FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samozeljo1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samozeljo1987 » 04 jul 2014, 00:16

Drugim riječima nema ko dat gol, prije kad nije išlo ubaci Hodžića ,tam vam i on to nekako utrpa u gol, sad nema ko? Stana mi nije jasan, valja ih po terenu i onda neki traljav šut..

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 04 jul 2014, 00:16

Nismo fizicki spremni,djelujemo tromo i bezidejno jer kad nemas snage nema ni ideje.Nemam igracima sta zamjerit iskreno...to je ono sto mi imamo u ovom momentu i sa cim raspolazemo.Zamjeram klubu samom na losoj reklami za ovu utakmicu i na mnogim drugim stvarima,ali posebno na tome da ostanemo na dva stopera i jednim neprovjerenim napadacem.E to je van svake pameti i nijedna prica o besparici to ne moze opravdat.Nedo me nije odusevio.

Niti smo mi sila,niti smo se dizali i ovo nije katastrofa,nego jedno poluvrijeme i u Petrovac idemo po prolaz koji ukoliko ostvarimo sve se ovo od veceras zaboravlja.Ovo je nasa realnost...
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jul 2014, 00:18

bangara je napisao/la:Jamak mora početi u revanšu...
ja mislim da treba promjeniti formaciju i krenuti sa dva napadaca.
Turković sam ne može :!: nema snagu Lazara ili Adila

znaci, pridodati mu Rijada ili Vernesa....druge nema.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 04 jul 2014, 00:18

Losi smo bili, moze i mora bolje
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 04 jul 2014, 00:19

Ovo je bilo za kladionicu jedna 0 da rusi sve one odigrane keceve :mrgreen: iduca lagano 1-2 i prolazite

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 04 jul 2014, 00:19

Uspavanka majke mi moje, ne zna se ko je gori, mi ili oni. Sto neko rece: " Ko god da prodje bice nezasluzeno" :thumbdown: :thumbdown:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 jul 2014, 00:20

Željo ovo prolazi, ali to je najmanje bitno kad će ispasti sigurno ili od Metalurga ili nekoga u trećem pretkolu. Ekipa je limitirana u velikoj mjeri. Ako se ne dovede par pojačanja, prvenstveno prema naprijed neće ova sezona dobro proći to je sigurno.
Mes Que Un Club

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 04 jul 2014, 00:21

mozda sam ja gledao drugu utakmicu.ne kazem da je Željo igrao dobro za oko ali da su se momci trudili i da su morali probiti bedem koji ne izlazi dalje od sesnesterca nije bas lako, pa pogledajte svjetsko prvenstvo Njemacka - Alzir 0:0 90 minuta. pa ? isto nije tacno da nismo fizicki spremni, odlicno je bilo do 70 minuta a vec je pritisak na igrace ucinio svoje. ovdje je jedino problem sto nemamo napadaca, a sto se na forumu pise danima, a sta u klubu misle ja ne znam. ovaj turkovic definitivno ne moze igrati..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 jul 2014, 00:23

hule_barca je napisao/la:Željo ovo prolazi, ali to je najmanje bitno kad će ispasti sigurno ili od Metalurga ili nekoga u trećem pretkolu. Ekipa je limitirana u velikoj mjeri. Ako se ne dovede par pojačanja, prvenstveno prema naprijed neće ova sezona dobro proći to je sigurno.
Bitno je zbog para da se prođe i zbog koeficijenta makar jedno kolo .

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 04 jul 2014, 00:24

Sta napadate Turkovica,tek mu je prva takmicarska utakmica,polahko jbt..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 04 jul 2014, 00:25

Potpuna dominacija Želje.Prolazite ovaj Lovćen 101 % Dosta izglednih prilika,nije vas išlo ali će te ubaciti par komada u tom Petrovcu ili kako se već zove.
Zadnja izmjena: Realist, dana/u 04 jul 2014, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 jul 2014, 00:25

Jel i jedan naš klub poslije rata prosao u evropi nekog crnogorskog ??

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 jul 2014, 00:25

Dobro je,napredujemo.Vec iduce godine bi trebali stici ekipe iz San Marina i slicnih zemalja.Ljudi Boziji,pa kakav je ovo amaterizam!? :oops: :oops: Pa ako nemas para da dovedes nekoga,a nemamo,zasto onda igramo s nekakvim polovnjacima tipa Bucan,Turkovic,Hasanovic,Zeljkovic itd?Daj u ekipu 7-8 juniora i nek' se odmah kale u Evropi! Toliko je losih stvari da mi je mrsko i nabrajati.Losih stvari koje mogu biti bolje cak i kad nemas para.Prvo,moras biti bolje spreman(za to su imali uslove).Drugo,kako bolan,bolan kuci protiv ovakvih amatera ti igras sa jednim spicem?Kako Adzeme dragi?Ma nema,svake godine isto.Ovim crnogorcima bi veceras svaka OZBILJNA ekipa zabila 5 komada,a da se ne oznoji.Eto,koliko smo mi daleko od toga.I na kraju,cestitam svim ljudima koji su bili na tekmi i koji i dalje imaju zivce da gledaju ovaj amaterizam u svakom segmentu. :thumbup:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jul 2014, 00:27

terabajt je napisao/la:Jel i jedan naš klub poslije rata prosao u evropi nekog crnogorskog ??
Ne.

