i sad jeVirtu4l je napisao/la:Pape je nekad bio k'o maneken, odatle ta zaluđenost pripadnica ljepšeg spola.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Da je do toga, UEFA ga ne bi ni pravila niti bi naš savez tražio da se pravi. Tu su po srijedi druge, mutne stvari. Talovi, lični interesi i sve drugo loše što "krasi" sve pore društva u lijepoj nam domovini. Da je bilo u interesu spremanje reprezentacije tu, sve bi se našlo. Ali treba dati Hotelu Hercegovina pare, igrači moraju malo na cajke otići do grada, a ne bi me uopće čudilo da su Safetu otvoreno rekli da ne žele trenirati u kampu, s obzirom da je čovjek autoritet nula. Kafić ima u sklopu kampa. Sauna, sve živo što sportista može poželjeti, ali problem je što Zenica nema baš toliko raznovrsnu ponudu cajki i što se iz kampa ne može šunjati vani u gluho doba noći.1988risha je napisao/la:[
Ma na kakvom raspolaganju ba Emire... recepcionar,čovo koji održava objekat da ne propadne skroz,kosi travu i tako te gluposti... I dva čove iz obezbjeđenja,koja su btw naizmjenično tu,dakle maksimalno 4 čovjeka vode kamp...
Kamp nema upravitelja,i prema tome,ne može ni jedna repka tu trenirat nit se pripremati... A niko ne želi da vodi objekat na kojem ne možeš zaraditi... I samo je u tome problem...
Ne možeš dovest bilo koju repku tu,a nema ni restorana,ni kafića,ama baš ništa... Za sve se moraju naći likovi,od spremanja soba,vešeraja,kuhinje... za te stvari treba keš...
Pogleda čovjek grčke igrače, koji se odreknu premija da im se kamp napravi i pogleda nas, gdje igrači imaju idealne uvjete za pripreme, ali zbog nedoraslog selektora mi nismo u stanju obaviti pripreme kako treba.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
sa stranice:
Još jedan nevjerovatan potez u kojem se ogleda trenerska nestručnost Safeta Sušića se desila u utakmici Litvanija - BiH.
Da , baš u onoj utakmici koju ćemo svi pamtiti i koja nas je odvela na SP.
Nakon što je Vedo zabio u 68. minuti za 0:1 svi smo strepili i čekali samo da sudija odsvira kraj . Da li uopšte znate da je Safet Sušić na toj utakmici izvršio samo jednu izmjenu i da u zadnjim minutama mu nije ni palo na pamet da ukrade malo vremena ?
A sjećate se onog slobodnjaka Litvanije u zadnjim sekundama? Šta da je ušlo? Eh Safete Safete imao si puno više sreće nego trenerskog znanja i pameti.
ubijaju momci argumentima
Još jedan nevjerovatan potez u kojem se ogleda trenerska nestručnost Safeta Sušića se desila u utakmici Litvanija - BiH.
Nakon što je Vedo zabio u 68. minuti za 0:1 svi smo strepili i čekali samo da sudija odsvira kraj . Da li uopšte znate da je Safet Sušić na toj utakmici izvršio samo jednu izmjenu i da u zadnjim minutama mu nije ni palo na pamet da ukrade malo vremena ?
A sjećate se onog slobodnjaka Litvanije u zadnjim sekundama? Šta da je ušlo? Eh Safete Safete imao si puno više sreće nego trenerskog znanja i pameti.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
ŠBBKBB se ne broji kao argument.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Da znas citati izmedju redova kao sto ne znas, shvatio bi smisao izjave. Veze to nema sa SBBKBBVirtu4l je napisao/la:ŠBBKBB se ne broji kao argument.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
Je li meni jedinom cudno to da da asd vec bivsi selektor Nigerije Keshi nakon poraza u osmini finala od Francuske podnese ostavku a spodoba Safet Susic (kojeg isti taj Keshi takticki nadmudri i izbaci u grupama u direktnom duelu sa slabijom ekipom i losijim igrackim kadrom, koji je poslije dvije utakmice svjetskog vec spakovao kofere) ce da potpise novi ugovor???
Gdje prestaje logika pocinje Bosna...

Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 04 jul 2014, 00:53, ukupno mijenjano 2 puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
E kvalitetniju i konkretniju fejs stranicu odavno ne vidjeh.Sve drito u glavusu,bez lazi,bez prevare,bez spina,bez cenzure.
Aferim.
Aferim.
Ovo nije izjava, ovo je ŠBBKBBDonCorleone je napisao/la:Da znas citati izmedju redova kao sto ne znas, shvatio bi smisao izjave. Veze to nema sa SBBKBBVirtu4l je napisao/la:ŠBBKBB se ne broji kao argument..
mostar_mo je napisao/la:sa stranice:
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 04 jul 2014, 01:11, ukupno mijenjano 4 puta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko zna ,mozda se iz ovoga izrodi i kakav nezavisni portal gdje bi se pisalo direktno ono sto treba,kritikovalo i hvalilo ono sto treba.
Slobodno ,bez oraha u dzepu,ulizivanja,bez talova,bez favorita,bez licnih interesa,nepotkupljivo,istinito i direktno,bez svetih krava i,kao mrki medvjed,zasticenih persona.
Da se razbije medijski mrak.
Slobodno ,bez oraha u dzepu,ulizivanja,bez talova,bez favorita,bez licnih interesa,nepotkupljivo,istinito i direktno,bez svetih krava i,kao mrki medvjed,zasticenih persona.
Da se razbije medijski mrak.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 04 jul 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Mislim na izjavu Emira a ne to sto ti sada vadisVirtu4l je napisao/la:Ovo nije izjava, ovo je ŠBBKBBDonCorleone je napisao/la:Da znas citati izmedju redova kao sto ne znas, shvatio bi smisao izjave. Veze to nema sa SBBKBBVirtu4l je napisao/la:ŠBBKBB se ne broji kao argument..

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Emir ko da cita forumDonCorleone je napisao/la:
Mislim na izjavu Emira a ne to sto ti sada vadis.

Od Kolasinca, Papeta, Dzeke. Spahe sve reko covjek u videu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 jul 2014, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
mostar_mo je napisao/la:ubijaju momci argumentima
Svako ko ima IQ preko 10-15 bi shvatio na koga se odnosila moja replika.Virtu4l je napisao/la:ŠBBKBB se ne broji kao argument.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Naravno da na Emira nećeš imati repliku.
Ne znam stvarno zašto neko ima potrebu da se raspravlja sa Virtualom kad čovjek odgovara samo na ono što njemu paše, a na konkretne argumente ne napiše ni riječ. Kao što Duke riječ, ne treba ga uopšte replicirati i to je to.
Ne znam stvarno zašto neko ima potrebu da se raspravlja sa Virtualom kad čovjek odgovara samo na ono što njemu paše, a na konkretne argumente ne napiše ni riječ. Kao što Duke riječ, ne treba ga uopšte replicirati i to je to.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- donniedarko
- Kontakt:
Jest vala postao isto Henderson otkad je Safet otkrio koliki je amaterAmar Dzeko je napisao/la:Naravno da na Emira nećeš imati repliku.

Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 04 jul 2014, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Amar Dzeko je napisao/la:Naravno da na Emira nećeš imati repliku.

Ali ne možete da odolite, to je stvar karaktera.Amar Dzeko je napisao/la:Kao što Duke riječ, ne treba ga uopšte replicirati i to je to.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hvala što si mi izbrisao dio posta, samo si dokazao moju tvrdnju. Živio.
Ronaldo - Isco - Bale
Odgovarao bih ja, ali nema konkretnih argumenata kao ni kvalitetnih sagovornika.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bolji ne zele preuzmu BiH ( ni sada kada smo na vrhuncu znaci nece nikad, pisi propalo ) odnosno nema se dovoljno para za njih ili ne zeli dati. Tako da ostaju samo ovi selektori u rangu sa Papetom. Svi odreda neiskusni. Jedini koji je iskusan je Bajevic. A i kod njega nije sve idealno. Od taktike, do nekih njegovij poteza. Isto tako nikad nije ni vodio reprezentaciju.BigBigBang je napisao/la:Je li meni jedinom cudno to da da asd vec bivsi selektor Nigerije Keshi nakon poraza u osmini finala od Francuske podnese ostavku a spodoba Safet Susic (kojeg isti taj Keshi takticki nadmudri i izbaci u grupama u direktnom duelu sa slabijom ekipom i losijim igrackim kadrom, koji je poslije dvije utakmice svjetskog vec spakovao kofere) ce da potpise novi ugovor???![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 jul 2014, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.