Potencijalni selektori 2014-

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 04 jul 2014, 17:38

Ljudi Vaha nece da pliva u ovim nasim mutnim vodama, sta je vama...Ovdje dolaze samo neki muljatori.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

pisac
Kontakt:

Re: Odg: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la pisac » 05 jul 2014, 01:23

_dreamer_ je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
emil02in je napisao/la: Šta je ti moderator pa možeš nabijati na neku stvar?A šta misliš ko je 92 po Ženevi lobirao da nas prime u UEFU?Da nije Sušić možda,ili ti smeta što istinu kaže,kao što je bio protiv Ćire koji je rek'o da BiH neće nikad biti država i zvao Hibić da igra za Hr?Ja nisam vidi da ste prizivali Vahu prije SP,a on je potpisao predugovor sa Trabzonom prije SP,Zašto mu tada nije savez ponudio ugovor,znalo je se da Sušiću ističe ugovor?Pa ni Osim nije htio preuzeti reprezentaciju dok je bio trener a nuđeno mu je.Malo poštovanje prema legendi ne škodi,a to što mu je brat idiot to zna čitava Jablanica,pa se sada malo eksponira na račun Vahe.
Dobro si ti napisao, moderator pa smije tako pisati. Nabija lik legendu bh fudbala na neku stvar, samo zato što je izabrao da trenira klub i uzme pare. I još kao ko yebe navijače, eto čovjek bi i pomislio da je nekoga briga za navijače. :clap:
Ako nemamo od Vahe ništa, onda nemamo ni od jedne legende bh fudbala ništa, nemamo ni od Papeta onda ništa najboljeg fudbalera BiH ikada bez obzira što nas je vodio. Šta je iko od legendi uradio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine ? napljuva ga Vahida jer je preuzeo klub gdje će biti gazda i ujedno uzeti novac, a eto ne valja što nije preuzeo našu reprezentaciju gdje će imati 5 šefova među igračima i još 50 u savezu.
Naša posla ba :salut:
Ok, priznajem da sam u naletu frustracije pretjerao u kontekstu Vahe, buduci da on ovu glupost nije izjavio vec njegov brat, tako da se nabijanje iskljucivo odnosi na njegovog bahatog brata. Vaha halali. No ostajem pri svom stavu.

Vahid Halilhodzic je prije svega legenda jugoslavenskog fudbala, a to sto je lik Hercegovac je druga stvar. Ja jos cekam da on dodje i ucini nesto konkretno za ovu reprezentaciju. Hvala mu za ono sto je radio 92. godine ili kad vec, ali pomagali su i lobirali mnogi drugi velikani, a sto je najbitnije, pomazu i sada. Taj njegov patriotizam mi je malo obajatio, buduci da ne znam da je ista uradio za nas u zadnjih 20. godina. Ako grijesim, nije mi problem da priznam, kao sto se i vidi iz prilozenog.

Ja Vahu izuzetno cijenim i bio bih najsretniji da bude bilo selektor, navijao sam za Alzir skoro pa i kao za BiH, ali generalno gledano je on lik koji galantno izbjegava reprezentaciju u sirokom luku i to mu je moja zamjerka i bice do dana kada dodje i ucini nesto. Ispade on pametniji od Osima, Bazdarevica, Hadzibegica, Kodre, Bajevica pa i Susica... Mislim, vjerovatno jeste za sebe pametniji, ali ja kao navijac od toga nemam nista.

p.s. I jos nesto (za tebe komsija Coraco), nemoj stavljati bezveze Osima i ljude koji vode savez u istu ravan s Vahom, jer to ni na Marsu nema logike. Ono sto je Osim ucinio za nas se ne moze mjeriti s onim sto je ucinio Vahid.

