Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ma ja bi se napravio lud i trazio bar 100 miliona funti za Suareza pa ako imas izvoli a ne ovaj ciganluk, Suarez vrijedi 100 miliona...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Sanchez ne zeli u Liverpool, kako da ne, samo mu ponuditi lovu i eto njega u Liverpool, i slusati cemo standardnu pricu od igraca koji dolaze....pricalo se i da Sahin hoce u Arsenal, prema pricama vec bio potpisao za njih, pa gdje na kraju zavrsi, samo lova je bitna, pa Falcao ode u Monako....
a sto se tice toga Arsenal vise privlaci Sancheza, sasvim normalno, nema sumnje da je Liverpool veci klub od Arsenala, ali i Arsenal i Liverpool su daleko veci klubovi od Citya, pa sta mislite koga bi neki igrac prije odabrao, City ili LIverpool(Arsenal)....Arsenal godinama igra LP, ima poznatijeg trenera, poznatije igrace, i jos zadrzavaju te igrace, a nama odlazi najbolji igrac, ali da ponovim, dzaba sve to, samo lova i jos obecati da ce se dovesti neki igraci i eto Sancheza u Liverpool i pricati ce kako je skakao od srece 25.5.2005.
a sto se tice toga Arsenal vise privlaci Sancheza, sasvim normalno, nema sumnje da je Liverpool veci klub od Arsenala, ali i Arsenal i Liverpool su daleko veci klubovi od Citya, pa sta mislite koga bi neki igrac prije odabrao, City ili LIverpool(Arsenal)....Arsenal godinama igra LP, ima poznatijeg trenera, poznatije igrace, i jos zadrzavaju te igrace, a nama odlazi najbolji igrac, ali da ponovim, dzaba sve to, samo lova i jos obecati da ce se dovesti neki igraci i eto Sancheza u Liverpool i pricati ce kako je skakao od srece 25.5.2005.

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ne znam što naši ne pokušaju sa Vidalom, Griezmannom, Valbuena bi se mogao dovesti za sicu, Iturbe, Cuardado onaj brzi 

Sto bi pokusavali sa kvalitetnim igracim kad je Southampton pun talenata 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bas tako. Ne znam zasto bi se Suarez prodavao za ovu 'sicu' , on vrijedi puno vise. Kada vidim kakvi se sve igraci prodaju za 40,50,60 miliona, Suarez vrijedi tih stotinu. On je i dalje ugovorom vezan za Liverpool, govorio je da zeli da ostane, e sad vidjecemo. Zaigrace on ligu prvaka sljedece sezone, na AnfielduBigBigBang je napisao/la:Ma ja bi se napravio lud i trazio bar 100 miliona funti za Suareza pa ako imas izvoli a ne ovaj ciganluk, Suarez vrijedi 100 miliona...

- the scouser
- Kontakt:

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Pametno zbori Scholes.
Sam si rekao, ti bi se napravio ludBigBigBang je napisao/la:Ma ja bi se napravio lud i trazio bar 100 miliona funti za Suareza pa ako imas izvoli a ne ovaj ciganluk, Suarez vrijedi 100 miliona...

