Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nije uopste bitno koliko ce stranica imati lajkova,bitno je da se vidi da postoje navijaci reprezentacije(ja bih rekao vecina navijaca,ne nana i domacica) koji nece ni da cuju o Safetovom ostanku.Na koji god nacin se to potencira dobrodoslo je.
Tim prije sto u ovoj zemlji vlada medijska blokada po pitanju kritike priucenog prodavaca magle iz Zavidovica.
A i ono sto je postavljeno na stranici su sve same cinjenice koje se ne mogu osporiti za razliku od spinera i poltrona kojima su jedini argumenti,najbolji igrac Sarajeva i PSG i odveo nas je na svjetsko.
Samo naprijed,nema odustajanja do objave da šarlatan ne ostaje selektor.
Neko mail,neko telefonski poziv,neko fejs,bilo sta sve je to za dobrobit nase reprezentacije.
Tim prije sto u ovoj zemlji vlada medijska blokada po pitanju kritike priucenog prodavaca magle iz Zavidovica.
A i ono sto je postavljeno na stranici su sve same cinjenice koje se ne mogu osporiti za razliku od spinera i poltrona kojima su jedini argumenti,najbolji igrac Sarajeva i PSG i odveo nas je na svjetsko.
Samo naprijed,nema odustajanja do objave da šarlatan ne ostaje selektor.
Neko mail,neko telefonski poziv,neko fejs,bilo sta sve je to za dobrobit nase reprezentacije.
Znaci ti podrzavas Suleta, nisam to upratio.Virtu4l je napisao/la:Vandelanoite je napisao/la:Begiću ebem svu familiju pa tako i ostalim koji ga podržavaju od članova saveza do navijača.
Ovo je ta urbana, ultraintelignetna i obrazovana publika koja je protiv selektora.biti dio njih... neprocjenjivo!
-
- Kontakt:
Protiv Sušića su svi stručnjaci u BiH svi ljudi koji se bave fudbalom su protiv Sušića, a ja neke lično i poznajem koji su pratili i treninge u Hrasnici i kažu da je smiješno da se onako ekipa priprema za svjetsko rade se trojke (to je nešto što ti ne poznaješ jer se nisi bavio fudbalom) sa lijeve strane centrira Balja a sa desne SušićVirtu4l je napisao/la:Vandelanoite je napisao/la:Begiću ebem svu familiju pa tako i ostalim koji ga podržavaju od članova saveza do navijača.
Ovo je ta urbana, ultraintelignetna i obrazovana publika koja je protiv selektora.biti dio njih... neprocjenjivo!

Za Papetov ostanak mogu biti samo fudbalske neznalice i likovi koji imaju po 40,50 godina koji nemaju veze o taktici,fizičkoj spremi i ostalo što je potrebno za ovu igru.
Za tebe sam u fudbalu ono što je za druge Mats Wilander u tenisu, znači mogu ti davati časove koji su ti itekako potrebni.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Evo da ti objasnim zasto Osim ne reaguje. Svima je jasno da smo mi tekmu protiv Nigerije izgubili (pored sudijske greske) zbog toga jer je Seo ostavljen na klupi. To je greska broj jedan. Pored njega se Emenike ne bi naigrao. Najjaci momak u timu je ostao na klupi u tekmi protiv izuzetno snazne (fizicki) ekipe.Alipasino je napisao/la:Pa sta radi onaj Osim sto on ne reaguje ili je i ovdje ko u politici.Neka ba dobro je mogli smo i izbaceni ovako ovce na broju svi primaju tupla navijaci ne protestuju.Kad sve skontas njima je pape lego ko budali samar.
Sta je Osim izjavio poslije tekme sa Argentinom?
Znaci Osim (koji je nasa najveca trenerska legenda) izjavi ovako nesto; na sljedecoj tekmi Bico i Seo ostanu na klupi; i sad se pitamo sta Osim ceka sa smjenom Papeta.Treba reći i da je bilo grešaka, mada grešaka ima uvijek. Zna se kakve golove Messi postiže i zato je iza Bičakčića koji ga napada trebao biti još jedan igrač. Također, što se tiče prvog gola, možemo mi govoriti da je to bila sreća ili nesreća, međutim, ovdje se radi o profesionalcima i te stvari se ne bi smjele dešavati. A treba znati i da se ništa ne dešava slučajno.
Ne govorim da se Osim mijesao Papetu u radi, da ga je Pape poslusao, ili na kraju krajeva da je i cuo/procitao ovu izjavu; ali se mora covjek zapitati da li bi Seo i Bico igrali protiv Nigerije da je Svabo bio izbornik ili bi i kod njega bili na klupi.
Zadnja izmjena: levat, dana/u 03 jul 2014, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
E ako je tako, onda potpisujem,Vandelanoite je napisao/la:Za tebe sam u fudbalu ono što je za druge Mats Wilander u tenisu, znači mogu ti davati časove koji su ti itekako potrebni.
Wilander: Nadal wont be winning Roland Garros

