Nece nas Amar voditi kako god!Veze mi nemamoElegant je napisao/la:Pa sve i da nas Amar vodi nece bit bolje, kad nam je igracki kadar los.bistrikboy je napisao/la:Ono sinoc je bilo uzasno.Ako ne prođu treba Adzema vratiti djeci...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nece nas Amar voditi kako god!Veze mi nemamoElegant je napisao/la:Pa sve i da nas Amar vodi nece bit bolje, kad nam je igracki kadar los.bistrikboy je napisao/la:Ono sinoc je bilo uzasno.Ako ne prođu treba Adzema vratiti djeci...
Ovo je pravi stav, samo pogresna zemlja, sve donacije bi potrosili na gradjevinske dozvole, dok nadjes majstora da valja, bacit ce se dosta para na neznalice i muljce. Pa onda bi se svadjalo oko toga, kome bi stadion pripado, i ko ce placati ulaz i koliko.ZahaKING je napisao/la:E nešto skontah. Grbavicu bi mogli obnoviti fakat navijači. Imamo valjda neke majstore, dizajnere, irgete, građevince, svi po cenera i uljepšavaj, dograđuj, bar one sobe, pa malo po malo...evo ruka ako ne bi mogli srediti stadion do početka slijedeće sezone..Središ jug, al ga prethodno zatvoris i prebacis svu raju na sjever za petaka..grmilo bikad središ jug, prebaciš onda sve sa sjevera na jug, dorađuješ sjever...kad doradiš sjever, na njega prebaciti zapadnu tribinu, tj. da se vodi kao tribina s tim ložama štajaznam, nešto ušminkat j3bajiga, kad središ i zapad i te sobe šta treba sve, pređeš na istok, i onda za vrijeme pauze teren i eto ga. nije vel'ka matematika majke mi
![]()
grubi proračun se može napraviti, navijača koliko ima, budi siguran da bi bilo i donacija, pa sve malo po malo al fakat.. ne moramo odma sve od temelja početi.. i ovaj, možete kako hoćete, al' ja bi jug približio golu, malo onog "brisanog" prostora ukinut iza gola, i sagradit i tu tribineda bude k'o na maksimiru visina
da sam dobar u onim 3d programima, mog'o bi to k'o od šale naškrabat
Pa eto, nek npr. klub osigura građevinske dozvole od svog budžeta, nek Šiljak radi.samoposmatram je napisao/la: Ovo je pravi stav, samo pogresna zemlja, sve donacije bi potrosili na gradjevinske dozvole, dok nadjes majstora da valja, bacit ce se dosta para na neznalice i muljce. Pa onda bi se svadjalo oko toga, kome bi stadion pripado, i ko ce placati ulaz i koliko.
Evo dok gledam malo tekmu, pa ono lagano i citam za kompom, malo razmisljam i ne mogu da dokucim u cemu se ocituje moje nestrpljenje. Zapravo na onaj post koji sam napisao, nisam pokazao gotovo nijednu kritiku. Apsolutno podrzavam podmladjivanje i mislim da je ovaj put kojim trenutno ide Zeljo jeste put tranzicije koji se neminovno mora desiti. Potpun sam zato. Nijednom recenicom nisam iskritikovao strucni stab, pogotovo Adzema. Ja sam se Adzemu mnogo obradovao, pa mogao si to da procitas u ranijim postovima.samoposmatram je napisao/la:@Boccaccio bas sto si ti najstrpljiviji, nemoj pokazivati nestrpljivost, pogotovo sad kad se pravi promijena u ekipi i novi je strucni tim. Jer dosta raje se ovdje mijeri prema tvom stavu. Zato i mislim da si imao los dan. Ja sam jedva prepoznao Colica, ali sam ga vise vidio kao da se razvio tipa beka, kao sto je bio Milan Knezevic, (Velez), i Marinko Mackic (Borac, Sarajevo).
Daleko je jos Zeljo od neke ljepote u igri i velikih rezultata, ali vidi se da ljudi u klubu znaju znanje i da radom stvaraju rezultate. Konstantno se klub drzi u vrhu tabele zadnjih pet godina, sto je razlog da ljepota u igri pati zbog rezultata. Sa dobrim rezultatima pokusavaju odrzavati kakvu takvu financijsku situaciju i uz to privuci sponzore.
Licno sam vidjao ljepsu igru kod Sirokog, Zrinjskog, Borca i Sarajeva, ali ova cetvorka imaju vece garancije u osvajanju bodova, od Zelje. Necu ulaziti u detalje sta mislim sa tim, da se niko neuvredi.
Nek je Zeljo blizu svojih navijaca, zna se sta nosi nagli uspijeh jednom klubu. Stabilno stepenicu po stepenicu, tako je najbolje.
fkzeljeznicarba je napisao/la:Benjo je odigrao koreknto. Problem je u Kvesiću koji je bio loš. Lijeva strana nam nije postojala, sreća Lovćen nije napadao.
Ma pusti njih. Kao da ne znas sta god da bude oni nadju nesto u cemu su kao najbolji i drze se samo za to. Papci ovako dodju i provociraju, ali sta ces, to mu je jedino sto moze u zivotu. Nego, da te ovako javno priupitam sta ti mislis o situaciji u klubu. Nisam odavno vidio da si pisao ovdje nesto.barbarez je napisao/la:@licencirani haj bogati ne seri.
Nemoj onda izigravati moralistu kad vam dodju nasi na temu I pocnu biti debili kao sto si ti trenutno sa zadnjim postom.
**** majku dusa vam pametovat I provocirat a kad se vama to radi onda prosipate pamet I glumite finocu.
Ti ces pricat o nekom sevapu.
Da iskreno se moze naucit nesto od vas I moze.
Moze I dobrog I loseg od vas se naucit,puno dobrih stvari ,ali I puno propagande ,ali vidjecemo za par godina gdje ce koje koga odvesti.
Sto se sevapa tice,da mi vama damo koji trofej onako iz sevapa da I vi sta imate,puno mi kaskate.
Mislim da ove godine imate dosta dobre izglede da osvojite titulu ,jer realno imate puno pozitivnih stvari,ali nemoj te seljackih prica.7 godina pusite **** I sad nam vi kao trebate dijelit sevape I savijete.
Upotrijebi mslo mozak I skontaj da je logicno da ti I takvi sutite I zeljno iscekujete titulu koja vam je realno najbliza,a onda pokusajte osvojiti jos jedno 5 pa onda dodji da nam prosipas tu pricu o sevapu,savijetima I ostalom.pozz
17-30terabajt je napisao/la:Nije ovo njemačka 70% nas ne radi , a da bi akcija uspjela treba svaki navijač pozamašnu svotu novca ikesirati npr. 200-300 km a to je puno.
U kolko je utakmica u Petrovcu ?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 18 gostiju.