27.10.2020
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... enteke.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
jesu ga povrede unazadile ali opet ima 23 god i sigurno ce da napreduje,mislim da bi se mogao uzeti za cijenu od 15-20 mil.
jesu ga povrede unazadile ali opet ima 23 god i sigurno ce da napreduje,mislim da bi se mogao uzeti za cijenu od 15-20 mil.
Ne smeta mi toliko odlazak Suareza. Niko nije veci od jluba, i mnogi prije njega su otisli pa je Liverpool i dalje tu. Problem je sto ne znam koga dovesti a da se ne izgubi na igri i kvalitetu igre. Sanchez bi bio odlican, Liverpool ga zeli, Barca ga zeli prodati Liverpoolu da bi lakse doveli Suareza, a vise nudimo od Arsenala. Problem je izgleda u igracu, razumijem razloge. Pitanje je koga drugog dovesti. Markovic je ogroman potencijal i moze postati i bolji od Luisa, ali to niko ne moze garantovati. Uz to, potreban je igrac koji ce odma napraviti doprinos, zreo igrac kojeg ne treba cekati da se razvije. Shaqiri bi mogao biti rjesenje, ali izgleda da su od njega odustali. Zasto?
Drugi problem je lijevi bek. Predsjednik Seville izjavio da su bili spremni prodati Morena, cak su nasli i zamjenu, ali je nastao problem oko cijene. Sad se ozbiljno pominje Bertrand. Nije momak los, ali je daleko od rjesenja, barem zasad.
Onda i ponuda od 20mil za Lovrena. Smatraju ga vodjom. Uredu, odbrani je potreban neko ko ce organizovati zadnju liniju, kao sto je to radio Carra. Zbog toga je doveden Toure koji to ima ali pravi druge greske koje su nas kostale nekoliko bodova. Ali zasto dabati toliko para bas za Lovrena. Nisam siguran da je rjesenje. Uz to je i ljevak. Da li to znaci da ce prodati Aggera i Sakho ide na klupu; ili ce igrati na desnoj strani, a Skrtel na klupu. Za 20mil neces dovesti stopera za klupe. Tu je Illori koji moze biti zamjena Skrtelu, a mozda i izbaci Martina iz prve.
Ne znam sta bi bilo najbolje rjesenje, ali nakon obecavajuceg pocetka, ovaj razvoj situacije mi se ne svidja.
Drugi problem je lijevi bek. Predsjednik Seville izjavio da su bili spremni prodati Morena, cak su nasli i zamjenu, ali je nastao problem oko cijene. Sad se ozbiljno pominje Bertrand. Nije momak los, ali je daleko od rjesenja, barem zasad.
Onda i ponuda od 20mil za Lovrena. Smatraju ga vodjom. Uredu, odbrani je potreban neko ko ce organizovati zadnju liniju, kao sto je to radio Carra. Zbog toga je doveden Toure koji to ima ali pravi druge greske koje su nas kostale nekoliko bodova. Ali zasto dabati toliko para bas za Lovrena. Nisam siguran da je rjesenje. Uz to je i ljevak. Da li to znaci da ce prodati Aggera i Sakho ide na klupu; ili ce igrati na desnoj strani, a Skrtel na klupu. Za 20mil neces dovesti stopera za klupe. Tu je Illori koji moze biti zamjena Skrtelu, a mozda i izbaci Martina iz prve.
Ne znam sta bi bilo najbolje rjesenje, ali nakon obecavajuceg pocetka, ovaj razvoj situacije mi se ne svidja.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
-
- Kontakt:
Suarez vrijedi i vise od 100 miliona ali posto ima problema sa nekim stvarima koji nisu vezani za igracke kvalitete to mu spusta cijenu ali ona i tada treba da bude ne manja od 100 miliona. Cuj jedan limitirani sprinter Bale 100 miliona kostao a masina Suarez da kosta manje e nece da moze...leorey je napisao/la:Sam si rekao, ti bi se napravio ludBigBigBang je napisao/la:Ma ja bi se napravio lud i trazio bar 100 miliona funti za Suareza pa ako imas izvoli a ne ovaj ciganluk, Suarez vrijedi 100 miliona...Ludost je dati 100 miliona funti za vuka.Naravno vrijedi negdje izmedju 70-80mil , a Barca s njim ce imati najbolji napad svih vremena
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... I.facebookPhil Thompson: ''Iz price sa navijacima, mislim da su samo ovi mladji navijaci ljuti zbog odlaska Suareza u Barselonu.
Ovaj fudbalski klub ima naviku da proizvodi zvijezde. Liverpool je veci od bilo kog individualca. Igraci ce uvijek dolaziti, odlaziti, ali i u narednih 100 godina, klub ce biti tu.
Sjecam se kada su u moje vrijeme Ian St John i Roger Hunt bili na zalasku karijere, i onda se pojavio Kevin Keegan. Njemu se divio citav svijet i bio je veoma uspjesan. Dosao je Hamburg sa ponudom od 500.000 funti tada, i Kevin je dao do znanja svima da napusta klub. Ljudi su bili ljuti, govorili su 'zasto bi zelio da ode, i sta ce nas klub posle njega, kakvi cemo biti?', ali gle cuda, Keegan ode, a u klub dodje King Kenny Dalglish. Kenny je ostavio ogroman uticaj i podigao nas na jos veci nivo. Sve ove godine, Liverpool je uvijek imao top klase u napadu. Posle Kenny-a, dosao je Ian Rush, posle njega Fowler, onda Michael Owen, zatim Fernando Torres, pa Luis Suarez.
Za razliku od Torresa koji je otisao u Chelsea, odlazak Suareza u Barselonu je definitivno slabiji udarac. MIslim da je dosta navijaca Liverpula ukapiralo da je to najbolje za sve. Ovo su neke stvari za debatu, o kojima sam se dosta raspravljao sa drugovima, jedan mi je rekao da je Suarez najbolji igrac kojeg je klub ikad imao, ali za mene, on ne moze biti ispred Keni Dalglisa, i Stivena Dzerarda. Mora se uzeti u obzir koliko je neko godina proveo u klubu, sta je dao tom klubu i koliko trofeja osvojio. Jeste, Suarez je jedan od najboljih koje sam vidio u crvenom dresu, ali da bi bio legenda, morao je da ostane duze.
Neki stranci, kao sto je Sami Hyypia, dodju u klub i ostvare veliku privrzenost klubu i ne zele da idu nigdje. Ali realnost je da vecina inostranih fudbalera ce ostati samo par godina. Liverpool je od Suareza napravio svjetsku klasu, pravu zvijezdu, i dobro ce profitirati na njemu. Potrosicemo ih mudro, Spursi to nisu uradili prosle godine, i to ih je kostalo visokog plasmana.
Vjerovatno ce nam nedostajati Suarezovi golovi, ali mi imamo sjajnog Brendana Rodgersa, i nas stil i kvalitet fudbala se nece promijeniti. Mi idemo u pravom smjeru, i posle Suareza ima tu mnogo, mnogo pozitivnih stvari. ''
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Prodajete Saureza i ne znate koga dovest.
Pa bilo koga
Pa bilo koga

