako lome ove prwmijerligaske klubove

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
rammstein je napisao/la:KAKO ONOGA U MJESTU okrenu,sta je ono majko mila ....imal ko da gif zna napravit od one vratolomijeRule_hz je napisao/la:Prvi brk lige:-D bit ce havarija milina gledati milosa dulju krstu i cimija kako lome ove prwmijerligaske klubove![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pape ostaje i mijenja Milosu drzavljanstvo ,taman umjesto Misketa da uleti 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
najjaci su mu brkovi 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Nije mi jasno kako on nema mjesta u Crnogorskoj reprezentaciji.miky_hz je napisao/la:Pape ostaje i mijenja Milosu drzavljanstvo ,taman umjesto Misketa da uleti

1946
Trenutno korisnika/ca: Pablo11, Varijantas8 i 28 gostiju.