FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Covjece ovdje se pise o nama kao da smo vec ispali?? Ono sto je veceras falilo jeste smirenost u igri pri napadima. Sve se nesto pokusavalo na brzaka i to nam nije proslo. Znaci malo smirenosti i proci ce.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Rexona nama je ramazan. Stipu te psovke. Budi čovjek. Yebo kladionicu
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Boga mi komsije tanko ovo ko baslija
sretno u revansu

A što je dezodorans popi.zdio. Inače, nisam pratio utakmicu te je i za mene rezultat iznenađujući.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sva sreca pa niste izvukli u ovom pretkolu Dudelange, ljudi bi vas razvalili koliko ste losi, a nedo Bog da vam je Koper doso", dobili bi vise komada nego onaj crnogorski Celik.....ovo je sramota za BiH fudbal, pola igraca vam je veceras prosetalo po terenu......ugledajte se na Siroki Brijeg...ljudi su za vas institucija u svakom smislu.
🔴⚫️
- samo_lijevo
- Kontakt:
nisi nista propustio.Ne zna se ko je gori.zizu1991 je napisao/la:A što je dezodorans popi.zdio. Inače, nisam pratio utakmicu te je i za mene rezultat iznenađujući.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Da bi mogli dijeliti savjete prvo morate igrati evropu. A bliže ste ponovnom povratku u federalku.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
a kada ces ti i tvoj grad docekati da gleda europske tekme na vasem stadionu ? ? ?Skver je napisao/la:Sva sreca pa niste izvukli u ovom pretkolu Dudelange, ljudi bi vas razvalili koliko ste losi, a nedo Bog da vam je Koper doso", dobili bi vise komada nego onaj crnogorski Celik.....ovo je sramota za BiH fudbal, pola igraca vam je veceras prosetalo po terenu......ugledajte se na Siroki Brijeg...ljudi su za vas institucija u svakom smislu.
sta bi sa JFH ? ? ? neka euforija.pa za vas je osvajanje europske lige to sto ste usli u PL gdje necete jos dugo biti nadam se i od srca vam to zelim
a onaj dezodarans i colorado nece jos dugo visit na ovoj temi nadam se
tekma ko tekma ,Boze moj sta je tu je.ima jos 90 min nadam se da ce Adzem malo poslozit to kako treba i da ce realizacija bit uspjesnija
a vidim Želju gledali i pitari i fukare,aferim,malo je rec kompleksi
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
zna li mozda neko koliko je bilo gledalaca,posto nigdje ne pise
Haj dobro sto vas Pitari prcaju,ali sta hoce Tuzlaci koji su do juce igrali drugu ligu i bili pred gasenjem? 

2 liga tisu misu da ti je docekat da ti klub udje konacno u pl, a da ne govorimo o evropskom takmicenju, ova ekipa lovcena nimalo nije naivna nasi su imali sansi ali golman brani nemoguce i odbrana sve cisti i pogadja ih lopta uvjek, a oras igrati da ne primis gol, lakse je njima bilo nego nama svakako, a u revansu sam uvjeren u nas prolazak u to sam siguran 100 % iako ova ekipa lovcena sve jablani nimalo nisu bezazleni.fukarezv je napisao/la:Cirkusu od ekipe vi ne mozete dati gol za 90 minuta![]()
![]()
![]()
![]()
Tanki ste k'o rizla
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Stvarno ako je cilj provocirat bolje nemoj ni pisat i jos spominjat neke Dudelnage koje su izbacile Zrinjski. Hvala.Skver je napisao/la:Sva sreca pa niste izvukli u ovom pretkolu Dudelange, ljudi bi vas razvalili koliko ste losi, a nedo Bog da vam je Koper doso", dobili bi vise komada nego onaj crnogorski Celik.....ovo je sramota za BiH fudbal, pola igraca vam je veceras prosetalo po terenu......ugledajte se na Siroki Brijeg...ljudi su za vas institucija u svakom smislu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- corleone87
- Kontakt:
Gledaj ovih padobranaca i nekakvih vukara.Moderatore reaguju.
Sto se tice utakmice ocajno,jedno veliko nista,igraci stoje,mrtvi nakon prvog poluvremena a nije ni cudo kakve su nam ocajne pripreme bile.Jedini vrijedan spomena je Stanic koji se borio i zasluzeno nosi kapitensku
.
Sto se tice utakmice ocajno,jedno veliko nista,igraci stoje,mrtvi nakon prvog poluvremena a nije ni cudo kakve su nam ocajne pripreme bile.Jedini vrijedan spomena je Stanic koji se borio i zasluzeno nosi kapitensku