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eto neka Safet ostane ali neka zavede red u svlacionicu i postavi autoritet kod igraca neka kaze majku vam j.ebem pripreme su u Zenici u kampu ti Emire budi uzor a ne konjina retardirana ako ces biti ovo drugo mars iz svetinje..
Ma pusti ba Wilandera, nego de nam reci je li i tebe iznenadilo kako su Nigerijci brzi.Virtu4l je napisao/la:E ako je tako, onda potpisujem,Vandelanoite je napisao/la:Za tebe sam u fudbalu ono što je za druge Mats Wilander u tenisu, znači mogu ti davati časove koji su ti itekako potrebni.
Wilander: Nadal wont be winning Roland Garros![]()
![]()
Reći ću ti čim se prestanem smijati. Izvuče čovjek Wilandera iz šešira, najgoreg prognozera u istoriji sporta

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Čuj Safet dijeli pljuske...
Jedino ko je dobio pljusku je sam Safet,i to od Nigerije... Poslije onakve taktike,ni SPOROVI u Turskoj ga ne žele... Spametovali se i oni...
Zato i želi ostati na klupi repke... Da mu je Trabzon ponudio 1/4 od onog sto su Halilohodžiću ne bi ga više vidjeli u repki
Vidim neki uživaju što će ostat na klupi,a to samo znači da ostaje sve isto... Nadam se da će ostati što duže,da uživate u svim taktičkim čarolijama...
Sljedeće kvalifikacije očekujem da igramo bez Mujdže i Kolašinca,jer oni svakako nisu igrači od nekih pasova i golova... ma ustvari igrat ćemo bez bekova,to će biti revolucija u fudbalu...

Jedino ko je dobio pljusku je sam Safet,i to od Nigerije... Poslije onakve taktike,ni SPOROVI u Turskoj ga ne žele... Spametovali se i oni...
Zato i želi ostati na klupi repke... Da mu je Trabzon ponudio 1/4 od onog sto su Halilohodžiću ne bi ga više vidjeli u repki

Vidim neki uživaju što će ostat na klupi,a to samo znači da ostaje sve isto... Nadam se da će ostati što duže,da uživate u svim taktičkim čarolijama...

Sljedeće kvalifikacije očekujem da igramo bez Mujdže i Kolašinca,jer oni svakako nisu igrači od nekih pasova i golova... ma ustvari igrat ćemo bez bekova,to će biti revolucija u fudbalu...

