Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoName
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la NoName » 25 feb 2010, 23:03

Cartman je napisao/la:Jao kako samo Dzeko igra veceras. Svaka cast! I Misimovic vrlo dobar.
Ne kaže se jao nego mašala! :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 feb 2010, 23:27

Ovaj Džeko je velemajstor...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 feb 2010, 00:41

moj dzeko ako ne odes ove godine prosjecnost ti je zagarantovana

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 26 feb 2010, 00:48

felipe-s je napisao/la:moj dzeko ako ne odes ove godine prosjecnost ti je zagarantovana
Ma nemoze on biti prosjecan da igra u našoj ligi, on je vec pokazao da je svijetska klasa po meni medju najboljim centarforima svijeta (bez imalo pristrasnosti) onakav gol i kasnije asistencija natijeravsi podmornicu na plač.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 feb 2010, 00:51

patriota_90 je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:moj dzeko ako ne odes ove godine prosjecnost ti je zagarantovana
Ma nemoze on biti prosjecan da igra u našoj ligi, on je vec pokazao da je svijetska klasa po meni medju najboljim centarforima svijeta (bez imalo pristrasnosti) onakav gol i kasnije asistencija natijeravsi podmornicu na plač.
sto me nervira kada neko krivo interpretira napisano... elem mislio sam na to da ce imati prosjecnu karijeru ako ne ode iz wolfsburga... gledaj malo naprijed a ne samo ono veceras

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 26 feb 2010, 00:56

felipe-s je napisao/la:
patriota_90 je napisao/la:
sto me nervira kada neko krivo interpretira napisano... elem mislio sam na to da ce imati prosjecnu karijeru ako ne ode iz wolfsburga... gledaj malo naprijed a ne samo ono veceras
Interpretiram samo onako kako je napisano, al ne brini ti nista otice on iz wolfa vec na ljeto u neki veci klub 100% jer samo lud nebi ovakog igraca u ekipi pa makar kostao 100 mil ;) ;)

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 feb 2010, 01:00

ne znam bas... ne ispadaju milioni vise iz gu...ce... 40 miliona mogu iskesirati samo real, barca, mozda united a nes ne vjerujem da ce oni ntraziti dzeku... mislim da treba sniziti malo cijenu

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 26 feb 2010, 01:09

felipe-s je napisao/la:ne znam bas... ne ispadaju milioni vise iz gu...ce... 40 miliona mogu iskesirati samo real, barca, mozda united a nes ne vjerujem da ce oni ntraziti dzeku... mislim da treba sniziti malo cijenu
Iskreno mislim da je jedan od najveci faktora sto Dzeko nije u nekim od veliki klubova je sto sad ima broj koliko non-EU igraca moze jedan klub imati. Ne mislim da cijena od 40 milja je prevelika za Edina jer stalno dokazuje da nemoze niko sa njim, samo gledaj kakve golove covjek zabija a jos uz to zna igrat za ekipu, umjesto biti sebican kao Grafite. Jos samo ako Dzeko odigra ove 3 prijateljske na svom nivou, nema sanse da na ljeto ce biti kluba sto nije spreman novac predat VFL-u
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 feb 2010, 01:15

ne kazem ja da on ne vrijedi te pare... kazem da ce neko vrlo tesko dogodine izdvojiti tu sumu... nabrojani klubovi ga nece uzeti

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 feb 2010, 01:28

nije stvar više ni u kvaliteti, on marketinški ne nudi apsolutno ništa, jer je budimo iskreni on nažalost iz potpuno nebitne zemlje čije tržište je otprilike kao jednog malo većeg grada u njemačkoj, zatim igra za reprezentaciju koja nema ama baš nikakvog uspjeha, plus zauzima non eu mjesto koje većina klubova rađe troši na južnoamerikance. da se samo kvalitet gleda nema šanse da mi recimo jedan mario gomez vrijedio više od džeksona, prije bi bio duplo jeftiniji od edina, ali očito cijenu igrača osim njegove kvalitete određuje još puno faktora, tako da 40 m€ za njega je stvarno astronomska cifra i osim 3-4 kluba koji se vole razbacivati novcem ne vidim ko će toliko dati za njega, a nešto se ne piše da se ti klubovi interesuju za njega
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 feb 2010, 01:56