razocaran sam igrom u drugom pol. :thumbdown:
prvo je bilo sasvim dobro, stativa, dvije 100% šanse (Tomića, pogotovu ona Stanića)...kasnije veliki pad u kondiciji i trcanju :thumbdown:

Adžeme, moraš podhitno to popraviti.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jul 2014, 00:27

Pa nije ni cudo sto nas je sve vise manje na utakmicama,realno samo su jos budale tu ukljucujuci i mene :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 jul 2014, 00:28

aleksandar_veliki je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:aco kakvo je tvoje vidjenje tekme ?
Ne znam sta bi ti rekao. Ja puno nekad kakim, pa onda me se pogresno shvati. Po meni od ovih mladih niko nece napraviti nista ozbiljnije. Imaju oni nesto, ali to nesto po meni u modernom fudbalu ne pije vode. Nikako da se izbaci igrac koji je brz, pa makar i nemao ovo sto ovi mladi imaju. Njihov domet je, po meni, Belgija. Zeljo bolji, a bolji je jer su ovi ocajni, Zeljo nespreman, ovi jos gori. Zeljo ima vise sansi, no da su ovi imali snage i da znaju bar nesto mogli su postici bar dva gola u drugom dijelu. Toliko je prostora bilo za kontre, ali ovi jadnici ne znaju i nemaju snage da to iskoriste. Sve u svemu lose, ali proci ce Zeljo...
dijelim misljenje... mene dosta "zivcira" sadikovic, ne znam jesi li to primjetio, ali da neko sa 20. god tako malo trci mi je nejasno... a tomic i stanic su puno solirali ali su morali jer niko drugi ili nece ili ne zna... nedo po meni slabo za sada... bogdanovic dosta nesiguran kao i kvesic i colic... ali eto za nadati se da ćemo ga zabiti dole...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 jul 2014, 00:29

Nije mi jasno to da se ovaj vezni red prije pola godine ravno nosio s veznim redom pitara u kojem su igrali jajalo i stojcev, a sad se sve nesto pokusava izbij, nabijanje...
Nidje veze, jel moguce da su zaboravili igrati? Da su zaboravili trcati?
Da nam nedo - brz ko hlad igra u napadu?

Ja nikad goreg zelju gledao nisam, slobodno opletite dusmani, ima i razloga...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 jul 2014, 00:30

Ja cu iznjeti svoje misljenje pa ako se neko slaze OK a ako ne, nema problema ali ...

Ovaj klub je pao na niske grane radi jako losih poteza uprave, pojedinih ljudi i besparice.Meni je muka price o "nasoj djeci" sta se bez veze lazem kad vidimo da oni ne mogu meda na kasiku a treba da igraju u prvom timu. Ne znam fakat sta vise izvodi i Amar samo neka suplja prica, on pokusava da sakrije probleme time ali ne ide, prodajemo lafo neke igrace, a meni se cini da idu đaba. Gdje su pare od Sehica, sto ne idu kod turaka ili uefa, da se to rijesi. Klub nema jedno jedinog sponzora da valja, da ne pricamo o generalnom, pa sta rade ti ljudi iz uprave? Kad je prosao SBF, jesu li rekli da su postigli neke dogovore, gdje su ti dogovori, ne trabaju nam arapi i arene, gluposti, daj neka nađu neku firmu, kompaniju da bude sponzor da se imaju bilo kakve pare.

Kakva crna djeca i potrosni polovanjaci, sreca pa je ramazan inace bi Jamak, Svraka trcali sa 3 promila u krvi i stekom u plucima.

:plac:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 jul 2014, 00:30

terabajt je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Željo ovo prolazi, ali to je najmanje bitno kad će ispasti sigurno ili od Metalurga ili nekoga u trećem pretkolu. Ekipa je limitirana u velikoj mjeri. Ako se ne dovede par pojačanja, prvenstveno prema naprijed neće ova sezona dobro proći to je sigurno.
Bitno je zbog para da se prođe i zbog koeficijenta makar jedno kolo .
To će biti slaba utjeha (novčano) ako se u ligi ne napravi nešto, a s ovim kadrom izlazak u europu će biti sve samo ne lagan.
Mes Que Un Club

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 04 jul 2014, 00:32

Ja koja je panjina onaj Turkovic mati mila.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin i 57 gostiju.