Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Marcus
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Marcus » 04 jul 2014, 22:57

Od ovih novaca od Suareza se dovesti barem približno dobra zamjena ali ne smiju se svi novci utrošiti na napad već i na obranu koja je prilično kritična.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 04 jul 2014, 23:10

Marcus je napisao/la:Od ovih novaca od Suareza se dovesti barem približno dobra zamjena ali ne smiju se svi novci utrošiti na napad već i na obranu koja je prilično kritična.
po meni se od ovih para moze dovest Armero,Rodriguez i bekovi su rijeseni,onda Saćiri i nekog napadaca,mada nesto mi smrdi da ce ovi nasi iskesirat 30 mil Benfici za onog Morena ako bi dosao Alexis to bi bilo extra + ova trojica
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 jul 2014, 23:14

Ne kontam zašto Barci treba Suarez, ali očigledno je da će ga dovesti jer mora Bartomeu da kupi glasove navijača :mrgreen:
Što se tiče L'poola iz moje perspektive dosta će se izgubiti odlaskom Suareza. Vratite malo film unazad, u prvih 5-6 kola prošle sezone dok Suarezu nije istekla suspenzija kako su rezultati bili veoma tvrdi, uglavnom 1:0. E sad, dosta će zavisiti kako uprava odradi posao, mada iz prijašnjih iskustava pare bi se mogle spiskati na bezz igrače s kojima nećete biti konkurentni Cityu, Chelsea, Unitedu i Arsenalu. S obzirom da će se igrati i Liga Prvaka bolje je dovesti više kvalitetnih igrača na više pozicija nego nekog world class igrača koji će zamijeniti Suareza.
Mes Que Un Club

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 04 jul 2014, 23:15

Moraju dovesti bekove i lijevog i desnog, morali bi dovesti jednog stopera, moraju dovesti zadnjeg veznog i moraju dovesti krilo. I to se moraju dovesti igraci koji ce odmah uci u prvu postavu i odmah unaprijediti igru LFC-a, a ne da dovode neke polovnjake za klupe.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jul 2014, 23:42

mi svaki put kad prodajemo ponajboljeg igraca unazadimo se za par godina, sumnjam da tako nece biti i ovaj put. posebno sada kad su ovakve cijene na trzistu... ni za 70 miliona ne mozemo naci igraca/e koji ce nadomjestiti odlazak suareza.
steta stvarno posebno ako je istina da ce za ovako male pare otici.
You are someone else I am still right here

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 05 jul 2014, 00:14

Luis Suarez is on the brink of leaving Liverpool FC after Barcelona agreed to pay his release clause of around £75million - Liverpool Echo
Kao što sam pretpostavio, našli su se na 75m funti. Sada probati pametno potrošiti ove novce, ganjati nekog latinoamerikanca (Hames :crazy: )...

Inače, Barca vrednuje Alexisa na 30 do 35m eura... Onaj osjećaj kada imaš pare, a ne možeš dovesti glavnu želju. :plac:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 05 jul 2014, 00:33

Evo Marca i AS su prenijeli kako Sanchez ne zeli u Liverpool. Da se ja pitam, prije bih doveo Shaqirija nego Sancheza al' eto. 75 miliona funti, fina para, ali ode najbolji spic na svijetu. Nema veze, nadam se da ce te pare uloziti u nekog' veoma kvalitetnog igraca tipa Rodriguez, Reus, Cavani, Falcao...
At the end of the storm there's a golden sky..

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 jul 2014, 00:41

Raja, interesuje me da li neko zna bolje kakva je situacija sa Reusom.Malo mi je čudno da on već nije otišao u neki jači klub od Dortmunda.Istina je da ih nema puno jačih od Dortmunda koji je u samom vrhu svjetskog fudbala, al' ima tu klubova koji ga itekako mogu priuštiti i koji su atraktivniji za igrati npr. Real/Barca ili koji mu mogu ponuditi bolju platu npr. City/PSG/Chelsea i sl.
Znam da mu je otkupna klauza bila slična Goetzeovoj, što je za standarde ovog tržišta sasvim prihvatljivo.Koja je caka sa njim pa već do sad nije otišao, a vidimo kako najbolji igrači odlaze iz Dortmunda (Goetze, Lewandowski)...

On je jedan od rijetkih za koje mislim da bi poprilično dobro zamijenio Suareza, pa eto ako neko bolje zna njegovu situaciju (navijači Dortmunda npr.) bilo bi lijepo da se to malo razjasni.

