eo:Signore je napisao/la:E to je odlicno ako pokriva skoro sve redove. Prva dva reda se moze progledat kroz prste, al na slikama i video prilogu nikako nisam mogao da vidim koliko tocno krov pokriva, sve je nekako iskosa pa opticka varkamiki651 je napisao/la: Ma krov na centralnoj tribini skoro sve redove stolica pokriva, izuzev prvog i drugog reda najbližeg terenu.
A ozbiljne su tvrdnje da dogodine kompletna tribina se pokriva na isti način.
I pravi se istočna tribina vjerovatno kopija zapadne.
Ako se ovo ostvari stadion ko bombonica će bit.![]()
Sredite vi prvo ovaj donji zapad, dovedite ga do vrhunca i onda dalje. Nakon njega srusite gornji zapad i da ova tribina bude ekstra. Onda poslije na stajanju kopija zapada i na kraju iza gola, tamo gdje je semafor i pomocno igraliste stavite obicnu tribinu sa 7-8 redova duz cijelog terena koja ce bit za goste. Mozda cak i prije dovrsetka zapada napraviti to, da vam gosti ne moraju biti na zapadu. Ima finog potencijala ovaj stadion, samo da bude para![]()
Ja negdje procitah da ce taj ispunjavati i uslove za PLKevin je napisao/la:
neće se mijenjat, ovako će biti ubuduće..platicne stolice od 10tak km..![]()
![]()
inače, široki pored pecare radi i na kampu musa-karačić, dolje se sad riješava rasvjeta valjda, tako sam negdje čitao, i imat ćemo dolje mogućnost noćnih treninga itd..pored toga, stolice se mijenjaju na pecari pa će se ove stare postviti na blatu..jebote, imat ce 2 stadiona u gradu..od toga ovaj na blatu sigurno ispunjava uvjete 1. lige, a ne bih se čudio da i prođe za PL..![]()
![]()
![]()
Inace, nebi bilo lose da netko napravi neku reportazu o tom centru, nekih 10tak slika. Jako malo se moze naci na internetu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sportsko ... care/34892" onclick="window.open(this.href);return false;
znam da je jednom bilo