A ostalima koji likuju zbog mog nabijanja cu samo da porucim da sam ja prije svega forumas, pa tek onda moderator, a moja toboznja "uvreda" nije ni priblizna onome sto se govorilo sada vec bivsem selektoru Safetu Susicu. A Safet kao selektor nase reprezentacije bi trebao mnogo vise postovanja da uziva nego Vaha, jer je on ipak (bio) selektor reprezentacije za koju navijamo... Nesto sto vjerovatno necemo docekati kada je Vaha u pitanju. Daj Boze da sam u krivu, ja bih se prvi sutao u guzicu od srece da bude suprotno...
Ti i dovodis patriotizam jednog Vahe u pitanje? Pa taj Vaha je svoj patriotizam pokazao 1992. kad se patriotizam i dokazivao, a Osim kojeg sad pominjes je bjezao od BiH do unazad deset godina. Vaha je sa oruzijem u ruci u Mostaru bio dok je Osim po Beogradu skakao. Haloooo tebi je NSBiH i reprezentacija veci dokaz patriotizma nego rat?
I naravno da Vaha nece doci raditi u ovu privatnu, lopovsku, nacionalisticku prciju od saveza, gdje ce mu se govoriti ko ce igrati, ko smije kasniti na pripreme, koga ce pozvati, gdje mora okupljanje biti i slicno.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 jul 2014, 14:08

Mnogi nasi veliki treneri nece doci da budu selektori iz jednog razloga, a to je da srozaju vlastiti rejting.

Evo samo pogledajte sta se radi Safetu od pojedinih papaka, zar moze neko biti veca fudbalska legenda od njeg?

I Vaha bi bio na udaru, nakon par poraza, mogu misliti sta ce se poceti o Bajevciu da pise, ako bi mu se desio neki poraz. Te on nije trenirao 10-tak godina, te to je zastarjeli sistem sa 3 u zadnjoj liniji, te to je dosadni grcki fudbal itd. itd. Kao da gledam sta bi se covjeku sve nabijalo na nos, od onih istih pametnjakovica, koji se satrase ovdje da pokazu, da su strucniji od Safeta.

Safet je pogrijesio sto je ikako dolazio, trebao je bagru pustiti da se koprca godinama i gleda tudje reprezentacije na SP, EP.

Ne dolazite Bajevicu, Halilhodzicu, Bazdarevicu, nismo vas ni zasluzili, a i ti Safete idi, sto to ovo treba.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 05 jul 2014, 14:26

emir79 je napisao/la:Mnogi nasi veliki treneri nece doci da budu selektori iz jednog razloga, a to je da srozaju vlastiti rejting.

Evo samo pogledajte sta se radi Safetu od pojedinih papaka, zar moze neko biti veca fudbalska legenda od njeg?

I Vaha bi bio na udaru, nakon par poraza, mogu misliti sta ce se poceti o Bajevciu da pise, ako bi mu se desio neki poraz. Te on nije trenirao 10-tak godina, te to je zastarjeli sistem sa 3 u zadnjoj liniji, te to je dosadni grcki fudbal itd. itd. Kao da gledam sta bi se covjeku sve nabijalo na nos, od onih istih pametnjakovica, koji se satrase ovdje da pokazu, da su strucniji od Safeta.

Safet je pogrijesio sto je ikako dolazio, trebao je bagru pustiti da se koprca godinama i gleda tudje reprezentacije na SP, EP.

Ne dolazite Bajevicu, Halilhodzicu, Bazdarevicu, nismo vas ni zasluzili, a i ti Safete idi, sto to ovo treba.
Eto treneri nigdje nisu na udaru nakon poraza :wtf:
Sta trebamo ovog ublehasa da trpimo, svi znamo da ga branis iz petnih zila ali pises nebuloze.
Svaki trener/selektor nakon poraza/losih rezultata se kritikuje s tim da oni sa par vijuga u glavi sami dignu sidro preuzmu krivicu za lose rezultate, dok nas Pape sve prebacuje na druge od medija, sudija do igraca.
Da hoce doci novi pa makar to bio i Sliskovic i on je za ublehu Ferguson.
I o kakvom rejtingu ti pricas jedini koji ga ima od nasih strucnjaka jeste Vaha, Dusko vec 10 godina ne vodi nikoga, ostali su realno na dosta niskim granama, ali se svi nadamo da nece izmisljati lazne zadnje vezne, lazna krila.... i prije svega treba se rijesiti nepotizma.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 jul 2014, 14:45

