Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Pristajem na bilo koga, samo da zamijeni onu ublehu na klupi.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- The_Target
- Kontakt:
Cuj ovoga ima podrsku konjica hahaha ljudi pisu peticiju da ne komentarise tekme a ne da ga neko postuje i uvazava,ko to podrzava safeta osim njegove rodbine lika koji ne preuzima odgovornost ni za jednu gresku
"Bolje imati vojsku magaraca na čelu sa lavom, nego vojsku lavova na čelu sa magarcem."
"Bolje imati vojsku magaraca na čelu sa lavom, nego vojsku lavova na čelu sa magarcem."
Rođeni brato
ajmo ljudi, stranica solidno izgleda ...redovno se ažurira samo je treba širiti ..
https://www.facebook.com/SafeteOdlazi
https://www.facebook.com/SafeteOdlazi
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
To je to, Safete ne vraćaj sePrincipatus je napisao/la:
Najzad da neko jasno progovori!

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Neki su ovdje samo cekali i na kraju docekali svojih pet minuta da opale po Susicu sve sto je moguce, barem se stice taj dojam.
Neki ipak brane sve Susiceve odluke imale one smisla ili ne!
Papetu bi bilo najpametnije da se pokupi i ode, a onda bi ovi ostali tek plakali za njim. Nece nas preuzeti niko bolji (dabogda ja grjesio) jer kod nas situacija je jos uvjek daleko od nekog normaliteta i svjetskog standarda u svim segmentima pa Taki i u fudbalu, avezu, ekipi itd
Neki ipak brane sve Susiceve odluke imale one smisla ili ne!
Papetu bi bilo najpametnije da se pokupi i ode, a onda bi ovi ostali tek plakali za njim. Nece nas preuzeti niko bolji (dabogda ja grjesio) jer kod nas situacija je jos uvjek daleko od nekog normaliteta i svjetskog standarda u svim segmentima pa Taki i u fudbalu, avezu, ekipi itd
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
TO JE TO! Svima je jasno da necemo dobiti nikog boljeg zato i podrzavaju Papeta. Dodaj svemu sto sam gore nappiso jos: koliko pare toliko muzike i sve ti bude jasnoALBOX je napisao/la:Safet ostaje ,ima podrsku saveza , ima podrsku ostalih legendi (Vahe, Konjica itd ...)
ima podrsku i javnosti , samo nema podrsku kauc selektora na forumima![]()
Teško će on naći tu pamet da ode tako da će se potruditi da ostane, a ako ode nećemo plakati - biće nam jedan od boljih dana, pogotovo ako bi došao Bajević, ma može ustvari i neki forumaš. Bolje bi sigurno znao postaviti taktiku od Safeta
- Consigliere
- Kontakt:
Bravo, Emire! K'o da si mene pit'o..

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
pa ono sto susic radi za one pare malo je reci da je preplacen, ako je vec tako koliko para toliko muzike neka onda dovedu nekog trenera iz premijer lige i dadnu mu 5 000 KM mjesecno na taj nacin ce savez makar sacuvati kasu, a sto se tice trenerskog dijela vjeruj da necemo biti nista losiji naprotiv.MaksuzBaksuz je napisao/la:TO JE TO! Svima je jasno da necemo dobiti nikog boljeg zato i podrzavaju Papeta. Dodaj svemu sto sam gore nappiso jos: koliko pare toliko muzike i sve ti bude jasnoALBOX je napisao/la:Safet ostaje ,ima podrsku saveza , ima podrsku ostalih legendi (Vahe, Konjica itd ...)
ima podrsku i javnosti , samo nema podrsku kauc selektora na forumima![]()
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ibizevic je napisao/la:Teško će on naći tu pamet da ode tako da će se potruditi da ostane, a ako ode nećemo plakati - biće nam jedan od boljih dana, pogotovo ako bi došao Bajević, ma može ustvari i neki forumaš. Bolje bi sigurno znao postaviti taktiku od Safeta
Neznam, nevjerujem da ce doci Bajevic, ali bujrum ako hoce! Znam ja da su neki forumasi toliko sposobni da bi bi vec bili svjetski prvaci u svemu kad bi neko njima kuci doso i odkrio njihove svestrane sposobnosti koji njima svaki dan na svojim secijama izvire na sve strane i dobija maksimum na raznim forimima.
Neki su ko svemir! Njihovij ogranicenosti nema kraja

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
tale07 je napisao/la: pa ono sto susic radi za one pare malo je reci da je preplacen, ako je vec tako koliko para toliko muzike neka onda dovedu nekog trenera iz premijer lige i dadnu mu 5 000 KM mjesecno na taj nacin ce savez makar sacuvati kasu, a sto se tice trenerskog dijela vjeruj da necemo biti nista losiji naprotiv.
salis se???

Ti izgleda nisi primjetio da smo otisli na SP i to po prvi put, ili su to samo igraci zasluzni za uspjeh a za neuspjeh samo selektor??? BJAZI BA, idi cuvaj teladi bolje ti bi bilo
nemam ti sta vise govoriti, eto i sam si ustanovio neke stvariMaksuzBaksuz je napisao/la:tale07 je napisao/la: pa ono sto susic radi za one pare malo je reci da je preplacen, ako je vec tako koliko para toliko muzike neka onda dovedu nekog trenera iz premijer lige i dadnu mu 5 000 KM mjesecno na taj nacin ce savez makar sacuvati kasu, a sto se tice trenerskog dijela vjeruj da necemo biti nista losiji naprotiv.
salis se???![]()
Ti izgleda nisi primjetio da smo otisli na SP i to po prvi put, ili su to samo igraci zasluzni za uspjeh a za neuspjeh samo selektor??? BJAZI BA, idi cuvaj teladi bolje ti bi bilo

a ovo za cuvanje teladi ostavi nekom drugom
- donniedarko
- Kontakt:
Pa svi bi se slozili s tim da su nas kojim slucajem vodili Vaha ili Osim preko skype-a na svjestko da bi barem zavrsili u osmini finala. Slucajno ? Ne, vec za to sto smo svjesni da se radi o kvalitetnim trenerima za razliku od Safeta koji je ipak par rangova ispod. Zasto onda ne pronaci kvalitetnije rjesenje ? Ne mora to biti neko u rangu Vahe ali ima sigurno boljih trenera od Susica koje mozemo angazovati 

