Engleska je harala svjetskim vaterpolom početkom prošlog stoljećašampioni je napisao/la:Prvak svijeta je i mađarska u nogometu bila, pa di je sada..to ti ne pije vode više...Mi smo za vas institucija u svakom pogledu!!!
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
ma mislim da bi trebali igrati s nama u zenici ili tuzli fianlne utakmice...prvo velika skenderija, pa onda mala skenderija, pa izmisliše zetru, pa ni to ne pomaže...MOJ PRIJEDLOG JE MEJDAN! hahahhhahhahah 

Mogli bi mi igrat u gimnazijskoj dvorani, šta kažeššampioni je napisao/la:ma mislim da bi trebali igrati s nama u zenici ili tuzli fianlne utakmice...prvo velika skenderija, pa onda mala skenderija, pa izmisliše zetru, pa ni to ne pomaže...MOJ PRIJEDLOG JE MEJDAN! hahahhhahhahah
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Pa slažem se s tobom! Jednu tekmu i gore odigrati hheheh
aaaa što su se lišticani raspisali na ovoj temi 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ma volimo mi vas, sta cemo od vas

Lištica ne postoji, mislim di je taj graddrop je napisao/la:aaaa što su se lišticani raspisali na ovoj temi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Mosby ti sigurno imas veliko srce kad volis toliko klubovaTed Mosby je napisao/la:Lištica ne postoji, mislim di je taj graddrop je napisao/la:aaaa što su se lišticani raspisali na ovoj temi
Ej bosno bosno da je sreće, bila bi prvak, ali ti se neće...ej bosno bosno....

Jako je velikoGluposti je napisao/la:Mosby ti sigurno imas veliko srce kad volis toliko klubovaTed Mosby je napisao/la:Lištica ne postoji, mislim di je taj graddrop je napisao/la:aaaa što su se lišticani raspisali na ovoj temi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sjo kako vam se da spammati jedni drugima po temama naizmjenice. :/
...Život za Široki...
Vi ste za nas nula bili nula i ostali tim bez historije,cuj kaze historija se negleda haha! Uvijek ce Barselona biti velik tim za Deportivo,ko sto ce i Zvjezda biti za Obilic iako Obilic osvoji 10 titula Srbije,u nicemu niste bolji od Bosne isto kao i vasa Listica NK sto niej bolja od FKS u nicemu od evrope,titula bive Juge itd a sad seljaci na spavanje!
Malo se šalim, nešto sam dobre volje..nece ovo bosnaši shvatiti zaozbiljno...malo šale ni kda ne škodi...

Da vas pitam nešto ozbiljno...da li je ikad ijedan ne-katolik igrao u dresu Lištice?? nebitno da li je NK ili KK.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
moj aninimus moćan si ti lik, ma nasmija me dobro večeras...zato i je takav vam klub, sto tako razmišljate...trebate gledati sadašnjosti, i okrenuti se budućnosti...sta je bilo prije 20 god, to više ne pije vodu... kk split 3 puta prvak europe, a di je sada???
Nije nikada igrao, pa sta bi vam radili kad bi uzeli 2-3 srba...pa ne bi bilo smisla igrati ligu uopće..ovako je malo zanimljivije...nemoj izazivati vraga...
Pa i Nottingham Forest je osvojio Ligu prvaka
Po tvom i Chelsea je nula tim jer nasprem Arsenala, Uniteda i Liverpoola nema povijesti
Po tvom i Chelsea je nula tim jer nasprem Arsenala, Uniteda i Liverpoola nema povijesti
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Znaci klub rezervisan ekskluzivno samo za rimokatolike...nema srba,nema bošnjaka,makedonaca,crnogoraca i ostalih nacija i konfesija.šampioni je napisao/la:Nije nikada igrao, pa sta bi vam radili kad bi uzeli 2-3 srba...pa ne bi bilo smisla igrati ligu uopće..ovako je malo zanimljivije...nemoj izazivati vraga...
A Thompsonove pjesmice glavna atrakcija na time-outovima...vesela sredina-nema šta

Nemoj o kulturi molim te!!! Necemo o tome, samo ćemo se posvađati...zna se dobro tko je pristojniji!!! Ma dobit ce te pozivnicu za nlb iduće godine, tako sam cuo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.