Zato što ću ja sa tim peškirom zamaći ispod pazuha, po kiti, i gdje sve ne, i mislim da ne bi bilo udure da se kasnije moj buraz umije i obriše lice s tim..phily je napisao/la:Mene je oduvijek zanimalo:
-Kad se čovjek okupa ili istušira njegovo tijelo je čisto i onda uzima se čist peškir i obriše se, e ovo me zanima
zašto se taj peškir stavlja da se opere ???
Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Najveće svjetske misterije
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
je li istina da u bibliji piše da se zmija obratila pričajući adamu i evi?
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Svašta tamo piše.filip13 je napisao/la:je li istina da u bibliji piše da se zmija obratila pričajući adamu i evi?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ne zapocinji price o religijama...filip13 je napisao/la:je li istina da u bibliji piše da se zmija obratila pričajući adamu i evi?
Samo cu ti reci da je Bibliju moras shvatit, ne sve doslovno shvacat...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
mislim da se kaže tačno kako je zmija progovorila, zašto te baš to zanima, to je samo jedna od hiljadu religijskih dogmi.filip13 je napisao/la:je li istina da u bibliji piše da se zmija obratila pričajući adamu i evi?
Pustiću sunce da topi ljubav!
hoshafka je napisao/la:mislim da se kaže tačno kako je zmija progovorila, zašto te baš to zanima, to je samo jedna od hiljadu religijskih dogmi.filip13 je napisao/la:je li istina da u bibliji piše da se zmija obratila pričajući adamu i evi?
pa misterija mi je to,kako su zmije tad pričale a danas ne
pa nisu to iste zmije ko danasfilip13 je napisao/la:
pa misterija mi je to,kako su zmije tad pričale a danas ne
hoshafka je napisao/la:pa nisu to iste zmije ko danasfilip13 je napisao/la:
pa misterija mi je to,kako su zmije tad pričale a danas ne![]()
šalim se, a sad ozbiljno, pa ako si vjernik vjerovat ćeš u čuda i nećeš ih preispitivati, zato se i zove vjera jer nema dokaza. Ako nisi vjernik onda će ti ovo biti smiješno i nećeš se uopšte opterećivati time. E sad ako nisi vjernik a misliš da su se takve stvari događale a pri tome ih pokušavaš i istražiti i naći neko racionalno objašnjenje za to, u tom slučaju ne znam kako bi te definisao
nisam vjernik,nisam ni nevjernik,agnostik možda najprije,nebitno,meni je misterija kako neko može vjerovati da su zmije nekad pričale
čudni su putevi gospodnji, eto kakofilip13 je napisao/la:
nisam vjernik,nisam ni nevjernik,agnostik možda najprije,nebitno,meni je misterija kako neko može vjerovati da su zmije nekad pričale
hoshafka je napisao/la:čudni su putevi gospodnji, eto kakofilip13 je napisao/la:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
hoshafka je napisao/la:čudni su putevi gospodnji, eto kakofilip13 je napisao/la:
a i zmije su čudne vala
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:Zato što ću ja sa tim peškirom zamaći ispod pazuha, po kiti, i gdje sve ne, i mislim da ne bi bilo udure da se kasnije moj buraz umije i obriše lice s tim..phily je napisao/la:Mene je oduvijek zanimalo:
-Kad se čovjek okupa ili istušira njegovo tijelo je čisto i onda uzima se čist peškir i obriše se, e ovo me zanima
zašto se taj peškir stavlja da se opere ???
Joj pitanja
Chelsea F.C.
koji si ti lik trolerfilip13 je napisao/la:hoshafka je napisao/la:čudni su putevi gospodnji, eto kakofilip13 je napisao/la:
a i zmije su čudne vala
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Locals in Kyoto got a shock in 2009 when what looked like a RIVER MONSTER climbed out of the water! This is actually a 105cm long giant salamander. Law enforcement were called, and the salamander was eventually released unharmed upstream in a less populated area.
Giant salamanders can grow to 150cm long and weigh 20kg.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
evolucija na djelu 
http://www.klix.ba/scitech/nauka/naucni ... /140706060" onclick="window.open(this.href);return false;
evo misterije

evo misterije
štajaznam, ja bi na prvi pogled ipak rekao da su ljudi
ja bi se zakleo da je drugačiji prvi post biohoshafka je napisao/la:štajaznam, ja bi na prvi pogled ipak rekao da su ljudi
valjda ako nemaš ljudski DNK nisi ljud
ne razumijem se u tu biologiju nikako
imam utisak da je naučnicima u zadnje vrijeme bitnije da je nešto senzacionalno a manje je važno koliko je tačno pa i svoja istraživanja usmjeravaju u tom pravcu. Čitam skoro kako su dokazali da je promaha samo mit
, evo pronašo sam http://www.6yka.com/mobile/novost/40055" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy ... _id=873694" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, enobarca, VensanKasel i 36 gostiju.