Inače mislim da je 75m najviše što možemo dobiti za Suareza u ovim okolnostima (novi incident, ugriz, zabrana igranja).Imam osjećaj da mu se nakon prelaska u Barcu više neće događati ove stvari, jednostavno dečko želi da ode iz Liverpoola, iz Engleske i da nije ugrizao žabara, garantujem da ne bi bilo ni spekulacija o njegovom transferu...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 jul 2014, 00:50

Angel Di Marija, Bony, Aurier i Moreno. :opaopa:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 jul 2014, 00:51

BeyKopites je napisao/la:Raja, interesuje me da li neko zna bolje kakva je situacija sa Reusom.Malo mi je čudno da on već nije otišao u neki jači klub od Dortmunda.Istina je da ih nema puno jačih od Dortmunda koji je u samom vrhu svjetskog fudbala, al' ima tu klubova koji ga itekako mogu priuštiti i koji su atraktivniji za igrati npr. Real/Barca ili koji mu mogu ponuditi bolju platu npr. City/PSG/Chelsea i sl.
Znam da mu je otkupna klauza bila slična Goetzeovoj, što je za standarde ovog tržišta sasvim prihvatljivo.Koja je caka sa njim pa već do sad nije otišao, a vidimo kako najbolji igrači odlaze iz Dortmunda (Goetze, Lewandowski)...

On je jedan od rijetkih za koje mislim da bi poprilično dobro zamijenio Suareza, pa eto ako neko bolje zna njegovu situaciju (navijači Dortmunda npr.) bilo bi lijepo da se to malo razjasni.

Inače mislim da je 75m najviše što možemo dobiti za Suareza u ovim okolnostima (novi incident, ugriz, zabrana igranja).Imam osjećaj da mu se nakon prelaska u Barcu više neće događati ove stvari, jednostavno dečko želi da ode iz Liverpoola, iz Engleske i da nije ugrizao žabara, garantujem da ne bi bilo ni spekulacija o njegovom transferu...
Reus je i sam više puta izjavljivao da nema od njegovog odlaska ništa (ovo ljeto) a to je potvrdio i Wacke prije neki dan, kada se pominjao prelazak u Barcu.Jednostavno čovjek hoce da odradi još ovu sezonu sa Dortmundom, jer nije igrač tipa Gecea da se posere na navijače. :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 05 jul 2014, 00:52

Hendersone, prvog odmah prekriži i zamjeni ga Markovićem, za ostalu trojicu postoji kakva-takva šansa da se dovedu.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 jul 2014, 00:54

gaston je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:Raja, interesuje me da li neko zna bolje kakva je situacija sa Reusom.Malo mi je čudno da on već nije otišao u neki jači klub od Dortmunda.Istina je da ih nema puno jačih od Dortmunda koji je u samom vrhu svjetskog fudbala, al' ima tu klubova koji ga itekako mogu priuštiti i koji su atraktivniji za igrati npr. Real/Barca ili koji mu mogu ponuditi bolju platu npr. City/PSG/Chelsea i sl.

Reus je i sam više puta izjavljivao da nema od njegovog odlaska ništa (ovo ljeto) a to je potvrdio i Wacke prije neki dan, kada se pominjao prelazak u Barcu.Jednostavno čovjek hoce da odradi još ovu sezonu sa Dortmundom, jer nije igrač tipa Gecea da se posere na navijače. :D
Ma dobro ne mora u Bayern preći, nek dođe kod nas u Liverpool :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 jul 2014, 00:59

Henderson je napisao/la:Angel Di Marija, Bony, Aurier i Moreno. :opaopa:
OriĐija slobodno već računaj da je potpisao :mrgreen:

@Bey..BFF ( :mrgreen: :mrgreen: ) mi je navijač Dortmunda, kune se u njega..ja msm da ne bi progovorio samnom da pređe kod nas :lol: :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 05 jul 2014, 01:05

gaston je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Angel Di Marija, Bony, Aurier i Moreno. :opaopa:
OriĐija slobodno već računaj da je potpisao :mrgreen:

@Bey..BFF ( :mrgreen: :mrgreen: ) mi je navijač Dortmunda, kune se u njega..ja msm da ne bi progovorio samnom da pređe kod nas :lol: :lol:
I onda debi u dresu Liverpoola protiv BVBa u augustu :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 05 jul 2014, 01:10

Sretan rođendan možda budućim igračima Liverpoola, Morenu i Lovrenu. :mrgreen:

Ovom drugom želim sve najbolje i što dalje od Anfielda :pray:

Pominjao se dolazak i Schmelzera, šta bi ?

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 05 jul 2014, 01:16

Vec imamo zamjenu za suleta

slika

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 jul 2014, 01:17

Dobro kaze Fera. Kada ekipa ostane bez igraca kalibra Suarez neminovno dozivi pad koji potraje nekoliko godina. To je skoro pravilo. Ima i suprotnih primjera, ali vrlo vrlo malo.

Pogledajte Totenhem. Doveli su bruku igraca u pokusaju da kompenziraju Bejla i nisu uspjeli.

Ipak, ako Suarez insistira na odlasku, treba ga pustiti uz adekvatnu cifru. Vjerujem da Liverpulova uprava nije levatska poput Arsenalove ili Dortmundove da igrace prodaje ispod cijene.

