Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Emir je zagrizeni navijac reprezentacije kao i mi,navijac s tribine,sve vidio,sve cuo,odlicno upoznat sa svim da bi ga neko mogao izmanipulisat.
I kaze ono sto misli 95 % navijaca,u rijec.
I kaze ono sto misli 95 % navijaca,u rijec.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 04 jul 2014, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Jeste drug, da svako ima vremena kao ti i posta 10-20 postova dnevno i da cita svaku stranicu na kojoj si ti nekoj osobi odgovorio (ima ih bratu bratu "nekolicina").Virtu4l je napisao/la:Svako ko ima IQ preko 10-15 bi shvatio na koga se odnosila moja replika.Virtu4l je napisao/la:ŠBBKBB se ne broji kao argument.
Zadnji post na koji si ti direktni reposter je ovaj video od Emira u kojoj on daje dosta realne izjave o Safetovom neradu. Ja sam toliko shvatio koliko si ti dobro postao, nisam ja u toku sa kim se ti sve ne prepires na ovom forumu, pogotovo ako osobu ne repliciras direktno.
Da je i meni tvoj IQ pa da citav dan repliciram na forumu i prepirem se oko Safeta, kamo srece

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 04 jul 2014, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
itekako ima konkretnih argumenata,ali nema nacina da se opravda ono sto je Safet uradio protiv Nigerije i jos mnogo stvari,pa se zato ti ne javljas..Takodjer je stvar karaktera,kad neko nece da prizna da je pogrijesio,a ti jesi,mnogo puta i za Pjanica i Misimovica,Besica..Susica si branio kao da ti je brat,prije Nigerije 20 postova dnevno,neko provociranje,glupi smajliji..I onda nakon trenerskog debakla imas 1 ili 2 posta dnevno na ovoj temi,i to nakon sto se nadoveze par postova tvoj istomisljenika,a takvih je tacno dvojica na ovom forumu ( calcio i henderson ) onda opet nastavis provocirat..Sta da ti kazem,klasicni si troll i covjek koji ne zna priznati gresku a takvi kod mene izazivajuVirtu4l je napisao/la:Odgovarao bih ja, ali nema konkretnih argumenata kao ni kvalitetnih sagovornika.

- DonCorleone
- Kontakt:
Evo ga, uznemirio se 24/7 VirtualniVirtu4l je napisao/la:Nisam ti ja drug.

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 04 jul 2014, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zanimljivo, a gringo i ja mjesecima sami pisali na temi Bešića, a patriotima nigdje ni traga ni glasamirzatele je napisao/la:Besica

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemojte na Virutalnog, njemu treba pažnje. 

- DonCorleone
- Kontakt:
Paznja se ne stice na drustvenim mrezama, vjerovatno mu zato i fali.Belmin6 je napisao/la:Nemojte na Virutalnog, njemu treba pažnje.
Zato kažem, momak je zalutao, neka ga. Proci ce 

Svako ko gazi po svojima a uvlači se 'anamo onima' koji prave vatromete nakon našeg poraza - od mene imaDonCorleone je napisao/la:Nisi naravno, ti si 24/7 Virtualni.Virtu4l je napisao/la:Nisam ti ja drug.

Meni pažnje, a njima lajkovaBelmin6 je napisao/la:Nemojte na Virutalnog, njemu treba pažnje.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa nemoj vise se ukopavat momak,molim te..Sad ti Amar Dzeko napisao kako odgovaras samo na ono sta tebi pase..A ti iz citavog mog posta od 10 redova uzmes jednu rijec i na nju odgovorisVirtu4l je napisao/la:Zanimljivo, a gringo i ja mjesecima sami pisali na temi Bešića, a patriotima nigdje ni traga ni glasamirzatele je napisao/la:Besica

stid me u tvoje ime
- donniedarko
- Kontakt:
Ma uzalud je voditi bilo kakvu raspravu s takvim tipovima. Lahko je i zakljuciti o kakvom tipu licnosti se radi. Sve su to uglavnom tipicni nacionalisti i ljudi uskih pogleda. Jedini koji uopste vodi neku smislenu raspravu je calcio a ovo tipa henderson i virtu su trolleri i navijaci jednog covjeka a ne repke. Mi vodimo raspravu o repci i instituciji selektora sa stanovista normalnog navijaca dok su oni inspirisani vlaznim snovima o aktuelnom selektoru 