Mislim da se ta klauzula u Edinovu ugovoru pogresno interpretira. Dzeko moze otici i za manju cifru od 40 mil. Jedan od glavnih razloga, zasto Dzeko ne prelazi i neki veci klub je to sto takvi vec imaju popunjeno mjesto napadaca. Niko nece dovesti Dzeku da mu sjedi na klupi. Ona ekipa koja ga dovede bice mirna s njim narednih godina.
Milan je ekipa koja treba igraca poput Edina, ali je kod njih problem sto Silvio u ovom trenutku ne izdvaja velike sume za pojacanja, iako se to moze promjeniti do ljeta.
Golcina, kakvu je postigao veceras je samo pokazatelj, gdje je Edinu mjesto. Ona ekipa koja ga uzme, vjerujem da ce se jako usreciti. :D
#divovi

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 feb 2010, 02:07

bog te cuo... al niko sada nece para puno izdvojiti... a on ne smije ni po koju cijenu ostat opet u vukovima....

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 feb 2010, 02:20

Nema sumnje da ce Wolfsi tesko zadrzati Dzeku, jednom im uspjelo ali drugi put nece. :mrgreen:
Doveli su ga za "bagatelu", a sada su se osigurali sa navodnom astronomskom otkupnom sumom. Ta cifra koja se spominje od nekih 40-tak milioncica, ne mora biti tacna. Ko je to jos zvanicno potvrdio?
Sta ovo nasi reporteri na OBN-u pricaju o nekakvoj tihoj tajni? Ne znam je li to jos ko ovdje spominjao, ali ko fol zna se da prelazi u neki italijanski klub. Da li je Milan u pitanju? Je li to razlog Dzekinih boljih igara u posljednje vrijeme?
Bilo kako bilo, treba sve te spekulacije ostaviti po strani i jednostavno uzivati do kraja sezone u Dzekinim partijama.
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 feb 2010, 02:25

Otići će on ako Bog da kako god. Mislim da Vukovi žele zaraditi na njemu. Da su opet bili u samom vrhu Bundeslige, te da su prošli grupe Lige prvaka sigurnan sam da ga ne bi "olahko" dali, ali ovako za nekih 20-25 miliona eura (evra) on prelazi u "veći" klub.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 26 feb 2010, 07:29

Onakve golove rijetko koji napdac zabija.
8-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 feb 2010, 11:25

Bolji je Ibišević :P

eto vam ga sad 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 feb 2010, 11:27

Virtu4l je napisao/la:Bolji je Ibišević :P

eto vam ga sad 8-)
hehe..lijepa sala...dzeko po meni je uz ibrahimovica najbolji i najkompletniji centarfor na ovim nasim prostorima u posljednjih 20 30 godina...naravno uz sukera...i vedo je dobar al nemoze se trenutno poredit sa edinom nema sanseee
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 26 feb 2010, 11:32

Virtu4l je napisao/la:Bolji je Ibišević :P

eto vam ga sad 8-)
I Vedad je strašan! Biće to očito kad se i Hoffenheim vrati u pravu formu. Vedo već jeste.
Kakva asistencija Džeke sinoć! Svaka čast na golu, ali kako je onog prošao po strani... Strašno! Džeko ne zna prestati napredovati, od početka karijere. To je njegova najveća snaga. Ispravlja nedostatke i sve je bolji i bolji. 40 miliona Eura? Sića!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 feb 2010, 12:58

http://videos.sapo.pt/IKwtbwMCHcbhMNzcjjZq

Džeko fantastiš, što rek'o kolega sa njemačke televizije :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 26 feb 2010, 13:01

Virtu4l je napisao/la:http://videos.sapo.pt/IKwtbwMCHcbhMNzcjjZq

Džeko fantastiš, što rek'o kolega sa njemačke televizije :P
Majstor ostaje majstor ;)

Gdje su oni sto su govorili da je edinu prosla sezona se posrecila ..

Kakav smo mi narod u pm ;)

Nemozes nam nikako ugodit ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.