Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

keno94
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la keno94 » 04 jul 2014, 16:47

Ja sam uvijek bio za Sakha, jedan od drazih igraca.
"Sakho: Leadership is natural for me"
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... ral-for-me
Jonathan Johnson @Jon_LeGossip · 18h

@BrazilStats Top stat from @OptaJean earlier. Varane & Sakho yet to even concede a foul when playing together at WC so far, let alone a goal

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Joseph Musker @Musker_LFC · 17h

Liverpool and Chelsea are £1m apart in their valuations of Bertrand. Chelsea looking for £7m, Liverpool willing to pay £6m. Talks continue.
Joseph Musker @Musker_LFC · 17h

Interest in Moreno isn't dead but we had £16m rejected. As I've said before, it could drag like Ilori did. Bertrand is the alternative.
Jay Riley @Jay_78_ · 7h

If it is indeed £72m for Suarez, then £3.6m will go to Ajax for their 5% of the sale, leaving #LFC with £68.4m

:pray:
L'equipe say Monaco are interested in Johnson and are willing to pay around £9m for him. #LFC

31. Augusta prosle godine:
BBC SportVerified account ‏@BBCSport

Liverpool make a £21m bid for Atletico Madrid's Brazilian striker Diego Costa. #bbcfootball #lfc

EDIT:
povodom te price oko trapavog Sakha
http://www.thisisanfield.com/2014/05/di ... ossession/
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 04 jul 2014, 16:59

Ajde Monaco obraduj nas :pray:

Ne znam šta čekaju više oko Morena nek ponude koliko treba, nije džaba dolazio na vjenčanje Albertu u crvenim hlačama :mrgreen:

Ko je ovaj Bertrand, valjal' čemu?

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 04 jul 2014, 17:29

Southampton have rejected an £18m offer from Liverpool for Dejan Lovren. (Sky Sports)

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 jul 2014, 17:32

OfficialAgent je napisao/la:Southampton have rejected an £18m offer from Liverpool for Dejan Lovren. (Sky Sports)

Ne zna se koji su veći moroni :tokralju:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 04 jul 2014, 20:51

[youtube][/youtube]

Posto vidim da je 90 % prihvacena ponuda u iznosu od 90 miliona za njega.Sta da kažem , tesko ce ga biti zamijeniti , skoro nemoguce. Sa njihovim odlaskom osakaceni smo barem 40 % . Tesko ce se zamjena naci , jer Lazar , Bony nisu ni do koljena Suarezu . Ali eto nadam se bar da ce kupiti nekog priblizne kvalitete jer smo dosta dobili novca od toga. Ako budemo kupovali polovnjake , sljedece sezone nista od top 4 . Iako molim boga jos uvijek da ce Suarez ostati :pray:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 04 jul 2014, 20:55

OfficialAgent je napisao/la:Southampton have rejected an £18m offer from Liverpool for Dejan Lovren. (Sky Sports)

doc ce on kod vas za nekih 22m funti

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 jul 2014, 21:11

Ako dovedu Bonya to ce biti najgluplji transfer u povijesti fudbala.

Ja bih radije iskesirao klauzu za Griezmanna, doveo ga u Liverpool i okrenuo se trazenju jos jednog WC igraca.

slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 04 jul 2014, 21:19

Ja bih pokusao dovesti Di Mariju i Balotellija . To bi nadomjestilo odlazak Suareza 100 % . Znaci ovako :
Mignolet
Glen-Škrtel-Sakho-Enrique
Gerrard-Henderson
Sterling Di maria
Balotelli - Sturridge
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

jas
Kontakt:

Post Postao/la jas » 04 jul 2014, 21:21

sta se ovo spominje 79 milina eura. to je smijesna cijena za luisa. ispod 100 milki nista. pa nije valjda dotle doslo da prodajemo najaceg igraca za sicu........

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 04 jul 2014, 21:23

Volio bih da dodje Bony da Rizo bude sretniji, pogotovo u ovim mubarek danima. Mada od toga nema nista.
Ta formacija sa slike nije moguca. Zapravo svaka formacija bez Hendersona nije validna ni prihvatljiva.
Ni ta ispod ne ide, prakticno stavljas Gerrarda i Hendersona u liniju kao Hodgson ne tako davno.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 jul 2014, 21:27

Suki46 je napisao/la:Ja bih pokusao dovesti Di Mariju i Balotellija . To bi nadomjestilo odlazak Suareza 100 % . Znaci ovako :
Mignolet
Gerrard-Henderson
Sterling Di maria
Balotelli - Sturridge
Ma Di Maria ogranicen ko plafon a Balotelli ima ludju glavu od Suareza.
Pola sezone bi bio pod suspenzijom, ostatak u losoj formi zbog suspenzije.

