FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 04 jul 2014, 00:14

Sta je sa Halilovica ?

Sad vidjoh rezultat Zelje pa ne znam je li to do kvaliteta nase lige ili je babo Osim podbacio :lol:
samo Sloboda

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 jul 2014, 11:11

[youtube][/youtube] negdje na 1:13:40 :think:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 04 jul 2014, 11:25

Danas su zadužili opremu i pripremali se za put na koji kreću sutra (subota) oko 13 sati ispred hotela Tuzla.

Šef Stručnog stožera Denis Sadiković povest će 25 nogometaša. Mnoge mora otpisati, a među njima i barem polovinu od desetak novih koji su se pojavili na pripremama. Sigurno će putovati vratar Kenan Pirić, zatim Elvis Sarić koji je došao iz Intera (Zaprešić), Muhamed Mujić (Budućnost, Banovići), Darko Mitrović (Slavija) i Haris Redžepi, koji nije pronašao angažman drugdje, te se vratio na Tušanj.

Pripremali su se na Tušnju i Antonio Vidović, Samir Memišević, Adnan Šećerović, Elvir Čolić, te Adnan Gobeljić, ali će o njihovom ostanku odlučiti Denis Sadiković nakon konsultacija sa Azmirom Husićem.

- Danas ću saopćiti definitivan popis igrača koji putuju u Slavoniju, te Mursku Sobotu. Očekuje nas naporan rad i želim samo zdrave i jake igrače – poručio je Denis Sadiković.

Nekolicina igrača (Mujić, Redžepi, Mitrović, Sarić, Redžepi, Pirić..) trebali bi danas potpisati ugovore.
Danas će se saznati jesu li ili ih ponuda Tuzlaka nije primamila da ostanu u novom premijerligašu.

Na slici, s lijeva: Kenan Pirić, Adnan Gobeljić, Muhamed Mujić, Darko Mitrović, Haris Redžepi, Elvir Čolić, Elvis Sarić, Adnan Šećerović, Antonio Vidović i Samir Memišević

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jul 2014, 11:35

Elvis Šarić zadovoljio, čim će potpisat' ugovor :D on me onako baš interesuje, kakav je igrač :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jul 2014, 11:35

sta znamo o tom Saricu osim sto je veznjak, moram priznati da je i za mene iznenadjenje...

a ostalo ide kako smo predvidjeli, osim sto smo mislili da ce ostati Secerovic...ali Colic i vezni Secerovic ostaju ako se ne nadje bolje krilo i centralni vezni, a o tome odlucuje Azmir...volio bih samo da smo Centarfora rijesili prije Slovenije , onda bi nam falila samo 2-3 igraca da kompletiramo kadar.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jul 2014, 11:41

evo video od Šarića, zna zabit' iz slobodnjaka :mrgreen: ima dobar šut i centaršut :D voli imat' loptu u nogama, treba nam još jedan takav pored Redžepija :D
[youtube][/youtube]

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 04 jul 2014, 11:45

zna li neko da li je bilo kakvih kazni zbog priotehnike poslije utakmice sa Igmanom??
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 04 jul 2014, 12:01

rekao sam vam odmah da od Sarica moze biti nesto ;) Vidovic, Memisevic i onaj amer u napadu mogu komotno razguliti :!: a cudi me za Secerovica haman je nespreman dosao :!:
Sloboda Tuzla

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 04 jul 2014, 12:03

https://www.youtube.com/watch?v=u1pNzxd_QCQZna li neko šta je sada sa ovog Hasanovića što je uvalio 2 gola Gošku??

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 jul 2014, 12:36

intercontinental je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=u1pNzxd_QCQZna li neko šta je sada sa ovog Hasanovića što je uvalio 2 gola Gošku??
Bio je u Dinamo Bukurestu, al je ja mislim negdje na posudbe iso.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jul 2014, 12:43

kad se vec prica o njemu, on bi nam sad dobro dosao...tj takav tip igraca mislim da nam nedostaje...sirovina teska, ko Omic, taman da se mijenja s njim, da dodamo malo snage u vezni red, a Redzepi, Saric, Mehidic i to novo krilo ako dodje da se brinu za tehniku i organizaciju igre:D

pomalo se javlja i neki optimizam...da je ostao Ciro (govorim samo u smislu punog stadiona svaku tekmu) ili ako ovako uspijemo da napunimo Tusanj moglo bi tu biti potencijala da vrebamo iz prikrajka nasu sansu za neki rezultat.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

plovak
Kontakt:

Post Postao/la plovak » 04 jul 2014, 13:12

Fina se ekipa okupila, taman za sredine tabele u prvoj ligi fbih.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 jul 2014, 13:13

plovak je napisao/la:Fina se ekipa okupila, taman za sredine tabele u prvoj ligi fbih.
To nam i jest cilj, da se ove sezone uigraju, pa kad ispadnemo da sljedecu sezonu nemamo problema u federalnoj-
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 jul 2014, 13:40

klasik je napisao/la:
plovak je napisao/la:Fina se ekipa okupila, taman za sredine tabele u prvoj ligi fbih.
To nam i jest cilj, da se ove sezone uigraju, pa kad ispadnemo da sljedecu sezonu nemamo problema u federalnoj-
Hvala velikom stručnjaku sa foruma na procjeni u vezi ekipe.

Jest ti drago što dolaze igrači i voliš Slobodu pa posjećuješ ovde često temu. Pozdrav za tebe :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 04 jul 2014, 14:09

Hocel poslije ovog turnira se vracati u Tuzlu ici ce direkno za sloveniju ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 04 jul 2014, 16:03

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 jul 2014, 16:17

intercontinental je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7027_n.jpg
uživaju boli ih taki
Dva gospodina! Meni najdraži igrači Slobode, mislim da je jasno i zašto. :D

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 04 jul 2014, 16:33

Tuzlaci, prvo da se izvinem na OFF-u, ali mi je nekako ovdje bolje pitati nego na 'chatu'. Zna li iko neki jeftin hostel,apartmane,bilo sta,znaci samo za prespavat,ne mora nista biti tu, samo da se moze vreca za spavanje spustit :mrgreen: ili ako neko ima neki stan, nesto, sta ja znam (ovdje se vec oslanjam na vasu gostoprimljivost :lol: ), neke dvije, tri noci, za 2 momka. Moze i na pp, da ne spamamo temu ovdje, HVALA UNAPRIJED!!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 jul 2014, 18:08

Za ove pare od saveza, ovaj oprost duga, bilo bi dobro pored stolica na sjeveru da se sredi malo i ona tribinica na pomoćnom terenu. Ne treba puno a imalo bi se razloga naplatiti ulaz markicu na utakmice mlađih kategorija i pripremne utakmice prvog tima. Mada mislim da će to vjerovatno biti uloženo sve u sjever.

NKMramor, kad budeš imao viška vremena, uradi nam neki redizajn izgleda klupskog busa :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 jul 2014, 18:22

Coraco je napisao/la: NKMramor, kad budeš imao viška vremena, uradi nam neki redizajn izgleda klupskog busa :D
Ne znam da li je potrebno, jer izgleda sasvim solidno, ali ako mi budu tražili iz kluba da to uradim, zašto da ne. Trenutno sam koncentrisan na nove šablone za dresove, čisto da imam nešto ozbiljnije pripremljeno za ubuduće. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.