FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li teget plavih dresova u shopu i da li je grb pozicioniran "normalno", kao sto je sinoc bio na dresovima koje su nosili igraci?
- SarajlijaTM
Govoris o citavoj noci, a ja ti pricam o godini dana...
Sve to stoji, ali stoji i to da mi imamo armiju navijaca po bih i po svijetu...
Vjerojatno ne moze preko noci, ali moze za godinu dana, kontas
Re: Odg: FK Željezničar
juce u fan shopu uopste nije bilo novih dresova, ne znam kad ce doci...fcz je napisao/la:Ima li teget plavih dresova u shopu i da li je grb pozicioniran "normalno", kao sto je sinoc bio na dresovima koje su nosili igraci?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
samo je problem u tome što nemamo nekoga ko će tu akciju da pokrene,a imam osjećaj kad bi se pokrenulo na pravi način da bi napravili bum i našem Želji omogućili da još bolje funkcioniše..SarajlijaTM je napisao/la:Govoris o citavoj noci, a ja ti pricam o godini dana...
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ima li mozda ovih jominih polo majica ako znas ?anonimni je napisao/la:juce u fan shopu uopste nije bilo novih dresova, ne znam kad ce doci...fcz je napisao/la:Ima li teget plavih dresova u shopu i da li je grb pozicioniran "normalno", kao sto je sinoc bio na dresovima koje su nosili igraci?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
vidio sam ih par slozenih, al' ne znam ima li velicina
otidji, pa provjeri...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sto ti je jedan rezultat koji nije u skladu s ocekivanjima, odmah se poteze prica o marketingu, upravi, pripremama, stadionu... Sva ta prica ima mjesta, bez daljnjeg, ali da su usle 2 lopte u mrezu Lovecna, a mogle su mirne duse, mi bi pricali o velikom Zelji i duploj kruni, 3. pretkolu... Takvi smo mi ljudi, od sjaja do ocaja, stvari nikad ne gledamo objektivno, doduse, navijaci smo, tesko je to ocekivati, ali nekad nam upravo treba hladna glava u prosudjivanju.
Licno sam misljenja ako prodjemo Lovcena da ce sve opet biti super, igraci ce se dizat u nebesa, a vidjelo se i sinoc da im tamo nije mjesto, ima tu dosta manjkavosti, istini za volju. Ostali smo bez dosta igraca koji su bili okosnica, dobli novog trenera, krenuli u novu sezonu, samo sabura, prerano je za bilo kakve ocjene. Valja se boriti po raznim livadama lijepe nase, ne bi li se opet kakav pehar podigao, ili bar Evropa izborila. Ako raspolozenje na terenu i posjeta na stadionu bude odredjeni evropskim (ne)uspjehom nece bit dobro. Ali vjerujem ja u 2000 bolesnika, padalo, puhalo, bit ce tu iste face. Tim facama je Zeljo potreba, a ne furka ili ubijanje vremena, ali da ne bih otisao na tu stranu, zavrsio bih izlaganje.
Licno sam misljenja ako prodjemo Lovcena da ce sve opet biti super, igraci ce se dizat u nebesa, a vidjelo se i sinoc da im tamo nije mjesto, ima tu dosta manjkavosti, istini za volju. Ostali smo bez dosta igraca koji su bili okosnica, dobli novog trenera, krenuli u novu sezonu, samo sabura, prerano je za bilo kakve ocjene. Valja se boriti po raznim livadama lijepe nase, ne bi li se opet kakav pehar podigao, ili bar Evropa izborila. Ako raspolozenje na terenu i posjeta na stadionu bude odredjeni evropskim (ne)uspjehom nece bit dobro. Ali vjerujem ja u 2000 bolesnika, padalo, puhalo, bit ce tu iste face. Tim facama je Zeljo potreba, a ne furka ili ubijanje vremena, ali da ne bih otisao na tu stranu, zavrsio bih izlaganje.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
sarajlija ja se slazem sa tobom i podrzavam te 100%SarajlijaTM je napisao/la:Govoris o citavoj noci, a ja ti pricam o godini dana...
yebo te kad vidim kolko je raje skupljalo ove slicice sad pred svjetsko i kolko su para bacili na njih, u periodu od godinu dana mi bi mogli skupit fine pare
jos malo animirat i ove nase poznatije i uglednije navijace i bivse igrace, malo reklame ovo ono sto neko rece to bi bio pravi bum
samo nam treba jedan yebeni covjek sa idejom i covjek koji ce ovo pokrenut a bojim se, ustvari siguran sam, da ce se ovo zadrzati samo na ovoj nasoj raspravi i nista vise
habib
Ja sam gledao na tekmi na zapadu 4 navijača imaju dresove tamno plave sa zlatnim grbovima, brojevima i njihovim imenima na leđima, baš ih milina vidjet i lijepo dresovi izgledaju, sad ne znam gdje su ih kupili, valjda se naruči u fan šopu šta već.fcz je napisao/la:Ima li teget plavih dresova u shopu i da li je grb pozicioniran "normalno", kao sto je sinoc bio na dresovima koje su nosili igraci?
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Da i ja nesto napisem o utakmici
imam neku potrebu ...Ovaj Lovćen je u rangu Mladosti iz Velike Obarske,ali je ta Mladost otkinula bod Sarajevu na Koševu, pobijedila Borac , a i mi smo se mučiili protiv nje...al ja vjerujem u prolaz...sto se tice igrackog kadra nama je potreban brzonogi napadac...stopera smo doveli i u slucaju odlaska jamaka,svrake ne bi bilo lose dovesti veznjaka...a i u vezi nam fali igrac tipa zeba,bekric...nama ne treba ko nekim ekipama 6,7 pojacanja ..nama 2 fina igraca i bili bi ko bombona...a sto se tice podmladjivanja..vidim mnogi nas prozivaju..oni ocekuje odmah u prvu da gurnemo 6 juniora hheeh...ovo uprava fino radi..i zola je ulazio sa kluupe ,dobiovao skromnu minutazu da bi slijedece sezone bio jedan od glavnih nasih igraca..pa evo i dado i bajic...prosle sezone pomalo ulazili da bi sada bili u prvoj postavi...pa i memija ce lagano dobivati minutazu i jos neki juniori da bi slijedece sezone bili u prvoj postavi
tako da se mnogi ne brinu o nama neka gledaju sebe
...a sto se tice utakmice ne svidja mi se samo preskakanje igre jer to nije zeljo..nas je uvijek krasila igra kratkih pasova...a ovo izijanje i preskakanje sredine nije bas dobro...

