Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 04 jul 2014, 18:00

SamoOstroINaPrvu je napisao/la:
calcio je napisao/la:Malo realnosti...
Taj pametni covjek (Low) se neki dan provukao protiv Alzira. Ne trebam pisati kakvu ekipu on ima a kakvu ima Alzir.
Njemacka je Real Madrid a Alzir je Almeria. Pa jedva nekako prodjose, Neuer ih spasavao.
BiH i Nigerija sa druge strane su slicne po jacini, pa nas je sudija pokrao, inace ne vjerujem da bi izgubili.
Pa cuj, te stvari, provukao, nesretno izgubio, i slicne budalastinje se samo na Balkanu, u Africi i Rusiji prosipaju...Svabe su prosli i to se kod njih cijeni i broji, on moze sve utakmice dobiti i sa 1:0 u produzecima, ali ako dodje daleko, vjeruj da ce biti idol nacije...

Poraz je poraz, i nema lijepog i nezasluzenog poraza, kod Svabe je tako...

A za Lahma...covjek igra dobro i zadnjeg veznog, ako ima jake saigrace, moze to dobro odigrati, od tekme do tekme, ne sumnjam da ce to Löw odraditi dobro..
To je tacno, na kraju se samo pamte rezultati a ne na koji nacin su ostvareni.
Ali hocu da kazem da na ovom nivou (SP) cesto odlucuju male nijanse, a one nisu bile na nasoj strani ovaj put.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 04 jul 2014, 18:02

Normalno da ce misimovic ovo izjaviti , kad ga ja pape zovnuo iz "za njega daleke kine", iz tima u kojem je i zlatan muslimovic koji nije dobio priliku da ide a zasluzio je vise od hadzica.

Razlika izmedju profesionalca i safeta:

slika

Uploaded with ImageShack.us
Rođeni brato

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2014, 18:08

The_Target je napisao/la:iz tima u kojem je i zlatan muslimovic koji nije dobio priliku da ide
Povrijeđeni igrači obično ne dobijaju pozive.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 04 jul 2014, 18:19

Zasto je onda Spahic igrao???
Rođeni brato

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jul 2014, 18:30

Za ovo FB sranje da vam odma kazem da za takve stvari postoje aplikacije koje automatski dodaju ljude ili ti sugerise konstantno da lajkas pa tako ljudi i lajkaju sve zive gluposti po fb...

Nadam se da se vise nece vracati,covjek je neznalica...A sto se tice ove statistike koju iznose pojedinci da je ovo da je ono uradio..On nije nista uradio osim sto je stajao i lojio se u onom šuškavcu igraci su dali sve od sebe,bili su kompaktni,zeljeli su silno da odu na SP i to su uradili.....A Safet moze da nastavi da se loji u šuškavcu Turskih drugoligasa...

slika
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2014, 18:35

The_Target je napisao/la:Zasto je onda Spahic igrao???
De ne glupiraj se. Muslimović je mjesecima bio povrijeđen.
Voli te tvoje Sarajevo.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 04 jul 2014, 18:45

Ja nisam pitao koliko je muslimovic bio povrijedjen,(imamo mi jos spiceva al mu ih braco nije poslao iz agencije )nego zasto je povrjedjeni spahic igrao,posto nisam dobio odg. ja cu ti reci,jer pape nije imao ... pa pokazao autoritet. Uglavnom pape nas je vec u drugoj utakmici spremio kuci to je cinjenica a sve ostalo je mlacenje prazne slame
Rođeni brato

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2014, 18:56

Ne, nego si izvalio glupost pa spinuješ.

Spahićeva povreda nije bila ozbiljna, odmah nakon treniga se znalo da će igrati.
Voli te tvoje Sarajevo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 jul 2014, 19:04

Virtu4l je napisao/la:Ne, nego si izvalio glupost pa spinuješ.

Spahićeva povreda nije bila ozbiljna, odmah nakon treniga se znalo da će igrati.
Ma pusti ba ove Mostarce, samo se bezze prosipaju. Umislili ljid da znaju na cim svijet stoji.

Razumio bih donekle, da navijaci Zeljeznicara ovoliko pisu protiv Safeta , iako su mnogi Manijaci korektni, ali ne znam sta se Mostarci qrce vise.

Svaka druga pljuvanje po Safetu, haman drugacije nisu naucili.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 jul 2014, 19:07

Ja sam navijac Sarajeva i smatram da nije dobar selektor,takticar i da nam je potreban novi,jel problem neki ?