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Sto se tice kampa u Zenici, nije to do Safeta, nego saveza, vjerovatno i ugovora koje su potpisivali. Jer se u Zenici nece pripremati ni u toku kvalifikacija za EP 2016. Kamp ce biti na raspolaganju mladjim selekcijama kao i zenskim reprezentacijama.Interista je napisao/la:Eto neka Safet ostane ali neka zavede red u svlacionicu i postavi autoritet kod igraca neka kaze majku vam j.ebem pripreme su u Zenici u kampu ti Emire budi uzor a ne konjina retardirana ako ces biti ovo drugo mars iz svetinje..
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ko je pricao o prognoziranju?Virtu4l je napisao/la:Reći ću ti čim se prestanem smijati. Izvuče čovjek Wilandera iz šešira, najgoreg prognozera u istoriji sporta![]()
![]()
Evo pao je još jedan lajk, pratim uživo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aha to onda okemir79 je napisao/la:Sto se tice kampa u Zenici, nije to do Safeta, nego saveza, vjerovatno i ugovora koje su potpisivali. Jer se u Zenici nece pripremati ni u toku kvalifikacija za EP 2016. Kamp ce biti na raspolaganju mladjim selekcijama kao i zenskim reprezentacijama.Interista je napisao/la:Eto neka Safet ostane ali neka zavede red u svlacionicu i postavi autoritet kod igraca neka kaze majku vam j.ebem pripreme su u Zenici u kampu ti Emire budi uzor a ne konjina retardirana ako ces biti ovo drugo mars iz svetinje..
a sta cemo sa "pecinskim covjekom"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što su ga onda pravili? To je ono: ima se, može seemir79 je napisao/la:Sto se tice kampa u Zenici, nije to do Safeta, nego saveza, vjerovatno i ugovora koje su potpisivali. Jer se u Zenici nece pripremati ni u toku kvalifikacija za EP 2016. Kamp ce biti na raspolaganju mladjim selekcijama kao i zenskim reprezentacijama.Interista je napisao/la:Eto neka Safet ostane ali neka zavede red u svlacionicu i postavi autoritet kod igraca neka kaze majku vam j.ebem pripreme su u Zenici u kampu ti Emire budi uzor a ne konjina retardirana ako ces biti ovo drugo mars iz svetinje..

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- 1988risha
- Kontakt:
Ma na kakvom raspolaganju ba Emire... recepcionar,čovo koji održava objekat da ne propadne skroz,kosi travu i tako te gluposti... I dva čove iz obezbjeđenja,koja su btw naizmjenično tu,dakle maksimalno 4 čovjeka vode kamp...emir79 je napisao/la:Sto se tice kampa u Zenici, nije to do Safeta, nego saveza, vjerovatno i ugovora koje su potpisivali. Jer se u Zenici nece pripremati ni u toku kvalifikacija za EP 2016. Kamp ce biti na raspolaganju mladjim selekcijama kao i zenskim reprezentacijama.Interista je napisao/la:Eto neka Safet ostane ali neka zavede red u svlacionicu i postavi autoritet kod igraca neka kaze majku vam j.ebem pripreme su u Zenici u kampu ti Emire budi uzor a ne konjina retardirana ako ces biti ovo drugo mars iz svetinje..
Kamp nema upravitelja,i prema tome,ne može ni jedna repka tu trenirat nit se pripremati... A niko ne želi da vodi objekat na kojem ne možeš zaraditi... I samo je u tome problem...
Ne možeš dovest bilo koju repku tu,a nema ni restorana,ni kafića,ama baš ništa... Za sve se moraju naći likovi,od spremanja soba,vešeraja,kuhinje... za te stvari treba keš...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Uh,sto momci prže,sve gole cinjenice i sve drito u glavu.Za razliku od recimo poltronskih medija.
Vec fina cijela hrpa razloga da varalica konacno ide odakle je i dosao.
Vec fina cijela hrpa razloga da varalica konacno ide odakle je i dosao.
Dovoljno je samo pogledati komentare (na facebook-u) ovih koji podrzavaju Papeta i sve je jasno: glupo, nepismeno, staro, cesto 3 "imena profila" (ime ime_zene prezime)Head je napisao/la:21 lajk samo![]()
A pazi ovo
https://www.facebook.com/safetsusic2014?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()

Pape je nekad bio k'o maneken, odatle ta zaluđenost pripadnica ljepšeg spola.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Pape je nekad bio k'o maneken, odatle ta zaluđenost pripadnica ljepšeg spola.

Safete, odlazi jer nam ne trebaš 

Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 9 gostiju.