hm
ako "dado" nastavi onako "guzeljat" po terenu da ga gura sam Maradona od njega nece biti nista
Ne kontam kako momci onako mladi se vuku po terenu,primjer Zole koji je i prije i poslije povrede izgarao i svaka mu cast zato se i prodao.
Pa evo na svjetskom prvenstvu malo-malo pa izbaci informaciju koliko je koji igrac pretrcao.
Trening kod nasih ekipa je samo izgleda ono Random teski.Krivim i Savez koji dijeli lincence ko na traci a treneri nista ne nauce...Trening i samo trening
Za mene trening treba da izgleda ovako:
Kondicioni trening zna se sta je........i koje rezultate treba da ispolji...kasnije ti to mozes da popratis raznim dodatcima i vodjenjem statistike.
Golman...haha pa majko moja oni nasi samo se valjaju po travi na treningu,da ne pricam o Loncaricu koji je ono bezvoljno uvijek hodao,a na kraju ispade fenomenalan golman...mislim da je imao dobru podlogu u Dinamu
Golman mora da prati igru i pola posla je kad odmah loptu "rukom" posalje na krilo i akcije eto pola,a ne gledam kod nas zadnju tekmu iiiizbiiij
Odbrana nam je najjaci segment trenutno,a ti momci na treningu se zna sta trebaju raditi,ofsajdi,igra glavom,uigrano iznosenje lopte tj da zna gdje mu je kolega u po noci,itd
Veza...heh...."tacni pasovi" sa dovoljnom jacinom udarca da se lopta ne vuce po terenu i to se zna ...samo gledaj Pjanica i ne glumi Prosineckog jer je zastario fazon pogotov Jamak
Napad...."Igrac koji suta na go moze dati go" Alija Braco.....coek davno rekao...
I da imamo ne znam kakve igrace da samo se radi po ovim segmentima po pozicijama igraca u nasoj ligi ti ne treba nista vise,...ukratko Svi igraci trebaju da treniraju zajedno samo na kondicionom treningu
Kad ga vidis da pushi
zabij mu je u pakash
Zz