Griezmann i H( :mrgreen: )emes Rodriguez su jedine prave zamjene za Luisa :kafa:

@keno Bony ako dodje to ce biti bacanje para i da nije slucajno miljenih @Hendersona morali bi slusati kako ga dovodi samo jer igra u Swanseu :yawn:

A sto se formacije tice formacija je itekako moguca jer bi Gerrard igrao samo DMF, bez odlaska naprijed.
Lallana/Griezmann bi letala iz sredine na krilo dok bi Coutinho bio klasicni veznjak.
Naravno ako cemo ici defanzivnije Allen moze igrati cistog box-to-box veznjaka i tu bi Lallana/Griezmann igrali cisto krilo dok bi Lallana/Coutinho igrali ofanzivnog veznog.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 04 jul 2014, 21:30

Otelo je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Ja bih pokusao dovesti Di Mariju i Balotellija . To bi nadomjestilo odlazak Suareza 100 % . Znaci ovako :
Mignolet
Gerrard-Henderson
Sterling Di maria
Balotelli - Sturridge
Ma Di Maria ogranicen ko plafon a Balotelli ima ludju glavu od Suareza.
Pola sezone bi bio pod suspenzijom, ostatak u losoj formi zbog suspenzije.

Griezmann i H( :mrgreen: )emes Rodriguez su jedine prave zamjene za Luisa :kafa:

@keno Bony ako dodje to ce biti bacanje para i da nije slucajno miljenih @Hendersona morali bi slusati kako ga dovodi samo jer igra u Swanseu :yawn:

A sto se formacije tice formacija je itekako moguca jer bi Gerrard igrao samo DMF, bez odlaska naprijed.
Lallana/Griezmann bi letala iz sredine na krilo dok bi Coutinho bio klasicni veznjak.
Naravno ako cemo ici defanzivnije Allen moze igrati cistog box-to-box veznjaka i tu bi Lallana/Griezmann igrali cisto krilo dok bi Lallana/Coutinho igrali ofanzivnog veznog.
Samo da na kraju ne bude 40 miliona za Lazara i 25 miliona za Bony :facepalm:
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 jul 2014, 21:33

Ma ako Bony vrijedi 25mil, Lazar vrijedi 4x vise :kafa:

Ali nesto me vuce da ce doci Sanchez+ pare od Barcelone koje nikad nece stici jer ih nemaju i onda ce nasi otici u neku vukojebinu da krpe klupu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jul 2014, 22:15

citam da suarez ode za 63 miliona funti. po meni premalo al naravno moglo bi biti istina jer svi znamo koliko su ovi nasi nesposobni. ovakvom politikom se nikad necemo vratiti u vrh
You are someone else I am still right here

jas
Kontakt:

Post Postao/la jas » 04 jul 2014, 22:20

ako ce ga prodati za te pare nek se ubiju ko sirocad. ja ga nebi pustio sad nema teorije. u inat svima. i rekao bi mu sad neces nigdje .i kraj price....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jul 2014, 22:27

mozda kontaju da ce lambert 30 golova zabiti naredne sezone :roll:
You are someone else I am still right here

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 04 jul 2014, 22:33

Kako ista ocekivati od uprave koja nudi 20 miliona funti za Lovrena. Minimalne su sanse da ce oni nesto pametno uraditi sa tim novcem ako dodje do prodaje Luisa.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 04 jul 2014, 22:42

fera je napisao/la:citam da suarez ode za 63 miliona funti. po meni premalo al naravno moglo bi biti istina jer svi znamo koliko su ovi nasi nesposobni. ovakvom politikom se nikad necemo vratiti u vrh
To su izjavile neke spanske novine, nisu oni najpovjerljiviji. Dosta vise sam citao da je cijena bez Sancheza dogovorena na 90mil eura (cca72mil funti), s tim da Barca jos pokusava ubijediti Sancheza da predje u Liverpool jer Redsi nude zasad najvise novca. Navodno bi sve trebalo biti dogovoreno u narednih 48h, ali bi moglo ostati u tajnosti kako bi Liverpool mogao dovesti pojacanja bez da im klubovi dizu cijenu(kao da se to sad ne radi). Mada su i to samo glasine i treba ih uzeti sa rezervom, ali gdje ima dima ima i vatre.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 jul 2014, 22:47

fera je napisao/la:citam da suarez ode za 63 miliona funti. po meni premalo al naravno moglo bi biti istina jer svi znamo koliko su ovi nasi nesposobni. ovakvom politikom se nikad necemo vratiti u vrh
ako su vec nesposobni, nisu valjda toliko glupi, vidjeli su sta je njima uradio southampton, osim ako debili ne misli da su ga dobili jeftino :crazy:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 04 jul 2014, 22:53

nemamo sta zamjeriti Luisu sretNo mu ako ode u Barcu mada bih ja vise volio da je otisao u Real ,al nema veze,za ovu lovu kad bi ovi nasi doveli Reusa/Falcaa i Xerdana ja bih bio prezadovoljan,al tesko oni ce naci neke talente i onda opet po starom ,jedino nas Brendan moze izvaditi koliko toliko

IN BRENDAN WE TRUST :opaopa: :opaopa:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.