Ne kaže se jao nego mašala!Cartman je napisao/la:Jao kako samo Dzeko igra veceras. Svaka cast! I Misimovic vrlo dobar.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne kaže se jao nego mašala!Cartman je napisao/la:Jao kako samo Dzeko igra veceras. Svaka cast! I Misimovic vrlo dobar.
Ma nemoze on biti prosjecan da igra u našoj ligi, on je vec pokazao da je svijetska klasa po meni medju najboljim centarforima svijeta (bez imalo pristrasnosti) onakav gol i kasnije asistencija natijeravsi podmornicu na plač.felipe-s je napisao/la:moj dzeko ako ne odes ove godine prosjecnost ti je zagarantovana
sto me nervira kada neko krivo interpretira napisano... elem mislio sam na to da ce imati prosjecnu karijeru ako ne ode iz wolfsburga... gledaj malo naprijed a ne samo ono veceraspatriota_90 je napisao/la:Ma nemoze on biti prosjecan da igra u našoj ligi, on je vec pokazao da je svijetska klasa po meni medju najboljim centarforima svijeta (bez imalo pristrasnosti) onakav gol i kasnije asistencija natijeravsi podmornicu na plač.felipe-s je napisao/la:moj dzeko ako ne odes ove godine prosjecnost ti je zagarantovana
Interpretiram samo onako kako je napisano, al ne brini ti nista otice on iz wolfa vec na ljeto u neki veci klub 100% jer samo lud nebi ovakog igraca u ekipi pa makar kostao 100 milfelipe-s je napisao/la:sto me nervira kada neko krivo interpretira napisano... elem mislio sam na to da ce imati prosjecnu karijeru ako ne ode iz wolfsburga... gledaj malo naprijed a ne samo ono veceraspatriota_90 je napisao/la:Ma nemoze on biti prosjecan da igra u našoj ligi, on je vec pokazao da je svijetska klasa po meni medju najboljim centarforima svijeta (bez imalo pristrasnosti) onakav gol i kasnije asistencija natijeravsi podmornicu na plač.felipe-s je napisao/la:moj dzeko ako ne odes ove godine prosjecnost ti je zagarantovana
Iskreno mislim da je jedan od najveci faktora sto Dzeko nije u nekim od veliki klubova je sto sad ima broj koliko non-EU igraca moze jedan klub imati. Ne mislim da cijena od 40 milja je prevelika za Edina jer stalno dokazuje da nemoze niko sa njim, samo gledaj kakve golove covjek zabija a jos uz to zna igrat za ekipu, umjesto biti sebican kao Grafite. Jos samo ako Dzeko odigra ove 3 prijateljske na svom nivou, nema sanse da na ljeto ce biti kluba sto nije spreman novac predat VFL-ufelipe-s je napisao/la:ne znam bas... ne ispadaju milioni vise iz gu...ce... 40 miliona mogu iskesirati samo real, barca, mozda united a nes ne vjerujem da ce oni ntraziti dzeku... mislim da treba sniziti malo cijenu
hehe..lijepa sala...dzeko po meni je uz ibrahimovica najbolji i najkompletniji centarfor na ovim nasim prostorima u posljednjih 20 30 godina...naravno uz sukera...i vedo je dobar al nemoze se trenutno poredit sa edinom nema sanseeeVirtu4l je napisao/la:Bolji je Ibišević![]()
eto vam ga sad![]()
I Vedad je strašan! Biće to očito kad se i Hoffenheim vrati u pravu formu. Vedo već jeste.Virtu4l je napisao/la:Bolji je Ibišević![]()
eto vam ga sad![]()
Majstor ostaje majstorVirtu4l je napisao/la:http://videos.sapo.pt/IKwtbwMCHcbhMNzcjjZq
Džeko fantastiš, što rek'o kolega sa njemačke televizije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.