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sta pricas ti gluposti ? Pa pojeli bi vas ljudi trenutnobagrcavi je napisao/la:Da bi mogli dijeliti savjete prvo morate igrati evropu. A bliže ste ponovnom povratku u federalku.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Vidiš ti koji je narod potrošio dvije marke večeras, čini se da je Telecom pravo hajrov'o ovom prilikom.
Idemo prvi.
Idemo prvi.
-
- Kontakt:
ma to se i ja cudim majke mi moje,ev ibretim se citajuci njihove postove na ovoj temi,aj shvatam prepucavanje nas i vas zbog europskih tekmi to nam je vazda bilo u krvi al kad vidim ove bolide sto im je do juce igranje u drugoj ligi i odlazak u Bihac bilo ko da idu u Diznilend onda mi stvarno dode neka mukaHzSM je napisao/la:Haj dobro sto vas Pitari prcaju,ali sta hoce Tuzlaci koji su do juce igrali drugu ligu i bili pred gasenjem?
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
Šta reći poslije ovakve utakmice realno nemam snage da ista napišem razočaran sam. Ništa nije gotovo i realno smo bolji od njih al strepiti da ispaneš od ovakve ekipe
.
Grbalj, Čelik N.,Zeta....... Lovćen nek nam je bog na pomoći prvo mom zelji pa i ostalim u ovoj premijer ligi.

Grbalj, Čelik N.,Zeta....... Lovćen nek nam je bog na pomoći prvo mom zelji pa i ostalim u ovoj premijer ligi.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma normala babe. Kontam ima guta drugih psovki. Haj ziviorexxona je napisao/la:Izvinjavam se pastrmka prijatelju, bez psovki će biti, kazem ja (evo me kao vaha), nije do kladionice nego što sam gledao ovo 90. minuta, loše mi je, nadam se da će se ugasiti ovaj klubNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Rexona nama je ramazan. Stipu te psovke. Budi čovjek. Yebo kladionicu

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ti onda prvo nauci sta je kompleks,kakve veze ima sto je neko gledao zelju a da nije navijac istogtribalhardcore je napisao/la:a kada ces ti i tvoj grad docekati da gleda europske tekme na vasem stadionu ? ? ?Skver je napisao/la:Sva sreca pa niste izvukli u ovom pretkolu Dudelange, ljudi bi vas razvalili koliko ste losi, a nedo Bog da vam je Koper doso", dobili bi vise komada nego onaj crnogorski Celik.....ovo je sramota za BiH fudbal, pola igraca vam je veceras prosetalo po terenu......ugledajte se na Siroki Brijeg...ljudi su za vas institucija u svakom smislu.
sta bi sa JFH ? ? ? neka euforija.pa za vas je osvajanje europske lige to sto ste usli u PL gdje necete jos dugo biti nadam se i od srca vam to zelim
a onaj dezodarans i colorado nece jos dugo visit na ovoj temi nadam se
tekma ko tekma ,Boze moj sta je tu je.ima jos 90 min nadam se da ce Adzem malo poslozit to kako treba i da ce realizacija bit uspjesnija
a vidim Želju gledali i pitari i fukare,aferim,malo je rec kompleksi

šta je bola ovo Željovci???????
ja došao da vidim rezultat 0:0
ja došao da vidim rezultat 0:0

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.