Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

BeyKopites
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la BeyKopites » 05 jul 2014, 01:32

Paradajz je napisao/la:Alexis jedini, ostalo nije vredno pomena, sto zbog drugacijeg stila igre nekih pojedinaca, sto zbog nemogucnosti da se neki pojedinac od navedenih dovede.
A izgleda da "jedini" jednostavno neće u Liverpool, draži mu Arsenal :wtf: Ne vidim da mu Arsenal može ponuditi nešto što Liverpool ne može i obratno da se razumijemo, samo eto ne znam kojom logikom se vodi Sanchez pa mu je navodno draži Arsenal.Nemojte mi pričati o Ramseyu koji je imao jednu dobru sezonu nakon što je nekoliko godina unazad bio najveći flop na dunjaluku ili o Ozilu koji ne može pronaći pravu formu ima nekoliko mjeseci.Eto kao Sanchez bi radije igrao sa njima nego sa Gerrardom,Sturridgeom,Sterlingom i ostalim dobrim igračima u Liverpoolu pod vodstvom Rodgersa.Liverpool igra prelijepo i tu bi najviše Sanchez profitirao al' eto ako neće ne mora...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 05 jul 2014, 01:44

BeyKopites je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Alexis jedini, ostalo nije vredno pomena, sto zbog drugacijeg stila igre nekih pojedinaca, sto zbog nemogucnosti da se neki pojedinac od navedenih dovede.
A izgleda da "jedini" jednostavno neće u Liverpool, draži mu Arsenal :wtf: Ne vidim da mu Arsenal može ponuditi nešto što Liverpool ne može i obratno da se razumijemo, samo eto ne znam kojom logikom se vodi Sanchez pa mu je navodno draži Arsenal.Nemojte mi pričati o Ramseyu koji je imao jednu dobru sezonu nakon što je nekoliko godina unazad bio najveći flop na dunjaluku ili o Ozilu koji ne može pronaći pravu formu ima nekoliko mjeseci.Eto kao Sanchez bi radije igrao sa njima nego sa Gerrardom,Sturridgeom,Sterlingom i ostalim dobrim igračima u Liverpoolu pod vodstvom Rodgersa.Liverpool igra prelijepo i tu bi najviše Sanchez profitirao al' eto ako neće ne mora...
To se zove ukus

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 jul 2014, 01:45

Ne znam koliko je tacno, ali ako jeste, onda ne treba preispitivati njegovu odluku, mozda momak i nema neki racionalan razlog, a mozda ga pak i ima.

U svakom slucaju, on je taj igrac, taj setajuci spic, krilni napadac koji treba Brendanu i koji moze ispuniti rolu Suareza.
Falcao je klasicna "devetka" a i preskup je, a Di Maria je opet nesto sasvim drugo. Reus je nemoguc, iako je on igrac koji moze da ponudi isto kao Alexis, ali njega sam odmah odbacio kao mogucnost.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 05 jul 2014, 01:47

A možda pare moj beykopites, možda pare..

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 05 jul 2014, 01:48

Da imamo 300 miliona potrošiti opet bi 1/5 bio dobro pojačanje,transfer politika je uzas samo se nadam da doktor zna šta radi jer nam je on jedina nada i da ce pogodit sa pojačanjima

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 jul 2014, 02:00

Dennis je napisao/la:
To se zove ukus
Da, loš ukus.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 05 jul 2014, 02:04

Ramsey bio proglašavan za jednog od najvećih talenata u Welsu (veći i od Bale-a DA)...Ferguson ga zamalo doveo...momak obećavao...momku polomljena noga...momak se tražio nakon povratka..momak se našao...a ovaj gore ga nazva "najveći flop na dunjaluku"...al' nije da nismo navikli od vas
A.F.C. Bournemouth!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 jul 2014, 02:07

rambo16 je napisao/la:Ramsey bio proglašavan za jednog od najvećih talenata u Welsu (veći i od Bale-a DA)...Ferguson ga zamalo doveo...momak obećavao...momku polomljena noga...momak se tražio nakon povratka..momak se našao...a ovaj gore ga nazva "najveći flop na dunjaluku"...al' nije da nismo navikli od vas
Prije 2 sezone je bio smiješan igrač, flopčina, "traženje" je bilo u najmanju ruku tragikomično.Na prethodnoj sezoni mu svaka čast :salut:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 05 jul 2014, 02:15

pozz svima, samo da se nadovezem za ovo u vezi alexisa.
Nema danas tog igraca (i ako ih ima, svaki 1000ti je) koji "voli" vise jedan klub od drugog. Para vrti gdje burgija nece to je milion puta dokazano i najvjerovatnije da je arsenal ponudio vecu platu alexisu od nas (sto me i ne cudi jer su nasi malo je reci cigani, odnosno nesposobni) i to je najveci i jedini faktor koji je prevagnuo kod odabira kluba :D

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 05 jul 2014, 02:17

kako imate glupo razmišljanje fakat, zabrinjavajuće.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 05 jul 2014, 02:22

Treba reći da je mnogim igračima London prihvatljiviji i privlačniji grad za život od Liverpoola, i to dosta igra ulogu.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 jul 2014, 02:27

Corleone

Sve to manje-vise stoji sto kazes. Aliii...

Moze Rodzers dovesti dobre igrace ako ima dobar njuh? Da li moze dovesti DOVOLJNO DOBRE? To je kljucno pitanje!

