Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nije brate nego treba malo realnije pricati... ako pricamo o socijali hajmo se onda u svemu spustiti na socijalu... pa i u tom jelu... izvini istok i zapad su tribine koje podrazumjevaju da imas puno bolji pregled utakmice i da si puno blize igracima... sto se placa svugdje u svijetu. Pa i kod nas.Rule_hz je napisao/la: ma regulano brate moj upravu sikako god da su i 100 km mi svom kluubu ne mozemo reci ne
Ovaj čak ima i za kladioniceprimasquadra je napisao/la:Kako igrate da vas kehnem uživo ?
Dzanelemi je napisao/la:I jos jedna jako bitna stvar. Prica ide da je prvi tim bilo bi OK ali posto je mladi tim Cardiffa onda je puno.
E onda u ovom slucaju vam ne ide ta socijalna prica. Jer kad je puno, puno je pa da je i Real Madrid. Nego mi bi tu tekmu odgledali, ali nemoj da dajemmo sta para ako ikako moze. To sto su ljudi dosli iz engleske, kojima ce FK Sarajevo platiti hotel, rucak isl, to pare s neba padaju.
Ljubav za tebe mjere nema, dok ne pocnemo o parama... jel tako?!
Ugl nista se bitno ne dogadja... mi drzimo loptu, pa oni... nema sansi.primasquadra je napisao/la:Kako igrate da vas kehnem uživo ?
jel se to neko povrijedio ili?Head je napisao/la:Evo ulazi Mihojevic u 31 minuti
ulaznica je napisao/la:Po meni zanimljiva situacija i dobra prilika, da je prosla lopta.
Drago mi je da uvijek 3-4 igraca ucestuju u akciji.
Radovac - Beton. Inace dobro stojimo, vidi se sigurnost u ekipi.
Nije.Dzanelemi je napisao/la:jel se to neko povrijedio ili?Head je napisao/la:Evo ulazi Mihojevic u 31 minuti
Muharemovic izasao, nije se koliko se moglo primjetit nesto posebno zalio, ali nije nimalo bio los da bi ga se s razlogom mijenajloDzanelemi je napisao/la:jel se to neko povrijedio ili?Head je napisao/la:Evo ulazi Mihojevic u 31 minuti
amypitar je napisao/la:ulaznica je napisao/la:Po meni zanimljiva situacija i dobra prilika, da je prosla lopta.
Sta igra Bilbija,meni nije jasna njegova pozicija.
Gledas li utakmicu.!?Rule_hz je napisao/la:amypitar je napisao/la:ulaznica je napisao/la:Po meni zanimljiva situacija i dobra prilika, da je prosla lopta.
Sta igra Bilbija,meni nije jasna njegova pozicija.
iza krste TJ POLUSPIC GDJE TREBA MILOS IGRSAT
simon je napisao/la:Protic odlican, pravo pojacanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.