Safet je dolaskom u nasu repku zamjenio trenera kojemu moze stati u dzep. Nesumnjivo je bio puno veci igrac od Cira, ali kao trener mu nije do koljena. Baraz protiv Portugala igran za vrijeme Cira i Susica govori puno. Susic je u prvom mandatu donio i neke pozitivne stvari. Odvojio je repku od cirkusa koji je Ciro izazivao svakom svojom pojavom i poceo u tisini raditi sto je bilo vrlo pozitivna promjena. Produzetkom ugovora je izgubio i tu jedinu pozitivnost i cirkus na pripremama opet uveo na velika vrata. Trenersko znanje i inteligencija nikad nisu bili Susicevi aduti u usporedbi sa Cirom. Tako ono sto neko napisa da nije trebao ni dolaziti da nas spasi od dugogodisnjeg propadanja ne stoji. Susic je puno puta dokazao da je samo manje strucna verzija Cire Blazevica.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 05 jul 2014, 14:48

Ma ne, nisi upravo povukao paralelu između neba i zemlje...

Pravit ću se da nisam ovo pročitao.

... My fuckin' Gosh :crazy:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 jul 2014, 16:40

Sta kaže Emir sto mu ovo treba hahhah ima on pola miliona razloga za to a još i prodaja Seadovih igrača. Uh a sad uhodan sistem. Ko ce to ostaviti jer u kikirikisporu bi dobio nogu nakon Slovačke i prije nakon hokeja protiv SAD.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 05 jul 2014, 16:42

slika
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

glavni
Kontakt:

Post Postao/la glavni » 05 jul 2014, 16:54

Pa jel nesto konkretno zna da li safet ostaje ili dobijamo drugog selektora? Blize se kvale za ep bolje im je dato sto prije rijese. Pozz

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jul 2014, 17:02

Jasno je da ce selektor biti ili Pape ili Bajevic,ovaj drugi je vec pitao dvojicu trenera iz PL da budu u strucnom stabu,prica se da su to Varesanovic i Musa...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 05 jul 2014, 17:11

Ako nam opet uvale ovog "Seljak-tora" jos dvije godine ima da zapalim savez.

Da malo uporedimo te dvije opcije

"Seljak-tor"
slika

ovih zadnjih 3-4 posla sa "sporima" su mu trajali sam 3 ili 4 mjeseca dok nije dobio otkaz! NIKAD NISTA KAO TRENER NIJE OSVOJIO!

Bajevic
slika

Sta je sve osvojio kao trener
slika

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 jul 2014, 19:12

bhsport je napisao/la:Sta kaže Emir sto mu ovo treba hahhah ima on pola miliona razloga za to a još i prodaja Seadovih igrača. Uh a sad uhodan sistem. Ko ce to ostaviti jer u kikirikisporu bi dobio nogu nakon Slovačke i prije nakon hokeja protiv SAD.

Ti kad bubnes nema ti ravnog. KOJA PRODAJA SEADOVIH IGRACA?

Kojih pola miliona razloga?

Sta cemo sa Vahom ode i on u -------spor?

Stacemo ako se prodaju Besic,Sunjic,Vranjes,Visca? Zar i to nije Safetova zasluga, ili?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jul 2014, 19:34

Vaha je prodao Soudanija Dinamu. I igrao u prvih 11 protiv Njemacke, hmmm.
Hajmo teoreticari zavjere. Eto vam materijala. :lol:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 05 jul 2014, 19:39

calcio je napisao/la:Vaha je prodao Soudanija Dinamu. I igrao u prvih 11 protiv Njemacke, hmmm.
Ovo nisu nikakve zavjere, Hadzic, Tino Sven Susic i Zahirovic su zvanicno dio Seadove agencije. Neznam sto izvodite.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 jul 2014, 01:11

emir79 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Sta kaže Emir sto mu ovo treba hahhah ima on pola miliona razloga za to a još i prodaja Seadovih igrača. Uh a sad uhodan sistem. Ko ce to ostaviti jer u kikirikisporu bi dobio nogu nakon Slovačke i prije nakon hokeja protiv SAD.

Ti kad bubnes nema ti ravnog. KOJA PRODAJA SEADOVIH IGRACA?

Kojih pola miliona razloga?

Sta cemo sa Vahom ode i on u -------spor?