Odgovaram samo na potencijalni materijal za pljuske. I onda opet 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Daj ba bilo ko je bolji od Susica eto Nigerija ima strucnjaka na bacanje sto ce ih odvesti ponovo u osminu finala a i love su puniAjax je napisao/la:Bolji ne zele preuzmu BiH ( ni sada kada smo na vrhuncu znaci nece nikad, pisi propalo ) odnosno nema se dovoljno para za njih ili ne zeli dati. Tako da ostaju samo ovi selektori u rangu sa Papetom. Svi odreda neiskusni. Jedini koji je iskusan je Bajevic. A i kod njega nije sve idealno. Od taktike, do nekih njegovij poteza. Isto tako nikad nije ni vodio reprezentaciju.BigBigBang je napisao/la:Je li meni jedinom cudno to da da asd vec bivsi selektor Nigerije Keshi nakon poraza u osmini finala od Francuske podnese ostavku a spodoba Safet Susic (kojeg isti taj Keshi takticki nadmudri i izbaci u grupama u direktnom duelu sa slabijom ekipom i losijim igrackim kadrom, koji je poslije dvije utakmice svjetskog vec spakovao kofere) ce da potpise novi ugovor???![]()
![]()
![]()
Gdje prestaje logika pocinje Bosna...

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kako to moj Paja radi sa stilom, obavezno na instrukcije.BigBigBang je napisao/la:Daj ba bilo ko je bolji od Susica eto Nigerija ima strucnjaka na bacanje sto ce ih odvesti ponovo u osminu finala a i love su puniSusic je jedna spodoba koja je zarad licnih interesa i svoje nestrucnosti upropastila sansu da se nadjemo medju 16 najboljih. Kad se samo sjetim kakva je euforija nastala kad smo izgubilo "samo" 2-1 od Argentine a sad poslije nekoliko utakmica Argentine skontas kakva su ekipa i skontas da su nas najlakse i sa najvise rutine pobjedili...toliko o spodobi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma ja,bravo,samo pisi postove od 2 rijeci,ne upustaj se u rasprave nisi ti za toga i bice do kraja godine 30 000Virtu4l je napisao/la:Odgovaram samo na potencijalni materijal za pljuske. I onda opet

Virtu, ako Safet ostane selektor, šta cemo onda ako se ne plasiramo na Euro u Francuskoj ? Neko je jednom vec pisao o opasnosti ostalih ekipa, tipa Izrael i Vels, koje sada itekako imaju za šta igrati. Šta ako nam propadne Francuska ? Izgubismo dosta igraca, ostariše nam glavni igraci, prime nekih igraca ce otici u zaborav. Koga cemo tada kriviti ?
To je nešto najgore što se može desiti za nas, ali eto.
Neka Safeta, nek nam se qrci sa zivcima, a ti i dalje gazi rijekom kojom si krenuo.

Neka Safeta, nek nam se qrci sa zivcima, a ti i dalje gazi rijekom kojom si krenuo.

ŠBBKBB. Šta ćemo ako se plasiramo? Koga ćemo onda slaviti?Belmin6 je napisao/la:Virtu, ako Safet ostane selektor, šta cemo onda ako se ne plasiramo na Euro u Francuskoj ? Neko je jednom vec pisao o opasnosti ostalih ekipa, tipa Izrael i Vels, koje sada itekako imaju za šta igrati. Šta ako nam propadne Francuska ? Izgubismo dosta igraca, ostariše nam glavni igraci, prime nekih igraca ce otici u zaborav. Koga cemo tada kriviti ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Problem tumacenja, ja osudim kada osuditi treba i pohvalim isto tako. Nece ti proci tvoje podmetanje "uvlacenja", jos tuznije ako zaista tako mislis.Virtu4l je napisao/la:Svako ko gazi po svojima a uvlači se 'anamo onima' koji prave vatromete nakon našeg poraza - od mene imaDonCorleone je napisao/la:Nisi naravno, ti si 24/7 Virtualni.Virtu4l je napisao/la:Nisam ti ja drug.![]()
Ti na primjer generalizujes citav narod i vrijedjas i provociras na osnovu nekolicine individua i njihovog pokvarenog stava. Ja na to gledam kao problem identiteta koji izaziva potrebu na provokaciju izazivati provokacijom. Tvoj avatar moju tezu najljepse opisuje. Ja sam tako razmisljao sa 13 godina a nakon puberteta definitivno preprodio tvoje trenutno stanje koje prozivljavas.
A ti si vjerovatno u realnom svijetu ona licnost koja se uvlaci najvise drugim narodima a na forumu pokazujes pravo lice, 24/7 online patriJota

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 04 jul 2014, 01:48, ukupno mijenjano 3 puta.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Osim je u penziji i nema smisla raspravljati o tome. Isto bi se mogli zapitati sta bi bilo da nas je Osim vodio prije 10-15 godina...Danska na Kosevu, SCG na Marakani... ali bolje da se ne vracamo na to. Tu smo gdje smo. Cinjenica je da smo sa Papetom otisli prvi put na prvenstvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.