Ne kontam kako momci onako mladi se vuku po terenu,primjer Zole koji je i prije i poslije povrede izgarao i svaka mu cast zato se i prodao.
Pa evo na svjetskom prvenstvu malo-malo pa izbaci informaciju koliko je koji igrac pretrcao.
Trening kod nasih ekipa je samo izgleda ono Random teski.Krivim i Savez koji dijeli lincence ko na traci a treneri nista ne nauce...Trening i samo trening
Za mene trening treba da izgleda ovako:
Kondicioni trening zna se sta je........i koje rezultate treba da ispolji...kasnije ti to mozes da popratis raznim dodatcima i vodjenjem statistike.
Golman...haha pa majko moja oni nasi samo se valjaju po travi na treningu,da ne pricam o Loncaricu koji je ono bezvoljno uvijek hodao,a na kraju ispade fenomenalan golman...mislim da je imao dobru podlogu u Dinamu
Golman mora da prati igru i pola posla je kad odmah loptu "rukom" posalje na krilo i akcije eto pola,a ne gledam kod nas zadnju tekmu iiiizbiiij
Odbrana nam je najjaci segment trenutno,a ti momci na treningu se zna sta trebaju raditi,ofsajdi,igra glavom,uigrano iznosenje lopte tj da zna gdje mu je kolega u po noci,itd
Veza...heh...."tacni pasovi" sa dovoljnom jacinom udarca da se lopta ne vuce po terenu i to se zna ...samo gledaj Pjanica i ne glumi Prosineckog jer je zastario fazon pogotov Jamak
Napad...."Igrac koji suta na go moze dati go" Alija Braco.....coek davno rekao...
I da imamo ne znam kakve igrace da samo se radi po ovim segmentima po pozicijama igraca u nasoj ligi ti ne treba nista vise,...ukratko Svi igraci trebaju da treniraju zajedno samo na kondicionom treningu
Kad ga vidis da pushi

Zz

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Ovo je pravi post, strpljenje, pomalo kako se kaze. Treba se puno toga posloziti da se klub jeftino ne proda, to je najvaznije, do kraja prelaznog roka ce biti jos milion slobodnih igraca kojima visestruki prvak moze biti izazov, ako su dosli Antolovic, Loncaric koji su i za jace lige prava pojacanja siguran sam da ce Amar ubosti jos nesto. Realno pravog napadaca ispod 400-500 milja € ne mozes dovesti,a i ta cijena ti ne jamci da ce zabijati, to je niza srednja klasa, a ni kreativca koji ce biti pojacanje. Ovo prvo pretkolo je kur.ac, moras vrlo rano u natjecateljsku formu, a to nije lako. Znaci: strpljenje.zeljeznicar1 je napisao/la:Zadnjih godina su nam donijeli toliko radosti da mislim da ipak i mi moramo biti fer i ispostovati ovo sto klub zeli
da uradi, i da udemo strpljivi i vidjeti kako ce ici ovo sa podmladjivanjem ekipe.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
[youtube][/youtube]
Zlatan has spoken

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
@terabajt tolika svota izađe za par mjeseci jarane, da 5000 navijača odmah iskešira po 300 KM, skontaj koliko je to.bob je napisao/la:mislim da nije toliko do para koliko do povjerenja, realno da naprave neki projekat recimo navijaci da skupljaju lovu 2,3 godine ne bi bilo lose, al drustvo je takvo da danas recimo brat brata zajebe akd su pare u pitanju jbga los vakata a i losi ljudi...ova sezona ce biti dugaterabajt je napisao/la:Nije ovo njemačka 70% nas ne radi , a da bi akcija uspjela treba svaki navijač pozamašnu svotu novca ikesirati npr. 200-300 km a to je puno.
U kolko je utakmica u Petrovcu ?nadam se da ce napokon srediti taj problem sa clanskim jbt kad ne mogu to napraviti da valja kako ocekivati nesto vise...
1.500.000

Nek svako da po 10 do 20€ (ovi domaći i ovi dijasporci, rasporedio sam

smatram samo da klub ili nema volju ili nema prave ljude da to pokrene. Naravno ne možemo mi sad to ovako na forumu (a možda i možemo, ko zna), to treba krenuti baš s vrha kluba, da se pogrene baš akcija, radnički klub ti fazoni, letci, reklame, sve to fino srediti, al' prije toga isplanirati šta bi se radilo na stadionu.
Npr. napraviš blueprint (ovi što dizajniraju građevine znaju šta je to) i označiš tribinu koju hoćeš oporavljati od donacija. Vjeruj mi da bi se raja uključila i više neg' što mislite. + još kad bi uprava radila na stalnom informisanju ljudi koji ulazu u to, navijača, šta se radi, dokle je došlo (npr. jednom sedmično fotke ili video) pa da vidiš...
Kad bi se obnovila jedna tribina i kad bi vidjeli kako je to super ispalo, rahat bi, smijem staviti ruku u vatru, privukli još više raje i više love