Stacemo ako se prodaju Besic,Sunjic,Vranjes,Visca? Zar i to nije Safetova zasluga, ili?
Pola miliona KM sto je dobio od NS.
Zaha u Bohum.
Vaha ide u Trabzon to je klasa za makaronispor sto je lažni selektor vodio.
Besica ne spominji njega je sikaniro ostale ce se ugraditi samo je pitanje sa kojim procentom.
Ne laži vise za ublehinu platu.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 jul 2014, 01:12

PapeSusic je napisao/la:
calcio je napisao/la:Vaha je prodao Soudanija Dinamu. I igrao u prvih 11 protiv Njemacke, hmmm.
Ovo nisu nikakve zavjere, Hadzic, Tino Sven Susic i Zahirovic su zvanicno dio Seadove agencije. Neznam sto izvodite.
Vidis ja nisam primjetio da je Zahirovic bio na prvenstvu, ti jesi?

Pa sta ako su iz agencije gdje Sead radi? Inace Sead Uzbekistanac, a Hadzic i Tino Kambodzanci ili sta vec?
Kao da se ne radi o tvojim zemljacima jadan ne bio.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 jul 2014, 01:14

Istini za volju, do prije dva mjeseca nisu bili moji zemljaci, jedan je bio Austrijanac, drugi Belgijanac.

Onda su osjetili strast prema domovini svojoj, i u naletu patriotizma promjenili pasose, ne sluteci da ce se naci na SP

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 jul 2014, 01:17

bhsport je napisao/la: Pola miliona KM sto je dobio od NS.
Zaha u Bohum.
Vaha ide u Trabzon to je klasa za makaronispor sto je lažni selektor vodio.
Besica ne spominji njega je sikaniro ostale ce se ugraditi samo je pitanje sa kojim procentom.
Ne laži vise za ublehinu platu.

Prvo ti nemas pojma sta je plata, pa ne znam kako da raspravljam sa tobom. To sto je Safet dobio je premija, a ne plata. 250 hiljada eura je dobio kao nagradu za plasmana na SP, kao sto su i igraci svoje dobili, a naravno i ostatak strucnog staba.
5 hiljada eura je Safetova mjesecna plata, ili ti ga 60.000 eura godisnje. Da nisu otisli na SP premije nebi ni bilo, kao ni za prethodne kvalifikacije. Bem te logiko.

Da TrabzonSPOR je klasa, jes kako nije, ni Bayern mu nije ravan.
Besic je svoje rekao, ili ti znas bolje od njega samog?
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 06 jul 2014, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 jul 2014, 01:24

Mozambik je napisao/la:Istini za volju, do prije dva mjeseca nisu bili moji zemljaci, jedan je bio Austrijanac, drugi Belgijanac.

Onda su osjetili strast prema domovini svojoj, i u naletu patriotizma promjenili pasose, ne sluteci da ce se naci na SP
3 mjeseca se ceka samo sportsko drzavljanstvo, kako li ti dodje, da oni nisu imali BH pasos prije 2 mjeseca?

Da otjeramo i Arslanagica, koji ce nam? Mati Belgijanka, tam odrastao, djetinjstvo proveo sa najvecim neprijateljem BIH Tinom Susicem, koji je najvecim dijelom i uticao da Dino dodje u reprezentaciju BIH. Sta velis, da vise od pola repke poizbacujemo , jer nam nisu bili zemljaci, dok nisu uzeli BH pasos? Iii imas nesto protiv dijaspore? Ne kontam.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 jul 2014, 01:30

Svasta pomalo.

Ova dvojica nicim ne zasluzuju da se nadju na spisku reprezentacije. Njihovo pozivanje je pljuvanje na cast i sveti dres.

Dok je Safet izjavljivao da nam Arslanagic nije potreban, da imamo stopera, pa se onda zali da nam fali visokih igraca :facepalm: Da Prcic igra u slaboj ligi, i da ga ne zanima :facepalm: , Sa druge strane je izjavljivao da ce Tino dobiti poziv cim sredi papire, i da je logicno da igrac Hajduka igra za reprezentaciju.

Poziv Hadzicu, i pravdanje tog poziva ne treba komentriati.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.