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Prosvijetli nasnedim93 je napisao/la:Prodajete Saureza i ne znate koga dovest.
Pa bilo koga

izgleda da je gotovo, @Bey osjecaj te opet prevario, a Bgm i @feru:
S tim da se ceka da se Sanchez vrati sa odmora kako bi ga LFC pokusao ubijediti da dodje na Anfield. AS prenosi da ce mu biti ponudjeno 150 000 sedmicne plate.Ben Smith ✔ @BenSmithBBC
My info on Luis Suarez: What was established at meeting on Wednesday was that #FCB would meet his release clause.
Danas je Lovrenu 25 rodjendan, a Morenu 22. Posaljite Spancu cestitku za rodjendan, sa ugovorom na 5 godina.
Joseph Musker @Musker_LFC · 22h
Sakho's World Cup in numbers. Minutes played, 288. Goals conceded, 1. Fouls conceded, 0. Passes, 180 completed from 197 attempted, (91.4%).
Viktor Fagerström @ViktorFagerLFC · 5h
Harry Wilson joins Pedro Chirivella and Sergi Canos on the other side. All signed up with professional contracts now. #LFC
Jay @Jay82_LFC · 53m
Origi signing will be announced after Belgium's participation ends in the Cup but will be loaned back to Lille for 2014-15 season #LFC
Zadnja izmjena: keno94, dana/u 05 jul 2014, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pa već 2 dana piše na Liverpool Echo-u da će biti aktivirana klauzula, ne znam u čemu je problem. Nisu ni u Barci tolko ludi da plaćaju preko toga
.
Suvišno je govoriti koliko ćemo izgubiti njegovim odlaskom ali eto jedna pozitivna stvar je što je Rodgers prilagođavao sistem da bi igrali i Sturridge i Suarez, zbog toga smo često ostavljali previše prostora na sredini i to je vjerovatno i najveći razlog tolikim primljenim golovima. Spominjao je često Rodgers da voli igrati sa 3 čovjeka u vezi i onda da ne bi gubio ni na vezi, a ni na jednom od njih dvojice je i pokušavao sa 3 štopera ili sa dijamantom itd. Prije je pokušavao da jednog gurne na krilo ili malo iza ali su gubili na efektivnosti. Stvarno i jesmo bili dosta izbalansiraniji kad jedan od njih nije mogao igrati, ali naravno i puno manje opasni. Ako se prava pojačanja dovedu i dosta stvari poklopi možda možemo nekim drugim stvarima nadoknaditi taj nedostatak njegovih kvaliteta. Ne mora se zabijati po 4 gola da se dobije tekma
@keno94: Lovren je dešnjak, mada može igrati oba štopera.

Suvišno je govoriti koliko ćemo izgubiti njegovim odlaskom ali eto jedna pozitivna stvar je što je Rodgers prilagođavao sistem da bi igrali i Sturridge i Suarez, zbog toga smo često ostavljali previše prostora na sredini i to je vjerovatno i najveći razlog tolikim primljenim golovima. Spominjao je često Rodgers da voli igrati sa 3 čovjeka u vezi i onda da ne bi gubio ni na vezi, a ni na jednom od njih dvojice je i pokušavao sa 3 štopera ili sa dijamantom itd. Prije je pokušavao da jednog gurne na krilo ili malo iza ali su gubili na efektivnosti. Stvarno i jesmo bili dosta izbalansiraniji kad jedan od njih nije mogao igrati, ali naravno i puno manje opasni. Ako se prava pojačanja dovedu i dosta stvari poklopi možda možemo nekim drugim stvarima nadoknaditi taj nedostatak njegovih kvaliteta. Ne mora se zabijati po 4 gola da se dobije tekma

Do mene je onda, cini mi se da sam ga uglavnom vidjao na lijevoj strani, cini mi se i u Hrvatskoj.heski je napisao/la:

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Izgleda da stize Bertrand za 6m. 

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Radio je BR sa njim vjerovatno zna sta nam on moze ponuditi.Paradajz je napisao/la:Izgleda da stize Bertrand za 6m.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Nije vrag da sad postajem kao @Henderson.Paradajz je napisao/la:Izgleda da stize Bertrand za 6m.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.