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 04 jul 2014, 19:11

Navijac Zelje i za Safeta sam jer je gigant. SAFETE NISMO TI DO KOLJENA! OPLODI NAS!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 04 jul 2014, 19:12

Magare hoce da ostane.. Nadam se da ce oni identicni lopovi iz saveza pokazati barem trunku postenja i nogirati linjavca iz repke, a nadam sr i iz BIH jer nas je jeb.o jednom za svagda i sa Germanijom i sa postavkama.. Prije SP mozda ga je i neki turski Kukuruzspor i zeljio, al ljudi kad u vidjeli kakva je Suli fudbalska spodoba i analfabeta, logicno ljudi odustali.. i zato se ovom lopovu i ostaje jer jedino ovdje moze ubirati pinku za nista i nerad, i to dobru...

Hahaha ne mogu da vjerujem, opet ga ovi brane na osnovu pripadnosti kluba... PA 99% navijac Srajeva i zele da ode ovaj smrdo... logicno ljudi mozak koriste, za razliku od papetoljubaca zvanih Dnevnice.. .
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 04 jul 2014, 19:17

A glupost nije ostaviti spremnog igraca na klupi (citaj Kolasinca) i onda okriviti za poraz sudije,vrijeme,nevrijeme,igrace. Mostarci nemaju problem sa igracima i trenerima iz Sarajeva,nego sa levatom koji je vodio (i nadam se da vise nikad nece ) nesto sto predstavlja BiH a ne privatno vlasnistvo.
Rođeni brato

velez
Kontakt:

Post Postao/la velez » 04 jul 2014, 19:32

ja stvarno neznam koliko vecina vas ima godina I imate li vi preceg posla nego raspravljati o susicu
za vas je susic uspjesan covjek ima posao I radi naj bolji igrac svih vremena prvi I vjerovatno zadnji koji je odveo bih na svjetsko
snimite ovo svjetsko na dvd nacekace te se sljedeci put kad cemo biti na svjetskom
nismo mi njemacka mi smo od 4 miliona ljudi u bosni pola ih navija za susjede
I zafalte ovoj djeci sto su izbjegla u tudinu pa ih stranci ucili kako se igra da igramo sa kadrom iz premier lige bili bi u rangu sanmarina
ja sam bio za susica uvjek zbog toga sto je prvo posten I iskren sto je tesko naci Igdje u svjetu a posebno kod nas
uspio je da nas odvede na svjetsko I fala mu na tome
ali poslije formacije sa nigerima je izgubio moju podrsku ocito je da nije dorasto tome poslu a on je taj koji ce da plati cjenu da je pobjedio nigere ida je ubacio kolasinca mogo je da bira kome ce da bude trener a ovako ce vjerovatno ako nebude kakvih ponuda ostati na klupi bih
ali ni to nije u njegovim rukama nego u rukama ljudi usavezu koji ce da donesu tu odluku
preko dvje hilade komentara ma dajte ljudi fatajte se posla I picke ovo je samo sport nemojte da se uzbudujete previse I ja bih bio sretan da smo sampioni mundijal al daj ba probudite se u realnost mi smo Bosna I Hercegovina

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 04 jul 2014, 19:56

The_Target je napisao/la:A glupost nije ostaviti spremnog igraca na klupi (citaj Kolasinca) i onda okriviti za poraz sudije,vrijeme,nevrijeme,igrace. Mostarci nemaju problem sa igracima i trenerima iz Sarajeva,nego sa levatom koji je vodio (i nadam se da vise nikad nece ) nesto sto predstavlja BiH a ne privatno vlasnistvo.
potpis
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2014, 20:16

Od Muslimovića do Kolašinca.

Dobar primjer spinovanja, za udžbenike.
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 jul 2014, 20:22

Jos 5 dana. :bih: :salut:
1946

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 04 jul 2014, 20:30

Pa poenta i jeste i muslimovic,spahic,kolasinac,besic i sve je to trebao poredati onaj levat a ne poslati nas kuci u drugoj utakmici,pa ti spinuj...i sad je bolji povrijedjen muslimovic nego hadzic, pa ti spinuj,da ne kazem zukanovic itd. pa ti spinuj
Rođeni brato

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 jul 2014, 20:36

Nažalost, gledati ćemo ga i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Čovjek bez obraza i morala, taktičar svih taktičara, veliki govornik, jednostavno trener svih trenera.

I dalje će nam najveći uspjeh biti plasman na neko veliko takmičenje, a nebitno šta se tamo dešava, koga briga.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 jul 2014, 20:43

Neutral je napisao/la:Nažalost, gledati ćemo ga i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Čovjek bez obraza i morala, taktičar svih taktičara, veliki govornik, jednostavno trener svih trenera.

I dalje će nam najveći uspjeh biti plasman na neko veliko takmičenje, a nebitno šta se tamo dešava, koga briga.
Ko ce ga gledati???
On ako ostane mi i nemamo repke BiH nego tim po izboru menadjera...
Ja definitivno cekam odluku i ako ovo smece ne ode neka ga gleda otac njegov za mene ne postoje...
Ima Hrvatska repka moze se za nju navijati i pratiti...Ljudi su profesionalci i zasluzuju svaku paznju... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], haris004 i 5 gostiju.