Celzi stvara mocan tim. Siti je jak i bice jos jaci. Junajted ce biti u velikoj prednosti zato sto ne igra u evropskim natjecanjima. Prosle sezone skoro da nisu imali Persija i Runija, koji su cijelu sezonu bili povrijedjeni i roviti. Junajted moze dobiti dva prvoklasna 'pojacanja' u njima dvojici. Tu je Arsenal koji ima mladu i potentnu ekipu. Ako dovedu Sanceza i jos ponekog vrhunskog igraca, bice izuzetno opasni. Pa i Totenhem sa novim trenerom, ko zna sta moze napraviti.

Liverpulu trebaju igraci koji ce biti bolji od gore navedenih. Nije dovoljno biti samo ' dobar'.

Cilj je biti medju cetri najbolje ekipe. Ako ne uspiju, ponovo ce se vratiti na pocetak.

Liverpulu ce biti DOSTA teze ove godine. Budite sigurni u to. Da li ce imati dovoljno dobar tim da ispune ocekivanja, to cemo tek vidjeti.

Neko je pitao zasto Arsenal a ne Liverpul!?

Arsenal ima vecu reputaciju. Vec godinama konstantno igraju LP. Sancezu su sigurno poznatiji igraci Arsenala, kao i trener. Moguce da mu se dopada stil igre, London kao grad.... I sto je najvaznije... Sancez zna da bi u Liverpul dosao umjesto najboljeg igraca kluba, dok bi u Arsenal dosao igrati sa najboljim igracima kluba. To neminovno psiholoski utice na igraca i na konacnu odluku.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 jul 2014, 02:36

Ramsey koliki god da je flop bio dok se trazio nije bio veci od Hendersona a.k.a nema me nigdje na terenu.

p.s. Valencia pogodio srz svega.
Celik!3,2,2.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 jul 2014, 02:55

HeKen je napisao/la:pozz svima, samo da se nadovezem za ovo u vezi alexisa.
Nema danas tog igraca (i ako ih ima, svaki 1000ti je) koji "voli" vise jedan klub od drugog. Para vrti gdje burgija nece to je milion puta dokazano i najvjerovatnije da je arsenal ponudio vecu platu alexisu od nas
(sto me i ne cudi jer su nasi malo je reci cigani, odnosno nesposobni) i to je najveci i jedini faktor koji je prevagnuo kod odabira kluba :D
:thumbup: sve covjek objasnio, ukratko

yebe se čileancu Alexisu za engleske gradove ;) ....jel to Liverpool ili London.
Ne dolazi u funkciji turiste, vec da igra fudbal i mlatne lovu....kao što to rade svi ostali igraci.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jul 2014, 03:25

Luis je jos uvijek igrac Liverpoola :shh:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jul 2014, 11:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:Luis je jos uvijek igrac Liverpoola :shh:
ja cim sam vidio da si ti napisao da ostaje znao sam da ode. ti si peh veci od mene :D
ako ode ja tebe krivim :mrgreen:
You are someone else I am still right here

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jul 2014, 11:29

Ali pazi eksperta Ramsey je imao samo jednu dobru sezonu i cudi se sto bi sa njim a ne npr. sa Sterlingom ili Sturidgem igracima koji vec evo 3-4 godine dominiraju :lol: A Ozil ne moze da pronadje pravu formu par mjeseci ali zato olupina Gerard dominira :clap: dominira ali za protivnicke ekipe...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 05 jul 2014, 11:40

I ti se paja bezze upecas na ove postove "sumnjivog kvalieta".
A ti fera ne mozes kriviti nikoga za odlazak suareza, ti si prvi rekao, ja bih volio da ostane, znaci da ide...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jul 2014, 11:58

ackeey je napisao/la:I ti se paja bezze upecas na ove postove "sumnjivog kvalieta".
A ti fera ne mozes kriviti nikoga za odlazak suareza, ti si prvi rekao, ja bih volio da ostane, znaci da ide...
hahaha :D jest al vi krivite mene ja jimmija :D gori je on od mene eto pitaj ga, on kad uđe u kladionicu ljudi odma prestanu binga igrati.
ma joj ja jos ne mogu da vjerujem sta rade ovi nasi... pa mi da smo 150 miliona za luisa uzeli to bi bio opet rizik za nas znajuci kako radimo sa transferima. steta stvarno i za alexisa on bi nam dobro dosao, james rodriguez je dobar al prije cemo sancheza dovesti nego njega jos je sebi digao cijenu sad sjajnim igrama u brazilu.
situacija je dosta teska evo meni ne pada na pamet skoro ni jedan igrac koji bi bio dobra zamjena za suareza a kojeg bi realno mogli dovesti.
nista izgleda da ce se morati ove pare uloziti na veci broj slabijih igraca da se dobije sirina u timu i dati sansu mladim igracima, ima ih par koji bi mogli pomoci vec ove sezone wisdom, ibe, suso svi zasluzuju sansu. ako bude potrebe tu su i mclaghlin i smith. rossiter, brannagan i teixeira ce isto dobiti prilike u nekim kup utakmicama vjerovatno al za ovu prvu dvojicu ima jos vremena i mozda ne bi bilo lose poslati ih na posudbu negdje da skupe malo iskustva.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jul 2014, 12:53

hahahaha @fera, @fera :lol: A istina, za kojeg god sam igraca rekao da ostaje, ili da dolaze, ma ni blizu da pogodim. Ali nesto imam bas dobar osjecaj da ce Suarez ostati. :damn:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.