A izgleda da "jedini" jednostavno neće u Liverpool, draži mu ArsenalParadajz je napisao/la:Alexis jedini, ostalo nije vredno pomena, sto zbog drugacijeg stila igre nekih pojedinaca, sto zbog nemogucnosti da se neki pojedinac od navedenih dovede.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
A izgleda da "jedini" jednostavno neće u Liverpool, draži mu ArsenalParadajz je napisao/la:Alexis jedini, ostalo nije vredno pomena, sto zbog drugacijeg stila igre nekih pojedinaca, sto zbog nemogucnosti da se neki pojedinac od navedenih dovede.
To se zove ukusBeyKopites je napisao/la:A izgleda da "jedini" jednostavno neće u Liverpool, draži mu ArsenalParadajz je napisao/la:Alexis jedini, ostalo nije vredno pomena, sto zbog drugacijeg stila igre nekih pojedinaca, sto zbog nemogucnosti da se neki pojedinac od navedenih dovede.Ne vidim da mu Arsenal može ponuditi nešto što Liverpool ne može i obratno da se razumijemo, samo eto ne znam kojom logikom se vodi Sanchez pa mu je navodno draži Arsenal.Nemojte mi pričati o Ramseyu koji je imao jednu dobru sezonu nakon što je nekoliko godina unazad bio najveći flop na dunjaluku ili o Ozilu koji ne može pronaći pravu formu ima nekoliko mjeseci.Eto kao Sanchez bi radije igrao sa njima nego sa Gerrardom,Sturridgeom,Sterlingom i ostalim dobrim igračima u Liverpoolu pod vodstvom Rodgersa.Liverpool igra prelijepo i tu bi najviše Sanchez profitirao al' eto ako neće ne mora...
Da, loš ukus.Dennis je napisao/la:To se zove ukusBeyKopites je napisao/la:A izgleda da "jedini" jednostavno neće u Liverpool, draži mu ArsenalParadajz je napisao/la:Alexis jedini, ostalo nije vredno pomena, sto zbog drugacijeg stila igre nekih pojedinaca, sto zbog nemogucnosti da se neki pojedinac od navedenih dovede.Ne vidim da mu Arsenal može ponuditi nešto što Liverpool ne može i obratno da se razumijemo, samo eto ne znam kojom logikom se vodi Sanchez pa mu je navodno draži Arsenal.Nemojte mi pričati o Ramseyu koji je imao jednu dobru sezonu nakon što je nekoliko godina unazad bio najveći flop na dunjaluku ili o Ozilu koji ne može pronaći pravu formu ima nekoliko mjeseci.Eto kao Sanchez bi radije igrao sa njima nego sa Gerrardom,Sturridgeom,Sterlingom i ostalim dobrim igračima u Liverpoolu pod vodstvom Rodgersa.Liverpool igra prelijepo i tu bi najviše Sanchez profitirao al' eto ako neće ne mora...
Prije 2 sezone je bio smiješan igrač, flopčina, "traženje" je bilo u najmanju ruku tragikomično.Na prethodnoj sezoni mu svaka častrambo16 je napisao/la:Ramsey bio proglašavan za jednog od najvećih talenata u Welsu (veći i od Bale-a DA)...Ferguson ga zamalo doveo...momak obećavao...momku polomljena noga...momak se tražio nakon povratka..momak se našao...a ovaj gore ga nazva "najveći flop na dunjaluku"...al' nije da nismo navikli od vas
HeKen je napisao/la:pozz svima, samo da se nadovezem za ovo u vezi alexisa.
Nema danas tog igraca (i ako ih ima, svaki 1000ti je) koji "voli" vise jedan klub od drugog. Para vrti gdje burgija nece to je milion puta dokazano i najvjerovatnije da je arsenal ponudio vecu platu alexisu od nas
(sto me i ne cudi jer su nasi malo je reci cigani, odnosno nesposobni) i to je najveci i jedini faktor koji je prevagnuo kod odabira kluba
ja cim sam vidio da si ti napisao da ostaje znao sam da ode. ti si peh veci od meneOTNYS_YNWA je napisao/la:Luis je jos uvijek igrac Liverpoola
Ali pazi eksperta Ramsey je imao samo jednu dobru sezonu i cudi se sto bi sa njim a ne npr. sa Sterlingom ili Sturidgem igracima koji vec evo 3-4 godine dominirajuBeyKopites je napisao/la:A izgleda da "jedini" jednostavno neće u Liverpool, draži mu ArsenalParadajz je napisao/la:Alexis jedini, ostalo nije vredno pomena, sto zbog drugacijeg stila igre nekih pojedinaca, sto zbog nemogucnosti da se neki pojedinac od navedenih dovede.Ne vidim da mu Arsenal može ponuditi nešto što Liverpool ne može i obratno da se razumijemo, samo eto ne znam kojom logikom se vodi Sanchez pa mu je navodno draži Arsenal.Nemojte mi pričati o Ramseyu koji je imao jednu dobru sezonu nakon što je nekoliko godina unazad bio najveći flop na dunjaluku ili o Ozilu koji ne može pronaći pravu formu ima nekoliko mjeseci.Eto kao Sanchez bi radije igrao sa njima nego sa Gerrardom,Sturridgeom,Sterlingom i ostalim dobrim igračima u Liverpoolu pod vodstvom Rodgersa.Liverpool igra prelijepo i tu bi najviše Sanchez profitirao al' eto ako neće ne mora...
hahahaackeey je napisao/la:I ti se paja bezze upecas na ove postove "sumnjivog kvalieta".
A ti fera ne mozes kriviti nikoga za odlazak suareza, ti si prvi rekao, ja bih volio da ostane, znaci da ide...