- Consigliere
- Kontakt:
Al, pazi ovog teksta: Safet je neznalica i trebao bi odgovarati za nepotizam, ALI neka ga jos koju godinu kad Vaha nece
Ko u nas sve kreira misljenje javnosti
http://www.klix.ba/sport/nogomet/pismo- ... /140704021

http://www.klix.ba/sport/nogomet/pismo- ... /140704021
Fit Tony: I keep my friends close...
Kako misliš kvalitetnije rješenje od Papeta?donniedarko je napisao/la:Pa svi bi se slozili s tim da su nas kojim slucajem vodili Vaha ili Osim preko skype-a na svjestko da bi barem zavrsili u osmini finala. Slucajno ? Ne, vec za to sto smo svjesni da se radi o kvalitetnim trenerima za razliku od Safeta koji je ipak par rangova ispod. Zasto onda ne pronaci kvalitetnije rjesenje ? Ne mora to biti neko u rangu Vahe ali ima sigurno boljih trenera od Susica koje mozemo angazovati

Jedan Mou, Guardiola, Ferguson nisu se nikad plasirali kao treneri na SP.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
- Kontakt:
NEmas se ti sta uciti na reprezentaciji, a pogotovo nemas sta uciti ako nista nisi naucio za dva kvalifikaciona ciklusa a pogotovo nemas sta uciti na svjetskom prvenstvu. Argentina je bezvezna reprezentacija koja je pokazala nikakvu igru tokom dosadasnjeg dijela turnira, eto Nigerija je jedina napala pa opet su i to jedva pobjedili kao sto su jedva pobjedili Iran koji se branio dakle protiv Bosne su imali najlaksi posao gledajuci sve njihove tekme, vodili 2 razlike pobjeda ni u jednom trenutku nije dosla u pitanje. Protiv Irana nije nista upalilo, Iran je odron od reprezentacije koji ima odron igrace sa kojima je jedino moguce parkirati autobus i cuvati 0-0, protiv nas im je trebala pobjeda pa su se morali malo otvoriti i odma su primili 3 komada, da je Iranu trebao bod nikad im ga ne bi zabili pogotove ne sa onom ekipom koju je Susic izveo.Ajax je napisao/la:Slazem se da je los trener. Da nas je unistio sa svojom "taktikom" protiv Nigerije. Ali ne zelim da vjerujem da je toliko lud da ne uci iz svojih pogresaka. Sto se tice Argentine radi se o odlicnoj reprezentaciji koja nezna da igra protiv bunkera. Cak jedna Svica je igrala bunker protiv Argentine i skoro ih zaustavila kao Iranci. Ali kao sto je Pape rekao mi neznamo da se branimo mi znamo samo da igramo napadacki. Pa makar igrali protiv Brazila ili ArgentineBigBigBang je napisao/la:
Daj ba bilo ko je bolji od Susica eto Nigerija ima strucnjaka na bacanje sto ce ih odvesti ponovo u osminu finala a i love su puniSusic je jedna spodoba koja je zarad licnih interesa i svoje nestrucnosti upropastila sansu da se nadjemo medju 16 najboljih. Kad se samo sjetim kakva je euforija nastala kad smo izgubilo "samo" 2-1 od Argentine a sad poslije nekoliko utakmica Argentine skontas kakva su ekipa i skontas da su nas najlakse i sa najvise rutine pobjedili...toliko o spodobi.
![]()
Jedino Nigerije je dosada napala Argentinu. Ali tada Argentina nije igrala 100% kao protiv nas. Jer je vec obezbjedila prvo mjesto. Prava snaga Argentine ce se vidjeti protiv Belgije. Jer Belgijanci se nece braniti sa toliko igraca kao Svica. Argentina je je bila jos okej. Protiv Irana se je kockao i upalilo je. Tako da mu se nemoze puno prigovoriti. Ali Nigerija
![]()
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ako nastavite ovim tempom do nove godine ćete imati 500 lajkova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Malo sam zakuho, odo sad raditi nesta korisnije!
pozz

pozz
Emir je rekao upravo ono sto nas vecina i misli.
Meni je vala drago sto ce ostati ovaj ublehas jos dvije godine, pa da ovi Papoljubci rahatli crkavaju od muke uz njegove taktike, nepotizam, nepozivanje igraca, primitivizam, kasnjenja, konferencije za stampu na intelektualnom nivou prosjecnog magarca, suskavce i tako dalje.
Nek' ti je vjecna slava Safete, tebi i tvojim sljedbenicima. Svakako vam je mentalni sklop identican.
Meni je vala drago sto ce ostati ovaj ublehas jos dvije godine, pa da ovi Papoljubci rahatli crkavaju od muke uz njegove taktike, nepotizam, nepozivanje igraca, primitivizam, kasnjenja, konferencije za stampu na intelektualnom nivou prosjecnog magarca, suskavce i tako dalje.
Nek' ti je vjecna slava Safete, tebi i tvojim sljedbenicima. Svakako vam je mentalni sklop identican.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- Goalgetter
- Kontakt:
Bravo EmirePrincipatus je napisao/la:
Najzad da neko jasno progovori!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.