Neko je pomenuo Rodrigeza kao moguce pojacanje. Ako je vjerovati Velidu Spahi, momak je kupljen za 50 miliona eura dok je bio 'zvjezdica'. Sada je cijena minimalno 70 miliona, ako ga Monako uopste zeli prodati. Onda je pomenut Falkao. Momak ima ogromnu platu i visoku otkupnu kluazulu. Rojs ostaje u Dortmundu jos najmanje godinu dana. Di Marija ne vrijedi 50 miliona koliko navodno trazi Real. Pitanje je da li Di Marija uopste zeli u LFC, kao i Sancez uostalom... Igraci ovakve reputacije obicno odlaze u klub koji je favorit za titule... ili klub koji nudi ogromnu platu. Liverpul ne spada u tu kategoriju. Prodajom Suareza su pokazali slabost i sigurno odbili potencijalna velika pojacanja. To ne mora biti tako, ali u vecini slucaja jeste.

Liverpul moze ciljati na igrace poput Sacirija, Markovica, Martineza... mozda Drakslera i jos ponekog igraca slicne reputaciji.

Ako ode Suarez, sve te novce i jos dodatne trebaju uloziti u nove igrace. Mozda ubodu sa nekom 'zvjezdicom' i tako nadomjeste odlazak Suareza, koliko-toliko. Mozda i upecaju neko ekstra ime. Ko zna, 'cuda' se desavaju.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 jul 2014, 01:22

Alexis jedini, ostalo nije vredno pomena, sto zbog drugacijeg stila igre nekih pojedinaca, sto zbog nemogucnosti da se neki pojedinac od navedenih dovede.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 05 jul 2014, 01:23

Valencia je napisao/la:Dobro kaze Fera. Kada ekipa ostane bez igraca kalibra Suarez neminovno dozivi pad koji potraje nekoliko godina. To je skoro pravilo. Ima i suprotnih primjera, ali vrlo vrlo malo.

Pogledajte Totenhem. Doveli su bruku igraca u pokusaju da kompenziraju Bejla i nisu uspjeli.

Ipak, ako Suarez insistira na odlasku, treba ga pustiti uz adekvatnu cifru. Vjerujem da Liverpulova uprava nije levatska poput Arsenalove ili Dortmundove da igrace prodaje ispod cijene.

Neko je pomenuo Rodrigeza kao moguce pojacanje. Ako je vjerovati Velidu Spahi, momak je kupljen za 50 miliona eura dok je bio 'zvjezdica'. Sada je cijena minimalno 70 miliona, ako ga Monako uopste zeli prodati. Onda je pomenut Falkao. Momak ima ogromnu platu i visoku otkupnu kluazulu. Rojs ostaje u Dortmundu jos najmanje godinu dana. Di Marija ne vrijedi 50 miliona koliko navodno trazi Real. Pitanje je da li Di Marija uopste zeli u LFC, kao i Sancez uostalom... Igraci ovakve reputacije obicno odlaze u klub koji je favorit za titule... ili klub koji nudi ogromnu platu. Liverpul ne spada u tu kategoriju. Prodajom Suareza su pokazali slabost i sigurno odbili potencijalna velika pojacanja. To ne mora biti tako, ali u vecini slucaja jeste.

Liverpul moze ciljati na igrace poput Sacirija, Markovica, Martineza... mozda Drakslera i jos ponekog igraca slicne reputaciji.

Ako ode Suarez, sve te novce i jos dodatne trebaju uloziti u nove igrace. Mozda ubodu sa nekom 'zvjezdicom' i tako nadomjeste odlazak Suareza, koliko-toliko. Mozda i upecaju neko ekstra ime. Ko zna, 'cuda' se desavaju.
Zrelo razmišljaš, u neku ruku i realno.
At the end of the storm there's a golden sky..

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 05 jul 2014, 01:28

Postoji ogromna razlika a to je što Tottenham nije imao trenera koji je znao iskoristit te sve pare od Bejla. Dovedeni su razni igrači koji se nisu uklapili u filozofiju igre koje kod Tottenhama nije ni bilo.
Mi imamo Rodgersa koji je pokazao da je veoma dobar trener i taktičar, koji zna pogoditi sa transferima ali zna nekad i promašiti, svakom klubu se desi da se pojačanje ne pokaže u pravom svijetlu. Vjerujem da će Brendan zajedno sa upravom potrošiti novac na ozbiljne i dobre igrače i vjerujem da će Brendan od njih napraviti igračine kao što je već napravio neke u timu.

Samo se bojim da se pojačanje ne preplate previše poput rumoursa da Lovren dolazi za ogromnih 20m :facepalm:

Slažem se sa tobom da situacija nakon odlaska Suareza neće biti ista i onako fantastična dok je on tu ali kroz povijest ovog kluba uvijek su odlazili najbolji igrači često su to bili najbolji strijelci poput Suareza ali opet bi došao neki igrač koji bi postao nova legenda.

Ako nastavimo sa filozofijom igre kao i prošlih sezona pod vodstvom Rodgersa ja se toliko i ne bojim da ćemo doživjeti sudbinu poput Tottenhama.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.