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
pa prošle godine se u klub učlanilo oko 4.000 ljudi. osnovna članarina je bila 20 KM, mislim da je 10-12 ljudi uplatilo onu od 1.000 KM, a dvadesetak onu od 500 KM. znači to je uz sve propuste i javašluk 100.000 KM, što nije bezveze imajući u vidu da je cijeli godišnji budžet oko dva miliona. jedna tura plata ako ništa, možda malo i više s ovim rosterom.
jes' al' vidi, kad bi naznačio da te eventualne donacije nećeš koristiti ni u šta, osim u dogradnju tribine, mislim da bi se postiglo to.ChWilla je napisao/la:pa prošle godine se u klub učlanilo oko 4.000 ljudi. osnovna članarina je bila 20 KM, mislim da je 10-12 ljudi uplatilo onu od 1.000 KM, a dvadesetak onu od 500 KM. znači to je uz sve propuste i javašluk 100.000 KM, što nije bezveze imajući u vidu da je cijeli godišnji budžet oko dva miliona. jedna tura plata ako ništa, možda malo i više s ovim rosterom.
Znaš onaj "metar" koji npr. na website-u označava koliko se novca skupilo

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Ma ni clanske nisu fino poslozili al et ...trebalo je posebo zena/djeca - pa im racunat kao sezonske (besplatan ulaz) sigurno bi bilo vise prodatih,tesko da ce neko uzet clasku 20 km + godisnju..pogotovo sad ljetni period..ne znam tesko ce neko odvajati od usta djece da daje neke prihode klubu
Ja sam prva da se ne lazemo kontala bit ce neki popust za karte sad protiv Lovcena al et
Valjda su nasi svjesni da im od prolaska Lovcena ovisi i prodaja clanskih i sezonskih ....

Ja sam prva da se ne lazemo kontala bit ce neki popust za karte sad protiv Lovcena al et

Valjda su nasi svjesni da im od prolaska Lovcena ovisi i prodaja clanskih i sezonskih ....
Željeznicar za život cijeli !
a i ovo je tačno. da je ušlo 1 ili 2 od 4 zicera, niko ne bi razmišljao o marketingu. a da su ušla 3 ili 4 bilo bi baci lion da se igramo.exbabilon je napisao/la:Sto ti je jedan rezultat koji nije u skladu s ocekivanjima, odmah se poteze prica o marketingu, upravi, pripremama, stadionu... Sva ta prica ima mjesta, bez daljnjeg, ali da su usle 2 lopte u mrezu Lovecna, a mogle su mirne duse, mi bi pricali o velikom Zelji i duploj kruni, 3. pretkolu... Takvi smo mi ljudi, od sjaja do ocaja, stvari nikad ne gledamo objektivno, doduse, navijaci smo, tesko je to ocekivati, ali nekad nam upravo treba hladna glava u prosudjivanju.
da je dado zabio bio bi najbolji mladi igrač u državi i kalibar za A reprezentaciju, a ovako je balerina, maneken, ništa ne valja. naravno ni prvo ni drugo nije tačno.
-
- Kontakt:
Pa karte bile 5 i 10KM, sta da ti spusti? Na 3KM???likusa je napisao/la: Ja sam prva da se ne lazemo kontala bit ce neki popust za karte sad protiv Lovcena al et
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
ChWilla je napisao/la:pa prošle godine se u klub učlanilo oko 4.000 ljudi. osnovna članarina je bila 20 KM, mislim da je 10-12 ljudi uplatilo onu od 1.000 KM, a dvadesetak onu od 500 KM. znači to je uz sve propuste i javašluk 100.000 KM, što nije bezveze imajući u vidu da je cijeli godišnji budžet oko dva miliona. jedna tura plata ako ništa, možda malo i više s ovim rosterom.
Ukupan broj clanskih nije presao cifru od 1 700 ljudi, predpostavlja se da je cifra oko 1 400. Clanske nisu izdavate po redu, nego jaranski pa koji broj hoces. Sreca da se na vrijeme prekinula s ovom ublehom. Napravljena je smijurija opasna, lagalo se za popuste, povlastce i sl. Nista nije bilo spremljeno. Momak koji je ovo radio (a svi zano ko je) je debelo naplatio svoj nerad i javasluk, dok su ljudi blago receno nasamareni. Klub vjeruj mi haman nije ni imao nikakve koristi. Sada ce to preuzeti ozbljiniji i pametniji momci i bice sve puno bolje i organizovanije. Malo se stalo na loptu i ide sa ka boljim danima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.